V4-analyse til Klampenborg lørdag d. 27. juli

Udarbejdet af Christina Borreby.

Tipperstatistik: Spillet for 5.350 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 61,8%. Hitrate 1/17.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 1-5-4-2

V4-2: 11 Alwaysonmymind

V4-3: 11-1-7-3

V4-4: 12-1-5-2-10

Pris 160 kr.


V4-1

V4-spillet indledes med et 2-årsløb med spændende heste. 1 The Maestro er højt betroet af træner Marc Stott, men hvordan går det 5 King George med blinkers? Den sikre spiller lukker afdelingen.

A-chancer: 1-5 B-chancer: 4-2-3

1 The Maestro bliver mit knebne favoritbud her på baggrund af træner Marc Stotts rosende ord og det faktum, at Oliver Wilson har valgt at ride denne fremfor 5 King George.

5 King George løb lidt grønt i debuten og havde svært ved at holde fokus på opgaven ned igennem opløbet. Kan være væsentligt forbedret med debuten overstået og skærpes nu med blinkers, som ikke utænkeligt kan få ham først på stregen.

4 Tristan Torkdahl er en velafstammet import, som trods debut her, har fordel af at være Breeze Up-hest og dermed har lidt erfaring med sig. Gik en pæn breeze på græsset og har fart nok i hovene til at gå frem her.

2 Acapello sprang lidt sent ud af startboksen i debuten, og brugte kræfter på at hænge med feltet i starten. Vil være gået frem med den start i kroppen. Halvbroderen Irish Trilogy var også klart slået i sin debut, for derefter at tage tre sejre på stribe.V4-2

Første storløb for den yngste årgang, hvor flere kommer med sejr, mens 11 Alwaysonmymind gjorde godt indtryk mod fremtrædende 2-åringer i Sverige og kan være et blankbud, men tag flere med på de større kuponer.

A-chancer:11-1-9-6 B-chancer: 2-8-10-4 C-chancer: 7-3-5

11 Alwaysonmymind kommer med debut fra Bro Park, hvor hoppen var 5,5 længde bag et par fremtrædende 2-åringer. Kæmpede sig til en tredjeplads, efter at blive generet undervejs i opløbet, og det kostede vigtige længder. Den form bør række til sikker sejr her, og Marc Stotts hest kan være et blankbud.

1 Radiant Carlras vandt en flot syv længders sejr i debuten på Klampenborg og så knivskarp ud. Formen på det løb er dog ikke helt at sammenligne med førnævnte. Har fordel af at kende banen og man skal altid have respekt for Francisco Castros, der er kendt for at sætte sine 2-åringer godt op til disse storløb.

9 Deanston er en stor hest, der egentlig bare skulle have et løb inden for vesten inden dette storløb, men overraskede og vandt en stærk sejr i sin debut. Ligner en god hest, der givet vil være sat yderligere frem her og sikkert har gavn af lidt mere distance. Absolut også en vinderchance.

6 My Little Sister gik lige op med 9 Deanston i debuten og leverede et flot løb. Helsøster til talentfulde My Shy Girl, der også var lovende som 2-års. Vil også være sat frem med løb i kroppen, og vil være med hvor det sker. Trio- og outsiderchance.

Også mere outsiderbetonede chancer til 2 Strada, der spurtede til en flot sejr i Århus og nu skal prøve kræfter med Klampenborgs længere opløb, mens 10 Totally Convinced har mange længder at hente op til 1 Radiant Carlras, men kan være sat meget frem med debuten overstået.V4-3

Et løb hvor der kan findes et par luringer i eksempelvis 7 Holy Star og 3 Cece Dailuaine, der kan være sjove at have med på kuponen.

A-chancer: 11-1-7-3 B-chancer: 9-4-2-6 C-hancer: 8-10-5

11 Lomax er i god form og gik godt med Elione Chaves i sadlen senest på 1600m. Gangen forinden var han tættere fremme på 1400m, og det er også den distance han ser ud til at trives bedst på. Står med god chance her.

1 Miss Else gik to stærke løb efter et par måneders pause, og lignede en hest der snart ville vinde løb, men lidt tætte starter var måske for hårdt. Har nu haft tre ugers løbspause og de 1400m passer godt.

7 Holy Star løb med helt frem i sin sæsondebut på Klampenborg over 1600m, og har siden været en tur på dirten og efterfølgende på 1800m her på banen, hvilket er lige det længste. Kommer nu ned i distance og de 1400m bør passe godt. Rides af lærling, der tager tre kilo af.

3 Cece Dailuaine kan være en luring her. Var i fjor kort bag en formstærk Frost på 1200m her på Klampenborg i efteråret, og har nu to løb i kroppen fra andre baner. Har gået fint med Josefin Landgren før, og trives hun i den lette bane, kan hun være en outsider.

9 Mink’s Chanel gik et stærkt opløb senest i amatørløb, efter et afventende ridt fra bagerst i feltet. Gik med ni kilos overvægt i forhold til sit handicap og fik derfor fem kilo for præstationen, som hun nu skal forsvare. Har vist stabil form i flere starter, men er mere stabil som pladshest. Triochance her

Mindre chancer til 4 Kengät Jalassa som er i god form, men savner nok lidt vand i banen. Kommer her en klasse ned og bærer høj vægt, hvilket ikke er prøvet før. Bør række til en trioplacering, sammen med 2 Watch Me Dance, der går lidt ned i distance, men bærer overvægt.V4-4

Mange om buddet i sidste afdeling, hvor mit vinderbud er 3-årige 12 Why Not, der har gode meritter med sig, men møder ældre heste. Jeg krydser et par fiduser i mit forslag på bekostning af et par måske bedre chancer.

A-chancer: 12-5-13 B-chancer: 1-2-6-10-7-3-11 C-chancer: 8-4-9

12 Why Not er eneste treåring i feltet og møder ældre heste for første gang, hvilket gør ham svær at vurdere i den sammenhæng. Har til gengæld mødt stærke konkurrenter fra egen årgang og de 1600m passer ham godt. Bliver mit outsiderbetonede vinderbud her, i et ellers åbent felt.

5 Lima gik et godt løb i Klampenborg senest efter flere starter i provinsen. De 1600m er ingen ulempe og en fremskudt placering er indenfor rækkevidde her.

13 Hongkong Hemi ligner en hest, der snart kan vinde løb, og gjorde god figur senest, hvor han kæmpede om placering, bag en overlegen og formstærk Melissa Jordan. En lignende præstation kan række et godt stykke her. Må være i trioen og med outsiderchance.

1 Bergheim var godt gående på 1800m senest med samme rytter og sluttede kort slået som anden. Møder heste med god speed her, og trives som regel bedst på lidt mere distance og med en smule at træde i. Triochance.

2 Street War kan være en luring her. Har topklasseafstamning og blev indkøbt af Lars Kelp med store opgaver i kikkerten, men fik problemer. Starter her i nyt regi efter længere tids rehabilitering, og fungerer han på Klampenborg og i hård bund, har han evner til at være med fremme her.

6 Heart Of Baileys kommer med fin sejr fra Klampenborg i et formstærkt felt, men skal her vise tre kilo mere på 200m kortere distance. Har vundet på 1600m før, men senest hun gik 1600m i let bane på Klampenborg, gik det for stærkt i fronten. Triochance.

Fremgang fra 7 Kiin Kiin senest, der før har vundet i let bane på Klampenborg, og kan være med fremme her, ligesom 10 Dream’run, der er nede i et tal, hun kan forsvare og snart også en lav nok vægt på ryggen til en sejr. Bør ikke afskrives helt og er sjov at have med.