V4-analyse til Skive mandag d. 19. august

Udarbejdet af Søren Aaen.

Tipperstatistik: Spillet for 2.962 kr. Vundet 701 kr. Hitrate 1/11. TBP 23,7%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 6-2-4-3-8

V4-2: 1-6-9-3-7-2

V4-3: 7 Bette Nock

V4-4: 3-6-7-9-2V4-1 / 1. Løb - 1600ma.

Deltagerne har ikke just stablet sejre i denne sæson, men der er dog nogle stykker, som snart bejler til at få en ”pind” på kontoen.

A-chancer: 6-2-4-3-8 B-chancer: 7-5-1

6 Bad Boy har haft formpilen i den rigtige retning. Forrige gang forsvarede han sig indtil midt på bakken i Århus, men kunne ikke stå imod Vip Hall og Darius Boko det sidste stykke ind mod mål. Senest tog han igen spids, men slap til Charlie Game da Rene Kjær sendte denne frem. Sad siden bomfast ind i mål, og Kasper K. Andersen var tydeligt utilfreds efter mål da Kjær ikke kørte fra for at give Bad Boy mulighed for at tage andenpladsen. Er lynhurtig fra start, og kommer her på noget som kunne ligne favoritdistance - spids og slut??

2 Amanda B P har ikke vundet i 29 forsøg så langt i 2019 og 2018. Hun har dog vist klar fremgang de sidste start med Knud Mønster i sulkyen. Forrige sad den i tredje par udvendigt mod Don Cash, angreb rundt sidste sving, og tog mange meter ind ned gennem opløbet. Senest fulgte hun med Hocus Pocus og Don Anton hele vejen ind i mål, og endte faktisk med ikke at have helt frit frem. Formen virker god, og dagens modstand kan betyde første sejr i umindelige tider.

4 Axe Brogård er det store spørgsmålstegn i løbet. Var senest lidt uheldigt med at blive fanget i inderbanen da Flemming Jensens Louis Jadot stod helt stille. Måtte hele vejen bagom, og skulle så forsøge at geare om til en afslutning bagfra. Det lykkedes kun til tilfredsstillende, men oplægget var heller ikke hans kop the. Mange husker sikkert hvordan Svendsen blæste hesten til spids for siden at svare alt og alle tilbage i marts måned. Har Bent Svendsen en lignende joker i ærmet her bliver han rigtigt sjov.

3 Batman S H var ude i samme løb som Axe Brogård senest og snuppede akkurat fjerdepladsen for næsen af denne. Havde heller ikke heldet på sin side, og sad også i inderbanen bag Louis Jadot. Har virket opad i præstationerne siden comebacket. Har måske ikke så stor fordel af sprint som nogle af konkurrenterne, men for rækker et stykke her.

8 Armani Hyrdehøj er ved at være tilbage i brugbar form efter lang skadesspause. Forrige gang sad den langt efter Bette Nock og Dortmund og kunne naturligt ikke tage meget ind i en meget hurtig afslutning, men viste selv 1.10-fart de sidste fem hundrede meter. Senest havnede han lidt skidt til fra start, men hang godkendt til slut efter at være afløst til andet par udvendigt. Når formen for alvor er der, så kommer toppræstationen også.V4-2 / 2. Løb - 2060ma

Apollon er ikke helt til at stole på om han traver hele vejen. Men gør han det, så tror jeg dagens modstandere får mere end svært ved at knække ham.

A-chancer: 1-6-9 B-chancer: 3-7-2-4-5-8

1 Apollon har lidt hang til galop, men senest var der ingen problemer, og så viste han hvor fin en lille hest han er. Sad i inderbanen bag Astronaut, som var rigtig fin den dag. Fik aldrig angrebsplads, og kunne akkurat sikre sig andenplads før Axel Party. Uden galop er han med helt fremme her.

6 Celebrity Wind gik rigtig godt i tre starter siden i Billund. Sad den dag i spids og afviste alle angreb. Dixie Downs fik et perfekt løb i vinderhullet, og den kunne Anders Pedersens hest ikke svare det sidste stykke ind mod mål. Blev også kørt mod spidsen i forrige start. Kontrollerede løbet og lignede en som skulle være med på stregen, men måtte give fortabt midt på opløbet da Daydream Beliver kom stormende i en 1.10,0 afslutning. Var svag den dag og derfor kørte Anders Pedersen roligt senest senest og hun endte med aldrig rigtigt at få angrebsplads. Er Hun tilbage på sporet er hun en dam som banker på til en topplacering.

9 Briola sad forrige gang med bag Caid De La Cote og Bjarne B P, som gik afsted i topfart den sidste runde og holdt pænt ved bag disse. Senest var hun ude i blidere modstand i EM for kvindelig kuske. Kom lidt på den i første sving bag en galopperende konkurrent og havnede nede i fjerde udvendigt. Fik en halvhård rejse den sidste stykke vej, men holdt god fart. Kræver løbet, men får hun det løber hun med chance.

3 Cilas Smed har stabiliseret sig i denne sæson rent resultatmæssigt. Kommer nu tilbage efter pause, og det er spændende at se hvor klar Elund Christensten og Kenneth Andersen har hesten her første gang. Har tidligere gået godt i Skive blandt andet d. 18/2 hvor han sluttede af til andenplads bag Coutinho.

7 Livi Kickback gør det jævnt og pænt hver eneste gang, men har endnu ikke vundet løb i 46 forsøg. Sad forrige gang i andet par udvendigt bag Checkpoint S H. Forsøgte at tage jagten op på denne ind på opløbet, men måtte se andenpladsen glide sig af hænde akkurat på målstregen. Sad senest i tredje udvendigt og kunne vente med angreb til udgangen af sidste sving. Holdt sin fart godt, og var med i kampen op tredjepladsen hele vejen ind i mål. Vi har set andre heste uden sejre i mange starter aflægge maidentitel, er det tid for Livi Kickback nu??

2 Donato Gilbak gik flere fine løb i fjor, men leder i den grad efter samme form i denne sæson. Havde ingen ekstra veksel i afslutningen i sidste start trods et ganske ok løb. Kommer nu tilbage efter godt seks ugers pause, og det er spændende at se hvad Kaj Jensen har arbejdet med i den periode, om det har gjort hesten skarpere.V4-3 / 3. Løb - 2060ma.

7 Bette Nock har fået store dele af karrieren spoleret af skader, men senest vendte han endnu en gang tilbage og viste hvor en hest han er. Nedkæmpede en af derbyfavoritterne Dortmund i en hurtig afslutning, og undgår på den baggrund ikke førstevalget her.

A-chancer: 7-2 B-chancer: 9-3-4-1-5-6-8

7 Bette Nock har i flere omgange viste prøver på sit store talent, men har været ramt af skader i flere omgange, som kredsen omkring hesten har repareret på flot vis. Senest tog han pynten af Dortmund fra ryg på denne og angreb ind på opløbet. Det gik i 1.10-fart de sidste 500 meter og begge heste havde ære af løbet. Er benene fortsat friske til dagens start, så bør han være et godt bud på en ugarderet.

2 Checkpoint S H leverede en af karrierens bedste præstationer forrige gang i Billund. Havnede udvendigt på Gonato Fortuna, da feltet begyndte at samle sig efter 900 meters kørsel, hvor denne havde åbnet i høj fart med 1.13-tempo de første 500 meter. Kunne lurepasse lidt ned ad sidste langside sådan halvt i ryg på den førende og halvt ude og markere sin position i andet spor. Gik endegyldigt ud i andet spor ind i sidste sving og koblede enkelte greb på den førende. Skulle senest forsøge at holde Chablis og Another Dream stangen, men det lykkede ikke. Åbnede bedre end 1.14 de første 500 af sidste omgang og bed fra sig indtil midt på opløbet, hvor han måtte give fortabt. Fuldt godkendt præstation. Har form til at være med helt fremme.

9 Amarone Dry havde Henrik Lønborg fået overbevist ejeren om skulle træne lidt hårdere, og det udmøntede sig i sejr senest i Billund. Sad i nede i feltet, og det løste sig perfekt i sidste sving da et par foranliggende konkurrenter forsvandt med galop og så kunne han kort gå forbi Allineedislove og Darwin Ice. Konkurrencen er skarpere nu, og Amarone Dry skal bevise at formen holder.

3 Chris Højgård har bygget op til sejr i et par omgange i denne sæson, men det er endnu ikke lykkedes at komme først over stregen. Var senest pakket inde i fjerde indvendigt og måtte hele vejen bagom i sidste sving. Sluttede godt af og lignede en reel trussel midt på opløbet, men ebbede lidt ud de sidste 50 meter, og er man ved at have indtrykket, at han er blevet lidt for social til at vinde løb. Under alle omstændigheder går Chris Højgård jævnt og stabilt og løber med helt frem igen.

4 Bjørn G overraskede til kæmpe odds i forrige start, hvor han speedede frem ned gennem opløbet efter at have siddet langt langt nede i feltet undervejs. Senest var han en tur i Århus, hvor det igen blev til galop, og det virker ikke til han er helt dus med den bane, så glem den start. Finder han takterne frem fra sejren kan han være en sjov outsider.

1 Asgoodasitevergets har fundet ud af at gå fejlfrit de sidste par gange, og så er der kommet placeringer på kontoen. Gik vældig godt forrige gang. 5 Alltherightmoves, 6 Wanted og 8 Cjela Nordal leverer jævne præstationer men skal steppe et skridt op hvis de skal være top tre aktuelle.V4-4 / 4. Løb - 2550 mv.

Så er der serveret hovedbrud for spillerne. 14 heste og amatørkuske skal ud over 2550 meter. Der er spændende chancer fra stort set alle volter, og bred gardering er nødvendig.

A-chancer: 3-6-7-9-2 B-chancer: 11-9-12-13-14-5 C-chancer: 10-1-4

3 Charming Magic blev sat lidt af fra startspor 7 senest og måtte bakkes ned bagerst i feltet og sad pludselig langt efter de førende. Gik med i tredjespor i sidste sving, men kunne ikke tage det nødvendige ind ned gennem opløbet. Det var første start efter en pause, og nu er der således løb i kroppen. Kommer til at sidde med frem her, og det tror jeg hesten trives med. En af flere i åbent løb.

6 Stoart Reerstrup har været forsøgt i hårdere konkurrence de sidste starter efter sejre i formløbssammenhæng. For tre starter siden var han på Nykøbing Falster på Mindeløbsdagen. Sad udvendigt på Chap A P den sidste runde og kæmpede rigtig godt på fra den position. Senest kom han til at jage lidt fra 60 meter da der blev kørt stærkt i føringen, og Stoart Reerstrup sad bag et par konkurrenter som ikke lige lukkede hullerne. Klarer distancen uden at blinke, og han komme til at sidde godt med fremme.

7 Adrians Fight har naturligvis kapacitet til at skulle nævnes i denne sammenhæng, men der havde været lidt problemer med hesten, som var tyndt trænet op til sidste start i Odense, hvor han havde haft et tykt ben. Han kunne ikke helt følge ”Færgemanden”, Diamant Østervang & Co. den dag. Der er nu gået en måned siden den start, og spørgsmålet er hvor ligger formen på hesten nu.

9 Silas Østervang passer normalt godt ind i denne type løb, og er udstyret med en rigtig god kusk. Var senest ude i ligaløb, hvor han overraskende blev sendt til spids. Svarede Ceton Simoni da denne kom frem og spurgte om føring som den første. Afgav siden og hang på så godt han kunne ved inderbanen, men åbningen havde sat sine spor. Vandt på samme distance på 1.15,8 tilbage i maj, og finder han de takter frem igen, så er det et givet kryds til V5.

2 Charlie L M har også kapacitet i denne klasse, men han har bare gjort en enkelt start i denne sæson. Var helt uden bid den dag, og fik en ny pause efter den start. Har således været ude i seks uger igen, og spørgsmålet er hvor ligger formen. Er han frisk klarer han distancen, men hører til outsiderne nu.

11 Burberry gik flere gode løb henover foråret og sommeren, og kommer nu tilbage efter en fortjent puster. Klarer distancen, hvor han flere gange har gået gode løb. Johnni Olsen i sulkyen i amatørløb er sjældent en ulempe, og hvis ikke han mangler løbet i kroppen alt for meget, så løber han med top tre chance.

9 Tyrrell As er også en fin hest, som har huseret i monté de sidste mange starter. Har gjort det godt ofte mod rigtigt gode modstandere. Distancen kan være et spørgsmål, det er første gang i karrieren han skal prøve 2500 meter eller længere. Mon ikke han med rette løb har en afslutning gemt trods debut på langt løb.