V5-analyse til Klampenborg af Christina Borreby


Tipperstatistik: Spillet for 4.174 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 79,2%. Hitrate 1/13


Printvenlig versionV4- forslag

V4-1: 5-2-1-6

V4-2: 1-4-2

V4-3: 7-6-3-4

V4-4: 11-4-5-6

Pris: 384kr.1. løb / V4-1

Seks to-åringer mødes her og de er svære at bedømme på forhånd. Nogle har stærk afstamning, mens 5 Billy Byrnes har fordel som Breeze Up hest. Hvis man har plads, bør man tage alle med.

A-chancer: 5-2-1-6 B-chancer: 3-4

5 Billy Byrnes bliver mit favoritbud her, blandt mange velafstammede og lovende 2-åringer. En fin hest med fart i blodet, der ser ud til at være tidligt udviklet og allerede har fået en forprøve på, hvad væddeløb drejer sig om, idet han er Breeze Up indkøb. Ingen af de andre meldes helt op af trænerne endnu, og derfor kan den form, han har med sig, måske være afgørende for udfaldet.

2 King George er danskopdrættet og blev auktionens dyreste åring i fjor, så der er store forventninger til ham allerede i årets første start. Er halvbror til Two Eyed Jack, der imponerede i sin debut og er også første startklar afkom efter gruppeløbsvinderen Wilshire Boulevard. Meldes lidt grøn af træneren, men må absolut med på kuponen.

1 Acapello forventes der store ting af som halvbror til Irish Trilogy. Det var dog først senere på sæsonen at Irish Trilogy var sejrsaktuel, og Bent Olsen melder selv ud, at hans 2-åringer ikke er sat op til at vinde endnu, da de går mod større opgaver. Derfor er han ikke favoritbuddet herfra endnu, men må med på kuponen.

6 Aperol Spritz skulle ifølge træner Marc Stott være lidt længere fremme end King George, men formålet her er også primært at få en god oplevelse og et løb i kroppen. Har også fart i blodet og afstamning til at være tidligt på færde. Bliver sidste hest på min kupon, selvom de sidste to ligeså godt kan få med udfaldet at gøre.

4 My Little Sister er lillesøster til My Shy Girl, som var en flot tredje i sin 2-års debut og siden var tredje i Goffs Futurity Stakes bag heste som Red Cactus og Sir Churchill. Svært at vurdere hvad hun kan på forhånd. Det samme gælder for 3 Deanston, der er en stor hest, men har stærkt 2-års blod fra modersiden i Lois Lane.2. løb / V4-2

Et maidenløb hvor nogen er mere fordelagtigt inde end andre. 1 Hongkong Yob kommer ned i distance og ligner hesten at slå.

A-chancer: 1-4-2-3 B-chancer: 5-6-8 C-chancer: 7

1 Hongkong Yob ser ud til at være på rette distance her, med den speed han tidligere har vist. Har ikke været prøvet på sprintdistancen som 3-års, og indeholder formentlig mere, end resultaterne på længere distance viser. Bliver derfor min knebne favorit foran Sapper. Har godt startspor til en kort rejse fra front. Har været redet med og uden blinkers, og starter denne gang uden.

4 Sapper er en af de to ældre heste i feltet og må derfor give kilo til de øvrige. Formmæssigt bør han vinde her og trives godt både på banen og distancen. En fordel hvis banen har fået lidt vand. Prøves med blinkers for første gang, fordi han ifølge træneren giver op, hvis han bliver passeret.

2 Mogens har fin form og var forbedret senest på 1400m. Afstamningsmæssigt bør de 1200m passe godt. Har større kapacitet, end han viser og kunne nemt have vundet løb før, hvis viljen havde meldt sig. Svært at vurdere, hvad der skal til for, at han beslutter sig for at ville være først på stregen. Måske et tæt opgør kan gøre udfaldet.

3 Dreaming Of Love er den højest handicappede hest i feltet og bør vinde på papiret, men har ikke startet siden efteråret, og kan mangle løbet. Første gang på Klampenborg er altid svær at vurdere forud. Der er form på stalden og hun har gået godt på 1200m græs i England. Spændende outsider i dette felt.

5 Royal Angel kom sine startboksproblemer til livs senest, men fik en lidt dramatisk optakt til sin debut som en af de tre løbske heste. Svært at sige hvilken indvirkning det kan have haft på præstationen. Gik pænt til 200m før mål og blev træt. Vil være forbedret her og et muligt trioemne, såfremt distancen ikke er for kort.3. løb / V4-3

Der bliver fart over feltet i dette sprintopgør. Flere er meget fordelagtigt inde på tallet, mens andre har vist mere overbevisende form. Viser 7 Prime Red sit tal, er han et bud på en blank.

A-chancer: 7-6-3-4 B-chancer: 5-8-2-1

7 Prime Red har ikke været som bedst hidtil i år, men eneste start på Klampenborg, hvor han går sine bedste løb, var i sæsondebuten. Har siden løbet på dirt og i Gøteborg, derfor er det svært at vurdere hans reelle form, baseret på baner, han ikke trives godt på. Står rigtig godt til her og er hesten at slå, men flere garderinger kan alligevel være smart.

6 Not Today var en meget overbevisende vinder i Supersprinten senest, og var let galopperende i mål. De 1200m passer ham godt. Rides med et kilos overvægt og står i forvejen lidt hårdt til, men følger han op på formen fra senest, kan han vinde her, hvis ikke 7 Prime Red viser sit tal.

3 Little Lily har ikke startet i over en måned, men viste god form senest, hvor hun lignede en vinder med 200m til mål. Hun spurtede godt ned igennem opløbet, og vil kun have gavn af den kortere distance. Skal vise mere end sit tal for at vinde her, men med godt startspor og rette løb, er en sejr inden for rækkevidde.

4 Moojim er næstbedst inde på tallet og bliver spændende at se på græs, som han har vundet på i England. Det var på 1000m, så ingen tvivl om, at han er en hurtig herre. Har ikke vist sit tal siden importen endnu, men trives ifølge træneren ikke bedst på dirt. Første gang på Klampenborg, men de 1100m rides på den forbedrede del af banen og har måske ikke stor betydning. Outsiderchance.

5 Negroamaro kommer med frisk sejr fra 1400m i sidste uge og har tidligere vundet på 1200m, men spørgsmålet er, om de 1100m bliver lige det skarpeste for ham, her hvor han møder flere kapable sprintere. Triochance.

En hest som 2 Heart Of Stone skal bestemt ikke afskrives helt, men umiddelbart virker distancen lige det skarpeste, mens 8 Hells Angel før har løbet tæt op på 1200m på Klampenborg og vundet supersprint. 1 Miss Riverdance har ikke vist så meget i år og er svær at vurdere på den korte distance.4. løb / V4-4

Et åbent handicap runder V4-spillet af. 4 Alicia In My Dream er tilbage på 1600m og måske kan det føre til outsidersejr? Kunne være en sjov blank, men den sikre vej er at krydse flere her.

A-chancer: 11-4-5-6-2-8 B-chancer: 9-1-13-7 C-chancer: 12-3-10

11 Tumblin’ Dice har været helt fremme i de sidste to starter og banker på til sejr. Fik udvendig rejse i svinget senest, efter at have ligget bagerst i feltet, og sluttede stærkt af til andenplads. Vil normalt gerne have mere distance, men efter forrige præstation på 1600m, bliver han min knebne favorit her i et meget åbent felt.

4 Alicia In My Dream fik ikke et optimalt løb senest. Der blev lagt ud med hård pace fra de førende heste, og hun endte med at føre resten af feltet an uden ryg undervejs. Er sænket to kilo, som hun ikke har fået af her. Gik flot på 1600m gangen før kun slået én længde, og selvom 1800m har passet hende godt førhen, kan den lidt kortere distance være opskriften på hendes ældre dage.

5 Lomax var tæt på sejr senest i Gøteborg og rides nu af professionel rytter for første gang i fire starter. Formen ser ud til at være på vej op og han trives godt på Klampenborg. Med Elione Chaves i sadlen må han være blandt de tre her.

6 Margiduddi er ved at finde formen nu, og med to løb i kroppen, begynder hun at blive farlig. Sluttede stærkt af sidst kun slået med 1,5 længde, og med rette løb kan hun vinde her.

8 Miss Else var godt med fra start senest og sluttede endnu en gang stærk af, efter at være blevet bagerst i feltet i et overpacet løb. Trives umiddelbart bedre på 1600m og hvis ikke de lidt tætte starter i let bane har betydning, er hun med i trioen igen her.

2 Stellar Jet skuffede senest efter flot sejr i debuten og havde alle forudsætninger for at gentage sejren, men mistede modet undervejs. Skal nu bære sit vægttillæg og er dårligere inde overfor samme konkurrenter her, men rides af samme rytter, der vandt med hende og på samme distance. Kan blive farlig!