V4-analyse til Skive mandag d. 5. august

Udarbejdet af Henrik Dyhrberg.

Tipperstatistik: Spillet for 864 kr. Vundet 353 kr. Hitrate 1 af 4. TBP 40,9%Printvenlig versionV4-FORSLAG

4-2-1-7 (3-6)

5-6 (1-2)

4-8-7-10-6 (1-5)

6-2 (9-3)

Pris 160 kr.V4-1 / 1. LØB

Power Hour indledes med et løb over 2550 meter, hvor alle på nær en kan ses som fornuftige triochancer. Vi tror mest på en hest, som er ubesejret med den aktuelle kusk.

A-chancer: 4-2-1-7 B-chancer: 3-6 C-chancer: 5

4 Secret Guy har ret så interessant vundet de to gange Flemming Jensen har kørt hesten, hvilket hæver chancevurderingen væsentligt. Secret Guy holder god form, hvilket han viste sidst, hvor han hang godt på de foranliggende kombattanter Bette Nock og Dortmund. Så skrappe konkurrenter findes ikke i dette felt. Secret Guy er rimelig hurtig fra start, men bliver næsten altid kørt fra ryg, og distancen klarer han i sin nuværende fine form.

2 Arkibal Tamsen er en hest, som kommer til start i superform. Han har hævet nit niveau i år fra at være en formløbshest til en klasseløbshest. Fire sejre er det blevet til – de to i monté - og han viste sidst en fremragende afslutning i et amatørløb, hvor Arkibal Tamsen havde godt 50 meter op til de førende i sidste sving, men langt ude i banen fløj han som en raket til slut og var blot slået med en længde. Med Kasper K Andersen i vognen og en passende distance, ser jeg hesten som en vinderchance.

1 No Soup For You er meldt kraftigt op, men er uden tvivl en topchance i fejlfri udgave. For to starter siden gik han måske årets vildeste ophentning efter galop på Fyn. Sidst i Skive lavede han en umotiveret galop sidst i feltet, og han er ikke en hest man kan stole på, før han har passeret stregen. No Soup For You blev slettet kort før start d. 19. juli i Odense for halthed, men da han er meldt til start nu, må det betyde at det var en mindre detalje, som drillede på dagen. Stalden rapporterer, at han enten trådte forkert eller trådte på en sten, og nu er fin igen.

7 Cjela Nordal var tredje sidst i Preben Munch´s Mindeløb Consolation. Fik frisk luft i næsen allerede på sidste langside, da ryggen forsvandt, og hun kæmpede storartet til mål og viste form. Var også klart godkendt i starten inden efter galop. Cjela Nordal har faktisk bedre form, end resultaterne viser, og kan vise sig at være en rigtig god luring i løbet, selvom hun ikke har vundet siden oktober sidste år.

3 Campari D holder okay form. Var senest til start på Lunden, hvor han måtte bagom i sidste sving og sluttede hæderligt af. Gangen inden tabte han til Bravur Torkdal og Secret Guy efter et løb i spids. Har ikke fordel af distancen og søger et rygløb. Er bedst på en kort speed, så open stretch kunne være en god mulighed. Ser ham som en triochance.

6 Wilma J løber mest med, og seneste sejr daterer sig til maj 17, hvor Nikolaj Andersen choksejrede med hesten i DM. At hun er et lille obs. Værd, skyldes, at hun denne gang køres af Jeppe Rask, som har god tur i den lige nu.V4-2 / 2. LØB

Et par treåringer med ambitioner om at komme videre i karrieren står med gode chancer, selvom startsporene kunne være bedre. Vi tager chancen og nøjes med to krydser.

A-chancer: 5-6 B-chancer: 1-2 C-chancer: 4-7-3

5 Epsilon Pi fik løb i kroppen sidst efter pause og behandling af bentøjet. Fik et løb i 3-4U. Blev generet lidt på opløbshjørnet og måtte trækkes lidt ned i tempo og ud i banen, inden angrebet kunne sættes ind. Sluttede stærkt af. Kommer til at tabe lidt fra start fra spor 5 i volten, men i et lille felt, hvor flere af deltagerne sikkert søger inderbanen, tror jeg ikke det kommer til at betyde det store. Epsilon Pi tror jeg er den bedste hest i feltet, hvis det løser sig lidt.

6 Es Trenc er en stor og lidt slap hest, som er ved at være der. Sidst på NFT sad han i inderbanen nede i feltet, og rundt sidste sving sad han fast bag trætte heste. Sluttede reelt af, da hullet kom i opløbet, og havde med en bedre rejse været vinderaktuel. Kan med lidt held få en god position fra sit inderspor, og er en god chance.

1 Maltese Falcon var tilbage sidst efter lidt løbspause grundet infektion. Tog spids og gik hårdt på biddet undervejs, og det kostede til slut, hvor hun tabte pusten i opløbet. Er helt sikkert bedre med løbet i kroppen, og konkurrencen denne gang er knap så hård som sidst. Fra spor 1 er det oplagt med spids, men jeg tror faktisk, at hun vil trives bedre med et rygløb, så hun slapper bedre af undervejs.

2 Bet For Me Jersey er en hest, som er svær at holde i orden. Ydermere løber han og bryder i løbene, så helt nem er han ikke, men de gange han har fungeret nogenlunde har det givet to sejre. Nu har Bet For Me Jersey holdt pause, og det ser jeg som en fordel. Torkil Fogeds heste er ofte med på banen til arbejder, så jeg tænker, at formen er ok, så hesten er helt klart en outsiderchance.

4 B J´s Brogård havde sidste år en periode, hvor han gik godt. I år har det ikke fungeret for hesten, som nu kommer tilbage efter pause siden maj. Er en lille luring, da han trods alt har vist, at han kan vinde løb. 7 Bellis har ikke de store resultater med sig, og det er svært at se at det skal ændre sig med 20 meters tillæg. 3Chica har ikke det store at henvise til rent resultatmæssigt. Køres af Morten Friis, som tidligere har kørt Chica. Er maksimalt en lille triochance.V4-3 / 3. LØB

To startpladser i derbyweekenden er på spil i dette hoppeløb, som har samlet et homogent og stærkt felt. Mange har chance, så spar ikke på krydserne.

A-chancer: 4-8-7-10-6 B-chancer: 1-5-9-2-11 C-chancer: 3-12

4 Destiny´s Diamond var jeg imponeret over sidst, hvor hun efter lang pause kom tilbage til løbene med en meget sikker sejr fra spids. Hun blev testet reelt undervejs, men var stærk, og hun bør være endnu bedre med løbet i kroppen. Hun er stabil og klar til at forbedre sin rekord med mindst et sekund, hvilket jeg tror bliver nødvendigt, da en tid bedre end 1.16 kræves for sejr.

8 Chanel Simoni har været rigtigt godt gående efter pause. I Aalborg tabte hun knebent til Dellis efter spids undervejs. Senest på Axevalla blev hun kørt til spids, og viste meget fin form på en andenplads, og hun vinder snart løb. Fra spor 8 må Flemming Jensen bruge lidt af krudtet på at få en god position, og trykker han pedalen i bund er det ikke utænkeligt, at hun kan nå til spids.

7 Cassiopeia B F har været meget fin i sine to starter efter pause. Sidst vandt hun en speedsejr via open stretch, hvor tingene løste sig optimalt fra sidste sving og hjem, da hun undervejs sad last fast i 3I. Fra spor 7 kommer hun til at søge en position i midterfeltet, og chancemæssigt skal man også have med, at konkurrencen er skærpet i forhold til sidst. Holder god klasse og kan løse opgaven med lidt tur.

10 Echo Hill er en kanonhest under udvikling. Hun er ikke så stor, men har en god motor og den rette vilje. Senest fuldførte i 1.15-fart efter tidlig galop, og sidst vi så hende i Skive, vandt hun en flot sejr. Echo Hill er meldt op mod ældre hopper, men hun falder ikke igennem, og har hun lidt løbsheld fra spor 10, er hun med på stregen.

6 Veronica er en fin hoppe, der aldrig har været udenfor pengene i sine ni starter i karrieren, der kom sent i gang sidste år med sejr i debuten. Hun er lynhurtig bag vognen og åbnede sidst i Aalborg til spids efter hurtige 1.13,8 den første kilometer. Hun var træt til slut, men kæmpede heroisk, og kan hun køres lidt mere modereret denne gang, er hun et oplagt vinderbud.

1 Bi Quito var ikke helt i balance sidst, hvor hun var i et par smågalopper det første stykke vej. Fulgte siden pænt med i løbet, som blev vundet af Eenymeenyminymo. Har som andre afkom efter Triton Sund lidt pladsproblemer, men det er noget som kan løses, og normalt åbner hun pænt bag vognen. Er et trioemne fra et godt spor, da formen må være god med to løb i kroppen efter pause.

5 Capra er en hurtig hoppe, men hun har fået en dårlig vane med at hoppe fra start. Er fejlfri en lille luring. 9 LiviNational blev kørt indvendigt sidst til max placering. Har tidligere gået godt i Skive, men ligner kun en lille triochance. 2 Delaware Bounce har et godt spor, men løber mest med. 11 Alion gik fornuftigt sidst for Knud Mønster på en god tid. Får det svært fra sporet, men er hest man skal holde lidt øje med i tiden fremover.V4-4 / 4. LØB

Med syv sejre i ni starter er Caviar løbets favorit. Men hvad betyder det, at han har holdt pause siden oktober sidste år? Vi tager chancen og seeder ham som vinder.

A-chancer: 6-2 B-chancer: 9-3-4-8 C-chancer: 5-7-1

6 Caviar er en klassehest, som ikke har startet siden oktober sidste år. På meritlisten står syv sejre i ni starter, og blandt disse findes en sejr i en Liga 5-finale. Diverse problemer har holdt Caviar væk fra løbene, men nu er han klar igen, og Jeppe Juels heste mangler sjældent løb i kroppen, når de er til start efter pause. Er Caviar som han var sidste år, er han en mægtig stor vinderchance.

2 Knight Rider stablede sejre sidste år, hvor han havde 10 i træk, men siden han blev besejret for næsten præcis et år siden, har han ikke vundet. Der har dog været meget uheld inde over, og formen er på plads til at være med helt fremme. Det viste han i sin forrige start, hvor han sluttede stærkt af efter sen angrebsplads. Starten sidst i Norge kan glemmes. Fra et perfekt spor gælder det givet spids og måske slut.

9 Can Tab fik pause efter en start i maj, hvor han ikke fungerede. Var tilbage igen sidst i Odense, hvor han så rigtigt godt ud og sluttede stærkt af. Sidste år ramte han en formtop på samme tidspunkt som nu, hvor han vandt i derbyweekenden. Kan ikke skabe løbet selv og skal køres lidt på chancen, men kan speeden spares til opløbet, er han en god chance.

3 Aqua Photo har ikke præsteret det store på det seneste, og han var sidst over mål i sin sidste start i Alborg, hvor han blev forsøgt i tredje spor den sidste halvbane. Har tidligere i år vundet pæne sejre, og på pluskontoen til denne start tæller, at han fik løb i kroppen sidst efter lidt pause. Er en typisk outsider.

4 Vaya Con Dios gik okay sidst for ejeren, men blev disket for en trængning, som skete ind mod første sving. Har tidligere overrasket i Skive, og er i bund og grund en hæderlig hest, der hvis han er i form og får løbet, som optimalt er ryg på førende til open stretch, kan overraske.

8 Bella Toft holder jævn og god form, og løber alle dage i ugen 1.14 på denne distance. Skal dog have det serveret for at være en vinderchance, men en trioluring kan hun sagtens være. 5 Axe Brogård er starthurtig og får på denne egenskab et godt løb, men formen virker ikke til at være på top pt. 7 Stoart Reerstrup har vist topform længe, og gik faktisk godt på NFT efter en offensiv styring. Er en lille luring, om løbet skulle blive overpacet.