V5-analyse til Aarhus Galop

Udarbejdet af Christina Borreby.

Tipperstatistik: Spillet for 5.050 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 65,5%. Hitrate 1/16.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 2-4-5-10-11

V5-2: 8 Queen Lilly

V5-3: 6-1-7

V5-4: 1-6-5-4

V5-5: 1-7-6-8-4

Pris: 300 kr.2. løb / V5-1

En åben afdeling indleder V5-spillet og der må krydses flere steder for at komme sikkert videre. Et modigt blankbud kunne være 2 Desert Eagle, men jeg vælger at gardere.

A-chancer: 2-4-5-10-11 B-chancer: 6-1-3-12-7 C-chancer: 9-8

2 Desert Eagle kommer med fin sejr fra Odense senest, hvor han efter afventende ridt, havde godt med speed at skyde med ind på opløbet. Går som regel endnu bedre i Århus, og bliver derfor vinderbuddet her.

4 Miss Trinity pullede mange kræfter væk fra start senest og fik en lang rejse i opløbssvinget. Vandt i sæsondebuten med Marcos Robaldo i sadlen og ligner en god chance her, hvis hun slapper af undervejs.

5 Haseen har gået godt i årets to første starter og nærmer sig sejr. Går ned i klasse her, og må bære høj vægt, men har vundet med det før. Vil gerne have front og har fint startspor. Kan blive svær at fange, men med flere formstærke speedheste kan det blive tæt på stregen.

10 King Charles kan mere end han har vist i år, og prøves nu på kortere distance og med blinkers, hvilket måske kan gøre udfaldet. Vil gerne i front, og spørgsmålet er om det vil gå for stærkt der fremme, med pres fra 5 Haseen? Spændende outsider her.

11 Frankthetank er altid med der fremme, men der er et stykke mellem sejrene, selvom formen er til det. Kommer på god distance her og trives på Århus-banen. Bør altid regnes med på de større kuponer og er loyal for pladsspillerne.

6 Doc Martin har gået fine løb med amatørrytter i flere starter og fik tre kilo for sejr. Er nu sænket et kilo igen og rides her af professionel rytter. Kan være en triochance.

1 Minute Diamond har mødt årgangseliten ved de fleste lejligheder, og har vist mere end de seneste præstationer afspejler. Nede i et tal hvor sejren kan være tæt på, men kan få det svært mod ældre formheste her.3. løb / V5-2

Flere kapable og formstærke heste dyster her, og de er svære at skille. Lille fordel til 8 Queen Lilly, men en afdeling man bør lukke på de store kuponer.

A-chancer: 8-4-6-7-1-3 B-chancer: 5 C-chancer: 2

8 Queen Lilly var tilbage i sit es i Odense senest og leverede et flot løb. Kommer nu ud på 1550m i let bane i Århus, som er samme opskrift som ved sejren i Petit Prix i fjor. Trods mange kapable og formstærke modstandere, må Queen Lilly være hesten at slå her og kan være et blankbud.

4 Wellington er ved at finde formen og var tæt på sejr senest, efter at have holdt føring længe. Trives bedst i provinsen og har fem af sine seks sejre på dagens distance i Århus. Har igen gavn af to kilos rytterlettelse og ser ud til at være værst imod 8 Queen Lilly.

6 Laudate Dominum er i skarp form og sejren kan komme alle dage. Sluttede stærkt af senest i Odense bag Brocco og 8 Queen Lilly og møder sidstnævnte her på samme vægtbetingelser. Distancen passer perfekt og hun trives godt i Århus. Absout en vinderchance.

7 Medicean Melody blev redet meget offensivt senest, hvor hun fik lov at gå efter eget hoved og havde stort forspring det meste af vejen. Holdt hjem til en imponerende kort slået fjerdeplads, og med lidt bedre disponering af kræfterne, havde hun vundet. Har her gavn af tre kilos lærlingelettelse, og flasker løbet sig for ekvipagen, er hun farlig.

1 Show Of Faith er en sej hoppe, der giver sig 110% og bliver ved at overraske. Er kommet højt op i tal, men er nu sænket et kilo, og trives godt i Århus. Står dårligere til overfor 4 Wellington end sidst de var i strid om sejren, men hun vil kæmpe til det sidste og kan være en outsider.

En hest som 3 Hongkong Star må aldrig glemmes på de store kuponer, og har før trodset høj vægt. 5 Headscarf rides af toprytter Carlos Lopez, der måske kan finde lidt længder i den kapable hoppe, der er på vej ned i behageligt tal igen.4. løb / V5-3

Et løb der ser ud til at skulle afgøres mellem to heste, men flere kan overraske. 7 Ring Out The Bell viser fremgang, men rækker det til sejr her?

A-chancer: 6-1-7-9 B-chancer: 5-10-2-3 C-chancer: 4-8

6 Go Win Casino vinder ofte med professionel rytter i bøjlerne, og har bekræftet formen denne sæson, da han sejrede over Lemon på Jyllandsløbsdagen. Det var på samme distance som her. Har siden gået godkendte løb med sin ejer i sadlen. God vinderchance her.

1 Elusive Island gik fint fra ryg i forreste del af feltet senest, og stak af til front igennem sidste sving, hvor han blev hentet af formstærke Lemon. Går en klasse ned her og møder mildere selskab. God vinderchance.

7 Ring Out The Bells viser fremgang for hver start og gik godt mod formstærke ældre heste senest, hvor kræfterne slap op efter at have haft front hele vejen. I starten forinden på 2000m, gik hun et fint løb efter mere afventende ridt, og havde lidt at skyde med til sidst. En fin outsiderchance her.

9 Divine Madness vandt med Rafael De Oliveira i sadlen forrige start i højere klasse, og med rette løb er han med fremme igen.

Også chance til 5 Gentleman Jack, som har kapacitet til mere end han har vist i år. Prøves her med Oliver Wilson i sadlen. 10 Tribute er kommet ned i tal og rides med to kilos rytterlettelse her, og kan være en spændende fidus her i en lavere klasse.5. løb / V5-4

Flere heste med chance her. 1 Snatty Dancer leverede en overlegen sejr for Carlos Lopez i forrige start over dagens distance, mens 6 Lemon fortsat forbedrer sig.

A-chancer: 1-6-5-4 B-chancer:7-3

1 Snatty Dancer gik godt på Fyn senest, hvor hun sluttede stærkt af trods blød bane og længere distance. Fik et kilo for andenpladsen, men bør ikke have problemer med at forsvare det. Kommer nu ud under samme setup som ved sejren på Jyllandsløbsdagen, hvor hoppen var overlegen med Carlos Lopez i sadlen på 2000m. Kneben favorit i et åbent opgør.

6 Lemon er nu gået 11 kilo op i tal i år, men ligner en hest der fortsat rummer udvikling. Svært at vurdere hvor mange kilo, han har i ærmet, men i dette opgør rækker han langt og vil være at finde på stregen.

5 Alizeti mødte hård modstand i Gøteborg senest, og fik tryk undervejs, hvilket ikke var optimalt. Har imponeret med gentagne sejre på forskellige distancer, og de 2000m er ikke noget problem. Rides af lærling, der nu har flere sejre med sig, og har gavn af fire kilos lettelse. Må have fin chance her.

4 Aperola faldt langt ned i feltet undervejs senest i 1000 Guineas på Bro Park, og kom aldrig rigtig ind i løbet. En start man nok bare må se bort fra. Rides med et kilos overvægt og prøves på længere distance mod ældre heste, men er på præmiesum den bedste hest i feltet og er en fin outsider her.

7 Seraphina gik fint i sæsondebuten og vil være yderligere forbedret her, men er som regel mere stabil som pladshest. Trioemne.6. løb / V5-5

Endnu en svær afdeling lukker V5-spillet, hvor 1 Rex Kalejs kan være hesten med mest udvikling fra seneste start, men med mange om buddet, hvis ikke han slår til i dag.

A-chancer: 1-7-6-8-4 B-chancer: 9-10-5-3-2

1 Rex Kalejs er en kapabel herre, som lagde ud med sejr i sæsondebuten efter 10 måneders løbspause. Bør være gået formmæssigt frem af den start. Ser ud til træneren har fundet nøglen til hesten, og holder humøret på ham ved, har han flere kilo i ærmet. Har vundet på 2000m i Sverige før og tackler distancen.

7 Sunday Pearl sluttede meget stærkt af i Odense senest og de 200m længere er ingen ulempe. Vandt på 2000m i hård banen i Århus i fjor og formen i år bekræfter, at lignende udfald ikke er langt væk her. Vinderchance.

6 Vera Volkova tog en overraskende sejr senest for Liam Doran, der sidder op igen med sine tre kilos lettelse. Sluttede stærkt af efter afventende ridt på de 2000m og med lignende løbsoplæg, vil hun runde mange i opløbet. Fin vinderchance igen.

8 Alli Cat har jeg haft fidus til et par gange, uden hun har indfriet. Har døjet med virus, og såfremt hun er helt ovenpå igen, tror jeg fortsat på, at hun inden længe vil være med fremme. Rides her med to kilos overvægt, men af dygtige Carlos Lopez, der måske kan finde det sidste frem i hende.

4 Amelia Jay bød sig ikke rigtig til senest i Odense i blød bane, men ser man bort fra den start, har hun været med fremme i Århus flere gange i år. Trives fint på de 2000m og er absolut trioaktuel her, og kan være en outsider.

9 Baby Woodrose har nu overstået sæsondebuten, hvor hun manglede lidt kræfter til slut, efter at have ledt den bagerste del af feltet an efter udbrud fra de to førende. Vandt på dagens distance i fjor med Oliver Wilson i sadlen, og kan være en sjov fidus her.

10 Endofa Champion har været meget stabil i år, og vil ikke være langt væk, men har gået bedst på lidt kortere distance. Indfriede ikke sin favoritværdighed senest, men skal med på de store bonner.