V5-analyse til Aalborg

Udarbejdet af Jan Andersen

Tipperstatistik: Spillet for 0 kr. Vundet 0 kr. TBP 0%. Hitrate 0/0.


Printvenlig versionV5-forslag

3-1-11

2-8-5-7-6-1

4-2

10-2-3-1-8-7

6 Newton Tile

Pris: 150 Kr.3. løb / V5-1

Big flirt og alle de andre? Som den gik senest bør den have topchance, men kan den åbne bag bilen?

Chancevurdering

A-chancer: 3-1-11 B-chancer: 7-8-6-5 C-chancer: 4-9-12-2-10

3 Big Flirt vandt en flot sejr i Aalborg senest, hvor den rundede feltet og staldkammeraten Elvis Bork på bageste langside. Den bliver sikkert storfavorit, og skal også ses med topchance. I første start sad den længe fast bag Cherry Bee, og nåede akkurat ikke frem til sejr. Stor vinderchance.

1 Enzo Design Var i første start fin anden til Elliot. Efter en rolig start sluttede heste godt af de sidste 1000 m. I anden start på Lunden, havde heste 20 m tillæg, blev efter 800m sendt frem udvendigt på den senere vinder Eivo Torkdahl. Blev træt i opløbet, men den der var helt anderledes fart i hesten. Kommer efter en lille pause nu, og er Bombastick Designs lillebror yderlig forbedret, så er den sejrsaktuel.

11 Dreamcatcher K J Vandt utrolig let seneste i Billund foren Eddie Brogård. Har gået de fleste af dens løb i spids, men skal denne gang forsøges fra ryg. Det tror jeg sagtens den klare. For 4 starter siden i Skive, sad den i ryg, og lignede en, der havde en afslutning gemt, men slog på en galop, da den blev trukket ned på open strech. Hesten har mere rutine nu, og skal ses med chance.

7 Delina B For to starter siden gik den et hæderligt løb i Billund, 3 indvendig og fin afslutning bag gode heste som Think New And Big og Ilyushin. Plads, men næppe vinderaktuel.

8 Diva De Meaux Kan godt, men er meget ustabil, og fra spor 8 bliver det svært.

6 Amaze Bell Er hurtig fra start og stabil, men ikke meget for at afgøre, fik en andenplads senest, men kun da Allans Hest, og Dreamcatcher K j begge fik galop som mulig vinder og anden hest, da de ramte opløbet.4. løb / V5-2

Et rigtigtig godt spilleløb venter. Der er ganske høj klasse på de startende heste, og man må forvente en ganske giftig vindertid.

Chancevurdering

A-chancer: 2-8-5-7-6-1 B-chancer: 3 10 11 9 C-chancer: 4- 12

2 Cæcsar Spin Efter to flotte sejre i snorestart komme hesten nu i Autostart, det har før givet den problemer, men klare den, så skal det være en topchance. Den skyd senest mægtig fart, da den rundede feltet i et lidt kunstigt oppullet løb.

8 Epos Østervang Udvikler sig fra gang til gang, for to starter siden gik den de sidste 1000 m i dødens på C C Easy Lady, og den senest fulgte den med E type Cash i ryg indtil den sidste sving, hvor den måtte slippe, men stadig klart godkendt på tredjeplads. Virker tung fra start, så kommer sikkert til at sidde et stykke nede i feltet.

5 Epidot T T Fik fejl på i en lidt trang situation i sæsondebuten på Fyn. Tabte mange længder, men kom op til feltet, og blev forsøg igennem tredje spor rundt sidste sving. Nu med løb i kroppen og fint spor, skal den følges. Bonde melder om stilen bliver bedre og bedre på hesten, og han forventer den kan gå en 16 tid.

7 Veronica har fået to løb i kroppen efter pause. Snakken gik på hun var lidt rund om maven, da hun kom ud første gang. Seneste tabte hun lidt fra start, men gik rigtigt godt gennem sporerne de sidste 700 m og var tæt på Apollon i mål. Det er første gang, hun har første række bag bilen, men i sin debut blev hun sendt til spids fra spor 12. Så jeg tror hun kan åbne ret godt fra start, måske hun kommer til spids?

6 Think New And Big Kom til at jagte Elektra Henly senest i Billund, og løb sig træt på det. Travet stemte heller ikke helt så godt for den, som i dens seneste starter. Sidst i Aalborg var den lyn hurtigt ude og tog let spids, og kæmpede godt, men måtte se sig slået af Evita.

1 Dagmar Bakkegård Fik en galop med ca. 700 m til mål senest. Den tabte 20- 30 m på det, og alligevel var den ikke andet endt et par længder efter vinderen i mål. Det kunne måske være sejren, der røg der. Godt spor og lidt skjult form, med et godt rygløb og tur på vejen, kan der være en overraskelse gemt i hende.

3 Daddy Loves you, 10 Astronuat og 11 Axel Party. Må denne gang nøjes med at være B chancer. Daddy Loves You hænger fint på i løbene, er hurtigt fra start, og kommer til at sidde med der fremme. Astronaut havde fået et godt tilbud i sæsondebut som den vandt via en forcering frem til spids. Det er en hest under udvikling, men jeg tvivler på den lige nu og her, har den fart i kroppen, der skal til for at vinde dette løb, der holder ganske høj klasse.5. løb / V5-3

Årets andet toårs løb venter. Fossa og Fly By so Easy klar til en dyst igen.

Chancevurdering

A-chancer: 4- 2 B-chancer: 1-5 -3 C-chancer:

4 Fossa Blev i prøveløbet kørt i ryg, og vidste en rigtig finafslutning. I første start blev den i lukket hovedlag en smule gal, og åbning på 14.8 de første 500m kom til at koste, går den som i prøveløbet, så skal den være første valget.

2 Fly By So Easy Blev taget roligt fra start i Aarhus, og kom efter 800 m frem udvendigt på Fossa, så stærk ud da den ramte opløbet, men måtte slippe taget på bakken. Bedre spor denne gang.

1 Faststone Der er ikke online billeder fra den prøveløb, så svært at skrive noget om. Andet end det er en helbror til kriterievinder Diamondvind

5 Fearless to Heaven Havde bagspor i debuten, fik et løb i 3 par udvendig og sluttede fint af.

2 Freja Blåbjerg Fik fejl på i debuten, lignede umiddelbart den mangler lidt fart endnu til at kan være med.6. løb / V5-4

Et åbent amatørløb specialløb med heste fra flere volter.

Chancevurdering

A-chancer: 10-2-1-3-8-7 B-chancer: 6- 9 - 5- 4 C-chancer:

10 Victory Kåsgård Får vindertippet i et åbent løb. Han er lidt sig engen herre, og nogle gange har han for Flemming Jensen slået knuder på sig selv. De fleste gange er han dog gået glat i snorestart, og alene o volten er sikkert en fordel. Er han som bedst, så runder han dem til slut.

2 Takeabove Fulgte pænt med senest fra stort tillæg, nu står han fra spids, da kun har tjent 2000 Kr. i år. I sine unge dage gik han ofte gode løb fra spids, det er meget længe siden, han har prøvet det. Måske spidsen er det, der kan få gnisten frem i den aldre herre igen.

1 Wee Willy Winkie Har startet en del i monte på seneste, men der byder han sig ikke rigtigt til. Seneste han var i travløb, var i et formløb i Aalborg 29 April. Den dag holdte han rigtig godt ved fra dødens på New Lollipop. Kan her fange ryggen på Takeabove. At sidde med der fremme fra start i inderbanen, kan måske være det der baner vejen for en overraskelse.

3 Breaking K K Fulgte pænt med i klassen forrige start for Mads Hviid, og kom hjem på 17,0. Spor et fra tillæg og smeden op, gør den interessant.

8 Casino Girl. Så sejrsfarlig ud i sidste sving forrige gang i Aarhus, men måtte tages lidt op, da der var tæt på samkørsel ind på lige bane. Kom ikke op i fart igen. Kan overraske.

7 Vincent Har er svært spor 5 i volten. Det er en fartfyldt, men også temperament fyldt herre, Skulle det lykkes af komme afsted fra det svære spor kan den overraske.7. løb / V5-5

Newton Tile og alle de andre?

Chancevurdering

A-chance: 6 B -chance: 7-5-2-3 C-chance: 1-4

6 Newton Tile Har gået virkelig godt gennem året. Seneste gik den i dødens på Double Up i en liga finalen i Arhus. Denne gang tror jeg det er spids og slut.

7 Drønviktormolar Tilbage på 2100m og en knap så krævende banen, er sikkert en fordel. Dog har den tabt lodtrækningen og fået spor udvendigt for Newton Tile, det tror jeg kommer til at afgøre løbet.

5 Dior Vincent Overraskede positivt seneste med en god afslutning til andenpladsen bag Daydream Beliver senest.

2 Desmond Toft gik frem til dødens på Jilla kjæll senest. Den holdte ved til midt i opløbet, hvor den måtte slippe. Herfra kan sikkert ramme en god ryg, og så har den en giftig afslutning.