V4-analyse af Claus Juncker

Tipperstatistik: Spillet for 3.871 kr. Vundet 4.544 kr. Tilbagebetalingsprocent 117%.
Hitrate: 5 af 20.


Printvenlig version

V4-forslag

10-3-7

4

2-3-6-1-5-7

1

18 kombinationer. Spilles for 15 kr. pr. kombination, pris 270 kr.1.løb, V4-1

Tre heste skiller sig kapacitetsmæssigt ud fra de øvrige.

A-chancer: 10-3-7 B-chancer: 4-5-9-11-2-8 C-chancer: 1-6

10 Extreme imponerede i sin sæsondebut, hvor den trods tre måneders fravær fra løbene var fuldstændig overlegen. Var fornuftigt med fra start og overtog fronten fra Captain Cook efter 400 meters kørsel. Beherskede siden hver en meter i jævn 16-fart og forsvandt tre længder væk fra netop Captain Cook i opløbet. Steen Juul holdt Extreme lidt til, så den fik en reel gennemkøring. Vi givet gå frem med løbet i kroppen. Stalden har årgangsambitioner med hesten, der virker til at have lagt på ift. sidste år, hvor den også gav indtryk af at være en bobler i årgangssammenhæng. Ved forrige start i december i I. C. Tvede Memorial galoperede den på første langside og blev generet i sidste sving, men alligevel sluttede den forrygende af og var kun slået med 2 længder af Euro Dream. Med spor 10 og mange heste i feltet bliver oplægget et andet end senest, men Extreme har styrken til selv at gøre arbejdet de sidste 800 meter.

3 Come On Party er en kapabel hest og man skal ikke lade sig snyde af, at der kun er et enkelt ettal i resultatrækken. Har ved flere lejligheder vist, at den præsterer godt direkte efter pause, så det skal ikke give anledning til bekymring – snarere tværtimod. Da den i november kom tilbage efter et halvt års pause, gik den trods dødens 16,0 fuld vej og var kun slået med en halv længde af Cortez Bounce og Celine Diamond. Heller ikke nullet senest skal man lade sig snyde af. Blev sat af i tredje spor de første 700 meter for at blive bakket ned som sidste hest. Derfra fik den bare lov til at passe sig selv og gå et arbejde. Forrige start sluttede den forrygende af i tredje-fjerde spor de sidste 500 meter og var kun slået med knap en længde af Don Cash (andet par udvendigt, dødens sidste 500m). Har kun en enkelt gang været udstyret med fornuftigt spor i autostart og der sad den i føring direkte. Jeg tror Flemming Jensen kører offensivt med hesten for at gøre det svært for Extreme. Kan måske ikke svare Design Of Porsche ud direkte, men kan tidligt overtage føringen. En chance på linje med Extreme.

7 Denimcowboy gjorde det sidste år fornuftigt i flere møder med de absolut bedste danske treåringer. Gik blandt andet en rigtig god ophentning i sin Kriteriumsprøve og sluttede godt af i årets næstsidste start, som var Dansk Avlsløb for hingste og vallakker. Sidste start var Grand Circle 3-års Championat og her blev den tempotorsk i en taktisk afviklet affære. Virkede sidste år som en type, der ville have godt af at få en gang vinterstyrketræning på sig, og jeg tror den kan være endnu bedre i år. Går selvsagt et par niveauer ned i konkurrence og trods et vanskeligt spor og manglende løb i kroppen skal den være aktuel her. Er ikke hurtig fra start.

4 Caviar’s La Marc er en flegmatisk type, der ikke gør mere end det højst nødvendige. Gjorde en flot sæsondebut senest på Lunden, hvor den fik sen angrebsplads efter et løb i vinderhullet på Belissa Gry og var slået med en halv længde. Kapacitetsmæssigt vurderer jeg den ikke til at kunne matche A-chancerne.

5 Design Of Porsche er en speedy hest, der virkelig holder topform. Forrige gang kom den slet ikke overens med Skive-banens lidt skarpe sving og brugte unødige kræfter på den konto. Alligevel sluttede den flot af bag No Soup For You. Senest direkte til spids for at slippe til Endora Face. Først angrebsplads med 150 meter til mål og slået med hoved/hals af Livi Nixon H M (andet par udvendigt). Er lynhurtig fra start og vil nok blive forsøgt mod fronten for siden at slippe til en af de bedre.

9 Bellissa Gry har vundet tre af fire starter i den lidt blidere Nykøbing-konkurrence. Var virkelig fin i sin årsdebut på Lunden, hvor den vandt med en halv længde til Caviar’s La Marc efter føring fra start til mål. Har qua sin starthurtighed gået mange løb i spids, hvorfra den også kæmper storartet. Er gået væsentligt op i konkurrence her og fra bagspor ser jeg den kun som en pladschance.

11 Checkpoint S H rullede over i galop ved udgangen af første sving senest, på et tidspunkt hvor den var sat af i tredje spor. De to starter forinden havde den ellers vist topform, og med et bedre spor ville den have været en sjov outsider. Forrige gang forceret tidligt til spids efter at være blevet brugt rundt første sving. Siden besøg af den senere vinder No Soup For You udvendigt og kilometeren afviklet i 14,5. Lignede en mulig vinder midt på opløbet, men stummede lidt til og var slået med en længde.2. løb, V4-2

Jeg blanker uden tøven en 4 Come On Hugo på vej mod den danske elite.

A-chancer: 4 B-chancer: 3-5-1-8-7-6-9 C-chancer: 2

4 Come On Hugo har ved sine sidste to starter vist, hvilket potentiale den indeholder. Man forstår Flemming Jensens udtalelser om, at det er en hest for den absolutte danske elite. Forrige gang slog den store dele af den danske hurtigklasse efter et løb i tredje par udvendigt og en flot 500 meter-afslutning i tredje spor, mens den senest sad i tredje spor de første 600 meter, inden den blev sluppet til spids. Beherskede siden hver en meter og vandt let med 2 længder til staldkammeraten Sun Esterel (tredje par udvendigt, ryg i tredje spor rund opløbssvinget). Kommer nu efter godt et par måneders pause, men det gjorde den næsten også, da den i starten af august vandt sin derbyprøve før Cuba Libre Ice. Viste i sit tidligere regi sig lynhurtig fra start, men Flemming Jensen har haft succes med lidt roligere oplæg. Feltets bedste hest og jeg forventer den vinder i et normalt afviklet løb.

3 Wonderboy holder absolut topform og kun uheld gør, at den ikke står med et ettal i resultatrækken. Forrige gang gik den et topløb fra dødens. Koblede grebet ind på opløbet, men blev nedspeedet af en rygkørt New Star Power. Senest forrygende afslutning over de sidste 500 meter i fjerde spor, men slået på målfoto af Teodor (femte spor sidste 500m). Starthurtig på sine gode dage, men virker mindre og mindre afhængig af løbsafviklingen.

5 Balotelli havde et rigtigt fint 2018 med over 200.000 kroner indkørt. Tabte lidt formen mod årets slutning, men var tilbage i bedste forfatning i sæsondebuten i liga 2-løb senest. Var sædvanen tro godt med fra start og overtog spidsen ud af første sving fra Tourmalet. Blev overrumplet af Mr Shorty på første langside, men var hurtigt tilbage i spids. Efter en kilometer i 14,2-fart fik den en lille puster de næste 500 meter, og så havde den overskud til at stikke rundt sidste sving og holde hjem til sejr med to længder til Mr Shorty (vinderhullet) og yderligere en længde til Tourmalet (tredje par indvendigt). Vinderchancen stiger, hvis den kommer til spids, men det er langt fra givet her.

1 Victor Rush er lynhurtig fra start og Ken Ecce sidder med nøglen til hvordan løbet skal køres. Fungerer klart bedst med et rygløb fremme i feltet og jeg forventer han slipper til den første af de to starthurtige Wonderboy og Balotelli, der kommer frem og spørger til føringen. Imponerede forrige gang (efter 2 mdrs. løbspause) ved efter et løb i andet par udvendigt at besejre spidskørte Aqua de Vie med 1 længde. Senest fik den yndlingspositionen vinderhullet på Åby, men i en meget hastig afslutning var det umuligt at tage noget ind og den var slået med 1 længde af Yippie Chic (andet par udvendigt, dødens sidste 400 meter). Kan vinde løbet med optimal tur, men primært en pladschance.

8 Machiavelli har kæmpe kapacitet og klarer sig på sine gode dage i V75-sammenhæng. Her kommer den for første gang ud efter tre måneders pause og fra et håbløs spor 8. I denne klasse er det for stort et handicap til at den kan være vinderaktuel.

7 Willie Blue har skjult form, men med håbløs udgangsposition og stenhård modstand må den søge en præmie. Var primært grundtrænet op til sæsondebuten og var klart skarpere gangen efter. Senest var den nedsat grundet sygdom.3. løb, V4-3

Kun marginaler skiller de fremtrædende chancer og positionerne undervejs bliver altafgørende.

A-chancer: 3-2-6-1 B-chancer: 5-7-10-11-4-12-8-9- C-chancer:

3 Fresh Fiona M E har udviklet sig flot for Ken Ecce. Var toplækker at se på i sæsondebuten senest, hvor den med fuld spændst førte fra start til mål før den i ryg siddende Galya Fortuna (andet par udvendigt, vinderhul med 500 meter til mål). Er ekstremt starthurtig, men det er de to indvendige også og Fresh Fiona M E har tidligere vist, at den er mindst lige så god for ryg, så Ken Ecce har flere muligheder at vælge på i et løb, der ligner en fartfest fra start. Tror den er endnu skarpere her og klar til at sænke rekorden betragteligt.

2 A Leth Life gav en imponerende opvisning på Lunden for tre starter siden, hvor fulgte startbilen fra start og siden vandt en overlegen spidssejr med 20 meter til nærmeste forfølger Celine Rush. Forrige gang førte den an i topfart med 11,7 de første 500m og 12,8 på kilometeren og måtte til slut lade Quite A Quality og Beautiful Kiss gå forbi med en længde. Overgav kortvarigt føringen senest efter 8,9-åbning de første 500 meter, men var hurtigt tilbage for så igen at slippe den efter en kilometer i 12,8-fart. Var forståeligt træt med 500 meter igen, hvor den galoperede. Jeg forventer Sjunnesson er offensivt indstillet og har sigtet indstillet på føringen. Lykkes han med at tage tempoet lidt ud undervejs, er det en topchance trods det faktum, at den er lidt hårdt inde i løbet.

6 Torden er efterhånden blevet en allround-hest, der også mestrer sprinterdistancen. Er her tilbage i løbene efter tre måneders pause, men der er måske her den går sine allerbedste løb. For fire starter siden vandt den således fra dødens efter en pause på to måneder. Har ikke samme fart som de flere af løbets topsprintere, men tåler at blive kørt tidligt frem, hvis der ikke er tempo nok på løbet. Risikoen ligger i at den kan komme til at sidde for langt tilbage og aldrig rigtigt komme ind i løbet.

1 Thunderstruck er en rigtig topsprinter, der trods startraketter udvendigt er en mulig spidskandidat. Der kan dog blive ekstrem køring fra start, og så kan føringen være dyrtkøbt. I dette skærpede selskab vil vinderchancen nok være større ved at slippe direkte til A Leth Life. Forrige start førte den fra start til mål med 1 længde til Global Unreal (dødens), mens den senest var sat af i tredje spor rundt første sving for at blive forceret frem til spids på første langside. Afgav få hundrede meter senere til den senere vinder Can Tab, der i opløbet afviste Thunderstrucks open stretch-angreb med 1 længde.

5 Leading Tile har en frygtelig fin udstråling og kapacitet til langt mere end den viser i øjeblikket. Blev kørt defensivt senest, hvilket den ikke rigtigt virker til at trives med. Sad i fjerde par udvendigt et stykke tilbage og kom aldrig ind i løbet. Afslutningen var ok, men heller ikke mere. Gangen forinden var den stærk fra dødens og lignede faktisk en vinder, kort før den galoperede ved indgangen til opløbet. For tre starter siden sad den trods sine 20 meter tillæg tidligt i spids og så vandt den en sikker sejr før vinderhullets Chelsea. Med mange starthurtige heste indvendigt kan det blive svært at komme frem og sidde, men løser det sig har hesten kapacitet til at være med på stregen.

7 Walkman June var efter en lille formnedgang tilbage på toppen senest. Den ellers så starthurtige hest blev fra sit yderspor bakket af fra start og fandt en efter lidt positionsskifte fremme i feltet en position i tredje par udvendigt. Gik med i tredjesporsangreb rundt opløbssvinget og eget angreb i opløbet. Afsluttede flot og var bare slået med ½ længde af Can Tab (spids) og Benjamin Nordal (indvendig rejse, perfekt angrebsplads). Sporet trækker ned, men i et forkørt løb kan den dukke op på stregen.

4.løb, V4-4

A-chancer: 1-4-7 B-chancer: 5-2-3-6-8 C-chancer:

Jeg blanker Tripolini V P i forventning om at startsporet ikke bliver en fælde. Alternativet var at gardere bredt.

1 Tripolini V P har ikke startet på en dansk bane siden sidste års Copenhagen Cup og er tilbage med genopladede batterier efter en pause på fire måneder. Er fornuftigt ude bag bilen, men ingen lynstarter, og jeg tror ikke på muligheden for at svare føringen op fra start. Omvendt er den hurtigt nok til at Jeppe Juel nok skal komme fri fra inderbanen. Distancen er lidt til den korte side, men Tripolini V P har så høj kapacitet, at den kan løse opgaven alligevel. Den tidligere VM-deltager har ved flere lejligheder startet i væsentlig hårdere konkurrence end her, og han plejer at være helt klar efter pause. Sidste år vandt han således sæsondebuten helt overlegent før Nok’en Frækkert, mens han i sæsondebuten 2017 kun var slået af Slide So Easy. Det klare førstevalg og et godt blankbud.

4 Stand And Deliver er en af Danmarks absolut bedste heste. Han var ikke den skarpeste udgave af sig selv i sidste halvdel af 2018 og kan meget vel have haft godt af en lille løbspause. Plejer at præstere godt direkte efter pause og er her på favoritdistance. Kan åbne lynhurtigt, hvis Birger ønsker det, og et løb i føring er et tænkeligt scenarie, da ligeledes hurtige Bali måske vil foretrække et løb i ryg.

7 Repay Merci holder ifølge Team Mønster fortsat rigtig godt form. Forrige gang vandt den en let sejr med to længder til Obi efter et løb i andet par udvendigt. Senest galoperede den i topfart rundt sidste sving, da Knud Mønster flyttede den lidt for hurtigt ud i banen. Spor syv trækker naturligvis lidt ned, men Repay Merci har alligevel for vane at komme bagfra, så handicappet er måske ikke så stort endda. Chancen stiger betydeligt ved overpace.

5 Dixon Dark er tilbage i løbene efter en længere skadespause, der for alvor truede karrieren. Gjorde kun to starter sidste år og ellers skal vi helt tilbage til fireårssæsonen i 2017 for at finde kontinuerlige starter. Trods sine franske aner er han lynhurtig fra start i autostart og bedst på de kortere distancer. Som fireåring vandt han Prix Nemausa på Vincennes i 11,2a/2.100 meter efter føring fra start til mål, og selv om den franske bane er lynhurtig, borger det altså for en vis kvalitet. Træner Morten Juul er tilfreds med en præmie første gang efter den lange skadespause.

2 Bali har i en periode lige manglet det sidste, men den viste forbedrede takter senest, hvor den efter et løb i andet par udvendigt sluttede fornuftigt af (slået med godt tre længder af vinderhulskørt Triton Neergård). Det falder godt i tråd med, at Steen Juul beretter om, at den tidligere derbytoer nu tager bedre imod træningen. Spor og distance er perfekt og er Bali gået yderligere frem kan det være en sjov outsider.

3 Onceforall Face gør her sin start nummer 23 i regi Jeppe Juel, og for første gang prøves den over sprinterdistancen, som alt andet lige ikke skal være til fordel for den stærke hest. Har fået lov til at puste ud efter at have startet kontinuerligt igennem lang tid og Jeppe Juels heste er altid klar direkte. Er normalt et niveau under Tripolini V P, men den matcher absolut de øvrige og fra et perfekt spor tre kan den ikke helt udelukkes.