V4-analyse til Klampenborg af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 3.526 kr. Vundet 0 kr. TBP 0%. Hitrate 0/11.


V4-1:
3-8-2

V4-2: 1-6-2

V4-3: 5-2-9-3

V4-4: 9-2-6-8

Pris: 288 kr.V4-1

V4-spillet indledes med et maidenløb, hvor to heste skiller sig ud på formtallet, mens debutanten 2 Daytona skiller sig ud på afstamning, og er interessant at have med på kuponen.

A-chancer: 3-8 B-chancer: 2-1-9-4 C-chancer: 7-6-5

3 A Dream Carlras får god mulighed for at bytte sine tre andenpladser til en sejr denne gang. Tilbage på 1600m som afstamningsmæssigt passer godt. Skærpes med blinkers, hvilket er prøvet før som 2-års, og kan give den fokus, han ser ud til at miste lidt i opløbet. Lykkedes det, er sejren tæt på her.

8 My Shy Girl har været ude mod årgangseliten indtil nu og møder her nemmere modstand. Distancen passer og hun står godt til vægtmæssigt. Rides af ny rytter, da der er dobbelt løbsdag og flere jockeys rider på Bro Park. Prøves nu med blinkers har god vinderchance.

2 Daytona var et dyrt indkøb og har afstamningsmæssigt stor kapacitet. Sent udviklet hest, der ikke kom til start som 2-åring, og som var tiltænkt start i Derbyet. Møder fornuftig modstand her i debuten, men skal vel lige finde ud af, hvad det drejer sig om, før han er sejrsaktuel. Hvis han er godt forberedt, er han en outsider her.

1 Hongkong Ace er en hest i udvikling, der har kapacitet til mere end han har vist hidtil. Ser ud til at trives bedst med mere distance, så spørgsmålet er om det bliver her, han viser sig fra bedste side. Skal ikke afskrives på de større kuponer.

9 Stairwaytoheaven var godt gående i Århus senest og rummer givet mere udvikling. Blev slettet forud for seneste start i Klampenborg, og skal her prøve kræfter med banen for første gang. Triochance.

4 Kings Tavern viser efter sigende mere end sit tal i træning og bør have kapacitet til at vinde her, men har ikke vist takterne i løb endnu. Rides med et kilos overvægt og skal i forvejen vise mere end sit tal i forhold til de to favoritter, og havde senest langt frem til 3 A Dream Carlras, da de mødtes, men viste fremgang i Århus og kan overraske.

V4-2

1 Mont Rose er et oplagt blankbud her efter sejren i sidste uge, men se op for 6 Negroamaro og 2 Warp Core, der begge må med på en større kupon.

A-chancer: 1-6-2 B-chancer: 4-8-9-5-7-3

1 Mont Rose må være et af de sikreste vinderbud på dagen. Tog første sejr i sit nye regi i sidste uge og straffes derfor ikke vægtmæssigt her, hvor hun igen har gavn af lærlingelettelse. 200m kortere er kun en fordel, og med startspor 1 bliver hun svær at fange, hvis taktikken bliver et løb fra front som sidst. Et oplagt blankbud med alle oddsene med sig her.

6 Negroamaro var ved at komme galt afsted i svinget senest, hvor han tabte aktionen, men fik alligevel kæmpet sig tilbage og sluttede af som tredje 5,5 længde bag Mont Rose. Det blev et højt tempo undervejs og de 1600m er i forvejen i den lange ende. Dagens 1400m passer godt og formen er bekræftet med sejr i år. Værste konkurrent til Mont Rose.

2 Warp Core måtte sidde over senest pga. en hovbyld, men en god chance venter ham her på 1400m. Tackler den høje vægt fint og har vist stabil form. Hans trofaste jockey Rafael De Oliveira skulle have redet på Bro Park, og derfor faldt valget på garvede Manuel Santos. Sikker triochance og vil man gardere Mont Rose, skal han med på bonnen.

4 Gold Devisor møder ældre heste i et handicap for første gang, og det bliver op til bevis, om han kan svare et formtal på 72 mod rutinerede heste. Tackler distancen og har form til at være med helt fremme her.

8 Barnaby nærmer sig det tal, han forsvarede ved sin sejr på åbningsdagen, og må snart kunne være med fremme igen. Tackler distancen fint, men har oftest vundet på 1600m. Skal dog ikke afskrives på de store bonner.

9 Kiin Kiin vandt på 1400m på Klampenborg i fjor, efter samme optakt med blandede præstationer som i år. Slog kapable heste ved den lejlighed og kan være en sjov outsider her.

Mindre chancer til 5 Red Zone, der her rides med blinkers, og kan overraske, samt 7 Easter Surprise, der går lidt op i distance her.

V4-3

5 Stellar Jet har alle odds med sig til endnu en sejr her, og er et godt blankbud. For en større kupon, kan man gardere med et par andre - der er lagt op til et tæt opløb.

A-chancer: 5-2-9-3 B-chancer: 6-10-8-1-4-7

5 Stellar Jet står virkelig godt til her og ligner en klar vinder. Er ikke straffet vægtmæssigt for sejren senest, som hun leverede overraskende i sin sæsondebut. Kan derfor snildt være gået frem med det løb i kroppen, og får her gavn af tre kilos lettelse under Liam Doran. Er dog bedst på de kortere distancer, men har kun løbet 1800m i blød bane, så det er ikke vejledende. Har alle odds med sig her.

2 Tumblin’ Dice kom til sin ret senest efter et fint løb og var helt med fremme ved Stellar Jet. Det blev dødt løb om andenpladsen med 9 Miss Else. Fik et kilo for præstationen, som ikke er med her og møder altså Stellar Jet på lige betingelser, bortset fra lærlingelettelsen hos denne. Til gengæld er de 200 meters længere distance en klar fordel for 2 Tumblin’ Dice her, og det kan vende formen på favoritten.

9 Miss Else er svær at skille fra de førnævnte. Gik et stærkt løb sidst med en flot afslutning, efter at have mistet længder fra start, da boksen ikke gik op med det samme. Kunne nok have vundet med bedre start og med lignende indsats, er hun med helt fremme igen. Er måske ikke lige så glad for de 1800m, som 2 Tumblin’ Dice, men må stadig tilskrives en god chance her.

3 Wyclef en ældre herre på 13 år, der sjældent går et dårligt i Klampenborg. Var senest kort bag Melissa Jordan, der siden har vundet igen, så den form rækker langt. Går en klasse ned her og trives i let bane. Har tre kilos rytterlettelse og ekvipagen har før vundet sammen. Outsiderchance her.

En hest som 6 Alicia In My Dream kan ikke afskrives som outsider her, men ser ikke ud til at have gavn af længere distance, mens det lykkedes at få et løb i kroppen på 10 Margiduddi, der kan speede godt til slut, når formen rammer.

V4-4

Flere heste med chance i dette prestigefyldte amatørløb, hvor Lea Olsens ridt normalt er favoritten. Her ligner 9 Saw Box Carlras bedste chance, men også 6 Bergheim er interessant.

A-chancer: 9-6-2-8-10 B-chancer: 1-5-4-3-7

9 Saw Box Carlras kan her få revanche for sidste år, hvor det lignede en sejr hoved hoved med Talisman og Lea Olsen. Saw Box Carlras tackler altså de 1800m fint og har været med fremme flere gange i år, senest bag Mont Rose. Det ser lovende ud med amatørchampen fra i fjor, Cecilie Sjørup-Johnsen, i sadlen, og bliver vinderbuddet her.

6 Bergheim kommer med løb i kroppen og trives godt på Klampenborg. Distancen passer godt og han får gavn af lettelse her under dygtig rytter, der har vundet med ham før. Den lette bane er en fordel og lægger op til en stærk afslutning.

2 Sliceoflife er en meget kapabel hest, der ikke helt har fundet lyst til jobbet siden sin forrygende 3-års sæson. Har i glimt vis, hvad han kan, og gik godt i sæsondebuten i år. Nu får Lea Olsen chancen for at finde gnisten frem og han er kommet ned i klasse. Er ikke en sikker favorit, men trives på distancen og bliver spændende at se, hvad det kan føre til, da Lea Olsens hest aldrig må afskrives i amatørløb.

8 Sunday Pearl kommer ikke så tit til Klampenborg, men kender banen og har vundet her før. Har vist god form i provinsen siden sin sæsondebut, og løbet helt op med formstærke Lemon der. Distancen passer godt og får hjælp af dygtig rytter her.

10 Doc Martin tog en overraskende sejr i Odense senest i blød bane. Formen er dermed bekræftet og at han trives på Klampenborg så vi, da Lea Olsen i fjor sikrede en 15 længders sejr på netop 1800m. Er nu gået tre kilo op efter sejren senest og har ikke gavn af fuld rytterlettelse her, men med rette løb er en sejr ikke uden for rækkevidde.

Også mindre chancer til Bettina Andersens to hopper 5 Dream’run, der har stor kapacitet, men ikke har fået det til at flaske sig helt i år, hvilket også gælder 3 Red Beauty. 1 Sun Of A Gun viste positiv fremgang senest og 4 Go Win Casino gik godt med Stine Mikkelsen i et løb med professionelle ryttere i blandt senest, og kan ikke afskrives.