V4-analyse af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 2.376 kr. Vundet 2.530 kr. Tilbagebetalingsprocent 107%.
Hitrate: 3 af 11.

Printvenlig version


V4-forslag:

6-4-2-9-3-11

2-6-4

3-1

6-8-3

Pris: 216 kr. (108 rækker)V4-1 / 1. løb

Et åbent løb i mine øjne, og seks heste finder vej til mit V4-forslag. Der er lidt ”luksuskryds” over Dazzle Nock og Vellegrino S, da de ikke kommer med de store resultater, men ikke mindst Dazzle Nock må kunne bedre end det viste hidtil.

A-chancer: 6-4-2-9 B-chancer: 3-11 C-chancer: 10-7-5-8-1

6 Marvin Gaye. Indledte 2019 sæsonen perfekt med en sejr i et amatørløb, hvor den førte alle 1600 meter i et godt tempo, og vandt en let sejr. Derefter var den stor favorit i et endnu et amatørløb. Førte løbet indtil opløbet, hvor den fik en umotiveret galop på, og det var sejren der røg på dette. I sin sidste start kunne den overtage spidsen efter kamp ved cirka 500 meters kørsel. Var i klar føring undervejs og var en anelse hidsig, så den spildte unødige kræfter under løbet, og var tidligt træt rundt sidste sving. Til denne her start er Ulrik Christoffersen tilbage i sulkyen, og får de rettet lidt på udstyret til denne her start, så skal det være en god vinderchance. Men som spiller bliver man lidt bekymret med de to negative resultater i træk. Men man ved selvfølgelig også, at den kan bedre end de sidste 2 starter. Får mit forsigtige vindertip, men Marvin Gaye skal garderes på V4-kuponen. Kunne normalt have været et oplagt emne som V4-blank, men det tør jeg ikke efter de to sidste resultater .

4 Dicaprio. Kommer tilbage til væddeløbene efter en længere løbspause siden december måned, hvor den sluttede 2018 med to sejrer i træk. Ved den første sejr den 16. december indledte Dicaprio i tredje par indvendigt, og med en omgang til mål gik den udvendigt på den førende Bindee Blue og med 500 meter til mål gik den forbi denne til kort men sikker sejr foran Landing Island. Ved den sidste sejr ugen efter d. 23. december var den til start i et noget stærkere felt med heste som Django Cæsar, Countess P D, California Bond m.fl. Var lynhurtig fra start, og kunne svare spidsen op imod Belittlebigjoe, som har en langt større rutine end Dicaprio. Overlod spidsen til Corinna Tinghøj og sad i vinderhullet en omgang bag denne indtil Corinna Tinghøj fik en galop rundt sidste sving. Og derfra kunne den afvise Countess P D med en halv længde. Med til historien hører, at både Django Cæsar, Corinna Tinghøj og California Bond mistede topplaceringer med ødelæggende galopper de sidste 500 meter. Men Dicaprio viste ved begge starter en god vindermentalitet og vilje. Og det bliver spændende at følge den i årets første start her på Falster.
Bemærk, at Anders F. Jensen erstatter René Kjær som kusk på Dicaprio.

2 Nikita Montoya. Har vundet to sejre i træk. Først på Fyn kort før jul, hvor den for Henrik Thomsen vandt efter spids og slut, og vandt en overlegen sejr med syv længder. I sin sidste start på Lunden, vandt den endnu et løb efter spids og slut devisen i et lille felt på kun fem heste, hvor konkurrencen ikke var så god. Men det er jo svært at forlange andet end en sejr, og Nikita Montoya skal regnes tidligt i dette her løb selvom konkurrencen er skærpet til denne her start med heste, som har langt mere rutine og penge indtjent. Der er en god afstamning på Nikita Montoya med en helbror Hagentoy, som har tjent 1 million svenske kroner. Nikita Montoya blev som 3 års hest opgivet i Sverige pga. mange problemer med nyreslag, og kom derefter til Danmark, hvor man med tålmodigt træningsarbejde sidste år har fået hesten op i omdrejninger igen. Skal med på alle V4 kuponer selvom ikke har den store rutine med kun tre starter bag sig.

9 Bellissa Gry. Vandt sidste år tre løb på Falster banen allesammen efter devisen spids og slut. Og den vandt sin forrige start på Lunden et hoppeløb efter samme recept, og viste god form i sin sæsondebut. I sin sidste start på Fyn var den ude i et hårdt selskab, og sad undervejs som en af de sidste heste i feltet. Gik ikke det store derfra, og viste måske det bare er en typisk spidshest? Men konkurrencen i dette løb er jo noget lettere end modstanden i de sidste to starter i år. Og skal regnes tidligt i dette her løb.

Bemærk, at Rene Jonassen erstatter Søren Johansson som kusk bag Bellissa Gry.

3 Dazzle Nock. Lillesøsteren til sidste års derbyvinder Chock Nock løb i sin 3 års sæson med ”håndbremsen noget trukket”, og levede ikke rigtigt op til den kanonafstamning den har. Skiftede til Christian Lindhardt i november måned, og gjorde første start for ham d. 10. marts. Sad undervejs i 4 par indvendigt, men det endte med en umotiveret galop med en omgang til mål. Finder vej til mit V4 -forslag mest fordi kapaciteten må være klart bedre end det viste i syv starter før denne her, og fra et godt spor 3 er det svært at afskrive den fra en sejr i et åbent løb, selvom den ikke har imponeret endnu. Afkom efter S J Photo kan godt være lidt sent udviklede heste, og måske fremgangen viser sig indenfor den nærmeste fremtid?

11 Vellegrino S. Kommer med på mit V4-forslag på yderste mandat ikke mindst pga. af den norske kusk Adrian Solberg Akselsen. Gjorde sæsondebut for 14 dage siden i stayerløbet. Tog spids fra start men slap den hurtigt til Væsterbo Peak, og sad i ryg på denne undervejs. Var træt efter den lange løbspause på bagerste langside, men kom fint igen og vil komme formforbedret til denne her start. Er rigtigt godt inde i dette her løb på sin præmiesum, og kan være en sjov luring i dette løb, og den bliver sikkert højst kun afkrydset på 5% af V4-kuponerne. Indrømmet det er et lognshot med Vellegrino S, men det koster kun 36 kroner at sætte den på V4-kuponen, hvis man spiller mit V4-forslag. Jeg synes, at det er en V4-afdeling, som kræver den bredeste mulige gardering, hvis man vil sikkert igennem første afdeling af V4.

Første løbs C-chancer, ser jeg i nævnte rækkefølge til at være 10 Swingfly, 7 Fellini Axang, 5 Got Grit, 8 Allstar Simoni og 1 Buster Ghost S. Resultatrækken er viser ikke form, som gør dem aktuelle i V4-spillet. Got Grit kommer tilbage efter en lang pause siden sidste sommer. Skal sandsynligvis have et par løb i kroppen før den er aktuel for spillerne.V4-2 / 2. løb.

Løbets spørgsmålstegn må være, om Chandon har fået ladet batterierne op igen efter dens hårde løb for 14 dage siden. Guts For Glory og Vicki Lund er klar til at slå ved favoritkiks, selvom de begge er lidt hårdt inde i dette her løb på deres præmiesum.

A-chancer: 2-6-4 B-chancer: 7-9 C-chancer: 1-3-8-5

2 Chandon. Den norske kusk Marius Høitømt kørte i mine øjne Chandon helt væk i dens sidste start, og kusken forærede i den grad løbet/sejren til Vakse Viggo. Kunne først efter 500 meter af løbet overtage spidsen fra Fritz Attack i 11 tempo, og med 800 meter til mål gav Marius Høitømt marchordre, og Chandon fik et stort forspring til resten af feltet. Men det hårde løb sad forståeligt i benene de sidste 200 meter, og Chandon nærmest gik i mål, og kunne kun akkurat holde sin andenplads bag Vaske Viggo. I sin forrige start gav dagens kusk Christian Lindhardt Chandon et opbyggende løb, hvor spidsen med det samme blev sluppet til Catch Me A Winner. Sad undervejs i ryg på denne, og fik plads ind på opløbet, men kunne ikke true Catch Me A Winner om sejren, men det var en godkendt præstation. Som spiller kan man godt blive lidt bekymret for om den tandudtrækning stadigvæk sidder i stængerne på Chandon fra den sidste start, og om Christian Lindhardt må tage et par rolige starter med Chandon for at bygge Chandon op igen. Men da der ikke er nogen heste af samme klasse som Vakse Viggo i dette her felt, så får den mit vindertip i løbet. Og normalt skulle man jo kunne blanke Chandon i V4 i sådan et løb, men det hårde løb den fik for 14 dage siden, åbner løbet lidt mere op i mine øjne.

6 Guts For Glory. Får denne gang Henrik Thomsen som kusk. Har for sin ejer Anders Rygaard Jensen gået tre gode løb på Lunden i år. I sin forrige start var den anden til Champ i et lille felt efter et indvendigt løb, og havde kusken troet lidt mere på sejren i opløbet, så havde den måske gået forbi Champ på målstregen. I sin forrige start sad den i tredje par udvendigt i et amatørløb på Lunden, hvor der var et langsomt tempo undervejs. Angreb med 600 meter til mål, og måtte sidde i tredje spor indtil opløbet, men måtte kun lade Mara Woman, som havde siddet i vinderhullet gå forbi sig og leverede en godkendt præstation. Det var løbet, hvor Marvin Gaye galopperede som førende ind på opløbet. Ser Guts For Glory som en stor triochance, og er sammen med Vicki Lund alvorlige konkurrenter om sejren til Chandon.

4 Vicki Lund. Har med to sejrer i træk i den grad ramt en god formtop. Har været i træning ved Jens A. Hansen siden nytår, og Vicki Lund har været kraftigt forbedret de sidste to starter, efter den har fået nogle opbyggende løb i starten af året. Vandt i sin forrige start på deres sportsdag på Falster. Efter et løb i andet par udvendigt undervejs kunne Vicki Lund overtage spidsen med en omgang til mål. Og derfra tage en sikker sejr. I sin sidste start slog den storfavoritten Champ Olympic efter et løb i vinderhullet, og hvor hullet kom på bestilling ind på opløbet, og den kunne gå forbi til en flot sejr. Vicki Lund går sandsynligvis efter et løb i ryggen på Chandon, og derfra er Vicki Lund en stor triochance. Og udelukke den fra sejren vil være useriøst på dens gode form selvom den førhen ikke har stablet sejrer på samlebånd.

7 Arthur Halbak. Får denne gang Rene Jonassen som kusk. Gjorde comeback til løbene sidste løbsdag på Falster, hvor den sad i tredje par indvendigt undervejs. Gik udvendigt rundt sidste sving, men det endte desværre med en galop kort efter, og vi spillere fik ikke rigtigt nogen indikation på formen på Arthur Halbak efter dens løbspause siden 30. december. Spor 7 trækker lidt ned, og jeg ser til denne her start mest Arthur Halbak som en hest, som er aktuel til den sidste trioplacering. Bliver nok fra start bakket ned som en af de sidste heste undervejs, og derfra bliver det svært, at løbe med helt frem til en topplacering.

9 Jetmoon Heart. Efter at have vist forbedret form med to 3. pladser, så var den uheldig med at den i sin sidste start, som var et amatørhandicap at sidde de første 1500 meter af løbet i tredje spor, og Jetmoon Heart var forståeligt træt til slut. Søger sandsynligvis et indvendigt rygløb fra spor 9, og derfra kan den sagtens løbe med i præmierækken. Pladschance som bedst.

1 Sir Independent. Får den snart 25-årige norske kusk Adrian Solberg Akselsen i sulkyen. Trods en topkusk bag sig, så ser jeg ikke Sir Independent have form til at løbe med frem til en trioplacering. Løber mest i handicapløb på Lunden, og det bliver anderledes svært her i dens klasse. Fra spor 1 er den dog sikkert et løb i indersporet, og kan derfra sagtens hænge med til en præmie.

3 Betsy , 8 Fritz Attack og 5 Princess Svenstrup Ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dagens løb. Betsy har ikke vist den store form længe, men fra et godt spor 3 kan den sagtens tjene penge i dette her løb. I sin sidste start var den sidst i mål i et løb med Bailey Bakkely, Daisy Cash, Worst Nightmare, Tutu m.fl. Konkurrencen er ikke så hård i dag, men ser kun Betsy som en præmiechance i dette her løb. Fritz Attack var noget hidsig inden starten sidst , og åbnede hårdt til spids i 11 tempo. Princess Svenstrup var langt efter Vicki Lund i mål for 14 dage siden på en tredjeplads i et løb, hvor tre heste ud af syv var væk med galop.V4-3 / 3. løb

På forhånd ligner dette et opgør imellem Countess P D og A Secret Word. Og normalt skal de to heste gøre op om sejren her i dette løb, og jeg ”låser” V4-kuponen med de to heste.

A-chancer: 3-1 B-chancer: 2-9-5 C-chancer: 7-4-6-8
(Bemærk, at 10 - Jammerbugten er udgået fra løbet)

3 Countess P D. Har startet tæt i februar og marts måned med flere gode resultater til følge. Dens bedste løb gik den dog d. 30. december, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Captain Photo der sad i spids, men alligevel kunne slå denne på målstregen. For tre starter siden kørte Christian Lindhardt et defensivt løb i inderbanen, og kørte reelt kun ind på opløbet, hvor den kom i god fart til en femteplads. I sin forrige start på Jægersro endte det med en startgalop og fik ikke med udfaldet at gøre denne dag. I sin sidste start viste Countess P D, at den også kan åbne fra start, og rundt første sving sad den i spidsen, og derfra styrede den løbet til en sikker sejr med en længde til A Secret Word med kræfter sparet indover målstregen. Topchance igen i dette her løb. Countess P D har en også en stærk slutspeed de sidste 500 meter. Så den er ikke afhængig af spidsen for at kunne vinde dette her løb.

1 A Secret Word. Efter en længere løbspause siden 31. oktober gjorde den comeback for 14 dage siden på Falster banen. Sad udvendigt på den førende Countess P D det meste af løbet, og derfra gik den en klart godkendt præstation til andenpladsen bag Countess P D. Og glædeligt var det, at aktionen på A Secret Word var markant forbedret i forhold til 3-års sæsonen. Havde ellers på trods af de aktionsproblemer undervejs i flere løb en god 3 års sæson. Bla. på derbysøndagen var den tredje i et stærkt felt, hvor den efter et løb bagerst i feltet undervejs angreb med 500 meter til mål. Var rundt sidste sving tæt på en galop, men Jürgen Sjunnesson fik den reddet, og derefter afsluttede den stærkt til en tredjeplads. I starten før var den anden til Cody S, og har i de første starter i karrieren mødt gode heste som Staro Macmillan, Marvin Gaye og Dekanen K m.fl. 3-års sæsonen blev afsluttet med tre starter på Jægersro, hvor den ikke var som bedst. Men med sidste løb i kroppen vil A Secret Word være gå til denne her start med forbedret form. God vinderchance i dette her løb.

2 Art Detective. Lynstarter som sagtens kan tage spidsen fra et perfekt spor 2 bag startbilen. Efter hårde løb tre starter i træk tog kusken Karina Rindom en rolig start i dens sidste start, hvor den også mødte Countess P D og A Secret Word, og den sad undervejs i andet par udvendigt. Kunne ikke rigtigt følge disse på bagerste langside, men kom fint igen til tredje plads, som den også skulle tage for at præstationen var godkendt i et felt som ikke havde den store klasse andre end de nævnte heste. Moralen kan være forbedret til denne her start med det rolige løb den fik sidst. Fin triochance fra et perfekt spor 2. Var dog i sidste løb et stykke efter Countess P D og A Secret Word i mål, og ser den ikke med en reel vinderchance.

9 Gent Quattro. Vandt sin forrige start på sportsdagen på Falster d. 16. marts trods en startfejl, men kunne alligevel overtage spidsen efter 600 meter. Og derfra vandt den en sikker sejr. I sin sidste start for 14 dage siden på Falster sad den fra start indvendigt undervejs, og derfra gik den ud i andet par udvendigt på bagerste langside. Angreb rundt sidste sving, men det endte med det samme med en ødelæggende galop. Har mange ”bokstaver i resultatrækken”, men indeholder fin fart. Typisk outsider som fejlfrit er en god triochance i dette her løb.

5 Bella Damgård. Har nu fået to løb i kroppen i marts måned. I sin sidste start sad den undervejs i andet par udvendigt, og var ikke langt efter Arn Kronos og Bellucci i mål. Vil være gået frem i form med de to løb i kroppen, og vil være rimelig triochance i dette her løb.

Tredje løbs C-chancer i dette her løb ser jeg i nævnte rækkefølge til at være 7 Fernando N L, 4 Tiny T Devil, 6 Ramous Crown og 8 Sander L B. Størst triochance ser jeg helt klart Fernando N L, som kommer efter en længere løbspause siden midt december, og Tiny T Devil som Christian Nissen kører gode løb med.V4-4 / 4. løb

Et stayerløb, hvor det mest i mine øjne ligner et opgør imellem Vanneau Wib og Attention Bøgedal. Men Applejack Mile er klar til at udfordre de to favoritter.

A-chancer: 6-8-3 B-chancer: 5-9 C-chancer: 7-1-4-2.

6 Vanneau Wib. Dem som har fuldt med i mine analyser ved, at jeg sætter en hest som Vanneau Wib højt. Stærk hest som kan gå fra alle distancer og positioner. For tre starter siden sad den lukket inde de meste af løbet, og sad som sidste hest ind på opløbet, og da hullet endelig kom, løb den i ”raketfart” til en tredjeplads bag overraskelsen Ambra Godiva og Rally Sven. I sin forrige start var den ude i et løb med god konkurrence med heste som Teodor, Amazing Dynamite og Global Strategy. Fik ikke svaret spidsen op, hvor Atletico overraskende ville køre løbet i spids. Kom til at sidde bomfast rundt sidste sving , da Atletico blev træt ind på opløbet, og måtte nøjes med en femteplads. I sin sidste start mødte den gode heste som Tiger Hill Diamant, Universale, Victor Flirt m.fl. Endte udvendigt på den førende Universale, men trods det hårde løb, så holdt den farten fint til fjerdepladsen. Skal være en topchance i dette her felt.

8 Attention Bøgedal. I sin forrige start som var på Lunden efter to måneders løbspause, endte det desværre med galop ind i første sving. Og efter en ny galop med 500 meter til mål, opgav kusken Anders F. Jensen derefter. Attention Bøgedal var slet ikke som bedst på dagen. Startede så seks dage efter sidste løbsdag på Falster og mødte der Vakse Viggo/Chandon m.fl. Efter en langsom start bagerst i feltet angreb den fint i tredje spor, men kræfterne slap op hen imod målstregen. Vil være forbedret frem til denne start med løbet i kroppen, og får den spændende norske kusk Adrian Solberg Akselsen i sulkyen. Skal være en god chance i løbet, og den stærke hest klarer uden problemer distancen på 2680 meter snorestart.

3 Applejack Mile. Startede efter en længere løbspause siden november måned d. 22. marts på Lunden. Kusken Sune Hansen gav Applejack Mile et stille og roligt løb bagerst i feltet, og angreb med 500 meter til mål. Og ind på opløbet kom den i høj fart og afsluttede fint til femtepladsen. Vil også møde frem til denne start med forbedret form med dette løb i kroppen. Kan den lange distance, og 20 meters forspring til de to favoritter kan blive afgørende for sejren. Stærk og reel hest, og når den får travet sig ind i løb, så er det ikke utænkeligt at den kan overtage spidsen fra enten Oliver Eson der altid køres offensivt eller Besplatno Tiki – evt med en omgang til mål. Og derfra bliver den ikke let at løbe forbi.

5 Væsterbo Peak. 5 starter i år har givet to sejrer og en andenplads. Den var anden til Pommeau Simoni i et amatørløb for fem starter siden. For tre starter vandt den et amatørløb på Lunden med seks heste i feltet, hvor der ikke var den store klasse på feltet. I sin sidste start på Falster vandt den også et stayerløb med seks heste i feltet. Efter en hurtig start overtog den hurtigt spidsen rundt første sving, og derfra styrede den løbet, og forsvandt væk ind på opløbet til en overlegen sejr. Trods skærpet konkurrence til dagens start skal den have en god trio chance i dette her løb.

9 Passion Flame. Har holdt en løbspause siden 17. februar, hvor den vandt et montéløb i Billund. Den sad undervejs i fjedre par udvendigt, og rundt sidste angreb i en god afslutning kunne den gå frem til sikker sejr. I sin forrige start på Fyn sad den undervejs indvendigt bagerst i feltet. Gik med 500 meter til mål ud i tredje par udvendigt, og kunne på de sidste meter gå frem til en flot tredjeplads bag Thunderstruck og Global Unreal i et stærkt felt. Her efter løbspausen, så ser jeg mest Passion Flame som en ok triochance.

C-chancerne i løbet ser jeg til være i nævnte rækkefølge 7 Ecupos Charlie,1 Besplatno Tiki, 4 Oliver Eson, og 2 Oregano Broline. Ecupos Charlie ser jeg som en bedre hest end resultatrækken kunne indikere, men har været meget ustabil i sine løb, og er derfor svær at anbefale til V4 kuponen. Men finder træner Christian Lindhardt nøglen til Ecupos Charlie, så venter der flere penge til denne i fremtiden. I sidste start var det en andenplads, som røg på en opløbsgalop. Stilen er blevet bedre på Besplatno Tiki de sidste starter, og vil sandsynligvis slippe spidsen til den første favorit, som kommer op til denne, og derfra hænge på spidshesten, så længe der er kræfter til dette.