V5-Analyse til Aalborg Af Søren Melin

Tipperstatistik: Spillet for 3.094 kr. Vundet 880 kr. Tilbagebetalingsprocent 28%. Hitrate 2 af 12.

Printvenlig version


V5-forslag:

8-4-2-10-7-1-3-5-6

9-11-2-3-4

2-3-7-12-11-8-1

3 Slide So Easy

9 Casino Gardenia

Pris: 315 kr.


V5-1, 2. LØB

Sikke en løbsdag vi har i vente. Ligafinaler! Det betyder gode løb og ikke mindst gode præstationer. Vi starter med en finale i Vintergækken, hoppeløb, hvor hopper henover vintermånederne har kvalificeret sig til denne finale. Udover præmiechecken på 25.000 kr. er der også en fribedækning hos From Above til vinderen. Jeg synes, at heste fra alle volter har chance i løbet. Jeg tager alle heste på kuponen.

A-chancer: 4-2-8 B-chancer: 7-10-1-3-5-6 C-chancer: -

4 Bellucci vandt enkelt fra spids i Billund i forrige start. Sidst kom hun meget tæt på Arn Kronos, efter et løb som første hest i andet spor. Nu har hun godt spor i volten, hun er ikke så starthurtig, men en stærk og reel hoppe. Hun er med på stregen fejlfrit.

2 Capra har gået tre gode løb på det seneste og kan mere end kontoen viser. Jeg tror Preben Kjærsgaard vil prøve at holde et jævnt tempo fremme og gøre det svært for tillægshestene. Jeg regner det for en god chance. Har været nede og snuse til en 15 tid, godt nok i Billund på sprint, men de skal løbe hurtigt bagved for at nå frem, især hvis Capra har en 1.16-17 tid i sig fremme.

8 Chloe har glimtvis vist, at hun er en hoppe med stor kapacitet, men er stadig meget ustabil. Jeg vil mene hun er den bedste hest i feltet på hendes gode dage. Kan Jeppe få hende fejlfrit afsted, regner jeg med hun er med fremme, når det skal afgøres.

7 Catchy Spring er matchet frem mod denne finale. Peter Frandsen har udtalt sig positivt på hestens vegne. For to starter siden vandt hun fra spids, hvor hun var i meget fin forfatning. Hun var ikke som bedst i Aalborg sidst, da hun så træt ud med en omgang til mål. Hun løb dog ny rekord, men var nærmest sidst i mål! Hun skal rekord forbedre igen, hvis hun skal vinde løbet. Outsider.

10 Worst Nightmare har top tillæg på 40 meter. Men hun løber gode stabile tider, så kan den fange de foranliggende og få en ryg at gå på, kan hun passere mange til slut. Ny kusk i Kasper K Andersen, outsider i løbet.

V5-2, 3. LØB

Liga 4-finale er på papiret en opgave for sejrslugeren C You Again, men denne gang får den kamp til stregen. Flere heste står med god chance i løbet og fra spor 9 kan det blive svært for favoritten. Jeg tager fem heste på mit forslag.

A-chancer: 9-11-4-2-3 B-chancer: 6-8-7-5 C-chancer: 10-19 C You Again stor kapacitet og har vist godt væddeløbshoved igennem længere tid nu, er kommet hurtigt op i klassen her, men det ligner den sagtens kan bære det. Træneren er optimistisk og C You Again kan også være en blank mulighed. Jeg synes dog, at konkurrencen er noget af det bedste hesten har mødt. Men hesten har fem på stribe nu og den er i hvert fald med i striden om den sjette i træk. C you Again er hesten der skal slåes i dette løb, selvom den har spor 9.

11 Guy Pomponne er hesten der vil prøve at udfordrer favoritten. Det er en stærk type, der har til vane at skulle gøre grov jobbet udvendigt på den førende, det bliver sikkert samme opskrift i dag. Den har gået fantastiske løb de seneste gange, senest hvor den havde en ”kanin” foran sig i form af Allie Be, der dampede afsted, men Guy Pomponne kunne gå forbi ind i opløbssvinget.

Den vandt, kort men sikkert, foran Aura Skov på en super tid for årstiden. Nu har Guy Pomponne fået et løb i ryg for første gang i jeg ved ikke hvor mange starter, og hesten er i super form. Tror den kommer skærpet til denne start. Vinderchance trods bagspor.

4 Aqua Photo kommer med en frisk sejr her fra Aalborg banen d. 25.03.19. Flemming Jensen er stadig ikke tilfreds med balancen på hesten, så den kommer med ny balance denne gang. Aqua Photo er ok starthurtig, men jeg tror ikke den kan tage en længde på Benjamin Nordal, men vi ved jo at Benjamin Nordal plejer at slippe føringen, så Flemming kører nok til fra start, og ser om han kan komme til spidsen efter nogle hundrede meter. Flemming plejer at have hans heste klar til finalerne. Så den kommer på kuponen også.

2 Amerian har træneren gjort klar til denne start. Den er ikke hurtig nok til at kunne tage spids. Men den har de sidste tre starter bevist, at det er en virkelig fartfyldt hest, der går hele vejen til mål. Så i et løb hvor der kommer tempo på undervejs, så tager Amerian mange ned i opløbet. Den kommer med på min kupon, da hesten holder god form, og træneren er meget optimistisk på hestens vegne.

3 Benjamin Nordal er i hysterisk form. Blev kort slået af C You Again senest. Den er hurtig fra start og vil sandsynligvis kører efter denne for at få en god position. Kan han få ryg på 4 Aqua Photo, tror jeg han er sikret et godt løb. Benjamin Nordal har en uhyggelig speed, hvis den får det rette rygløb. Den kan vinde løbet, hvis der kommer hårdt tempo undervejs, men ikke for mange skiftende føringer, så han kommer til at sidde for langt tilbage. Men for mig er det en klar outsider til sejren.

Der er mange andre bejlere til sejren i dette løb, hvis løbet bliver kørt i for højt tempo. Men jeg har ikke fået plads til dem på kuponen. Der kan nævnes Batman SH, Boris og Thunderstruck som alle tre har god kapacitet. Men jeg synes ikke at de i normal løbsafvikling, skal være før de førnævnte i mål.V5-3, 4. LØB

Liga 2, finale. Et virkeligt godt spilleløb, hvor flere heste har mulighed for sejr. Dårlige spor til Flemming Jensens heste, men de plejer at kunne gå sidste omgang i tredjespor, så her bliver der kamp om sejren. Jeg tager syv heste på kuponen.

A-chancer: 2-3-12-7-8-9 B-chancer: 1-5-11-6-4 C-chancer: -2 Machiavelli vandt en rigtigt besnærende sejr i sæsondebuten senest. Hesten har stor kapacitet og den har tjent mange af sine penge i den hårde svenske konkurrence i V75 løbene. Er ikke super starthurtig, men kan holde sit spor og finde en god position. Har en god afslutning og bliver mit forsigtige vindertip, i dette åbne løb.

3 Wonderboy er starthurtig og Steen Juul vil nok prøve som senest at spidse løbet hjem. Sidst var der dog ikke helt benzin nok på tanken til den hårde åbning Wonderboy havde været i, da den svarede Come On Hugo på første langside. Den holdte dog til en godkendt andenplads, bag en hastigt afsluttende Machiavelli. Har tre andenpladser i træk. Kan det blive i dag, den tager skridtet helt op? Vinderchance.

12 Come On Hugo blev det helt forkert for senest, hvor Flemming Jensen troede, at han kunne overtage spidsen fra Wonderboy, men Steen Juul valgte at svare. Derefter blev det dødens hele vejen rundt, og Come On Hugo kunne ikke plukke Wonderboy ned fra dødens. Nu bliver det andet oplæg i dag og hesten har vist, at den kan gå bagfra, som den gjorde ved sejren i Billund for tre starter siden. Den har fået et dårligt spor, men den skal regnes tidligt. Den har uhyggelig kapacitet og den går hele vejen til mål.

7 VM Viking Cup er også starthurtig og træneren har meldt ud, at han prøver for spidsen. Der er nok mange der gerne vil til spids i dette løb, jeg tror ikke den er hurtig nok til at tage en længde på Supreme Star. Hesten gik et fantastisk løb senest, hvor det blev til sejr fra spor 15 i billund, hvor Peter Ø Andersen var ganske offensivt indstillet og vandt løbet ganske enkelt trods spor 15 og 60 meters tillæg. Tror hesten har haft godt af udblæsningen senest, sjov outsider.

8 Twilight D har en uhyggelig speed. Sporet er iskoldt, så det må i første omgang betyde, at René Kjær kører fremad fra start og ser hvor han havner. Hvis det bliver en god position, kan Twilight D speede helt utroligt godt til slut og vil have stor fordel at højt tempo undervejs. Stor outsider.

9 Sun Esterel kommer lige akkurat med på kuponen. Jeg synes de førnævnte heste står med bedre chance i dette løb. Men med et løb i ryg, kan den tage mange ned til slut.

1 Supreme Star ser jeg mest som en sekundær chance, men tager den med på kuponen, da jeg tror der bliver tempo på undervejs, da mange gerne vil have gode positioner. Derved kan Supreme Star komme til slut, hvis hullet kommer. Den er hurtig og kan være med i striden om spidsen.

5 Mr Shorty gik godt bag Balotelli senest til andenplads. Sidst blev der ikke rigtigt kørt noget undervejs og de forreste stjal lidt løbet. Så i dag, hvor der kommer tempo på, tror jeg ikke den kommer til at have med udfaldet at gøre.V5-4, 5. LØB

Liga 1, finale – den hurtigste klasse. Gensyn med Danmarks VM-hest – Slide So Easy. Selvom det er årsdebut, mener jeg, at hesten er noget bedre end den næstbedste i feltet. Det bliver min blanke i V5!

A-chancer: 3 B-chancer: 1-2-6 C-chancer: 5-7-8-43 Slide so Easy den danske VM deltager i årsdebut. Har kæmpe kapacitet og er den bedste hest i feltet. Har slået disse konkurrenter før og jeg tror også den gør det igen, i dette løb. Senest i Odense, skyllede den hen over feltet, på vej ud på sidste omgang. Den overtog uden problemer føringen og dansede væk til en let sejr. Det bliver min blanke og den skal nok være klar til opgaven. Denne gang kan det blive direkte til spids og så taber den ikke.

1 Stand And Deliver fik et rygløb senest den mødte Slide So Easy og der var den uden chance på en andenplads. Lidt bedre spor i dag og kan den få et rygløb på favoritten, så kan den måske byde op til dans i opløbet. Senest fik den et hårdt løb udvendigt på Tripolini VP, den slog den førende, men blev nedspurtet af de rygkørte heste. Godkendt indsats og det virker som om formen er i top.

2 Repay Merci var tredje i selvsamme løb som Stand And Deliver var fjerde i senest. Her blev det til et løb bagerst i feltet fra det svære spor 7. Ind i opløbet tager den omkring 20 meter ind på Stand And Deliver, men det bliver ”kun” til en tredjeplads bag Beatriz og Onceforall Face, selvom det var en super hurtig afslutning! Kan det blive til lidt bedre position undervejs denne gang, kan Repay Merci nedspeede mange i opløbet.

6 Pingus Vang var tredje til Slide So Easy sidst de to mødtes. Sidst var Pingus Vang storfavorit i et løb i Billund. Der kunne den ikke tage en længde på Bali, så det kommer nok til at blive en plads nede i feltet, da der er mange hurtige heste indenfor Pingus Vang. Den gik et hårdt løb i dødens i sidste start, men med en bedre løbsafvikling kan det være en outsider til sejren, hvis Slide So Easy kikser.V5-5, 6. LØB

Liga 3, finale. Her synes jeg Casino Gardenia er et hoved højere end konkurrenterne. Hesten har bevist igennem længere tid nu, at den er blevet mere moden og mere travsikker. Det bliver min anden blanke i dag. Man kan også vælge at garderer i denne afdeling, men så skal man have den brede pensel frem. Jeg synes, at løbet er åbent hvis Casino Gardenia svigter.

A-chancer: 9 B-chancer: 5-4-1-3-10-7-2-12-6-8 C-chancer: 119 Casino Gardenia kommer med to friske sejre i bagagen. Hesten har utrolig kapacitet, når den går fejlfri. Casino Gardenia er en hest for fremtiden og det har den da også vist glimtvis. Den vandt Derby Consulation sidste år, netop fra spor 9. Seneste start var i søndags, hvor den vandt ganske let i årsdebuten. Den har haft godt af løbet og jeg ser kun den kan være gået frem til dagens start. Ny kusk i form af Steen Juul, og med Mr. Derby i sulkyen, blanker jeg uden tøven.

5 Listas Manboy har også gået fine løb på det seneste. Sidst i Billund slog den flere af de heste der er til start i dag og det gjorde den fra udvendig position hele første omgang. Men da Chief One bliver dårlig i spidsen, presser Listas Manboy sig til spids og derfra kontrollerede den løbet hjem til sikker sejr. Det er en stærk type, ikke særlig starthurtig, så den kommer nok til igen at skulle gøre det grove job i andet spor. Men formen er i top og det skal være en outsider til sejren, hvis Casino Gardenia misser.

4 Moliere er også en rigtig god hest. Jeg synes den har været lidt nedadgående i de første måneder, men den har også været matchet hårdt i Sverige. Nu har den haft en måneds løbspause og den kommer med friske batterier. Senest den startede i Aalborg vandt den fra startspor 10. Har haft bedre held med sporet denne gang og det skal være en udfordrer til sejren, hvis favoritten glipper.

1 Bella Højgård gik fantastisk senest, den er utroligt starthurtig – og den tager spids her. Vandt let foran Listas Manboy i sidste start. Den lukkede i 10 tempo de sidste par hundrede meter. Outsider her.

Det er et meget åbent løb, hvis Casino Gardenia ikke indfrier favoritrollen, kan der meget vel dukke en vinder op, som ikke er beskrevet. Speedy Højlund har gået topløb før og kan med rette løb også udfordre. Aros Line og Torpedo W F får det svært bagfra i et løb som dette. Men kører de livet af hinanden foran undervejs, kan meget åbne sig til slut.