V4-analyse til Nykøbing af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 3.142 kr. Vundet 4.285 kr. Tilbagebetalingsprocent 136%.
Hitrate: 4 af 15.

Printvenlig version

V4-forslag

5-2-6
3-5
1-8-2-3-5-7-4
6-4-5
Pris: 252 kroner (126 rækker)


V4-1 /1. løb

Chandon, Cassiopeia og Balder bør give hinanden en seværdig dyst om sejren i dette her løb, og de bliver mine tre heste på V4 kuponen.

A-Chancer: 5-2-6 B-Chancer: 1-7-3 C-chancer: 4

5 Chandon. Chandon er ikke let for spillerne at blive klog på. Det er som om, at når den har brugt for mange kræfter i spidskampen, så har den intet modsvar og fightervilje, når den kommer ind på opløbet. I sin sidste start blev den svaret op af Arthur Halbak i en hurtig indledning, hvor de første 500 meter blev kørt i 12 tempo. Fik dog dæmpet de første 1000 til 15 tempo. Ind på opløbet lignede det en klar sejr, men Chandon stoppede helt op de sidste 100 meter, og måtte lade Attention Bøgedal og Tutu gå forbi til sidst. I sin forrige start vandt den en let og klar sejr, hvor der aldrig var tvivl om sejren, og hvor den førte enhver meter af løbet. For tre starter siden var den ude i et meget hårdt kørt løb af Marius Høitomt, hvor den blev den blev slået af Vakse Viggo. Den får mit meget forsigtige vindertip, men efter at have røget på Chandon i to analyser, så vil jeg se flere gode løb i træk fra Chandon før jeg kan anbefale at blanke den i V4-spillet igen. Men får den ”gratis spids”, så bliver Chandon ikke let at besejre på sprint. Køres til denne her start af Magnus Teien Gundersen, som har kørt 190 løb i år, og har en sejrprocent på 14, og en pladsprocent på 37. Det er ikke dårligt for en ung kusk på bare 22 år.

2 Cassiopeia. Efter en godkendt 4 års sæson, hvor Cassiopeia lige var et lille stykke under de bedste hopper i årgangen sidste år, så har Cassiopeia startet to gange i år. I sin første start på Jægersro galopperede den fra start, som ifølge kusken Peter Untersteiner pludselig opstået halthed. I sidste start på Fyn endte det også med en startgalop, hvor det på løbsklippet ser ud som om, at Cassiopeia slog sig på sulkyhjulet på Knight Rider/Birger Jørgensen. Satte mange meter til med denne galop, men efter en god ophentning, så var Cassiopeia med en omgang til mål fremme i fjerde par udvendigt. Var træt rundt sidste sving, men det var alligevel et godkendt løb, med tanke på den gode ophentning efter startgaloppen. Træner Nikolaj Andersen havde op til starten meldt ud, at den havde trænet stærkt hele vinteren, og jeg ser Cassiopeia klart bedre end resultatrækken kunne indikere. Er lynhurtigt fra start, men jeg forventer mere at Nikolaj Andersen søger et løb i andet/tredje par udvendigt, og giver fuld gas til sidst i løbet. Det bliver svært at tage spidsen fra Chandon, hvis den norske kusk ønsker at køre der.

6 Balder. Er også en klart bedre hest end resultaterne lige viser ved første øjekast. Har startet tre gange i år. Den første start endte med en startgalop, men Balder har også problemer med startafgangen i snorestart, så glem lidt denne start. I sin forrige start sad den et stykke nede i feltet undervejs i andet par udvendigt, og trods en god afslutning, så kunne den ikke nå helt frem til vinderen Sesame Street. I sin sidste start på Fyn havde Balder desværre trukket spor 12 fra start. Og efter en hård ”sejlads” de første 700-800 meter i tredje spor, hvor de første 1000 meter blev indledt i 14 tempo kunne Balder sidde i dødens spor resten af løbet. Og på trods af det hårde løb var den ikke langt efter Cool Winner i mål på femtepladsen. Med to gennemførte løb i træk, og en form klart på vej op, så anbefaler jeg kraftigt, at man tager Balder med på sin V4 kupon. Er stærk nok til at vinde løbet trods evt udvendigt position på den førende hest.

1 Vicki Lund. Starthurtig hoppe, som elsker den korte sprintdistance, og vil her kunne få et perfekt løb i vinderhullet fra spor 1 på den førende Chandon. Netop Chandon svarede Jens Arne Hansen op i deres sidste møde med Arthur Halbak, og hvis dette sker igen, så får Vicki Lund svært ved at have kræfter til en trioplacering også. Man kan sige, at Jens Arne Hansen sidder med den taktiske nøgle i dette her løb alt efter om Jens Arne Hansen ønsker spidsen eller vinderhullet i løbet. I sin sidste start på Jægersro tog Vicki Lund klart spidsen fra start, men slap denne rundt første sving, og Vicki Lund sad i vinderhullet. Tempoet var godt undervejs i 13.8 de første 1000 meter. Sad lidt fast ind på opløbet, og der var mange heste indenfor få længder efter vinderen Betula Derm i mål. Skal fra et perfekt spor være en god triochance i dette her løb, hvis den vælger rygløbet.

7 Arthur Halbak. Har startet lidt tæt med fire starter på kort tid, og formen bliver bedre og bedre. Forrige start var Arthur Halbak ude i en hård spidskamp med Chandon, men holdt farten fint til en fjerdeplads, og var ikke langt efter vinderen i mål. I sin sidste start på Lunden var den ude i hårdt felt, hvor Teodor vandt løbet. Sad i vinderhullet bag den førende Carlson, som førte løbet med 10-20 meter foran feltet. Var tæt på en tredjeplads, og var ikke stort slået af så gode heste som Teodor, Carlson og Trophy Spring. Jens Arne Hansen fik også kørt et helt optimalt løb med Arthur Halbak. Spor 7 trækker dog noget ned i dagens felt, og den får sandsynligvis et løb bagerst i feltet. Køres til denne her start af Rikke Rohbach Bonde, som mest deltager i montéløb. Outsider i dette her løb, hvor den ikke er uden triochance på sin gode form.

3 Ourangel U R. Har to starter bag sig i år. Den første var i et amatørløb på Lunden, hvor den sad i fjerde par indvendigt langt efter den førende Super Mento, som indledte løbet i 10 tempo. Da løbet skulle afgøres sad den bomfast indtil 100 meter fra mål, hvor den afsluttede godkendt lige udenfor for pengene. I sin forrige start var den ude i DM for travtrænere, hvor den indledte løbet i fjerde par indvendigt. På sidste langside søgte Ken Ecce længere frem indvendigt, og stjal en del længder på dette. Og var ikke langt efter Covini og Birte Mile i mål. Ser dog mest Ourangel U R som en præmiechance i dette her felt, selvom den nu har to løb i kroppen, og formen er ved at være på top. Men selvfølgelig, hvis favoritterne Cassiopeia og Balder fejler, og Chandon igen bliver træt i slutfasen af løbet, så er den heller ikke dårligere end den så kan ende helt fremme. Men hvis favoritterne er som bedst, så skal den søge en præmie.

4 Jetmoon Heart. Var sidst ude i et lidt svagt felt på Lunden, hvor Casino Brick vandt løbet. Sad som sidste hest undervejs, og Jetmoon Heart holdt mest farten, og havde ikke det store sparet til i slutfasen. Bør ikke være noget for spillerne i dette her løb.V4-2 / 2. løb

Et lille felt med kun seks heste, og jeg låser V4 kuponen med Fernando N L og Arn Kronos.

A-Chancer: 3-5 B-Chancer: 2-1 C-chancer: 4-6

3 Fernando N L. Får mit vindertip trods det den er meget langsom fra start, men Fernando N L kan afslutte stærkt de sidste 300-400 meter. Gjorde sin sæsondebut, hvor den gik bedre end forventet, som kort slået bag Gent Quattro. Med 1200 til mål gik Nikolaj Andersen ud i tredje par udvendigt, og rundt sidste sving blev den trukket godt frem af Gent Quattro, og afsluttede stærkt til andenpladsen. I sin anden start mødte Fernando N L den umulige Covini. Efter en langsom start sad den i tredje par udvendigt, og der skete ikke det store undervejs i det lange løb, men rundt sidste sving angreb Nikolaj Andersen, og via en stærk afslutning kunne den tage en forventet andenplads. Skal være en stor vinderchance i løbet sammen med Arn Kronos i et lille felt på kun seks heste.

5 Arn Kronos. Har i årets fem starter gået fire gode løb i Danmark. Havde dog en enkelt svipser på Halmstad, hvor den slet ikke på dagen var som bedst. Sad undervejs i femte par indvendigt fra start, hvor spidshesten førte de første 500 meter i 11 tempo. På første langside gik Arn Kronos ud i dødens spor, men blev afløst kort efter til andet par udvendigt. Med 500 meter til mål trak Anders F. Jensen den ud af løbet, og nærmest gik i mål på en 22 tid. Fik et startforbud i 10 dage på den dårlige præstation. Vinderen kom i mål på en 15.8 tid. Og næstsidste hest i mål løb en 16.6 tid. Enten var den syg på dagen eller kan den kvalt sig for det så meget mytisk ud. Dog var den klar til sejr løbet efter på Falster, og leverede en klart bedre præstation. Sad fra spor 7 hurtigt i andet par udvendigt, og kunne ind på opløbet vinde en sikker sejr foran Countess P D. Arn Kronos er rimelig hurtig fra start, men tager nok ikke direkte spidsen fra ikke mindst Oliver Eson og Art Detective. Men skal alligevel være en god vinderchance i dette her løb.

2 Oliver Eson. Lynstarter, og normalt køres den meget offensivt fra start. I sin sidste start indledte den løbet i vinderhullet bag Dream Lady Dream, og med en omgang til mål blev det til tredje par indvendigt. Fik hullet ind på opløbet, og afsluttede stærkt bag Arn Kronos og Countess P D. Har i mange starter været kørt lidt for offensivt, og har været træt i slutfasen af løbet. Men viste i sin sidste start, at den måske er bedst med et mere defensivt kørt løb? Skal sandsynligvis slås om den sidste trioplacering med Art Detective.

1 Art Detective. Havde en god form i vinters, men løb mest med til en præmie, som Art Detective har en god chance for at tage igen i dette her løb med kun seks heste i feltet. Er sikret et godt løb via den er hurtig fra start, og det er sandsynligvis positionen i spids eller vinderhullet den tidligt sidder i. Skal sandsynligvis slås om den sidste trioplacering med Oliver Eson.

4 Bella Damgård. Måtte i sin sidste start trave de sidste 1000 meter udvendigt på den førende Dream Lady Dream, og endte lige udenfor pengene. Var langt efter Arn Kronos i mål sidste gang de to heste mødte hinanden. Er i bedste fald aktuel for den sidste trioplacering.

6 Regal Devil. Deltager mest i amatørløb/handicapløb på Lunden, og ikke noget for spillerne her trods kun seks heste i feltet.

V4-3 / 3. løb

Som spiller får jeg virkeligt lyst til at trykke på ”alle-knappen” i dette her felt, da ingen kan udelukkes fra sejr i et felt, hvor hestene i samlet 229 starter kun har fået syv sejre. Men jeg finder ikke plads til Bacadi Elmely og Got Grit, da V4-forslaget skal holdes indenfor en rimelig pris.

A-Chancer: 1-8-2 B-Chancer: 3-5-7-4-6-9 C-chancer: -

1 Urgent Face. Vandt sin debut i starten af december måned. Efter at have siddet i andet par udvendigt gik Birger Jørgensen frem på den førende Secret Journey efter 800 meter, og derfra kunne den overtage spidsen med 500 meter til mål. Var ind på opløbet slået af Diego Star(som også er med i dette her løb), men denne fik problemer med kadencen, og Urgent Face kunne slå kontra indvendigt til en lidt heldig sejr. I den næste galopperede den direkte fra start, og fik ikke med udfaldet at gøre i et lille felt med kun fem heste. I sin sidste start kunne den fra spor 7 tage spidsen direkte, da er var mange heste der galopperede fra start. Sad undervejs i en klar føring, men da Ale´ Pride Gar satte tryk på ind på opløbet endte det med det samme med galop. Det var andenpladsen bag Ale´ Pride Gar, som røg på dette. Får mit meget forsigtige vindertip trods den ikke har imponeret i sine tre starter, og har løbet noget grønt og urutineret. Var slettet en tiltænkt start d. 25. april pga. at den var under dyrelæge-behandling.

8 Carlos Stephanie. Vandt også sin debut efter et løb i spids, men den var noget heldig, da Doktor Mabuse hoppede sejren væk. Derefter var den favorit i sit næste løb, men indledte løbet alt for langsomt i starten, så tillægshestene kom gratis op til den, og endte næstsidst i feltet. Starten derefter var den anden til Dinard efter et løb i andet par udvendigt undervejs. Men havde ikke en chance imod Dinard, som vandt med 30-40 meter. Men et klart godkendt løb. Derefter har den haft to starter i Sverige i svagt besatte hoppeløb, hvor den først på Åby var ude i et lille felt med kun seks heste, hvor den gik et ret anonymt løb i indersporet i tredje/fjerde par indvendigt, og viste ikke nogen stor fart i det løb. Det næste løb på Åby var næsten en ren kopi af det forrige løb, og hang der mest til en fjerdeplads. Startede i mandags(for tre dage siden)på Halmstad i et løb med seks heste til start. Carlos Stephanie forsøgte på spidsen fra start, men endte i tredje par indvendigt. Tempoet var fint undervejs i 13,5/500 meter og de første 1000 meter på 16,5. Rundt sidste sving angreb Carlos Stephanie, men kunne ikke nå frem til favoritten Cape Town, som vandt med en længde. Fik noteret tiden 16,2 2140 meter autostart. Selvom det var et lille felt med kun fire fejlfrie heste, så virkede den forbedret i forhold til de sidste starter. Bør i dette her løb være en topchance, og skal afgjort med på V4 kuponen. Men spor 6 i startvolten er selvfølgelig ikke optimalt, men selskabet er ikke værre end den kan vinde alligevel. Forventer ikke at det giver problemer med de to tætte starter. Ellers havde træneren næppe meldt til start med så kort mellemrum.

2 Diego Star. Køres i denne her start af sin ejer Kristina Jensen, som har vundet tre løb i 19 starter i denne her sæson. I sin sæsondebut på Falster åbnede den hurtigt til spids, men kort efter slog den over i galop. Sad undervejs bagerst i feltet, og via en god ophentning kunne den afslutte stærkt til en tredjeplads. I sin sidste start på Lunden var den ude i et lidt svagt felt med kun seks heste. Indledte løbet i andet/tredje par indvendigt, og med 800 meter til gik den udvendigt på den førende Don Cash. Derfra gik den et godkendt løb, og var tæt på andenpladsen. Trods den manglede rutine med kun fire starter bag sig, så kan den næppe undværes på V4-kuponen.

3 Besplatno Tiki. Har de sidste syv starter været kørt af ejeren Martin Jahn med det bedste resultat var en andenplads bag Nikita Montoya i et lille felt med kun fem heste der i blandt Urgent Face. Og en fjerdeplads bag Marvin Gaye og Captain Coke. Stilen er bestemt blevet meget bedre på Besplatno Tiki de sidste mange starter, og jeg ser den som en god triochance, og kan ikke udelukkes fra V4 kuponen. Farlig outsider med Nikolaj Andersen i sulkyen.

5 Broadway Vincent. Er efter dens sidste start trænerskiftet til Liv-Jorunn Lund. Har ikke de store resultater at henvise til, men i sin sidste start på Fyn var den ude i et ”Sigter mod stjernerne løb” og der var hård konkurrence i feltet. Gik et fint løb indvendigt bag den førende Breaking Dawn. Sluttede lige udenfor præmierækken i et felt, som indeholdt gode hest som Molière og Armani S m.fl. Dette felt er ikke stærkere end den kan overraske i V4-spillet.

7 Gerko Steenwijk. Er selvfølgelig løbets store spørgsmålstegn, da den er ukendt for de danske spillere. Kommer med fine tider fra Holland, men er selvfølgelig svær, at sætte ind i den danske konkurrence. Jeg har fundet dens sidste løb fra Holland på Youtube. Der tog den tidligt spids fra spor 7 i et godt tempo, men slap denne efter cirka 700 meter, og kort efter sad den i tredje par indvendigt. På sidste langside var den meget tidligt træt, og var sidste fejlfrie hest i mål langt efter resten af feltet. Har set to andre løb også, hvor den har været et stykke efter vinderen i mål. Gerko Steenwijk må man se an på løbsdagen, hvor den kommer efter 9 ugers løbspause. Kommer på mit V4 forslag i forventning om, at den er forbedret i Ken Ecce´s træning, som man ret tit ser med hollandske heste, som der kommer til en dansk travtræner.

4 Deep Purple. Har træner Søren Johansson haft siden april måned i sin træning. Har slet ikke levet op til sin afstamning, og har aldrig vundet et løb i 16 starter. Og er noteret for galop i 50% af sine starter. I sin sidste start endte det med en startgalop, og var tidligt væk af løbet. Og i sin forrige start sad den i tredje par udvendigt undervejs. Ind på opløbet med en anden/tredjeplads på gaffellen så endte det endnu en gang med galop. Var godkendt for tre starter siden bag Countess P D og Captain Photo. Skal ses an på dagen.

6 Bacadi Elmely. Burde få en præmie sammen med staldkammeraten Fritz Attack for at være med til uge efter uge at væddeløbene kan gennemføres, når det kniber med deltagere. Har det desværre svært i dens klasse, men i dette her selskab kan den slet ikke udelukkes fra en trioplacering, da der ikke er 1-2-3 overheste med i feltet, og løbet måske mere kan køres på dens præmisser i et felt, hvor alle kuske må kunne tro på, at de har en reel triochance.

9 Got Grit. Gjorde comeback til væddeløbene efter en lang skadespause, og en løbspause på næsten 10 måneder. Indledte løbet i fjerde/femte par indvendigt et stykke nede i feltet. Gik et ret anonymt løb i og endte som sidste fejlfrie hest i mål. Men den fik et løb i kroppen, og vil sikkert møde frem i forbedret form til denne her start. Men jeg har svært ved at se den vinde dette her løb.V4-4 / 4. løb

Spændende stayerløb, hvor jeg ser tre gode vinderchancer i Attention Bøgedal, Applejack Mile og Vakse Viggo.

A-Chancer: 6-4-5 B-Chancer: 10-9-8-1 C-chancer: 7-2 (Bemærk, at 3 Counting Stars er udgået i dette løb)

6 Attention Bøgedal. Står med to sejre i træk, hvor den i begge starter har afsluttet stærkt ind på opløbet. I sin forrige start, hvor den norske kusk Adrian Solberg Akselsen sad i sulkyen gik Attention Bøgedal et topløb i stayerløbet. Efter at have siddet som den sidste hest i løbet undervejs i feltet, så fik kusken rundt sidste sving den op i topfart, og på en stærk afslutning kunne den tage en sikker sejr foran Applejack Mile selvom den havde siddet som en af de bageste heste ind på opløbet. I sin sidste start kørte Søren Johansson et lignende løb, hvor den efter en rolig indledning sad med en omgang til mål i tredje par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, hvor den fik god trækhjælp af Vanneau Wib, og via en stærk afslutning kunne den vinde sikkert foran Tutu og Chandon. Får vindertippet da den står med to sejre i træk, og måden den har vundet dem på har været overbevisende.

4 Applejack Mile. Var i sin sidste start ude i et stayerløb, hvor den blev slået kort før mål af Attention Bøgedal. Havde det meste af det lange løb siddet i spidsen, og var meget tæt på, at kunne holde hele vejen hjem til en sejr. Og da Applejack Mile sidder alene i sin startvolte, så har den alle muligheder for at prikke starten perfekt, og derfra tidligt indhente hestene fra spidsvolten tidligt i løbet, og tidligt overtage spidsen i løbet. Derfra bliver Applejack Mile ikke let at slå, og den skal afgjort med på V4 kuponen. I sin sæsondebut kørte Sune Hansen et roligt opbyggende løb, hvor han reelt kun kørte hurtigt ind på opløbet. Skal med på V4 kuponen 100%.

5 Vakse Viggo. Vandt for tre starter siden på en kanontid på 13,5 på sprint, da der havde været overpace på løbet i indledningen. Og derfor kunne Vakse Viggo vinde en sikker sejr foran Chandon. Derefter har Vakse Viggo haft to negative resultater. Den første start på Halmstad sad den udvendigt på den førende Global Tenderness, og den trykkede hårdt på denne undervejs, da Vakse Viggo var lidt hårdt på biddet. Galopperede som en slået hest 500 meter til mål. I sin sidste start på Fyn, indledte den løbet som sidste hest nede i feltet efter en rolig start fra anden række bag startbilen. Det endte desværre med en galop på vej i angreb med 600 meter til mål. Men viste stor fart langt efter feltet og selvom den endte sidst i mål, så viste den alt vel med formen. Skal alle dage regnes som en vinderchance på Nykøbing Falster Travbane, og kommer selvfølgelig med på mit V4 forslag.

10 Paparazzi M. Er en spændende ny hest til Falster-banen. Den gjorde sin første start på Lunden i nyt regi, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Teodor, og 40 meters tillæg til Carlson. Det var selvfølgelig på forhånd en svær opgave, da Carlson kørte de første 1000 meter i 14 tempo. Paparazzi M sad indvendigt som sidste hest i feltet undervejs, og gik ud i andet spor med 800 meter til mål. Afsluttede fint på afstand, men var ikke tæt på nogen præmie i løbet. Her på den lange distance har den længere tid til at indhente sit store tillæg, men det bliver en svær opgave, at skulle give 20 meters tillæg til Vaske Viggo og Attention Bøgedal, og 40 meters tillæg til Applejack Mile. Men nu har den et løb i kroppen efter sin løbspause, og er ikke uden en triochance i dette her løb. En luring til de større V4-kuponer sammen med Twin Peaks.

9 Twin Peaks. Efter en ok sæsondebut, så skuffede Twin Peaks reelt i sin sidste start på Lunden med en placering som næstsidst i løbet. Dog skal man tage med i sine betragtninger, at Twin Peaks blev kraftigt sænket af en tidligt meget træt Rooney Face, og mistede en del længder på dette indvendigt nede i feltet. Viste så heller ikke nogen overfart derefter, men på det tidspunkt var løbet reelt også afgjort. Nu er det kun anden gang, at Twin Peaks skal ud på en distance længere end 2140 meter, og jeg tænker ikke det det er noget Twin Peaks har den store fordel af. Plus det bliver svært at give 20 meters tillæg til Vaske Viggo og Attention Bøgedal, og 40 meters tillæg til Applejack Mile. Så jeg ser mest Twin Peaks i dette her løb, som en pladschance. Men er aktuel til de større V4 kuponer, hvor man ønsker at gardere løbet bredt, og håbe på en overraskelse i løbet.

8 Passion Flame. Har vist god form i denne her sæson, og har en dygtig amatørkusk i Christian Nissen. I sin forrige start på Falster var den ude i et stayerløb, hvor den fra toptillæg sad et stykke nede i feltet. Med en omgang til mål kom den frem i andet/tredje par udvendigt. Ind på opløbet kunne den godt lige en vinder, men dens speed ebbede noget ud. Men kunne tage en fuldt godkendt tredjeplads. I sin sidste start på Lunden indledte den løbet i fjerde par indvendigt, og med en omgang til mål gik den ud i andet par udvendigt. Men kunne ikke være med i afslutningen, hvor den endte femte ud af seks heste tilbage i feltet. Men foran var der også gode heste som Atletico, Dominique A P og Captain Coke. Ser mest Passion Flame i dette her løb, som fjerde/femte hest i mål.

1 Swingfly. Har startet to gange i denne her sæson. Første gang afsluttede den pænt på afstand af Bellissa Gry og Marvin Gaye, og tabte tredjepladsen i sidste skridt til Vellegrino S. I sin sidste start sluttede den tredje bag Marvin Gaye og Corona Bork. Efter et løb undervejs i fjerde par indvendigt, så forsøgte den angreb med 500 meter til mål, men holdt mest bare farten til mål i et lidt svagt felt. Helt anderledes modstand i dette her løb, og Swingfly søger sandsynligvis et rygløb i indersporet, og derfra håbe at blive trukket med til en præmie.

7 Right Or Wrong og 2 Allstar Simoni ser jeg som løbets klart mindste chancer, og gældende for begge heste er, at de søger en præmie i dette her løb.