V5-analyse til Aalborg Galop tirsdag d. 6. august

Udarbejdet af Christina Borreby.

Tipperstatistik: Spillet for 5.510 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 60%. Hitrate 1/18.Printvenlig versionV5-forslag

V5-1: 4-2-6-3

V5-2: 6-2-1-8

V5-3: 4-9-2

V5-4: 4-3-2

V5-5: 1-3

Pris: 288 kr.V5-1

Flere om buddet i første afdeling, hvor 4 In The Mood ligner en fornuftig chance i et tæt felt, sammen med 2 Laszlo.

A-chancer: 4-2-6-3-1 B-chancer: 5-7-8

4 In The Mood fik en hård rejse senest helt ude i sporene mod gode heste, men sluttede stærkt af. Har gået gode løb under Nicolaj Stott i hårdere modstand end her. Er nu tilbage i klasse 3 på fin distance. Må være hesten at slå.

2 Laszlo vandt med samme rytter i forrige start i blød bane. Kæmpede godt i Århus, hvor han sluttede som tredje, efter at have tabt lidt terræn på bagsiden. Ser ud til at tackle både hård og blød bane og har god vinderchance her.

6 Lemon har intet gjort forkert i år og har udviklet sig meget. Skal nu forsvare 71 i tal, og får ikke så meget foræret længere, men gør som regel det han skal, for at være først på stregen. Hvis ikke han er hentet af sit tal, er han med fremme.

3 Ventuari mødte hård konkurrence i Gøteborg senest og den start skal ikke regnes her. Tilbage i lavere klasse her med Lea Olsen i sadlen og på fin distance. Løb op med formstærke Søren Brun på netop 2000m i sæsondebuten og kan være en luring her.

1 East Meets West har gået godt i de seneste to starter og kommer her ud med rytterlettelse på 3 kilo. Ligner en hest der kræver en erfaren rytter til at minde ham om opgaven, men formen er der er de 2000m er ingen ulempe, trods gode resultater på 1800m i seneste starter. Med fremme med rette løb.

5 Rambo kommer ud med 5 kilos overvægt, men er rytterforbedret og der er god form på Kaj Sørensens heste, efter de har døjet med virus tidligere på sæsonen. Kan være en sjov fidus her på fin distance og selskab, hvis man har plads til ekstra krydser.V5-2

Spændende afdeling hvor 6 Godsavethequeen jagter hattrick, godt hjulpet på vej med Lea Olsen i sadlen, mens 3-årige 2 Stairwaytoheaven kan aflægge maidentitel. Flere må krydses.

A-chancer: 6-2-1 B-chancer: 8-7-5-4-3

6 Godsavethequeen kommer direkte fra sejr i årsdebuten med Lea Olsen i sadlen, der også får chancen her i DM for kvindelige ryttere. Vil givet være sat frem med den start overstået og bør rumme fortsat udvikling, selvom hun fik tre kilo for sejren. Vinderchance.

2 Stairwaytoheaven gjorde god figur i sidste start, hvor hoppens faste træningsmakker også var i sadlen. En sensitiv hest, der ser ud til at trives med rytteren og sammen jagter de en fremskudt placering her. Vil have gavn af den længere distance og har vinderchance.

1 Miss Trinity er sænket to ud af de tre kilo, hun fik for sejr i sæsondebuten og bør kunne svare sit tal her. Har det med at bruge kræfter fra start, men prøves nu med blinkers, som måske kan give lidt ro. Har gavn af to kilos rytterlettelse.

8 Børge kom ikke rigtigt med i løbet senest og kan bedre. Gik godt på 1800m i Ålborg gangen forinden og fik så halvanden måneds pause. Kan være forbedret her og prøves med blinkers. Outsiderchance.

7 Angels Calling gik med i front senest på 2000 m og havde ikke kræfter tilbage i opløbet. De 1800m passer bedre og har formstærk amatørrytter i sadlen. Kan være en fidus i trio og stregspil.

5 Legial har været stabilt gående denne sæson. Gik godt på 1800m i Ålborg tidligere. Ser ud til at kræve professionel rytter for at give sig det sidste, men har form til at vinde og kan være en outsider her.V5-3

Et meget åbent opgør, hvor den sikre spiller bør lukke afdelingen. Kommer der vand nok til banen, kan 9 Flamingo Dancer med fire kilos lettelse være en fræk blank i en svær afdeling. Jeg gardere med to andre.

A-chancer: 4-9-2-6-10-1 B-chancer: 8-7-5-3

4 Naga Jolokia overraskede med sejr senest, trods mangel på vand i banen. Lea Olsen advarede på forhånd om, at hesten trænede godt, og sidder nu op igen. Går med høj vægt i et jævnbyrdigt selskab og vil nok foretrække lidt tempo undervejs på de 1800m.

9 Flamingo Dancer slog ikke til i den lette bane senest, efter en fin sejr med stærk finish i sæsondebuten i blød bane. Har form til at vinde her, især hvis der kommer vand. Har gavn af fire kilos lettelse og er nede i lav klasse, så kan uanset baneforhold være sjov at have med.

2 Rex Kalejs vandt sin sæsondebut på samme bane og distance. Gik bag Alamaana i front senest og havde ikke så meget at give i opløbet. Er gået et kilo ned nu og kan blive farlig på sin hjemmebane.

6 Quiet Weekend fik lang rejse senest fra udvendigt startspor. Har gået sine bedste løb i år med Marcos Robaldo i sadlen, og de genforenes her. Møder formstærke konkurrenter, men går en klasse ned, og vil være med fremme.

10 Alamaana gik fra front senest på 2000m og det kostede kræfter til slut. Kommer på kortere distance her, hvor samme offensive taktik kan række. Er gået et kilo ned og skærpes med blinkers. Trio og outsiderchance.

1 Endofa Champion er sænket to kilo i tal efter et par svingende præstationer, og er nu tilbage på 1800m, som passer ham godt. Står bedre til overfor 2 Rex Kalejs end sidst de mødtes i Ålborg og var de to første i mål. Må med på de større bonner.

8 Gentleman Jack har ikke slået til i år, men viser ifølge sin træner fin form i træningen. Prøves her med blinkers og rides af lærling, der tager tre kilo af. Såfremt han ikke helt har mistet gnisten, bør en fremskudt placering snart være mulig.V5-4

Endnu et åbent opgør, hvor 4 Miss Van Winkle ser ud til at være bedste vinderchance, men hvor flere har form og kapacitet til at afgøre.

A-chancer: 4-3-2-7-6 B-chancer: 8-1-5

4 Miss Van Winkle har været meget stabil denne sæson, undtagen i hendes ene start på kort distance i højere klasse.Gik godt for rytteren senest og trives på Ålborg banen. Mit favoritbud her.

3 Hongkong Yob har mødt gode heste fra sin årgang uden at være langt slået og bør med 4 kilos lettelse række et stykke vej her. Løber noget sprinterbetonet, og lægger formentlig pace på i fronten. Har han kræfter i behold, kan han vinde og må være i trioen.

2 Amelia Jay er tilbage på 1500m, hvor hun har taget to andenpladser i år, og kan meget vel true favoritterne her, hvor hun har gavn af to kilos rytterlettelse.

7 King Charles gik et pænt løb senest fra udvendigt startspor på 1550m. Blev prøvet med blinkers, for at skærpe ham lidt, men dem har han ikke på denne gang. Kan vinde, hvis han vil.

6 Frankthetank er altid med fremme, men giver sig sjældent det sidste. Den sikre spiller bør dog altid have ham med, da han har form til at vinde, den dag, han beslutter sig for det.

8 Rita’s Girl har form til at være med fremme, men har gået bedst for professionelle ryttere hidtil, og kan måske blive svær at ride for urutineret rytter. En lille triochance.V5-5

Der er lagt op til godt tempo fra start med et par frontrunners og en starthurtig herre i 1 Amadeus Sprint. Samtlige har chance her, men med rette løb er Marc Stotts deltager hesten at slå.

A-chancer: 1-3-4 B-chancer: 2-5-6

1 Amadeus Sprint tog en flot sejr i debuten efter flere års løbspause og vil givet være endnu bedre denne gang. Distancen er 250m længere, og det kan måske blive langt, idet han lægger hurtigt fra land. Fandt dog lidt ekstra på de sidste meter senest, og har fordel af indvendigt startspor. Et outsiderbetonet vinderbud.

3 Show Of Faith tog på let facon karrierens 20. sejr senest og slog gode heste. Har fået tre kilo for sejren, og kommer ud med høj vægt her, hvorfor hun bliver min næstbetroede kandidat til sejren. Viser stor vilje og det kan række langt, så må med på bonnen også.

4 Wellington trives godt med et højt tempo undervejs, og det er der lagt op til at blive her. Får her syv kilo af 3 Show Of Faith, som han har været tæt bag tidligere, og det kan være afgørende for udfaldet. Må være blandt de tre her.

2 Laudate Dominum viste igen senest sin stærke slutspeed, efter at have ligget helt nede bag feltet undervejs. Skal med bedre løb bestemt ikke afskrives her, men bliver sparet væk i mit forslag, hvilket kan være en fejl.

5 Haseen har ikke været langt fra i år, men har manglet det sidste og kommer op i klasse her. 6 Dreaming Of Love forbedrer sig løbende og er på fin distance her.