V4-analyse af Søren Melin

Tipperstatistik: Spillet for 2.518 kr. Vundet 658 kr. Tilbagebetalingsprocent 26%. Hitrate 1 af 10.

Printvenlig version


V4-forslag

6-1
1-2-7-3
4-12-9
3-1-12-11-6-5-9

Pris: 336 kr.


V4-1, 1. LØB

Guy Pomponne bliver V4 favorit efter den senest præstation. Guy Pomponne har topform, og det ligner hesten der skal slås. Jeg synes dog at 1 Created Face står godt til denne gang, og den kommer med på kuponen.

A-chancer: 6 B-chancer: 1-3-8-5 C-chancer: 2-4-7

6 Guy Pomponne har vist ved flere lejligheder nu, at den har høj klasse. Den gik et topløb senest, hvor den sad udvendigt på den førende Thisismylife hele vejen rundt og vandt kort, men sikkert. Hesten er i kanonform og selvom den højest sandsynligt kommer til at gå udvendigt igen, kan den vinde derfra også. Sidst den havde spor 6 på sprint, blev den kort slået af Amerian, der havde fået ryg hele vejen rundt. Igen ved den lejlighed, gik Guy Pomponne udvendigt på den førende Batman SH hele vejen og var kun slået med en mulespids. Den bliver mit bud på en blank i dag.

1 Created Face har nu et løb i kroppen og er min klare førsteudfordrer til favoritten. Den havde en sammenkørsel i opløbet med Benjamin Nordal, hvilket kostede en galop og en fremskudt placering. Den er ikke hurtig nok fra start til at holde spidsen, men openstretch kan åbne muligheder for Created Face. Hesten har høj kapacitet og var sidste år en del af sub-toppen i årgangen.

3 Aura Skov ligner en hest der har fundet formen, også selvom den kun har vundet et travløb i dens karriere i 47 starter. Det er en lille letbenet type, der har speeden til slut som våben. Den er ikke hurtig nok til at kunne tage en længde på Babuszka Simoni, som jeg tror holder spidsen. Men Aura Skov har fundet lidt mere lyst til travløb på det sidste. Ny kusk?

8 Thisismylife gik egentligt et godt løb forrige gang, da den fik tryk hele vejen af Guy Pomponne, men tabte til en bedre hest. Nu er det et svært spor og hesten havde en off dag senest på Fyn, hvor den var svag i min optik. Fik lov at bestemme alt fremme i spids, men ind i opløbet var der ikke mere gas på tanken, og den sluttede sidst, i det seks hestes store felt. René Kjær plejer at køre fra start, når han har de ydre spor med betroede heste, så det bliver spændende at se, hvor den ender fra start. Jeg tror ikke på hesten i dag.

5 Babuszka Simoni troede jeg meget på sidste gang, men den kunne ikke være med i Aarhus mod Benton Frisco og Bosse Game. I dag er det sværere modstand, men det er en starthurtig hest, og meget kan være vundet ved en god start for Knud Mønster. Kan tage spidsen i dette løb. Jeg tror godt, den kan tage en længde på de indvendige.


V4-2, 2. LØB

Klassen under 23.000 kr. Jeg har fire heste med på kuponen. 1 Daydream Believer startede med 3 sejre i træk, men stimen stoppede i seneste start mod gode heste. Denne bliver mit vindertip.

A-chancer: 1-2-7-3 B-chancer: 8-4-5 C-chancer: 6-9

1 Daydream Believer har startet karrieren med tre sejre i træk, taget netop i Skive. Sidste gang var hesten i Billund og starte i ”Vintergækkens” indledende afdeling. Der var hesten nok lige matchet hårdt nok, men det indikerer også overfor mig, at de tror hesten kommer til at møde den konkurrence senere på året. Nu er hun tilbage, hvor hun pengemæssigt hører til lige nu og jeg synes hun har en god chance her. Det bliver nok til vinderhullet her, men det løser sig jo også i Skive. Stor vinderchance og er man lidt fræk, kan det være en blank mulighed.

2 Donna tog også et par sejre i træk i efteråret, hvor man kunne se, at det er en stærk hoppe vi har med at gøre her. Den er stadigvæk meget urutineret og sidst i sæsondebuten slog den også på en galop ud af staldsvinget i Aarhus. Den er blevet matchet hårdt tidligere og jeg tror det er en hest de har årgangs ambitioner med. Kan godt åbne fra start og bliver det til spids her, er meget vundet.

7 Delaware Bounce har igen fået et lidt dårligt spor. Den lignede en million i opvarmningen senest, men der blev for langt frem til Dagmar Bakkegaard og Enzo. Den har mødt stenhård modstand sidste år og det er en hest med stor kapacitet, der skal køres frem mod årgangsløbene. Spor 7 på sprint er dog ikke en fordel. Jeg tager den med på kuponen og håber, at René Kjær er offensiv fra spor 7.

3 C Me Tinna har været klart slået de sidste par løb. Senest var den ude i en hård åbning for at komme til spids. Den bliver svaret af Dia A Bærs, der dog galopperer og C Me Tinna får spidsen efter en omgang udvendigt. Den var træt ind i opløbsvinget, men mon ikke den udblæsning kan ses denne gang. Med bedre løbsafvikling, er C Me Tinna en mulig outsider til sejren.

8 Desert Fox er en stor, lidt kantet type, men den har fart nok til at være med i denne klasse. Senest gik den godt for Jeppe Juel fra samme spor, hvor den ikke var langt efter i mål, selvom det blev til en sjetteplads. Gangen forinden blev det til galop, idet Birger skifter position med hesten. Jeg anser den for at være lidt efter de førnævnte og sporet trækker ned – kusken trækker op. Outsider chance, hvis de førnævnte kikser.

4 Best Of Magic og 5 Baron Muddi er begge seksårige heste og har ikke fået det til at stemme endnu i karrieren. Jeg tror heller ikke det bliver i dag!


V4-3, 3. LØB

Bjarne B P vandt helt ukørt senest på en 14 tid, men spor 12 i dag gør, at der måske kan komme grus i maskineriet. Jeg tager to heste mere på kuponen, nemlig Chap A P og Nightingale Jaycee. Men kapacitetsmæssigt er Bjarne B P feltets bedste hest.

A-chancer: 4-3-12 B-chancer: 9-6-8-10-7 C-chancer: 2-11-1-5

4 Chap AP går sine bedste løb i spids, og her kan den måske få spidsen. Den helt store favorit har spor 12, så jeg prøver at vindertippe Chap A P pga. sporet velvidende, at hvis Bjarne B P går ligesom sidst, kan den ikke slås. Men Chap A P har dog vist, at det er en god hest. Sidste gang i Skive svarede den Harley Boko ud fra start, denne gang bliver det nok Count On Me K G, den skal passe på. Sidste start blev den nedsablet ud på sidste omgang af Jeppe Juel og Eurora, så galoppen dér er der ikke noget at sige til. Jeg håber på spids, og så kan den drille favoritten, der skal runde mange for at nå frem.

3 Darlington – udgået!

12 Bjarne BP gik kanonløb senest på en 14-tid. Satte alt konkurrence til vægs der og hvis den løber op til den seneste præstation, vinder den også fra spor 12. Gangen før det fik han for langt frem i Billund, hvor Lucky Lady Blue vandt. Men jeg er ikke meget for at blanke en hest som har spor 12 og har let til galop, så jeg prøver at gardere med en enkelt hest.

9 Nightingale Jaycee har vundet de seneste to løb og vist, at hun har god kapacitet. Hun kan få det rygløb hun er så afhængig af her og med chance for, at der bliver kørt om det fra start, kan hun blive farlig på open stretch. Kun 4% på V4 i skrivende stund (søndag). Se op for denne!

6 Count On Me K G bliver også hårdt betroet. Den har utrolig høj kapacitet, men er ustabil som bare pokker. Senest galopperede den en tredjeplads væk, hvor C You Again vandt. Den er starthurtig, men kan ikke lide at blive taget op i, hvilket indikerer overfor mig, at der kan blive kørt for stærkt fra start. Ny balance - uden forsko og med tåvægte mandag. Outsider, der kan slå til, hvis favoritten svigter.

8 Harley Boko er havnet helt ude på vingen. Den er starthurtig, så mon ikke Johnny Jørgensen kører med fra start for at se, om han kan finde en god position. Det er en sejrsvant hest, den har bare ikke et godt spor i dag, så derfor bliver den rangeret hvor den gør. Senest den mødte Chap A P kunne den ikke tage en længde inden svinget, men holdt hjem til en godkendt andenplads fra ”vinderhullet”. Jeg tror det bliver samme scenarie i dag. Denne gang tror jeg blot heller ikke, at den får ryggen at gå på.

10 Bandit PL kan ikke udnytte sin starthurtighed i dette løb, da det er blevet til startspor i anden række. Bandit P L har gået et par gode løb, begge i front. Det ene vandt den netop i Skive på sprint, og sidst var den tredje i Billund, hvor C You Again vandt. Jeg tror ikke den har chance bagfra på fuld distance og mod disse heste.

7 Chaplin ny kusk, men har ikke vist mig noget der gør, at jeg vil advare mod denne i dag.


V4-4, 4. løb

Et åbent løb slutter V4 spillet. Mange heste med vinder chance og jeg har næsten fuld plade på kuponen. Syv heste er på kuponen, da de på papiret bedste chancer har bagerste spor

A-chancer: 3-1-12-11-6-5-9 B-chancer: 4-7-8-2-10 C-chancer:

3 Captain Cook bliver mit vindertip i dette løb. Det ligner en hest, der er klar til at tjene lidt penge nu. Den er starthurtig og kan være med i spidskampen. Senest var den ude mod en god hest i Steen Juuls Extreme, hvor den tog spids og slap til storfavoritten. Holdte hjem til andenplads bag denne. Nu er startsporet bedre og det er et jævnt felt, så jeg tror ikke Birger slipper spidsen hvis han kommer dertil. Vandt på denne distance i Skive for to starter siden, hvor den tog spids, men måtte slippe til Checkpoint SH. Den fik frit frem i opløbssvinget og går forbi Checkpoint SH, der var træt. Den vinder foran Bacardi og Hasek Boko.

1 Diana Østervang har gået godt længe, og er snart sejrsaktuel. Har tre tredjepladser i de seneste tre starter, der har den haft dårlige spor. Nu fra spor 1, bliver spændende at se om den kommer uden sko, det har træneren varslet, hvis banen tillader det. Hesten har god fart til slut, så med et rygløb her, kan den blive farlig til slut. Kæmpe outsider.

12 No Soup For You har også kæmpe kapacitet, og vandt senest på en god tid. Men sporet er svært, derfor bliver den kun seedet tre af mig. Den kan dog komme til at lukrerer på, hvis der bliver kørt for fædrelandet fra start. Den skal dog runde mange, men har helt klart klassen til det. Jeg synes den har gået sine bedste løb i spids, og det er en lidt kantet type, men til gengæld er den brøl stærk og holder farten til mål.

11 Debbiedoit er også en spændende hest, der desværre også har fået dårligt spor. Sluttede godt af senest efter galop. Gangen før det, vandt den på Åby fra netop spor 11 i helt overlegen stil, hvor den bare skyllede hen over feltet de sidste 400 meter og vandt med 20-30 meter. Sidst var banen ikke til hestens fordel, så jeg tror, man kan glemme den start. Kommer Marc Bæk Nielsen fornuftigt afsted fra det svære spor, har den farten til at skylle over disse konkurrenter også. Skal på kuponen.

6 Charlie Skovsende er utrolig starthurtig og kan være med om spidsen, hvis den holder sig ved jorden. Det er også en ustabil hest, der har tre galopper ud af fem sidste starter. Men den har godt startspor og god kusk, så jeg tager den på kuponen.

5 Livi Kashmir vandt senest i Aalborg efter et tung løb i dødens, hvor den akkurat holder Belmondo Simoni stangen og vinder med mule. Kan Livi Kashmir få et lidt lettere løbsoplæg denne gang, kan den sagtens dukke op på stregen.

4 Belmondo Simoni kommer kun med på kuponen som det tynde øl. Den var slået senest af Livi Kashmir, efter et løb i andet par udvendigt. Den går dog gode tider og kan den få et løb der fremme, kan den sagtens overraske.

9 Briola Kan Jeppe Juel løse sporet og kommer den til at sidde godt med, har vi set for to starter siden, at den kan speede de sidste 300 meter – Det er en outsider og kun 3 % i stregspillet.