V4-analyse af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 2.336 kr. Vundet 2.530 kr. Tilbagebetalingsprocent 108%.
Hitrate: 3 af 10.

Printvenlig version

V4-forslag

5-6-7-2-4

4 Arn Kronos

1-4-3-5

3 Chandon

Pris: 40 kroner (20 rækker)


V4-1 / 1. LØB

A-chancer: 5-6-7 B-chancer: 2-4 C-chancer: 1-2

På papiret skal A Secret Word have en topchance i dette her løb. Men jeg vælger at komme fire heste mere på mit V4-forslag, da jeg ikke synes den afsluttede efteråret optimalt. Og ikke mindst fordi Countess P D og Art Detective kommer i løbsform.

5 A Secret Word. Kommer her i sæsondebut efter en længere løbspause siden 31. oktober, men den havde en flot 3-års sæson. På derbysøndagen var den tredje i et stærkt felt, hvor den efter et løb bagerst i feltet undervejs angreb med 500 meter til mål. Var rundt sidste sving tæt på en galop, men Jürgen Sjunnesson fik den reddet, og derefter afsluttede den stærkt til en tredjeplads. I starten før var den anden til Cody S, og har i de første starter i karrieren mødt gode heste som Staro Macmillan, Marvin Gaye og Dekanen K m.fl. 3-års sæsonen blev afsluttet med tre starter på Jægersro. Den første var i et lille felt med seks heste. Sad udvendigt på den førende, og aktionen var ikke den bedste undervejs, og var tidligt træt. Derefter i den næste start endte det med en startgalop, og var syv ud af ti heste i mål. I årets sidste start, hvor Henrik Thomsen var kusk sad den som en af de bagerste heste i feltet. Aktionen var igen ikke god undervejs, og galoppen på bagerste langside kom ikke uventet. Er noteret for en målgalop som syvende hest i mål, men den kan ikke ses på løbsklippet, da den var et stykke efter feltet i mål. På sin kapacitet skal den være en topchance, men jeg tør ikke at blanke den på mit V4-forslag. Dels pga. af den lange pause, og de problemer den har haft med aktionen i sine løb. Galoppen kan komme når som helst, men den kan selvfølgelig komme i forbedret udgave til denne her start efter den lange løbspause. Træner Henrik Thomsen melder om, at den er behandlet i et forknæ, og kommer velforberedt til denne start. A Secret Word er en hest man skal følge i opvarmningen enten på banen eller få de sidste oplysninger på via Fast Track udsendelsen. Er den klart bedre i travet på dagen, så kan man sagtens blive fristet af blanke den på sit V4 forslag eller reducere i antallet af heste i denne her afdeling af V4.

6 Countess P D. Har startet tæt her i februar og marts måned med flere gode resultater til følge. Dens bedste løb gik den dog d. 30. december, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Captain Photo der sad i spids, men alligevel kunne slå denne på målstregen. I sin forrige start kørte Christian Lindhardt et defensivt løb i inderbanen, og kørte reelt kun ind på opløbet, hvor den kom i god fart til en femteplads. I sin sidste start på Jægersro endte det med en startgalop og fik ikke med udfaldet at gøre denne dag. Er i god form, og kan ikke udelukkes fra V4-kuponen i mine øjne. Kan afslutte stærkt de sidste 500 meter. Countess P D har tjent gode penge de sidste par måneder, og er rykket et par klasser op på kort tid. Jeg synes dog , at det ser ud til, at den kan bære dens præmiesum, og jeg forventer der er yderligere udvikling i Countess P D. God form, og er klar til at slå til ved favoritkiks.

7 Art Detective. Lynstarter som sagtens kan tage spidsen trods spor 7 bag startbilen. Det var tilfældet for fire starter siden, da den tog spids i toptempo, og holdt helt til stregen, hvor den måtte dele sejren med Call Me Baunely. Derefter blev den i næste start kørt på samme måde, men der var den tidligt træt men holdt farten ok til en femteplads. I sin forrige start fik den ikke spidsen men måtte trave udvendigt på den førende hest den første omgang. Ud på den sidste omgang gik den indvendigt. Havde problemer med at holde tempoet de sidste 500 meter. I sin sidste start måtte den også trave udvendigt på den førende Bon Voyage Vixi, og var træt rundt sidste sving. Har ikke vist de store resultater de sidste tre starter, men har også fået hårde løb. Så de negative resultater kan snyde lidt. Hvis den får spidsen, og held til at dæmpe tempoet en smule undervejs, så er den ikke helt væk fra V4 kuponen.

2 Yanni Knick. I sin sidste start på Åby endte det med en galop ind i første sving. Løb op til feltet, og med 500 meter til mål var den træt og endte som næstsidste hest i mål langt efter vinderen, som vandt på 18,8. I sin forrige start på Lunden var den anden til Dollar Dream i et lidt svagt felt med seks heste. Tog spidsen og slap denne til Dollar Dream. Fik mest andenpladsen, da Corona Tinghøj galopperede på andenpladsen, men angreb i fin fart ind på opløbet uden at kunne true Dollar Dream i kampen om sejren. Jeg ser mest Yanni Knick som en pladschance, men afskrives fra en sejr tør jeg ikke i åbent løb bag A Secret Word.

4 Bombay Laser. Køres af den spændende norske kusk Marius Høitomt, som efter mine efterretninger fra folk, som er er kendere af norsk travsport, så skulle han være rigtig god kusk på heste, som han ikke kender, og sætter sig op på første gang. Lidt ala. Birger Jørgensen i Danmark. Kommer efter en lang pause siden 15. november måned, og jeg har ikke kunnet finde nogle rutineløb på Bombay Laser. Havde en god formtop i juli måned, hvor den vandt to flotte sejre blandt andet på Harald Lunds Mindeløbsdag, hvor den efter spids og i et godt tempo undervejs i et ”Sigter mod Stjernerne løb” vandt den en overlegen sejr. I samme løbsserie gik Bombay Laser godkendt på derbylørdagen, hvor den sad bomfast undervejs, og løb med til en sjetteplads. Hen på efteråret tabte den lidt af sin fine form, og fik ikke de store resultater i små felter. Her efter den lange pause, så er formen selvfølgelig et stort spørgsmålstegn, og ser den mest som en triochance, men den kommer på V4-kuponen på et yderligt mandat pga. kusken.

1 Buster Ghost S. Er ret hårdt inde i løbet på sin præmiesum, og kommer efter en lang løbspause siden november måned. Jeg har ikke kunnet finde nogen rutineløb den skulle have deltaget i her i pausen. Viste ikke det store i sin sidste start, hvor den var alene i spidsvolten, men ret hurtigt blev indhentet, og sad i tredje par indvendigt undervejs. Søger et løb i inderbanen og den bedst mulige præmie.

2 Fellini Axang. Var anden til Vicky Lund efter et løb i spids undervejs forrige lørdag på sportsdagen. Løbet var et handicap 1:20. Fellini Axang har mest deltaget i amatør/handicapløb, og er ikke noget for vinderspillerne her.


V4-2 / 2. LØB

A-chancer: 4 B-chancer: 2-5 C-chancer: 6-3-1

I et løb med kun seks heste, der skal Arn Kronos stå med en topchance i dette her felt efter dens sidste præstation på Lunden i fredags.

4 Arn Kronos. Startede i fredags på Lunden, hvor den tog en fuldt godkendt andenplads bag Daytona. Den var hurtig fra start fra sit tillæg, og kom hurtigt op i ryg på den førende Daytona. Holdt ryggen på denne hele vejen 5-10 meter efter denne. Ind på opløbet holdt den en fin hest som Atletico bag sig, og tog på en godkendt præstation andenpladsen, og gjorde det på en rigtig god tid på 15,8/2020 snorestart. I sin forrige start havde den et løb undervejs bagerst i feltet, og måtte den trave den sidste omgang i andet spor i en blød dødens. Rundt sidste sving mistede den en position, da den fik en galopperende Aslan Siem ud foran sig. Havde sandsynligvis været anden i mål efter en urørlig Catch Me A Winner, hvis dette ikke var sket. Nu har den to løb i kroppen, og den absolutte topform nærmer sig. Skal i dagens selskab være en topchance, og bliver mit klare vindertip i dette løb.

2 Bellucci. Jeg synes personligt, at Bellucci går sine bedste løb på Billund-banen, og jeg kan godt blive lidt bekymret for om Bellucci kan klare de flade sving på Nykøbing Falster-banen med dens store aktion og temperament. Ejeren, Bertel David Maigaard er kusk på Bellucci, og han har kørt gode løb med Bellucci tre gange før. Bellucci har bestemt fart og klasse som Arn Kronos, og de forsigtige spillere tager også Bellucci med på deres V4-kupon. Bertel har vundet væddeløb før senest i år 2000. Har dog holdt en lang pause som kusk fra 2001 til 2018. Det er pga. at jeg tvivler på om Bellucci klarer banen på Falster, og den gode præstation fra Arn Kronos i fredags, som gør at jeg fravælger Bellucci på V4-kuponen.

5 Bella Damgård. Var med i samme løb som Last Passion forrige lørdag. Det var et specialløb, hvor man fik tillæg efter penge indtjent i de sidste 10 starter. Endte som syv ud af ti heste i feltet. Havde en godkendt 2018 sæson med flere godkendte præstationer. Marius Høitomt kører Bella Damgård, og med ham som kusk, så skal den regnes med en god triochance. Men jeg tror for alvor ikke på en sejrs chance i løbet.

6 Ramous Crown. René Kjær er kusk på Ramous Crown, som leverede gode resultater med denne i år 2011. Ramous Crown har i 2018 startet i forskellige formløb/amatørløb/handicap, og jeg ser den ikke med vinderchance trods professionel kusk, men skal selvfølgelig være en triochance i et lille felt på seks heste.

3 Lass Passion. Gjorde sin sæsondebut på forrige lørdag på sportsdagen, hvor den var femte i mål. Det var et specialløb, hvor man fik tillæg efter penge indtjent i de sidste 10 starter. Har i 2018 mest løbet med i formløb/amatørløb/handicap, og skal normalt ikke være noget for vinderspillerne her.

1 Sissi Rak. Svensk hest, som kommer efter en løbspause siden 16. december på Lunden, som var dens eneste start i 2018. Løbet var et amatørløb, hvor den sad indvendigt undervejs, og derfra hang den mest med. Var dødtræt rundt sidste sving, og var den sidste fejlfrie hest i mål. Viste ikke noget, som gør den aktuel for spillerne her.


V4-3 / 3. LØB

A-chancer: 1-4-3-5 B-chancer: 6 C-chancer: 7-2

Et løb, hvor starten kan blive afgørende for sejren. Kommer Champ Olympic til front, så slipper René Jonassen næppe spidsen i dagens selskab. Og derfra skal den have en stor sejrschance.

1 Champ Olympic. Har startet regelmæssigt siden december måned. I sin sidste start tog den med det samme spidsen kort efter startbilen. Rene Jonassen viste tydeligt, at han gerne ville slippe spidsen, og slap denne til Coutinho, og sad undervejs i ryg på denne. Ind på opløbet angreb den Coutinho og Casino Brick, og var ikke langt efter Casino Brick og en længde efter Coutinho i mål på tredjepladsen. I sin forrige start tog den med det samme spidsen, og kørte i spids indtil opløbet , hvor den måtte lade to heste i topform Catch Me A Winner og California Bond gå forbi ind på opløbet, men godkendt præstation til en tredjeplads leverede Champ Olympic. Lynhurtig fra start, og kan føre løbet længe måske hele vejen til mål. Har dog ikke sejret siden 31. august 2017, men i denne her konkurrence skal den være en topchance.

4 Jammerbugten. René Kjær kører meget sjældent hjem fra Nykøbing Falster banen uden en sejr, og hans bedste chance på dagen må bestemt være Jammerbugten. Den kommer efter pause siden d. 2. december, hvor den var ude i en liga finale på Fyn, hvor den mødte stenhårdt selskab i Chandon, Cody S og Bazire Trøjborg m.fl. Kunne selvfølgelig ikke følge med i tempoet undervejs. Før denne start har den levet masser af gode præstationer. I sin forrige start var den tredje til Cody S og Bailey Bakkely. Og for 3 starter siden anden til Cool Vacation. Hvis man kigger på tiderne Jammerbugten løber, så skal den tidligt regnes i dette her løb. Vinderchance i mine øjne trods pausen. Træneren er usikker på formen, men på klassen regner jeg den tidligt her i dette løb.

3 Gent Quattro. Vandt på forrige lørdags sportsdag sit løb trods en startfejl, men kunne alligevel overtage spidsen efter 600 meter. Og derfra vandt den en sikker sejr. Har startet regelmæssigt siden december måned med forbedret form til følge. Og Nicolai Olsen har været optimistisk op til starterne i den periode. I sin forrige start sad i lang tid i tredje spor den første omgang. Den sidste omgang sad den i andet par udvendigt, og med tanke på det lidt hårde løb, så var den fuldt godkendt på tredjepladsen, som den fik da Ambros Devil blev disket for grov trængning. Skal så afgjort med på V4 kuponen på den gode form.

5 M T Lucic. Jørgen Lorentzen kommer fra Sverige med M T Lucic, som kommer efter en længere løbspause siden november måned, hvis man ser bort fra den monté prøveløb på Jægersro d. 22. januar. Startede to gange på Lunden i november måned, hvor den gik to ret anonyme løb efter indvendige løb undervejs. Træneren Jørgen Lorentzen er optimistisk inden denne start efter et rutineløb i Sverige på 14.5/1640 meter, og det er en form, som gør den vinderaktuel her. Og kommer med på mit V4 forslag på dette rutineløb.

6 Vicki Lund. Vandt en sjælden sejr sidst på deres sportsdag på Falster. Og efter et løb i andet par udvendigt undervejs kunne Vicki Lund overtage spidsen med en omgang til mål. Og derfra tage en sikker sejr. I sin forrige start på Lunden kørte kusken et prepareløb, hvor den var langt efter G R Torpiv i mål. Det bliver svært i mine øjne at gentage sejren fra forrige lørdag. Men en god triochance har den starthurtige hoppe bestemt.

7 Princess Svenstrup. Har startet 3 gange indenfor de sidste par måneder. Først var den sidste hest i mål i et sprinterløb på Lunden d. 23. december. Der var den med i spidskampen i et godt tempo. Blev afløst til andet par udvendigt med en omgang til mål. Var træt rundt sidste sving. Derefter var den fjedre i et Elitehandicap, som A Flying Drummer vandt. Forsøgte på spidsen, men ville A Flying Drummer have, og den gik i ryg på denne. Kæmpede bedre derfra, og i en tæt afgørelse var den ikke langt fra andenpladsen. Dens sidste start var forrige lørdag på sportsdagen på Falster. Der var den langt efter Vicki Lund i mål trods den havde 20 meters forspring til denne fra start. Skal være glad for en præmie her i mine øjne.

2 Sander L B. Gjorde sin sæsondebut forrige lørdags sportsdag på Falster, hvor den i et formløb havde 80 meters tillæg. Og der har den været langt efter vinderen i mål på tiderne. Ellers har den haft det svært efter salget til Falster banen i oktober måned. Og har endt som en af de sidste heste i mål i sine fem starter på Falster banen. Ser den ikke at være noget for vinderspillerne her i dette løb.


V4-4 / 4. LØB

A-chancer: 3 B-chancer: 7-5-4-6-1-2

Dagens bedste løb, hvor starthurtige Chandon for mig er en stor vinderchance, og jeg vælger at blanke Chandon på mit V4-forslag. Vakse Viggo har godt nok tjent cirka 90.000 kroner mere end Chandon, men Vakse Viggo kommer tilbage efter en løbspause. Bag Chandon og Vaske Viggo er løbet ret åbent om de sidste placeringer, og alle heste har en reel triochance.

3 Chandon. Startede første gang i Christians Lindhardts træning efter en flot periode hos Flemming Jensen hos tidligere ejere d. 10. marts på Lunden. Christian Lindhardt tog som forventet spids med Chandon med det samme, men nok fordi distancen var 2500 meter, så valgte han at slippe spidsen til Steen Juul´s Catch Me A Winner med det samme. Fik plads ind på opløbet, men kunne ikke true Catch Me A Winner om sejren. Men bestemt en godkendt præstation. I sin forrige start i Skive for Flemming Jensen sad den i spids i et hårdt tempo, hvor den først skulle slås med Thunderstruck om spidsen, og derefter kom Askepot Macoy op og holdt tempoet oppe. Og Chandon var selvfølgelig træt til sidst, men i en tæt afgørelse var den ikke langt fra Boris og Thunderstruck i mål. Chandon får mit klare vindertip, da det er sprint og den sidder med det samme i spids, og den værste konkurrent Vakse Viggo kommer tilbage til væddeløbene efter en løbspause siden midt december. Får den norske topkusk Marius Høitomt i sulkyen.

7 Vakse Viggo. Var årets hest på Nykøbing Falster i 2018 med 5 sejre. Kommer som nævnt tilbage til væddeløbene efter en løbspause siden midt december måned. Og selvom den er rigtigt godt inde i dette her løb på sin præmiesum, så bliver det i mine øjne svært at slå Chandon, og det kan sagtens ende med at Vaske Viggo må gå den sidste omgang udenpå Chandon. I sin forrige start for Jürgen Sjunnesson gik den et stærk løb på Jägersro. Sad i fjedre par udvendigt, og derfra afsluttede den stærkt de sidste 500 meter i et stærkt felt. Derefter startede den i december måned for samme bane i et stærkt felt med 14 heste til start. Sad i perfekt andet par udvendigt, men pga. en træt hest i dødens spor måtte den angribe tidligt med 800 meter til mål. Og måtte gå de sidste 500 meter i tredje spor. Derfra var den forståeligt træt til sidst. Trods den lange løbspause, så ser jeg Vaske Viggo som største konkurrent til Chandon. Løb 19.8 i et rutineløb i forrige lørdag på sportsdagen på Falster, hvor den løb side om side med Beatriz, som lige har slået de hurtigste heste i Danmark på Fyn i søndags. Det er ikke en tid man skal regne det store med. Nu har jeg ikke mulighed for at se løbet, men det har sandsynligvis handlet om, at tage det roligt fra start, og derfra køre en hurtig sidste omgang, så den er klar til denne her start. Farlig outsider, men jeg ser den ikke slå Chandon på dagens forudsætninger.

5 Attention Bøgedal. Startede i fredags på Lunden efter to måneders løbspause, hvor det desværre endte med galop ind i første sving. Og efter en ny galop med 500 meter til mål, og derefter opgav kusken Anders F. Jensen, og Attention Bøgedal var slet ikke som bedst på dagen. I sin forrige start var den anden i mål til den umulige Victory Island, efter et løb i tredje par udvendigt, og et godt angreb på bagerste langside. Attention Bøgedal er en stærk type, som vil have fordel af overpace. Jeg ser mest Attention Bøgedal, som en triochance i dette her løb efter favoritterne Chandon og Vakse Viggo. Tænker lidt den sidste præstation skal man komme i glemmebogen, og jeg forventer den er forbedret til dette her løb.

4 Live Love. Starthurtig type, som har fordel af sprinterdistancen. Live Love leverede flotte præstationer på Lunden i december og januar måned. Først var den kort slået af Borntowin, hvor den efter et løb i spids kæmpede flot om sejren. Derefter slog den i en tæt afgørelse Vanneau Wib, hvor den efter en hidsig spidsduel med V I P Holmsminde kunne beholde spidsen, og derefter fik Livi Love tryk af Vanneau Wib men kunne alligevel vinde en flot sejr. I sin sidste start fik den en godkendt fjerdeplads i et ugunstigt hoppeløb for Livi Love med lukket spor i volten og tillæg. Her efter pausen søger den sandsynligvis et løb i ryg på den førende Chandon, og derfra er en anden/tredjeplads ikke usandsynlig.

6 Right Or Wrong. Vandt sidst et elitehandicap på Lunden for René Kjær efter et løb i spids midt i februar måned. Derefter er den kommet tilbage i træning hos ejeren efter en periode i træning hos Christian Lindhardt. Havde fire starter før sejren i hans træning, hvor den ikke rigtigt slog til i klassen og i et andet elitehandicap. Rene Kjær kender hesten godt efter flere løb på Right Or Wrong, og han har altid talt godt om den. Jeg tænker det bliver svært at vinde løbet, men glem den ikke i triospillet.

1 Fritz Attack. Efter en del løb i klassen, hvor den desværre ikke kunne klare sig i den hårde konkurrence, så havde den endelig fået et godt tilbud i sin sidste start i et amatørhandicap på Lunden. Efter en hurtig start fra sit tillæg var den hurtigt oppe ved de førende heste, og kunne med lidt mere end en omgang til mål overtage spidsen, og derfra løb den sit eget løb, og kunne forsvinde væk til en overlegen sejr. Og viste der at formen er god på Fritz Attack. Det er ikke en hest til V4 kuponen, men Fritz Attack kan ikke udelukkes på den sidste trioplads i et lille felt.

2 Arthur Halbak. Synes jeg er en bedre hest end lige min seedning af Arthur Halbak kunne indikere. Jeg synes løbet er ret åbent bag Chandon og Vaske Viggo, og jeg synes at alle heste i dette her løb har en reel triochance. Arthur Halbak vinder dog ikke så ofte mere, og selvom den har vundet på sprint flere gange før, så synes jeg den stærke hest er bedre på normaldistacen. Kommer efter en løbspause siden 30. december, hvor den blandt andet mødte Livi Love og Vanneau Wib. Efter en langsom start fra sit inderspor på sprint sad den undervejs i tredje/fjedre par indvendigt. Fik hullet rundt sidste sving, og viste en god fart ind på opløbet, men da var de forreste heste på vej i mål.