Af Kim NielsenV5-forslag

1
2-6-1
6-4-5-8-1-2
4-3-7-10-6
6-2-11-3-7

Pris 450 kr.


V5-1 / 2. løb

Det ligner på forhånd et to-hestes opgør mellem 1 Dino Silvåkra og 3 Benton Frisco. Jeg tager stilling og står blank på førstnævnte, da den hidtil har vist sig bedst i de seneste indbyrdes opgør.

A-chancer: 1-3 B-chancer: 2-4-7 C-chancer: 6-5

1 Dino Silvåkra er gået fra sejr til sejr og har tre på stribe. Efter en andenplads i sidste start i 2018 til tyske Douglas, hvor hesten sluttede forrygende af fra sidste position undervejs, kom første sejr 4/1. Efter en blød dødens undervejs, så blev tempoet skruet op i slutfasen, hvor Lilo d’Amour blev et let bytte. Staldveninden Ceton Simoni fulgte pænt med som anden. Gangen efter over dagens distance viste Dino Silvåkra igen stor styrke. Angreb gennem sporene på bagerste langside fra 4u, og fik tredjespor sidste sving rundt. Koblede alligevel sikkert grebet på førende Benton Frisco, hvor Ceton Simoni igen var i det slagne felt. Det kan blive samme scenarie igen. Senest pligtsejr i et amatørløb for Christian Olsson mod lidt blidere konkurrence end ved de to andre sejre. Hesten har stor styrke og virker travsikker. Lang distance er til dens fordel. Er dog langsom fra start, så eneste uromoment er spor 1. Men mon ikke Knud Mønster får hesten ud i frit spor i det lille felt på kun 7 heste. I så fald vil dens stærke slutspurt de sidste 5-700 meter blive udslagsgivende. Har mødt flere af modstanderne på det seneste. Kommer for første gang i lang tid uden sko, hvilket er fordel iflg. træneren. Stor vinderchance.

3 Benton Frisco har mødt Dino Silvåkra to gange omkring årsskiftet, og blev slået begge gange. Den seneste af de to gange efter spids over dagens distance, hvor den ikke kunne stå imod Dino Silvåkra i opløbet. Har vist fremgang de to seneste gange. Først fik den et hårdt løb udvendigt på den førende, hvor den måtte se Charlie Game gå forbi til slut. Men senest servede Lønborg den røde vallak til spids, og her prellede alle angreb af. Bosse Game blev anden efter at have trykket på undervejs. Benton Frisco bliver utvivlsomt kørt mod fronten igen, og hvis Lønborg kan få dæmpet farten undervejs, så bliver det afgørende, om den kan stå imod til slut over 2.300 meter. Vil stensikkert være blandt de tre, og har en vis vinderchance – især hvis Dino Silvåkra får uheld undervejs.

2 Limbo er en stærk hest, der er pænt starthurtig. For tre starter siden havnede den i 3i, og den fik først frit frem sent i løbet. Afsluttede pænt til tredjeplads en længde efter Guy Pomponne. Gangen efter 4u. Herfra kunne den ikke tage meter ind i opløbet i et løb, som Amerian vandt før Guy Pomponne. Senest godt med fra start, men endte pludselig i 4i efter skiftende førerheste. Angreb på sidste langside og kom op udvendigt for den førende Charlie Game, men var uden chance for at gå i nærkamp med denne. Limbo har en meget stor gang, hvor den sommetider kan have lidt udfordringer med at styre den store gang i slutfasen. Så distancen kan måske være et lille spørgsmålstegn. God pladschance.

4 Clay Neergård kan en del på sine gode dage, men dem er der lidt langt imellem. Gik sidst klart bedste løb sidste år som tredje i en Grand Prix-prøve i Aarhus til Champions Peak og Confidence. Havde en del mindre placeringer, inden den for tre starter siden tilbage i november udfordrede førende Benton Frisco midtvejs i løbet. Jeppe Juel blev afvist, men i opløbet gik Clay Neergård let forbi Benton Frisco til en godkendt andenplads bag Torden. Gangen efter var billedet et helt andet. Clays Neergård havde allerede problemer med at holde ryg i 2u på sidste langside, og den var i mål 50 meter efter Benton Frisco. Og i sidste start inden vinterpausen galopperede hesten tidligt i løbet helt upresset. Pausen har sikkert gjort hesten godt. Og den har vist, at den kan byde favoritterne op til dans på sine gode dage. Outsider.

7 Ceton Simoni er på sin favoritbane. Har været slået af flere af deltagerne til dagens løb. Forrige gang blev den prøvet i spids med Benton Frisco udvendigt. Var slået allerede i opløbssvinget, og var 20 meter efter Benton Frisco og vinderen Charlie Game i mål. Senest kunne den ikke hænge på som sidste hest i Aalborg i et løb, som Celine D vandt. Har vist de bedste præstationer, når den kan gemmes lidt undervejs. Så har den en giftig slutspeed. Men formen virker ikke til at være helt på top her, så det bliver svært at vinde.

5 Supertartelletten og 6 Bella Tinghøj synes ikke at have form til at være noget for spillerne.V5-2 / 3. løb

Et løb hvor Birger Jørgensen bliver storfavorit med talentfulde Dante Brogård. Har kun få starter på bagen, så modstanderne har noget mere erfaring. Har bestemt vinderchance, men der er ikke råd til galop, som senest i Billund, så jeg prøver med et par garderinger i håb om, at fælde den store favorit.

A-chancer: 2-6-1 B-chancer: 7-4-5-3

2 Dante Brogård virker som er stor stærk hest, der dog stadig er lidt grøn. Indledte året med sejr på hjemmebanen, hvor den havde 20 meters tillæg. Fandt 2u, og det var en ren ekspeditionssag for Birger Jørgensen at gå forbi Epsilon Pi i opløbet i en meget tung bane – deraf den beskedne 22-tid. Gangen efter måtte den gøre det grove job udvendigt på Chenaya. Koblede grebet, men kunne ikke modstå angrebet fra Do It Mingus. Var klart godkendt 20 meter før Chenaya. Var kæmpe favorit gangen efter til 13 for 10. Galopperede helt umotiveret midtvejs i løbet og satte 20 meter til. Fin ophentning med stærk afslutning. Manglede en længde til vindende Daniella. Er med sine 5 starter den klart mest urutinerede hest her. Der er næppe tid til galop mod disse mere rutinerede modstandere, og den synes ikke umiddelbart at have fart nok fra start til at kunne blande sig i spidskampen mod et par startraketter i feltet. Vinderchance, men kan være en favorit i fare, hvis travet heller ikke stemmer helt denne gang.

6 Donna er en stærk type, der samtidig er starthurtig. Tog let spids fra spor 7 tilbage i oktober. Den første hele vejen, og fik tryk undervejs af Bo Westergaards Double Trouble E P. Afviste denne, der kapitulerede med galop, og så var Donna helt alene i opløbet og vandt med 30 meter ned til resten af feltet. Gangen efter i Odense havde den tillæg. Sad udvendigt uden ryg det meste af vejen. Blev kørt på sikkerhed i svingede, men ind på lige bane travede hesten fint, og den vandt let i behersket konkurrence. Det var til gengæld noget hårdere modstand i sidste start før vinterpausen, hvor Delicious One sejrede 14 dage før den vandt Grand Circle Championatet. Donna faldt fra på sidste langside, og var langt efter i mål. Tilbage efter pause og i egen klasse har den starthurtige hest en god chance for at slå til, hvis favoritten svigter.

1 Merveille Du Monde tog et vandtæt spidssejr i december foran A Leth Life i et løb, hvor 4-5 heste galopperede i opløbssvinget, heriblandt fine heste som Bjarne B P og Check It Out. Kjær så dog ud til at kontrollere løbet, da det meste af feltet hoppede. Gangen efter 2. rk. Angreb på sidste langside og frem udvendigt på Cici Moseby. Holdt farten fint, men ikke sejrsaktuel. Gik pænt i Aalborg. Fik lidt hårde spor på den sidst omgang og var med førerfeltet hjem. Jeppe Juel vandt med Don Cash. Senest umotiveret galop efter omgang i første start efter pause. Går lidt ned i klasse her. Genforenes med René Kjær, som har vundet og været tredje med hesten. Ret hurtig fra start – kan måske forsvare føringen fra spor 1? Har den en af sine gode dage, kan den indeholde en overraskelse. Outsider.

7 Chenaya viste ved sejren 4/1 både starthurtighed og fin styrke. Overtog spidsen efter 500 meter. Fik tryk et par gange, men afviste. Vandt med det halve opløb. Forsøgte samme taktik gangen efter, men blev fanget op 100 meter før mål af Dante Brogård og vinderen Do It Mingus. I sidste start blev det et inderbaneløb, hvor den hang med på afstand af to så fine heste som Date Night og Falkens Nicke. Spændende hvad taktikken bliver her fra yderligt startspor. Mest en pladschance herfra.

4 Encore Simoni virker som en lidt entaktet hest, der dog godt kan finde hjemmefra, når bilen slipper. Tog således spids i Jydsk 2-årings GP Consolation, og fik lov til at bestemme i 19-fart. Havde intet modsvar, da feltet kom, og den var sidst i mål 25 meter efter Epicwildfire M T. I Opdrætningsløb Consolation ramte Steen Juul ryg på Euro Dream, og sådan var stillingen også, da målstregen blev passeret, hvor Encore Simoni aldrig var vinderaktuel. På Jægersro fulgte hesten bare med fra sit tillæg, og kom aldrig ind i kampen. Jeppe Juel vandt med Thomas Malmquist-trænede Barnacle. Seneste start var i Billund. Lå midt i feltet i inderbanen for at gå ud som første hest i andet spor på sidste langside. Fik problemer med travet rundt sidste sving – dog ikke galop. Og den var 30 meter efter vindende Ecce CN. Er skiftet fra Steen Juul til Torben Hougaard, der melder om fine træningsindsatser. Han er optimist til en trioplacering. Er feltets eneste 3-åring, så det ser lidt svært ud mod mere rutinerede heste, selv om den gjorde otte starter som 2-åring.

5 Desavi D kommer efter pause. Var med i finalen i Dansk Avlsløb, som Donatello Garbo vandt. Desavi D sluttede langt nede, og i sidste start i Odense stod den helt af med 500 meter igen. Har haft pause i tre måneder og kommer med friske batterier. Har iflg. stalden trænet stærkt og vist bedre udstråling. Men svært her første gang, og har kun en andenplads i 17 starter at henvise til.

3 DJ KK er meste til galop. Chocksejrede i Billund fra spids tilbage i december. Har galopperet de sidste tre starter og er feltet mindste chance.


V5-3 / 4. løb

Et løb, hvor tillægshestene ser ud til at have bedst form og dermed de største chancer på papiret. Men der er spørgsmåltegn ved alle fire A-heste fra tillæg, så måske kan der ligge en overraskelse gemt blandt et par af hestene fra spidsvolten. Jeg garderer bredt.

A-chancer: 6-4-5-8 B-chancer: 1-2 C-chancer: 3-7

6 Caja Vang er en entaktet type, der gør jævne og stabile præstationer. For tre gange siden kom den fint igennem fra start fra anden række. Ramte 2u, men blev sinket lidt på sidste langside. Holdt farten fint, men kom aldrig i nærkamp med den førende Casino Royal, der var to længder før i mål. Gangen efter var Casino Royal igen modstander som favorit. Caja Vang var hurtigt ude og ramte ryggen på favoritten. Sad der hele vejen. Fik aldrig frit frem, og havde kræfter sparet, da Casino Royal galopperede kort før mål. I yderbanen kom flere heste – bedst var Cotton Eye Joe. Men frit frem, var det blevet til mere end en tredjeplads for Caja Vang. Senest igen anden række i Aarhus. Fra 3u angreb hesten på sidste langside. Fik drøje spor, og den ebbede lidt ud midt i opløbet. Var ca. 20 meter efter Casino Royal på stregen og kort efter Cinxia, der havde fået inderbaneløb hele vejen. Er bedst inde på pengene af tillægshestene. Har styrke, og få den held med positionerne, er den med på stregen i et åbent løb.

4 Vertigo Lux løber på nogle tider, der skal give den topchance her. Men den har været noget uens i travet, og der har været eksperimenteret med udstyret. I Charlottenlund medio december viste den starthurtighed i snorene og sad hurtigt i spids. Travet var fint den dag, og den løb bare foran feltet hele tiden og sejrede i 16,8 fuld vej. Gangen efter var den noget skæv undervejs som favorit. Havnede utilsigtet udvendigt uden ryg med omgang tilbage. Kastede håndklædet i ringen, da den senere vinder Bjarne B P gik forbi på vej ind i opløbssvinget, og var 30-40 meter efter denne i mål. Senest blev det igen til dødens. Holdt dog ved denne gang, og den var kun en halv længde fra fjerdepladsen. Cotton Eye Joe vandt foran Cici Moseby efter fotofinish. Fremgang i forhold til kollapset gangen før og ikke ufarlig, hvis den finder takterne fra Charlottenlund frem igen.

5 Cinxia er også noget uens i sine præstationer. Er fartfyldt, men der er også flere galopper i protokollen. Galopperede for amatøren Bitten Jensen som favorit for tre gange siden. Gangen efter fik den et inderbaneløb, hvor den var tredje på afstand af Casino Royal, men kort før Caja Vang, der havde gået i sporene. Senest havde den tillæg, men gik på sidste langside frem og engagerede førende Danilo Fønix. De to kæmpede en drabelig kamp, og Kjær forsøgte at presse det sidste ud af Cinxia. Det resulterede i målgalop. Er farlig med rette løb, og skal krydses på kuponen.

8 Deep Purple giver sin træner Jeppe Juel grå hår i hovedet, hvor den træner forrygende derhjemme. ”Den dag alt falder på plads, er den storvinder af et løb som dette”, siger træneren. Var klart godkendt som tredje i GC Consolation i Odense i efteråret, inden der kom et par galopper i resultatrækken. Havnede derefter i dødens på Captain Photo, men holdt OK hjem som tredje. Senest fint løb i 3u, hvor den angreb i sporene med 600 hjem. Ud af opløbssvinget blev det til galop, hvor det var svært at sige, om der var mere tilbage. No Soup For You vandt løbet. Er løbets store spørgsmålstegn og en outsider, der skal med på alle seriøse kuponer på træneren udtalelser.

1 Dalton har galopperet umotiveret to af de tre sidste starter. Forrige gang gik den fornuftigt, og 20-tiden som anden skal ses i lyset af, at banen var minus 2 sek. i Skive den dag. Marc Bæk Nielsen har det med ind imellem at overaske, og skulle han vinde spidskampen, kan Dalton måske føre længe. Har vundet på en 17-tid sidste sommer, så kan den gå 17,5 fra spids i snorene, kan det række til en fremskudt placering.

2 Dolittlebigjoe udfordrede i forrige start førende Chenaya med omgang tilbage, men galopperede og satte 30 meter til. Gik dog en fin ophentning og tog sig forbi alle de øvrige konkurrenter i opløbet på nær Chenaya, da for længst var i mål. Senest var der ikke det store tryk i hesten, der førte en anonym tilværelse bagerst i feltet i et løb, som Do It Mingus vandt. Træneren melder om starthurtighed i snorestart, så han håber på spids og vil så måske sælge sig dyrt derfra. Men de to andre i spidsvolten kan også finde hjemmefra. Er stadig også lidt usikker på benene, fortæller Jeppe Rask. Kun et meget bredt garderingsbud for V-spillerne.V5-4 / 5. løb

Et ret åbent Liga 5 løb, hvor meget afhænger af løbsafviklingen. Jeg råder derfor til gardering og tager en håndfuld heste med på kuponen. Der skal ske svigt for flere af favoritterne, før B-hestene kan blive aktuelle.

A-chancer: 4-3-7-10-6 B-chancer: 1-11-5-9 C-chancer: 2-8

4 Nightingale Jaycee fik endelig en fortjent sejr senest. De dage, hvor Jeppe Rask kan gemme den lidt af vejen, kan den afslutte forrygende. Det gjorde den sidst, hvor den fra 3i tog 20 meter ind på de to forreste Amber Attack og Assiniboiadowns og sejrede. Gangen inden tog den spids og slap til Bjarne B P. Angreb på open stretch, men var kun femte i et tæt opløb to længder efter Corleone og Bjarne B P, og hoved-hoved med Henbianca Boko, som er blandt dagens modstandere. For tre starter siden fik den et upassende løb udvendigt uden ryg. Holdt dog storartet hjem, hvor den kun måtte lade en smygkørt Cotton Eye gå forbi med en længde. Kan åbne fra start, og mon ikke Jeppe Rask får en god position fremme i feltet. Har vist topform gennem flere starter, og det er Jeppe Rask’s bedste chance på dagen, udtaler han. Sidder den på hug, vil den tage sig forbi mange til slut – måske dem alle.

3 Camble Flame er en stærk krabat, der har gået stabilt længe. Fra tillæg var den en fin tredje til sejrshesten Charlie Game for tre gange siden. Gangen efter faldt kusken lidt i søvn i opløbssvinget. Blev siddende i 2u som favorit, og så sad hesten pludselig sidst med en mur af heste foran sig. Kunne først trækkes på tværs, da de forreste var i mål i et løb, som Armstrong Laser vandt fra spids. Senest fik den så fuldt udbytte, da den fik lov til at bruge sine kræfter den sidste halve omgang. Nåede på stregen forbi Call Me Baunely, og 16,8 i Aarhus rækker langt her. Skal krydses på alle boner.

7 Cotton Eye Joe har også vist dokumenteret topform på det seneste. Chocksejrede for tre starter siden her i Aarhus, hvor den efter rygløb sejlede uden om feltet til slut. Efter startgalop i Odense gangen efter, som den lidt hårde bane fik skylden for, så var den tilbage på vinderpladsen senest. Tog let spids, men slap så til Cici Moseby. Angreb denne på open stretch og vandt efter foto, hvor Hasek Boko var tredje. Er meldt lidt hårdt op her under 75.000 i Liga 5, men har før mødt lignende heste. Stemmer det undervejs med positionerne, så kan hesten gentage sejren fra senest, den var i Aarhus.

10 Henbianca Boko er bedst med rygløb. Og det giver helt sig selv her fra spor 10. Vandt et par sejre i december på hjemmebanen i Skive efter gode afslutninger. Fik atter 3i i første start efter pause næst senest. Fik vel aldrig rigtig frit frem bag Bjarne B P, der blev fotoslået af Corleone. Senest fangede den ryggen på førende Lucky Lady Blue. Kusken valgte at forlade vinderhullet for at gå de sidste 700 meter udvendigt på den førende. Så en overgang sejrsfarlig ud, men kunne ikke koble grebet. Og i sidste skridt nåede også Backup forbi Henbianca Boko. Tabte lodtrækningen med spor 10, og netop i Aarhus er det virkeligt et svært spor. Stor chance for, at den kommer til at sidde langt nede. Og så kan der blive for langt frem til de forreste, selv om den givetvis vil tage sig forbi mange op ad bakken. Har tidligere startet i Aarhus, så højrevejen er ikke noget problem iflg. træneren. Skal krydses her.

6 Armstrong Laser tog forrige gang en sejr fra spids her i Aarhus, hvor René Kjær fik held til at dæmpe undervejs. Han havde derfor noget at stå imod med, da angrebene kom, og Armstrong Laser afviste akkurat en god afslutning fra Famous Footsteps. I samme løb var Camble Flame kun femte, men det var mere kuskens fejl end hestens. Senest blev det til 3i, hvorfra den holdt farten fint som tredje bag Charlie Game og Limbo – heste der er en klasse over dagens modstandere. Formkurven er med pil opad, og det kan ikke udelukkes, at René Kjær kan servere en mindre overraskelse her.

1 Bacardi S H kan åbne fra start, hvis den bliver bedet om det. Jeg bliver ikke overrasket, hvis den tager spids her, men skal den så køres der mod på papiret stærkere modstandere, eller skal den søge et rygløb? Havde senest udvendigt uden ryg, og holdt mest farten på afstand af vindende Camble Flame. Er meldt meget op her og er svær at se som vinder.

11 Lilo d’Amour var tidligere en sejrshest i Aarhus. Har intet vist på det seneste, der indikerer, at den er på vej tilbage til en lignende topform. Og fra spor 11, ser det mere end svært ud trods Birger Jørgensen i sulkyen.V5-5 / 6. løb

To vinderheste fra Peter Jensens stald skiller sig lidt ud sammen med Årets hest i Aarhus sidste år Mr Panamera, som dengang også var trænet af Peter Jensen. Meget taler for, at en af disse tre vinder løbet. Men jeg gardere med to heste, der kan slå til, hvis løbsafviklingen bliver i deres favør.

A-chancer: 6-2-11-3-7 B-chancer: 12-8-10-4 C-chancer: 9-1

6 Giggs Boko har jo stablet sejre netop i Aarhus. Tre sejre til under to gange pengene i de sidste fire starter taler sit tydelige sprog. Senest fra udvendig position før A’ka Sjæl Skov, og gangen før fra spids før Cult Egedal – begge gang fra spor 1. Men konkurrencen er skærpet i dette Liga-3 løb. Der er vel to scenarier, der kan fælde favoritten. Skulle den blive svaret op, er der heste med, som måske kan speede forbi til slut. Bliver Giggs Boko sluppet til spids, så kan den meget vel få en af de to stærke krabater Moliere eller Mr Panamera op udvendigt. Dette kan så også åbne for, at en rygkørt hest kan speede forbi til slut. Det tredje scenarium for løbet er, at Giggs Boko bliver sluppet til spids, og så bliver den der løbet ud. Jeg vil dog gerne betale for at se, om det er muligt at fælde favoritten, da der er flere yderst kapable heste med her. Så jeg garderer.

2 Moliere er Peter Jensen anden hest i løbet. Han forventer selv, at såvel Moliere som Giggs Boko er med helt fremme. Moliere har startet en del i det svenske på det seneste. Sidst den var i Aarhus, var på V75-dagen 28/12, hvor den sluttede godt af til andenpladsen bag Gustansson BE, og hvor blandt andet Giggs Boko var i det slagne felt. For tre starter siden vandt den skidtlet fra 3u foran Gentleman. Har haft bagspor i sine to sidste starter på Jägersro, hvor den har siddet for langt tilbage for at kunne komme helt ind i kampen. Senest var den med i en sværm af heste, der var i mål inden for to længder, og de to starter i den hårde svenske konkurrence har sikkert gavnet hesten. Den har topchance her og skal krydses tidligt.

11 Mr Panamera tog en pligtsejr for sin nye træner Birger Jørgensen i den første start i nyt regi. Det var foran Vip Hall og Aura Skov – disse er lige en cru under dagens modstandere. Gangen før anden til en suveræn Casino Gardenia. Hesten elsker højrevejen rundt og starter næsten kun i Aarhus. Men spor 11 er et klart handicap mod mange kapable modstandere. Kommer der ikke tempo på, kører Birger Jørgensen måske frem, da hesten skal leve på sin store styrke. Har ikke samme korte speed, som visse andre i løbet. God triochance med en vis vinderchance, hvis løbet flasker sig.

3 Armani S har tidligere fejret flere triumfer i Aarhus. Det var for et par sæsoner siden i en anden klasse. Men den er her perfekt inde ligesom Moliere, hvor begge heste med deres 298.000 kontoen ikke kan stå bedre på pengene i et løb under 300.000. Forrige start mødte Armani S hurtigklassen på Fyn. Efter et afventende løb i 3i, spurtede den flot til trejdepladsen bag Repay Merci og Obi. Men før heste som Nok’n Frækkert, Bali og White Russian. Sådanne heste findes ikke her, og får den nye gæstekusk Thomas Bonde placeret Armani S godt undervejs, så er det en af de heste, der kan være svaret ud fra de to scenarier, der er opstillet under kommentarerne til Giggs Boko. Seneste start i Billund blev helt forkert. Blev bakket sidst fra spor 8, og trods en fin afslutning fra køen, var der alt for langt frem til de forreste, hvor Listas Manboy vandt løbet før Torpedo W F. Dagens bedst skrælbud herfra. Se op.

7 Vivaldi er en anden hest, der har en fældende kortspeed gemt i sig, hvis den får det rigtige løb. Senest efter pause sad den 3i og kom ud i ryg på Speedy Højlund på bagerste langside. Fulgte den til dørs to længder efter i mål, men før Torpedo W F. Vivaldi fungerede ikke som unghest i Aarhus, men det er så længe siden, at træner Kaj Westergaard mener, at det nu er tid til at prøve højre rundt igen. Han siger følgende i trænerkommentarerne: ” Er i helvedes fin form, så hvis ellers hesten fungerer den vej rundt, så tror jeg den er mellem de tre første.” Spor 7 er svært, men får Knud Mønster held til at komme ned i banen og finde en god position, så kan den sagtens være med fremme, hvor pengene skal uddeles til slut. Skal med på kuponen som det andet longshot i løbet.Statistik tipper - Kim Nielsen


Spillet for 224 kr. Vundet 0 kr. Tilbagebetalingsprocent 0%. Hitrate: 0 af 1.