V5-analyse af Søren Aaen

Tipperstatistik: Spillet for 1.364. Vundet 0 kr. Hitrate 0/4.

Printvenlig version

V5-forslag

1-2-3-4-6-8-10-11

2-4-5-8

1 Carna Sensei

1-6-10-11

7-9-11

Pris 384,-V5-1 / 2. løb

A-chancer: 11-8-10-6-4 B-chancer: 2-1-3-5-7 C-chance: 9

11 Dark Dust har nu to starter i kroppen efter vinterpause. Blev bakket ned som sidste hest første gang i Århus. Gik med i tredjespor rundt sidste sving, og ud i eget angreb ind på opløbet. Holdt farten ok uden at imponere. Seneste ramte hoppen spids direkte, og forsøgte at køre den hjem fra spids for at holde Star Keeper væk. Strittede godt imod via 1.15,0 den sidste runde. Star Keeper kunne hun ikke svare, men holdt dog Obi bag sig i kampen om andenpladsen. Anderledes forudsætninger nu med 40 meters tillæg, men på viste form i sidste start skal hun være en chance.

8 Celina Hastrup kom godt fra start senest i Skive og sad med i ryg på den førende Elton H som åbnede 1000 meter efter 1.14,8. Sad med kræfter sparet rundt opløbssvinget og Bent Svendsen søgte ud i andet spor bag Dollar Rain ind på opløbet, og lignede en reel trussel mod de to før nævnte. Slog dog på en galop, og så blev det ved forsøget. Birger Jørgensen kunne godt lide styrken i hoppen da han vandt med den tilbage i marst efter et perfekt rygløb i andet par udvendigt. Er svær at styre rundt, men har fart og styrke til at vinde i fejlfri udgave.

10 Jilla Kæll var senest på Lunden i finalen i at stort amatørløb. Sad i andet par udvendigt undervejs, og gik afsted som første hest i tredjespor med 600 meter til mål. Blev hængende derude og var træt rundt opløbssvinget. Er efter sigende ikke nogen udpræget rejsehest, og den lidt svage præstation skal formentlig findes der. Nu er hun tilbage i vante omgivelse om med Flemming Jensen i vognen, som hun har gået gode løb for tidligere, så bør i dagens konkurrence være en chance.

6 Veronica indledte karrieren med en småt imponerede sejr, hvor hun åbnede 1000 meter efter 1.14,5 fra spor 12. Holdt farten oppe og vandt på 1.17,1/2140ma. Lidt overraskende blev det ikke til flere sejre i de følgende fem starter for den hurtige hoppe, men fulgte blandt andet Cassano til dørs på 1.16,9/2140mv i næstsidste start tilbage i november. Kommer nu efter et halvt års pause, men har vist hurtig til at være med fremme, såfremt Per Astorp har trænet.

4 Delina B kom slet ikke med fra start senest, og satte omkring 30 meter til. Forbedrede sig frem via inderbanen, og rundede en træt konkurrent med en omgang til mål. Var langt efter de førende Elektra Henley og Fightforfredom Ås som fjerde, men fik så tredjepladsen da Elektra Henley galopperede ind på opløbet på en ganske pæn tid. Satte som sagt ikke afsted fra spor 3 i volten senest, så spørgsmålet er hvad gør hun fra spor 4 i dag.

2 Dream Box sad i vinderhullet bag Diamond Flame hele vejen rundt i Skive senest. Der var jævn 1.19-fart hele vejen rundt i løbet. Birger Jørgensen gik på open stretch ind på opløbet, og Dream Box speedede forbi den førende, men kunne ikke gå med Esajas og Deepdeepundercover om spurtede rigtig godt langt ud i banen, og måtte tage til takke med en tredjeplads. Gangen før førte hun an i Århus, og åbnede 1.23 de første 500 meter. Førte stadig midt på opløbet, men måtte se Elvia Damgård speede forbi. Virker som en jævn og stabil type, som løber med i top 3 igen her.

1 Bahia Halbak gav helt op i sæsondebut tilbage i februar og var træt med en omgangs kørsel. Det var en håbløs vinterbane den dag, og hun en hest som var syg. Kommer nu tilbage efter pause, og John Nielsen havde sidste løbsdag sin anden travhest Spicy Shot klar efter pause, som vandt på 1.15 ligeledees efter pause. Gik blandt andet fin d. 12/11 hvor hun blev kørt til spids og slap til Dee Jay Dream. Sad med bag denne og var i tæt kamp med Allans Hest om andenpladsen på en god tid.

3 Diana T Hall gik godt i årets første start som anden bag Think New And Big, men var så ikke helt så fin senest. Kan blande sig fra spids, hvis hun ar som bedst.V5-2 / 3. løb

A-chancer: 4-8-2-5 B-chancer: 1-6-3 C-chance: 7

4 Aros Line var vældig kvik på de første meter senest i Odense og svarede starthurtige heste som Winston Laser, Global Rhapsody og Victor Rush, inden Stickittothem trykkede sig til spids. Sad siden ryg på hende hele vejen rundt i et løb som blev afviklet i godt tempo. Fik aldrig angrebsplads og lignede en hest, som gik i mål med en del sparet på 1.12,4/1640ma. Gangen før var han ude i Liga 2 finale, hvor Birger Jørgensen valgte at blive siddende i andet par udvendigt bag Armani S, da angrebene kom bagfra med 650 meter til mål. Blev skovlet ned gennem og blev trukket på tværs af banen midt på opløbet og sluttede godt af, men konkurrenterne var over alle bjerge. Formen virker på top, og han skal være en stor chance.

8 Bella Højgård er virkelig vokset til i sin klasse, og leverer gang på gang gode præstationer. Havnede senest udvendigt på Asger Molar i meget lavt tempo for klassen, men blev afløst til andet par udvendigt da Moliere kom frem med en 1100 meter til mål. Angreb i tredjespor med 300 meter til og nåede præcis frem til Asger Molar via 1.11,4 de sidste 600 meter. Gangen før var hun ude i DM for hopper i Odense. Her ramte hun vinderhullet bag Carna Sensei. Holdt dampen opppe til 200 meter før mål, hvor kræfterne slap op.

Form slår normalt klasse siger man, så derfor er derbyfireren 2 Champions Peak røget ned som tredjeseedet har i sæsondebut. Sad i femte udvendigt i derbyet, hvor Steen Juul lettede anker med 800 meter til mål. Arbejdede reelt ned ad sidste langside og holdt god fart hele vejen ind til mål, og nåede kort før stregen forbi Cuba Libre Ice og sikrede sig fjerdepladsen. Hestens ti sejre er undtagen sejren i kvalifikation til Jydsk 4-Årings Grand Prix alle taget i almindelige klasseløb. Har tjente gode penge ved sin fjerdeplads i derby og tredjeplads i Jydsk 4-Årings Grand Prix. Skal sikkert være klar til at rekordforbedre med et par sekunder i første start efter syv måneders pause.

5 Vivaldi havde heldet på sin side i et rodet løb forrige gang i Odense. Sad ryg på den førende André Ward, og slap uden om problemerne da denne galopperede med 800 meter til mål. Kom igen med i ryg på Locarno, og gik ud for at angribe denne ind på opløbet. Så galopperede Locarno også, og så var Vivaldi vinderen af løbet. Senest sad han i tredje udvendigt, og angreb i tredjespor midt i sidste sving. Fik et lille svaj ud i banen af Bella Højgård ind på opløbet. Holdt glimrende fart ned gennem opløbet og var slået med to længder af vinderen. Leverer altid godt og stabilt på hjemmebanen.

1 Rapido er perfekt inde i løbet, og står bare 24 kr. under grundlaget. Hesten er en rigtig montéspecialist og har tjent hovedparten af sine penge i den disciplin. 6 Close To Heaven har tjent mange penge ved placeringer i årgangssammenhæng. Er god til mindre placeringer, og mon ikke den også tager sådan en her. Har ikke vundet løb siden sin kriteriumsprøve som treåring.V5-3 / 4. løb

A-chance: 1 B-chancer: 2-3-6-4 C-chance: 5

1 Carna Sensei galopperede i positionskamp i første sving forrige gang på Åby Travet. Var sikkerheden selv senest i Odense i DM for Hopper. Her førte hun rundt om i højt tempo og knækkede regulært modstanderne. Fra spor 1 her er der lagt om til samme opskrift, og det ligner en skræddersyet opgave på hoppens gamle hjemmebane.

2 Cash Flow har nu to løb i kroppen efter vinterpause. Blev bakket af direkte fra start i sæsondebut. Siden satte Flemming Jensen ud som første hest i andet spor med en god omgang til mål. Tempoet var lavt od det blev et speedopgør, hvor hun måtte slippe med et par længder til Playboy Face Cherie De Vie. Flemming Jensen forlangte ikke det store af hende, og hun var fuldt godkendt. Senest indledte hun roligt, men kom fem i andet par udvendigt med en omgang til mål. Kunne bare fortsætte fremad i andet spor da hesten i dødens trykkede sig til spids ind mod sidste sving. Koblede let greb til sikker sejr via 1.14,2 sidste 1000 meter.

3 Commit Boom Bay Sad bomfast bag Stickittothem og Bikini for tre starter siden i Billund og lignede en rund million den dag. Fulgte op med en god præstation i Lovely Godivas Minne bag Mellby Free, som vi siden har set vinde Stoeliten på Elitloppsdagen. Senest var hun dog uden bid på Copenhagen Cup-dagen. Forsvandt ned i feltet direkte fra start, og bød sig aldrig til. Skal være markant bedre her, hvis der skal være bare et lille håb om at true favoritten.

6 Chloe og 4 Created Face skal vel kæmpe om den sidste trioplads, hvis alt flasker sig, men aktuelt er de to lidt efter de tre førstnævnte.V5-4 / 5. løb

A-Chancer: 10-1-6-11 B-chancer: 3-8-2-9-5-7-12 C-chancer: 4

10 Don Anton var hurtig fra start forrige gang i Aalborg, men gjorde intet reelt forsøg på at svare Bravur Torkdahl og Bo Westergaard var godt tilfreds med at sidde i ryg på denne. Havde masser af kræfter sparet, og tog enkelt andenpladsen da Flemming Jensen kørte fra med Bravur Torkdahl med 100 meter til mål. Siden fulgte et par måneders pause, inden han så vendte tilbage d. 22/5 på Åby. Her sad han sidste udvendigt fra spor 10 og gik med i ryg på No Soup For You da denne angreb i tredjespor. Det var ikke nogen god ryg den dag, og Westergaard måtte afsted i fjerdespor midt i opløbssvinget. Kunne trods 1.12,0 de sidste 600 meter ikke tage det nødvendige ind. Har Donato Hanover-sønnen bare lidt held med positioner runder han mange.

1 Spicy Shot kunne lige så vel have fået første valget i løbet her efter sit comebackløb senest. Sad i fjerde udvendigt i et vældig overpacet løb hvor Eyre Flame rundede kilometeren på 1.16,9. Med 600 meter til mål stod de foranliggende stille og det udnyttede Anders Pedersen perfekt til sende Spicy Shot rundt om feltet via 1.13,6 de sidste 600 meter. Er rimelig fra start, og er sikret et godt løb her, og er hun lige så fin her som senest er det en ny topchance.

6 Master Of Disaster har haft god form gennem længere tid, og kunne senest tage året tredje sejr. Var hurtig fra start, og sad hurtigt med fremme som tredje trods 20 meters tillæg. Satte sig ud som første hest i andet spor med 1300 meter til mål. Satte lidt tryk på den førende ned ad sidste langside, og kunne presse sig forbi Alexander Sensei i føring med 500 meter til mål. Et par konkurrenter kørte sammen i opløbssvinget, og var Master Of Distaster pludselig helt overlegen i løbet.

11 Coutinho er en lækker hest, som tiltrækker en del opmærksomhed. Virker dog på mig som en udpræget frontrunner, som ikke for alvor byder sig endnu. Senest førte Coutinho på Charlottenlund, og Jeppe Juel så ud til at have alt klart rundt opløbssvinget efter at have bestemt alt undervejs. Sprang ikke bare frem og Jeppe Juel måtte lige minde den om opgaven inden den trods alt forsvandt væk til sikker sejr. Var gangen før kæmpe favorit fra 20 meters tillæg i Aalborg. Kunne ikke give hente det fornødne ind på Don Pedro, som førte i godt tempo, men måtte se sig henvist til tredjeplads af Dagmar Bakkegård og det var vel knap godkendt som favorit. Skal ud for at bevise hvad han kan fra bagsport nu.

3 Daniella Gardenia gør det jævnt og godt for Martin Andreassen. Tog senest årets første sejr i trøstfinalen i Aveves Amatørløb. Sad perfekt med i ryg på Cult, og gik udvendigt på denne med 750 meter til mål Cult svarede med galop, og så satte Martin Andreassen fuldt tryk på kedlerne. 1.14,0 den sidste runde lukkede Daniella Gardenia og lod aldrig modstanderne ind i legen. Hun skal for første gang i ud bag startbilen i denne sæson. Har ikke været noget lyn fra start tidligere.

8 Ceba Nordal har leveret godt længe, og var med ude i samme løb som Coutinho d. 6/5, hvor hun også skulle have været en tak eller to længere fremme for at få helt godkendt. Senest sad hun som fjerde i et langstrakt felt i Århus. Angreb ind på opløbet og holdt pæn fart bag Cicero Cæsar til andenplads efter galop til C Hindø, som havde afgjort løbet. Spørgsmålet er, hvor havner Ceba Nordal fra spor 8, men med lidt held kan det blive tredje eller fjerde par udvendigt hvorfra hun kan være en triochance.

2 Winston D er løbets sjove til pladsspillerne. Gik vældig fin for tre starter siden i DM for Travtrænere efter lang lang pause. Sad med i tredje indvendigt i løbet som Double Up vandt fra spids. Holdt senest pæn fart på afstand i løbet som Spicy Shot, og kan fra godt spor være et sjovt pladsspil.V5-5 / 6. løb

A-chancer: 9-7-11 B-chancer: 6-10-5-1-3-4 C-chancer 8-12

9 Eenymeenyminymoe er det sikre holdepunkt i løbet. Hun var med fremme allerede som toåring, hvor hun sejrede i Aktionsløbet her på banen. Fik sæsondebuten overstået med en fin sejr i Odense Her indledte hun som fjerde ved inderbanen, inden Mads Hviid Nielsen gik ud som første i andet spor med 1250 meter til mål. Overtog føringen da Ebony Blåbjerg rystede på hovedet og galopperede med 900 meter til mål. Havde siden sagen klar og vandt ganske let. Senest havnede hun som sidste hest på Åby Travet, og måtte afsted i tredje spor med 800 meter til mål. Og videre ud i fjerde ned ad sidste langside. Kom stærkt ind mod sidste sving og holdt sin gode fart helt ind i mål. Topchance trods anden række.

Jeg kunne rigtig godt lide det indtryk 7 Exclusive Laser efterlod i sidste start. Sad i rygposition som femte den først omgang inden Steen Juul gik ud som første hest i andet spor. Satte for alvor tryk på den førende Ebony Blåbjerg forbi Skjoldgården. Koblede greb ind på opløbet og formåede også at afvise angreb fra Excellent Torkdal. Lever hun op til den præstation her, er hun med helt fremme.

11 Evita er løbet typiske outsider. Har indledt karrieren fremragende med to sejre, og imponerede stort senest. Blev kørt frem udvendigt på den førende efter at være sat af i første sving. Satte tryk på den førende Think New And Big. Evita koblede i høj fart greb på denne ned gennem opløbet og så stærk ud hele vejen til mål. Udfordringen er nu startpladsen i anden række med en hest, som ikke er vild med at få grus og skidt i hovedet. Går hun glat bliver det spændende at se hvor langt hun rækker i årgangen på nuværende tidspunkt. Jeg tror meget langt.

6 Ebony Blåbjerg har været med til at sætte sit præg på hoppeløbene i årgangen, så langt i karrieren, og gør det nok også her. Prøves i dag med ny kusk i form af Knud Mønster, hvilket kan være ganske interessant. Måtte jo give sig fra spidsen senest på Lunden til Exclusive Laser. Virker ret hurtig fra start, og skal søge ned til en god position for at få en god præmie.

10 Energi Mix fik karrierens første sejr senest i Århus med Steen Juul. Han sendte Broad Bahn-datteren direkte til spids fra spor 1. Anlagde jævnt tempo og havde kræfter til at afvise Enjoy The Cocktail Løb lidt urutineret og Steen Juul måtte mane på hende, men hun er en tiltalende type, som jeg tror er inde i en god udvikling. Skal naturligvis have held med på vejen fra spor 10, men kan sagtens blande sig i kampen om de gode præmie med lidt held.

5 Expensive Attitude er en topafstammet dame, som har indledt karrieren i Italien, og nu kommer tilbage efter lang pause. Har gået et ok rutineløb, men om det er nok til at gøre sig gældende her første gang på dansk jord, har jeg svært ved at se. En hest som klart skal følges på dagen på Fast Track.