V4-analyse af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 1.098 kr. Vundet 0 kr. Hitrate 0/4.

Printvenlig version

V4-forslag

3-5

7-5-1-3-4

4-1-6

9-4-8-10-5-2

Pris: 360 kr.V4-1, 1. løb

V4-spillet indledes med et maidenløb, der ser ud til at skulle afgøres af to heste. 3 Aristoteles var forrygende i årsdebuten, mens 5 The Winther Storm bør vinde på sit tal.

A-chancer: 3-5 B-chancer: 6-8-1 C-chancer: 4-7-2

3 Aristoteles kom med en imponerende afslutning under Nicolaj Stott senest i Odense, efter en fin indvendig rejse bagerst i feltet. En stor hest, der rummer masser af udvikling. Forventes at trives meget bedre på Klampenborg, hvor den rigtigt kan udnytte sin aktion i det lange opløb. Værst imod ser ud til at være 5 The Winther Storm, der på sit tal er bedre inde. På seneste præstation kan 3 Aristoteles være et blankbud, men den sikre spiller kan gardere med begge.

5 The Winther Storm tabte længder fra start i sæsondebuten og kom aldrig rigtig med i løbet. Gjorde det godt som 3. i Basnæsløb på 1800m som 2-års, og det indikerer, at de ekstra 200m denne gang vil være en fordel. På tallet bør han vinde her, og finder Kahyl-sønnen takterne fra i fjor med et løb i kroppen, vil han give 1 Aristoteles kamp til stregen.

6 Tottenham var ude for at lære i en enkelt start i provinsen som 2-åring. Løb lidt grønt men godkendt bag gode 2-åringer. Stor hest, der formentlig vil præstere bedre på Klampenborgs større bane. Der løber godt stayer blod i årerne og træner Tine Hansen vurderer, at Mingun-sønnen kan blive en Derbyhest. Må have god trio/pladschance her og afhængigt af formen i debuten, kan han være med helt fremme.

8 Fauna var slået mange længder af gode heste i debuten i år, og mødte årgangseliten i samtlige starter i fjor. Kommer nu ud i mere behageligt selskab og bør være trioaktuel her.

1 Burre er en ustartet 3 åring fra Flemming Poulsen, der er meget svær at vurdere. Kastreret for nyligt, og forventes af træneren at løbe lidt grønt.

4 Amazing Halo er sænket 5 kilo i år efter at være slået med mange længder flere gange. Første gang på græs og det kan vise sig at være en fordel, men svært at vurdere. Jagter de sidste præmiepenge.

7 Zarina First stor hest, der umiddelbart ikke er noget for spillerne endnu. Får nu Oliver Wilson i sadlen, der med sin styrke måske kan tilføre noget.

2 Gardo Morris har ikke vist det store endnu, hverken på dirt eller græs. Har gået på kortere distancer indtil nu og er ny på de 1800m. På afstamningen vil distancen passe bedre.V4-2, 2. løb

Der er mange om buddet i denne afdeling, med flere formstærke heste iblandt. 7 Frost kommer direkte med sejr uden ekstra kilo og er et fristende blankbud for den modige spiller.

A-chancer: 7-5-1-4 B-chancer: 3-2 C: 8-6

7 Frost tog en flot sejr i sidste uge og løber altid meget stabilt. Han trives på de fleste distancer og har sin vante jockey Marcos Robaldo i sadlen. Han får ikke de ekstra 3 kilo for sejren senest med her og det må give ham endnu en oplagt vinderchance.

5 Tool Box Carlras sluttede fint af bag de to ovennævnte senest de mødtes, hvor han bar høj vægt. Får her gavn af rytterens lettelse og den 200m længere distance er en fordel, men måtte gerne have været længere endnu. Senest gav Special Quest-sønnen 10 kilo til vindende 1 Nephertiti, denne gang skilles de kun af 3 kilo, så på papiret ser det lovende ud, hvis han kan slå formstærke 7 Frost.

1 Nephertiti har lagt hårdt ud med to sejre i træk. Anden gang vandt hoppen let, men uden de ekstra kilo. Skal her forsvare 4 kilo mere, hvilket betyder, at hun er dårligere inde i forhold til min favorit 7 Frost, da det nu kun er 2 kilo, der skiller dem, modsat de 6 kilo hun fik af ham sidst de mødtes. Løbet er 200m længere og det er en fordel for 1 Nephertiti, som helt sikkert vil være med på stregen denne gang også.

3 Saw Box Carlras holdt en fin femteplads senest, på trods af at rytteren tabte bøjlerne fra start og ikke kunne ride en finish. Bærer høj vægt, men det er ikke noget problem for Mingun-sønnen, der også trives fint på de 1800m. Spændende hvad det rækker til med topjockey Oliver Wilson i sadlen. God outsiderchance.

4 Althon er en stabil handicapper, gik rigtig godt i fjor og lagde ud med sejr i sæsondebuten til et godt odds. Starter sæsonen 7 kilo højere end sidste år og løber i en højere klasse her. Han står de 1800, men har kun vundet på 1600 og været kort slået på alt ml.1400-2400. Kan overraske og snyde favoritterne, men det kan blive svært i debuten. Må være en triochance.

2 Kangät Jalassa gik et pænt løb senest efter over 1 års løbspause og vil komme forbedret denne gang. Skal svare et højere tal her end ved foregående sejre i lavere klasse. Trives godt på Klampenborg og kan være en fin pladschance bland formstærke heste.

8 Starka gik godt sidste sæson og fik 2 fine sejre på Jægersro i efteråret. Var slået af gode heste i sæsondebuten. Går med høj vægt her og distancen er i den korte ende. Kan være en pladschance.

6 Clauses Harmony løber første gang siden august 2017, efter den blev bortvist senest. Svær at vurdere her mod formstærke handicappere.V4-3, 3. løb

Med to forhåndsafbud fra 8 Mont Rose og 9 Pull In Carlras, åbnes der op for chance til flere af feltets øvrige deltagere. 4 Barnaby står med god chance, men den forsigtige spiller garderer sig ind.

A-chancer: 4-1-6 B-chancer: 5-3 C-chancer: 2-7

4 Barnaby kæmpede flot senest i et stærkt felt og var kun slået 3 længder af flere gode heste. Starten forinden i Gøteborg, skal der ses bort fra, da han er en rigtig Klampenborg hest. De 1800m passer ham fint. Er kommet højt op i tal, men i dagens felt, tror jeg formen rækker langt nok til, at han kan forsvare det. En fighter, der ikke giver sig så let.

1 Red Zone var med fremme længe i debuten, og gik et pænt løb fra udvendigt spor. Manglede lidt luft til sidst, men løbet vil have sat ham frem. Tackler de ekstra 200m fint og ser ud til at være værste konkurrent til 4 Barnaby.

6 Isetan kom lidt skidt fra start i debuten, hvor Kodiac-hoppen måtte tages hårdt op, for at undgå bagbenene på hesten foran. Det kostede unødige kræfter, og det til trods kom hun fint tilbage og kæmpede flot til midtvejs i opløbet. Herefter slap kræfterne op. Har tidligere gjort det godt på de 1800m og er et godt bud på en outsider her.

5 Sun of a Gun har skiftet træningskvarter over vinteren og trænes nu fra landet af Maria Qvist Ladefoged. En hest, der kan mere en sit nuværende tal, men som ikke ofte har vist lysten til at være først på stregen. Spændende at se om nye omgivelser og træningsrutiner afspejles i Mingun-sønnens resultater. Outsiderchance.

3 Fast Filly har haft et års løbspause og kommer her ud for første gang siden. Har før vist 80 og er en kapabel hoppe, der har vundet løb på 1730m på dirttrack på Jägersro, samt løbet tæt op på 2400m også. Historisk set har resultaterne på Klampenborg ikke været gode, men trænes hesten af hjemmebanetræner Brian Wilson, og det kan tænkes at den er mere vant med forholdene samt undgår transport. Vil formentlig mangle løbet efter længere pause, men bliver interessant på længere sigt.V4-4, 4. løb

V4 afsluttes med et spændende lærlinge/amatøropgør, hvor flere har god chance. Skal vi se sidste års amatørchampion Cecilie Sjørup-Johnsen tage årets første sejr på ryggen af 9 Houdinithemagician?

A-chancer: 9-4-8-10 B-chancer: 2-5-1-3 C-chancer: 7-6

9 Houdinithemagician gik en absolut godkendt sæsondebut, hvor han dog ikke indfriede sin favoritværdighed i et felt af velgående heste. Kan forsvare sit tal og vil være sat frem af seneste start. Præsterer som regel bedst først på sæsonen. Får her sidste års amatørchampion i sadlen, der nok skal hjælpe Moss Vale- sønnen på vej til årets første sejr for begge.

4 Final Experiment sluttede flot af i sæsondebuten på Klampenborg og bør regnes som en af favoritterne her. Gik også pænt i Gøteborg senest i et stort felt i højere klasse. Trives bedst med længere distance, men har alligevel god chance for placering i top 3 her, hvor Royal Experiment-sønnen har gavn af 4 kilos rytterlettelse.

8 Holy Star tog flere fine placeringer på Klampenborg sidste år, men det blev ikke til sejr. Har ikke fordel af løb i kroppen, så formen er svær at vurdere. Ser ud til at være bedst på lidt kortere distance, men bliver hjulpet godt på vej her af dygtige Lea Olsen. Må betros en fremskudt placering.

10 Forever Romance kom med flere stærke aflsutninger i fjor og kan være lidt overset i dette felt. Løb træt i tung bane i seneste start i efteråret. Træner Tine Hansen meddeler, at hoppen træner godt, og i hænderne på dygtige Mikkel Johansen, er der chance for en god placering. Kan være en spændende outsider her.

2 Lomax var godkendt i sæsondebuten 2 længder bag Nephertiti, der siden vandt endnu en gang. Lagde meget hårdt fra start seneste på Jægersro, hvor kræfterne slap op til sidst. Har vundet med ryttere Louise Arnshed i bøjlerne sidste år og Lomax er som regel tæt på afgørelsen på Klampenborg. God pladschance.

5 Aros har forbedret sig for hver start i år og på de 1600m med træneren selv i sadlen, kan der være en sjov outsider chance her. Går med høj vægt, men har tacklet det fint førhen.