V4-analyse til Skive mandag d. 2. september

Udarbejdet af Søren Aaen.

Statistik: Spillet 3.622 kr. Vundet 701 kr. Hitrate 1/13. TBP 19,4%.
Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 3 - 5 - 4 - 8

V4-2: 1 - 7 - 4 - 5 - 2

V4-3: 6 Offshore Man

V4-4: 2 - 8 - 4 - 7

Pris: 160 kr.V4-1 / 1. Løb - 2.000 meter voltestart

A-chancer: 3-5 B-chancer: 4-8-6-7 C-chancer: 2-1

3 Pleasureground vandt sin debut I et løb som måske ikke går over I historien. Åbnede 500 meter i 1.23-fart, men blev så overspeedet af Daniel Design som satte farten op til 1.17,1/1000 meter, hvilket betyder de næste 500 meter i 1.11-fart. Pleasureground sad hele tiden godt med, og kunne enkelt overtage kommandoen ind i sidste sving. Vandt let og efterlod et godt indtryk. Jeg tror hesten er klar til at gå bedre rent tidsmæssigt, og så tror jeg den bliver mere end svær at give 20 meter til.

5 Cadiz vendte senest tilbage efter lang pause. Var ikke samarbejdsvillig fra yderste startspor, og satte mange meter til. Gik 1.15,6 de sidste 1.900 meter efter de indledende problemer. Der er således masser af fart i hesten, og klarer hesten de lidt skarpe sving i Skive er den farlig. Hang lidt på højre line i seneste start i svingene.

4 Eros Sisa var fin første gang hvor den var ude mod Evita og E Type Cash, som har vist sig som nogen af årgangens bedste. Var senest ikke til sin fordel var i opvarmning eller i selve løbet, og var tidligt væk med galop. Hesten vender nu tilbage efter lidt pause, og mon ikke Dahlgaard har brugt tiden fornuftigt til at friske og træne. Vil gerne se den gå et løb som i Odense

8 Bet For Me Jersey er ikke altid helt let for kuskene, at styre rundt i rigtig gangart. Det er dog lykkede to gang i træk nu for Dennis Kristiansen. Første gang blev det til en lettere overraskende sejr da han speedede forbi Epsilon Pi. Seneste fik han ikke med udfaldet af gøre i et velbesat amatørløb, som Close To Heaven vandt for Silas Østervang. Har styrke til at blande sig hvis det lykkes for Dennis Kristiansen at køre uden galop igen.

6 El Nino Trøjborg sad senest langt nede i et overpacet sprinterløb. Forsøgte angreb i tredjespor i sidste sving. Holdt farten pænt til mål, selvom han sluttede uden for præmierækken. Fik en god udblæsning og kan tage en trioplacering, hvis der følges op på denne.V4-2 / 2. Løb - 2.000 meter voltestart.

En enkelt hest fra spids kan give et rigtigt fang mig hvis du kan løb. Allan’s Hest har vist god fart, og Anders Pedersen kan få hul på bylden med hesten her. Der er dog ikke plads til svingærinder med fine heste fra tillæg.

A-chancer: 1-7-4 B-chancer: 5-2-6-8 C-chancer: 3

1 Allan´s Hest har bare gået fejlfrit en enkelt gang i de sidste fem starter. Hesten har dog uomtvistelig fart for klassen, og med dagens udgangsposition som alene fra spidsvolten, så bliver forudsætningerne ikke bedre. Jeg tror Anders Pedersen kører efter devisen ”fang mig hvis i kan”, og kører 2 længder foran feltet hele vejen, så han kan styre Allan´s Hest rundt i trav.

7 Catch The Day havde været lidt tvivlsom i sine første starter for Team Bo Westergaard. Var så helt på dupperne senest på Falster, hvor han efter et rygløb speedede forbi konkurrenterne via 1.15,6 den sidste kilometer. Der er nu gået en måned siden den start, men er formen på samme niveau slår han til, hvis ikke forudsigelserne holder stik for Allan´s Hest.

4 Enzio havde bygget op til stærk præstation i derbyweekenden efter to gode præstationer med andenpladser bag Extreme og Highyield Draviet. Senest kom han til at jage i bagfeltet i et overpacet sprinterløb. Havde lidt usikre passager i travet ind i mellem. Her kommer til det ikke til at gå i stedet i samme fart, og det tror jeg passe Enzio glimrende. Har god styrke, og kan tage en trioplads på den konto.

5 Axel Party varmede godt op i Aalborg for to starter siden, men kunne ikke køres for fuldt i løbet. Er stærk og reel, og finder man en løsning på aktionsproblemerne, så er det en fin hest for klassen. Kommer nu for første gang i knap et par år med Flemming Jensen i sulkyen, og det i sig selv er jo interessant. Han har næsten fundet nøglen til samme ejers Chanel Simoni, og lykkes det også med Axel Party her bliver det sjovt.

2 Bartho imponerede stort senest, hvor Kenneth Jensen sad udvendigt på Enzo i store dele af løbet. Lignede en reel trussel ind på opløbet, men måtte til sidste se sig regulært slået. Har god fart og styrke når det stemmer for hesten, og er på den baggrund en stærk outsider.V4-3 / 3. Løb - 2.060 meter autostart

Offshoreman har fået et rigtig godt tilbud her i et lille felt. Vandt ganske let senest før Victor Rush og Flemming Jensen har fundet en ny håndplukket opgave her.

A-chancer: 6 B-chancer: 1-4-5-3 C-chancer: 2

6 Offshore Man er vant til at løbe i hård konkurrente, og møder vel her hvad jeg vil kalde passende modstand. Kan være katapulthurtig fra start, og Flemming Jensen bestemmer selv taktikken her. Vælger aalborgtræneren at køre defensivt, så har Offshore Man en speed, som burde kunne afvæbne dagens modstand. Kæmpe chance.

1 Listas Manboy var Knud Mønster lidt forbeholden for inden starten på Fyn, og det resulterede også i en mindre god præstion. Listas Manboy har siden fået lov til at hvile en måned. Er udstyret med perfekt startspor, som normalt er garant for en position fremme i feltet. Er han tilbage i sin normale gode udgave slutter han nærmest favoritten her.

4 Trophy Spring leverede tidligere på året præstationer, som gav forhåbninger om noget større. Det blev dog ved håbet for en god form blev ikke vekslet til top 2 placeringer. Kommer nu tilbage efter 2,5 måneds pause, og det bliver spændende om det har givet fornyet inspiration. Kan både åbne og afslutte hvis formen er god.

5 Hobard og 3 A’ka Sjæl Skov gør det jævnt og stabilt i klassen, men er næppe vinderaktuelle her, og kan kæmpe om den sidste trioplads.V4-4 / 4. Løb - 1.600 meter autostart

Gode heste skal sprinte nu. Bette Nock har høj kapacitet, men en rekordforbedring er krævet her hvis det skal blive ny sejr.

A-chancer: 2-8-4-7 B-chancer: 6-5-4-1

2 Bette Nock imponerede i sit comebackløb efter lang pause. Sad i ryg på Dortmund som førte løbet an, og speedede forbi denne ned gennem opløbet i en af årets hurtigste afslutninger på Skive Trav, noget bedre end 1.10,0 de sidste 500 meter. Senest var han væk med galop allerede inden startbilen slap feltet. Holder bentøjet er han i fejlfri udgave klar til at rekordforbedre det nødvendige til sejr.

8 Highyield Draviet har trukket nitten med sporet her, og går samtidig lidt op i klasse. Men har leveret gode præstationer. Senest på Lunden tog han spids i tæt kørsel ind mod første sving. Havde siden løbet under kontrol og vandt sikkert fra spids. Trykker Birger til fra start, kan det koste for meget at køre til position. Dog fin hest som kan vinde med lidt held undervejs.

4 Bjarne B P havde koblet greb på Badlands og Chap A P i forrige start, men havde Ronaldo de Hess med i ryg hele vejen, og kunne ikke stå imod denne da Finn M. Lassen satte det sidste stød ind midt på opløbet. Sad senest med i fjerde indvendigt i stayerløbet på derbydagen. Havde lidt kræfter sparet i sidste sving, og var på vej til femtepladsen mellem hest da han pludselig slog på en galop kort før mål. Formen er god, og klarer han skiftet fra stayer til sprinterløb er chancen god.

7 Aqua Photo har der været lidt stille omkring rent resultatmæssigt i en periode, men seneste viste hesten så igen noget af det han kan. Fra andet par udvendigt angreb Flemming Jensen for fuldt ind i sidste sving. Nærmede sig Caviar hele vejen ind i mål og viste form via 1.11,0 de sidste 500 meter.

6 Amarone Dry har vist forbedrede takter de seneste starter. Spurtede godt forrige gang fra tredje udvendigt, hvor han akkurat nåede frem til Allineedislove til første sejr i lang tid. Angreb godt igennem tredje spor senest, men kunne ikke gøre det færdigt mod Checkpoint S H og Alltherightmoves. Der skal held til at vinde løbet, men løber med pladschance her.