V4-analyse til Nykøbing torsdag d. 1. august

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Tipperstatistik: Spillet for 5290 kr. og vundet 6093 kr. TBP 112 % Hitrate 9/23.



Printvenlig version



V4-forslag (reserveheste i parentes)

V4-1: 10-7-4-5-9 (8)

V4-2: 3-2-5-8-1 (9)

V4-3: 1-4-6-10 (2)

V4-4: 5 Arn Kronos (11)

Pris: 200 Kroner. (100 kombinationer)


V4-1 / 1. løb

Åbent løb, som kræver lidt garderinger. Glem ikke Image Expo, som gik et godt løb i fredags på Lunden, og den kan være yderligere forbedret til denne her start.

A-chancer: 10-7-4-5-9 B-chancer: 8-1 C-chancer: 6-2-3

10 Come On Dings. Har to andenpladser i træk mod den umulige at slå Next Is Now. Det var i sin sæsondebut, som var efter syv måneders løbspause. Og der var den kun en længde efter Next Is Now i mål trods den havde 20 meters tillæg til denne. Men tempoet var også lavt med 24 fart de første 1000 meter, og tillægshestene kom næsten gratis op til spidshestene. Og Come On Dings endte i andet par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, men kom for alvor aldrig rigtig tæt på Next Is Now. Men gik en rigtig god sæsondebut. I sin sidste start, som var amatørmesterskabet på Falster sad den fra start i ryg på Next Is Now, og selvom den ikke kunne følge den med de sidste 500 meter, så tog Come On Dings en klart godkendt andenplads. Trods anden række bag startbilen, så ser jeg den som en god vinderchance i løbet.

7 Brave Sensation. Synes jeg er blevet klart mere en stabil hest end i dens første starter, hvor den løb lidt urutineret og grønt. For fire starter vandt den over Next Is Now, og det var ikke mindst en kuskesejr, da han angreb først på sidste langside, og satte favoritten fast. Derefter var den tredje på Jægersro i et lille felt på seks heste med et stort terræntab fra starten af. Løb over mål i stor fart. I sin forrige start på Lunden tog den spids i 13 tempo, og var meget træt med 500 meter til mål. Løb sit bedste løb i sin sidste start på Jægersro, hvor den sad langt nede i feltet fra starten af. Med en omgang til mål sad den i fjerde par udvendigt. Fik en lang rejse i tredje spor, og viste en god fart de sidste 500 meter. Var godkendt femte i mål i hårdt selskab. Har stor fart, og finder Lindhardt en god position fra startspor syv, så ender den helt fremme i dette her løb. Skal afgjort med på V4 kuponen.

4 Evolution On Track. Mødte i sin sidste start Brave Sensation på Jægersro, og de løb næsten over målstregen på samtidigt. Var lidt uheldig med positionerne undervejs, og sad en stor del af løbet udvendigt på den førende hest i to omgange. Holdt dog farten godkendt. I sin forrige start på Jægersro havde den en startfejl, som kostede et stort terræntab, men via en god ophentning kom den op til feltet med en omgang til mål. Og gik stærke sidste 500 meter til en flot andenplads. Men det var også et lunchløb uden den store klasse, men det skal ikke tage noget fra præstationen, som bestemt gør den vinderaktuel i dette her løb.

5 Caviar Damgård. Er sprit ny i Morten Melins træning, og han har jo før leveret gode resultater med heste, som kommer uden de helt store resultater. Caviar Damgård kommer til denne her start med to måneders løbspause. Ved sin sidste start i Skive var den anden i mål til Dollar Esterel. Kunne overtage spidsen efter 500 meter i 12.0 tempo. Fik dæmpet tempoet en smule de første 1000 meter til 15.8. Var træt ind på opløbet, men kæmpede rigtigt fint og tog en klart godkendt andenplads. Var den hest i feltet, som var klart mindst spillet i totoen. Kommer den til spids igen, så er det en god vinderchance i en åbent løb.

9 Image Expo. Startede i fredags i et amatørløb på Lunden, og var anden i mål til Sesame Street. Fik noteret tiden 18.8 2500 meter snorestart. Var alene i startvolten, og førte løbet de første 1000 meter. Slap spidsen til vinderen af løbet Sesame Street, og sad i ryg på denne indtil midt på opløbet. Leverede en god slutspeed, og kom ret tæt på Sesame Street i mål. Klart godkendt præstation, og den kommer med på mit V4 forslag, da den kan være yderligere forbedret til denne her start. Tobias N. Jonassen har haft hesten i sin varetægt en måneds tid.

8 Danger Gardenia. Har ikke prøvet at vinde væddeløb i dens 16 starter i karrieren. Var anden i sin sidste start i Århus til Etienne Cross. Det var et lidt rodet løb med mange galopperende heste, og en Enjoy Lollipop som brød et spor ud rundt sidste sving. Danger Gardenia sad undervejs i fjerde par indvendigt i et linjeløb. Ind i sidste sving kom den i et fint angreb, men kunne ikke true vinderen Etienne Cross. I sin forrige start i Skive endte den kort efter starten i en blød dødens, og fra den position gik den ikke det store. Gik sit bedste løb i Billund d. 14. juni, hvor den lige så godt kunne have været anden i mål i en tæt afgørelse efter et løb i vinderhullet. Det er en hest, som skal snydes lidt til at løbe med helt frem. Fra startspor otte, så er det svært at tro på den vinderchance i løbet.

1 Lonely Lilly. Var i sin sidste start ude imod gode heste i Ålborg som Danny E P og Etna. Sad i indledningen af løbet i femte par indvendigt, som blev til andet par udvendigt efter 500 meter af løbet. Angreb med 500 meter til mål i fin fart, og kom frem udvendigt på Danny E P. Men ind på opløbet dødede speeden noget op imod mål. I sin forrige start på Jarlsberg i Norge tog den spids fra startspor otte. Og brugte mange kræfter på dette. Slap spidsen efter 500 meter, og endte i tredje par indvendigt. Var tidligt træt, og endte udplaceret i løbet. For tre starter siden var den anden til Enson i Skive. Var lynhurtig fra start, og tog med det samme spidsen. Trods fint tempo undervejs og tryk fra Enson, så forsvarede den sig fint, og gav sig først på de sidste meter. Starthurtig hoppe, som dog i denne her konkurrence nok søger et løb i ryg. Er hårdt inde i løbet på sin præmiesum, og er i mine øjne en smule fejlmeldt i dette her løb, da den mangler rutine i forhold til konkurrenterne. Men det ligner, at det bliver en rigtig god hest med mere rutine.



V4-2 / 2. løb

Tre spændende heste fra Sverige, som ikke har startet i Danmark før, stiller til start i dette her løb, og jeg finder plads til alle tre på mit V4 forslag.

A-chancer: 3-2-5-8 B-chancer: 1-9-12-6 C-chancer: 4-11-10-7

3 Lilian Sjøhammar. Var sidste torsdag ude i et hoppeløb på Åby. Forsøgte at overtage spidsen på første langside, men blev afvist og kom ned i ryg på den førende hest. Viste rigtig god fart i opløbet og fik en tredjeplads i tiden 16.0 2140 meter snorestart. Ved starten på Jægersro d. 25. juni fik den et løb i tredje par indvendigt. Fra den position sad den bomfast ind på opløbet, og løb over mål med masser af kræfter sparet. Har i de to sidste starter ikke vist nogen tegn på ustabilitet i sit trav som i indledningen af sin karriere, hvor den i mange starter var væk med galop. Og fra et godt startspor tre, så får den mit vindertip i dette her løb.

2 Ever So Clever. Det har været “vind eller forsvind” over Ever So Clever i dens seks starter. Har dog været fejlfri i de sidste to starter. I sin forrige start var ude den ude i et stærkt felt med bla. Elektra Henley og E Type Cash. Rene Kjær kørte et meget roligt løb i starten, og sad langt tilbage nede i feltet. Satte farten op med 500 meter til mål, og løb over mål i fuld fart. Et fornuftigt opbyggende løb, som blev kørt der. Vandt derefter sit løb på Fyn. Fik et løb i tredje par indvendigt undervejs. Gik ud i andet spor med 800 meter til mål, og kunne i snuptag overtage spidsen. Derefter var der aldrig tvivl om sejren, hvor den vandt klart foran Echo Hill. Er sikker på at Ever So Clever, der er lidt temperamentsfuld passer godt til Birger Jørgensens rolige hænder, og det er en god chance her i dette løb.

5 Neva Futura. Har endnu ikke vundet væddeløb i 9 starter. Var i fredags i aktion på Halmstad, hvor den var tredje i tiden 16,0 2140 meter autostart. Fik et løb i tredje par indvendigt, og sad fast ind på opløbet. Men fik hullet midt på opløbet, og via en stærk afslutning kunne den arkurat tage tredjepladsen. I sin forrige start fik den et indvendigt løb nede i feltet. Kom ud i andet spor på sidste langside, men galopperede i en trang situation rundt sidste sving. Virker som en fin hoppe, som afgjort finder vej til mit V4 forslag. Dagens start er dog den fjerde indenfor en kort periode her i juli måned. Men jeg forventer, at træneren kun melder den, hvis den er klar til start. Virker hurtig fra start, og kan være en mulig spidshest.

8 Explosive Dancer. Har i syv starter en enkelt trioplacering, som var i dens debut på Kalmar. I sin sidste start på Axevalla fik den et løb undervejs i andet/tredje par indvendigt. Sad helt fast indtil kort før målstregen, hvor den spurtede frem til en femteplads, hvor Don Pedro vandt løbet. Løb over mål med masser af kræfter sparet. I sin forrige start på Jægersro fik den heller ikke rigtigt plads i opløbet efter et løb i vinderhullet. Virker til at være hurtig fra start, og finder Johan Untersteiner en position fra startspor otte i andet/tredje par udvendigt, så er det en hest med en fin vinderchance. Har løbet i hårdt selskab i de sidste starter, og nu hvor feltet er til at tale med, så kommer måske sejren i dens ottende start? Kommer afgjort med på min V4 kupon.

1 Catch The Day. Har været anden i mål til Cerveza og Do It Mingus for seks og fem starter siden, hvilket er klart godkendt. Var for tre starter siden anden i mål til Livi National i Skive. Sad undervejs midt i feltet, hvor det var et linjeløb, da tempoet var opskruet fra start af hestene i front. Gik ud i andet spor med 500 meter til mål, og var ikke langt fra sejren. I sin forrige start galopperede den direkte fra starten, og var hurtigt væk af løbet. Startede i søndags i Århus, hvor det galt om at køre et fejlfrit løb, så den ikke skulle en tur i prøveløb. Endte i fjerde par indvendigt. Kom ud i andet spor ind sidste sving. Men kunne ikke rigtigt være med i den hastige afslutning, og endte udplaceret. Fik noteret tiden 17.7 1800 autostart. Stilen var ikke optimal undervejs, men det er ret normalt for Catch The Day. Kan kusken Enrico Bellei køre Catch The Day fejlfrit, så er det ikke en hest jeg tør at undvære på min V4 kupon, da den indeholder stor fart.

9 Fellini Axang. Vandt sin forrige start som var et formløb efter et løb i tredje par indvendigt. Viste der en fin afslutning. Gik dog sit bedste løb i sin sidste start, hvor den var tredje bag Close Your Eyes og Wild Fire Bell. Det var et ”Sigter mod stjernerne løb”, hvor kusken Anders Rygaard Jensen fik kørt flot løb med denne. Fik fra start et løb i tredje par indvendigt, og kom ud i andet spor på sidste langside. Fik også svaret Vores Wozniacki op i kampen om tredjepladsen. Jeg tror ikke på vinderchance, men kan den leve op til dens sidste start igen, så er den ikke helt væk fra triorækken her.

12 Crepe Suzette. Har jeg været lidt optimistisk på i dens seneste starter. I sin forrige start på Fyn fik den først andet par udvendigt. Men efter 500 meter endte det med dødens spor resten af løbet, da Astronaut kunne overtage spidsen. Gik fra denne position et klart godkendt løb, og var ikke langt fra vinderen Astronaut i mål. I sin sidste start i Århus fik den et løb i tredje par indvendigt, men galopperede med 800 meter til mål på sidste langside. Har ikke vundet i 45 starter, og det bliver svært/umuligt fra startspor 12 at nå helt frem til de bedste placeringer for en hest, som mest løber med. Men Crepe Suzette er i topform som dens sidste tider viser.

6 Uffe L L. Har vundet næsten hele sin præmiesum, da den vandt sin debut på Axevalla sidste år i august måned. Har derefter ikke vist det store. I sin sidste start i Ålborg sad den nede i fjerde par indvendigt, og havde i 19 tempo undervejs svært ved at holde ryggen på feltet. Sluttede som sidste hest i mål langt efter resten af feltet. Skal være kraftigt forbedret før den er aktuel for spillerne her.



V4-3 / 3. løb

Her synes jeg, at man som spiller kommer ret langt med de tre A-chancer på sin V4 kupon, som virker en klasse over resten af feltet. Får også plads til den ustabile Livi Ladyship.

A-chancer: 1-4-6 B-chancer: 10-2-7-3 C-chancer: 12-5-8-9-11

1 Bienvenue. Stillede til start på Karlshamn travbanen d. 17. juli, som er en lille 800 meter bane der minder lidt om Bornholm. Jürgen Sjunnesson forsøgte på spidsen, men blev afvist ind i første sving. Sad derefter i ryg på Floalts Clouseau hele vejen rundt. Det var et lidt svagt felt, og det understreget af Sussi Rak, som ikke har kunnet klare sig i Danmark, var en af medfavoritterne. Men pga. løbsafviklen så var andenpladsen et fint resultat. I sin forrige start på Lunden endte den i ryg på den førende Bon Voyage Vixi, og kunne derfra tage en godkendt tredjeplads. For tre starter siden gik den fint på Jægersro efter et løb i tredje par indvendigt. Er hurtig fra start, og kan Bienvenue svare sit inderspor op fra start, så er den en god vinderchance i dette her løb.

4 Broadway Vincent. Har aldrig været bedre end efter skiftet til Falster banen, hvor den viser god lyst til at løbe væddeløb. Er hurtig fra start, og i dette her løb kan det ligne et løb i ryggen på den starthurtige Bienvenue. Er en type, som skal gemmes lidt, og kan så komme i en god slutspeed. I sin forrige start tog den med det samme spidsen, og førte løbet i et godt tempo. Ind på opløbet lignede det en sejr, men Captain Coke kom i en stærk afslutning. Og på de sidste meter kunne den ikke længere svare op. Men en klart godkendt præstation. I sin forrige start var den igen anden i mål denne gang til Sempre Avanti. Tog spidsen med det samme, men slap denne da Steen Juul ville køre i spids. Og der var alt for stor respekt for Steen Juul i feltet, så Sempre Avanti fik fred i spidsen undervejs. Så da Steen Juul gav marchordre ind på opløbet, så kunne Broadway Vincent selvfølgelig ikke indhente nævneværdige meter. Men den gik et fint løb til en godkendt andenplads. Skal afgjort med på V4 kuponen

6 Captain Coke. Leverer lidt uens præstationer, og det er en lidt svær hest for spillerne. På sine bedste dage er den dog altid vinderaktuel, og jeg regner den også som en god vinderchance for dagens kusk Magnus Teien Gundersen her. I sin forrige start kunne den dog vinde en flot sejr. Anders F. Jensen tog en rolig start, og endte i tredje par udvendigt undervejs. Og via en stærk afslutning ind på opløbet kunne den vinde en kort men sikker sejr foran Broadway Vincent. I sin sidste start blev løbet slet ikke kørt til dens fordel med en linjeløb på sprint, hvor Captain Coke lå i femte par indvendigt. Gik ud i andet spor på sidste langside, og kom i et fint angreb rundt sidste sving. Men blev kort indblandet i en sammenkørsel med 4-5 galopperede heste. Det var en trioplads, som røg på dette. Og spillerne skal bare se bort fra denne start.

10 Livi Ladyship. Sæsonen har budt på ni starter. Det har givet en enkelt sejr, og otte løb hvor den ikke har vist det store. Kom i træning ved Bo Westergård d. 1. maj, og gjorde sin første start i et ”Sigter Mod Stjernerne løb” i Ålborg. Efter en god start fra sit tillæg endte det desværre med en galop ind første sving. Derefter vandt den sin sidste start i Odense ikke mindst fordi de to favoritter Djohndjohn og Fusion Scoop kørte livet af hinanden fremme i spidsen. Og Bo Westergård fik kørt et perfekt løb i andet par udvendigt, og ind på opløbet så kunne den vinde en flot sejr via en stærk afslutning. Derefter har den i sine sidste to starter galopperet kort efter starten. Normalt tager jeg ikke en hest med sådanne resultater med på min V4 kupon. Men her tænker jeg, at løbet kan køres lidt som på Fyn ved dens sejr med toptempo undervejs. Og så kan den fejlfrit løbe med helt frem. Det er dog ikke en udpræget vinderhest med tre sejre i 58 starter.

2 Oliver Eson. Efter et indvendigt løb, så galopperede Oliver Eson rundt sidste sving i sin sidste start. Virker ikke til at være i sin bedste form pt. Er fra hurtig start, men tager ikke en længde på Bienvenue og Broadway Vincent, og det ligner her et indvendigt løb i tredje/fjerde par indvendigt. Er i mine øjne kun en mindre pladschance trods Bjørn Goop i sulkyen.

7 Banderas. Har Charlottenlund amatøren Bjarke Haagensen haft i sin træning siden maj måned, og har gjort en start og et monté prøveløb hans regi. I starten på Jægersro som var en amatørmatch imellem Charlottenlund Travbane og Jægersro fik den et løb i andet/tredje par indvendigt. Fik perfekt hullet ind på opløbet men viste ikke overfart i løbet efter dens pause. Det var en hest, som spillerne blev advaret en del imod ved dens starter i vinters, hvor den en overgang var i træning hos Christian Lindhardt. Kunne dog ikke helt leve op til disse forventninger. Slår normalt ikke de fire heste jeg har på mit V4 forslag, og er i mine øjne kun en mindre pladschance.

3 Beauty Ami Salløv. Gjorde sin sæsondebut i ”dameløbet” d. 4. juli, hvor der kun deltog kvindelige kuske, efter en lang løbspause siden december måned på Lunden, hvor den vandt et amatørløb. Efter 700 meter endte det med galop for Gent Quattro, og denne tog Beauty Ami Salløv med i faldet. Leverede dog en stærk ophentning, og selvom den var træt i slutfasen af løbet, så gik den en klart godkendt sæsondebut. Tabte andenpladsen i sidste skridt. Gik ikke det store i sin sidste start, som var amatørmesterskabet på Falster. Fik en indvendig rejse nede i feltet, men holdt mest farten, da den kom ud i andet spor rundt sidste sving. Er en fin hoppe, men det bliver svært at løbe med helt frem om de bedste placeringer.



V4-4 / 4. løb

Her forventer jeg en sejr til Arn Kronos, og den bliver min blanke i V4 spillet.

A-chancer: 5 B-chancer: 11-6-4-2-8-9-12 C-chancer: 3-10-1-7

5 Arn Kronos. Er normalt klassen på Nykøbing Falster overlegen, og da udenbys gæsterne har dårlige startspor, så giver jeg vindertippet til hjemmebanehesten Arn Kronos. Sejrsstimen er blevet brudt de sidste par starter, men det lægger jeg ikke det store i. I sin forrige start på Lunden fik hestene i spidsvolten et for stort forspring, og kusken optog ikke reelt jagten på Eye In The Sky og Balsa Girl, som var i mål foran Arn Kronos i denne rækkefølge. I sin sidste start på Falster var den oppe imod bla. Chap A P. Indledte løbet i tredje spor før den kort efter kom frem i en blød dødens. Blev afløst til andet par udvendigt med en omgang til mål. Var tidligt træt ind på opløbet. Men Arn Krones har før haft en lidt uforklarlig offday, og så derefter gået direkte ud og vundet det næste løb. Kuskematcher er altid svære for spillerne, men jeg synes at Michael Larsen har fået en rigtig god køretur her med Arn Kronos. Og den bliver min blanke i V4 spillet, da den kan gå fra flere positioner.

11 Harley Boko. Er ikke heldig med startspor 11 bag startbilen. Den kan ikke derfra udnytte sin enorme starthurtighed til at sidde på fronten direkte fra start. Netop en spidssejr fik Harley Boko i sin sidste start i Ålborg i et stærk felt trods kun syv heste til start. Tog spidsen i første hug, og efter de første 1000 meter af løbet i 16.4 fart, så forsvandt den midt på opløbet væk til en stensikker sejr. I sin forrige start på Fyn forsøgte Johnny Jørgensen på spidsen fra Chap A P, men endte i udvendigt på denne. Blev afløst med en omgang til mål. Men var der tidligt træt med 500 meter til mål, så den endte udplaceret i løbet. En hest som vokser en klasse i spids, og havde den haft første række, så havde det været en god vinderchance. Nu ser jeg den mere som en outsider. En fin hest, som træneren Henrik Lund har ført fornuftigt frem.

6 American Blue. Har vist en opadgående formkurve de sidste to starter. I forrige start var den kort slået af Bjørn G i Skive. Efter en hurtig start, så fik den et løb i andet par udvendigt, som efter 500 meter blev til tredje/fjerde par indvendigt. Med 500 meter til mål gik Kent Friborg ud i tredje spor, og derefter via en stærk afslutning rundt sidste sving i fjerde/femte spor, så var den meget kort slået af Bjørn G. I sin sidste start var den ude i hårdere selskab i Ålborg. Der var heste som Harley Boko, Cerveza, Cody m.fl. Var hurtig fra start, og endte i ryg på den førende Harley Boko. Ind på opløbet viste den god vilje og styrke. Måtte først i sidste skridt se andenpladsen snuppet af Cody, som havde fået et perfekt rygløb indtil 300 meter til mål. Sandsynlig spidshest i løbet, og jeg ser American Blue som en farlig outsider i løbet.

4 Jammerbugten. Har været lidt svær for træneren Liv-Jorunn Lund at få op i omdrejninger i denne her sæson. Har været ramt lidt af sygdom, og var uheldig at blive kørt ned i dens sæsondebut på vej ind i opløbet, hvor der røg en god trioplacering på dette. Men der har været klar fremgang de sidste to starter. I sin forrige start på Lunden var den tredje bag Chap A P og Dream Girl. Fik et løb i tredje par indvendigt bag de to favoritter. Kunne godt være med i den hastige afslutning, og var ikke langt efter Dream Girl i mål. I sin sidste start på Falster var den hurtig fra start fra startspor otte, og fik ryggen på den førende Chap A P. Var chanceløs overfor denne, men viste god vilje og styrke ved at holde Stoart Reerstrup. Rene Kjær har kørt Jammerbugten i masser af starter, og det kan være den lille fordel, som gør den ender helt fremme i dette her løb. Formen er klart på vej op.

2 Eurydike Hornline. Efter en lang løbspause siden sidst i november måned, så kunne den vinde en rigtig flot monté sejr efter spids hele vejen. Førte løbet langt foran feltet med 16 tempo de første 1000 meter, og trods den lange pause kunne den vinde en overlegen sejr. Så den var virkelig gjort klar på dagen af sin træner Jesper Winther. Og flot reddet af Nikolaj Scott. Med til historien af løbet hører, at der desværre var fire omstarter, og det var der et par heste i feltet, som ikke havde fordel af dette. Men det skal ikke tage noget fra Eurydike Hornlines flotte sejr. Er helt sikkert gået frem med det løb i kroppen, så den er en fin pladschance i dette løb.

8 Scot Ganymede. Resultatrækken vidner om placeringer i sine fire løb for sin træner Morten Melin. Men de fire starter har også været i rigtig god konkurrence. I sin forrige start, hvor dagens kusk Birger Jørgensen kørte den i Ålborg, der fik den et løb i vinderhullet bag den førende Tootsie Brodda. Og da denne stoppede lidt op kort før mål, så kunne Scot Ganymede løbe over mål med kræfter sparet, da den sad bomfast bag denne. I sin sidste start i Århus fik den et godt løb i tredje par udvendigt, og trods god fart i opløbet, så kunne den ikke gøre det store ved Charlie Game, Henbianca Boko, Cool Vacation og Cutty Sark. Men det er heller ingen skam at være bag sådanne heste. Fra et bedre startspor, så havde den også været seedet højere i dette felt. Men det kan blive svært fra startspor otte at løbe med helt frem om de bedste placeringer. Men det kan sagtens være en hest, som vinder løb indenfor de næste par starter.

9 Amber Attack. Virker ikke pt. i samme gode form, som den havde i vinters/foråret. Men det er fin hoppe, som skal have et rygløb længst muligt, og derfra har den en god slutspeed de sidste 300 meter. Så startspor ni har ikke den store betydning her i dette løb. I sin sidste start på Fyn fik den et i løb i tredje par indvendigt, og trods et fint løb kunne den ikke rigtigt være med i den hastige afslutning. Men det var også i et stærkt felt. I forrige start på Fyn svarede den ikke rigtigt for det gode løb, som kusken Jürgen Sjunnesson gav den i vinderhullet bag Chap A P og med frit løb midt på opløbet. Mindre triochance her.

12 Algol skal få det svært fra startspor 12 bag bilen, og derfra har jeg ikke den store tro på Algol kan nå helt frem til de gode placeringer. 3 Gent Quattro er en bedre hest end sin resultatrække, men har hoppet fra start af, de sidste tre starter. Så den bliver en ”C-chance” til denne her start. Men den kan overraske spillerne, hvis den er som bedst på dagen.