V4-analyse af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 3.206 kr. Vundet 0 kr. Hitrate 0/10.

Printvenlig version

V4-1: 4-3
V4-2: 6-1-7-2
V4-3: 4-10-6-7-13
V4-4: 1-10-4-3

Pris: 320 kr.V4-1

Der er god kvalitet blandt disse 2-åringer, hvor særligt 4 Grey Flash skiller sig ud, hvis man leder efter en blank. Alt kan ske i 2-års løb og med blot fem heste, kan man vælge at tage alle på, men der bliver brug for mange krydser i de næste afdelinger.

A-chancer: 4-3-1 B-chancer: 5-2

4 Grey Flash blev i april købt på Goffs Breeze Up auktion i England og alene på afstamningen, har hingsten favoritværdighed her. Med War Front som farfar passer de kortere distancer godt, og var også blandt dem med bedst tid i sin breeze. Som Breeze Up køb har han prøvet lidt af hvert allerede og kommer med en vis form, der, selvom træner Bent Olsen ikke har bygget yderligere på siden, rækker langt her.

3 Radiant Carlras leverede et stærkt prøveløb på dirten, og kommer fra træner Francisco Castro i Sverige, der er kendt for at sætte sine 2-åringer tidligt op. Var i prøveløbet foran Maid, der sluttede som anden i sin første start. Som søster til bl.a. Nokengang, har Radiant Carlras afstamning til at trives på græs og vil med garanti være velforberedt til opgaven.

1 Totally Convinced både trænes og ejes af Søren Jensen, der i den grad har fået vendt staldformen på det seneste. Endnu en velafstammet kandidat, der er i familie med flere 2-års vindere, og ligeså godt kan vinde, som de to førstnævnte. De har dog fordel af lidt rutine, så Totally Convinced bliver et outsiderbud her, som bestemt bør krydses på de større bonner.

5 Starlight Runner har også fart i blodet og kan være en tidlig type, der ifølge træner, opdrætter og ejer Helle Christensen godt kan være med hvor det sker første gang ude. 2 Chief in Command er også ud af en familie med fart og tidlige 2-års typer, men meldes ikke sejrsaktuel af træneren.V4-2

Det kan ligne en double til Brian Wilson med to gode chancer i 1 Royal Zem og 6 Ladys Choice. Med dygtige ryttere på begge er det mine højst betroede chancer her, men jeg tager et par mere med på kuponen.

A-chancer: 6-1 B-chancer: 7-2-8-5-3 C-chancer: 4

6 Lady’s Choice gik et rigtig fint løb i Gøteborg og var meget forbedret siden sin sæsondebut. De 1200m passer perfekt og hun ser ud til at være på vej frem. Andreas Tapia Dalbark er én ud af to professionelle jockeys i dette Young Riders løb, så han tager ikke kilo af, men er en dygtig rytter. Min knebne favorit her, idet hun virker mindre afhængig af baneforhold end 1 Royal Zem.

1 Royal Zem kom ud mod højere klasse senest, men mod heste han før har slået, og skuffede lidt trods et fint løbsoplæg. Er afhængig af vand i banen, og det tyder ikke på, at banen har fået nok vand til hans smag denne gang heller. Har alligevel topchance på formen og rides af dygtig lærling, der tager to kilo af og har redet Royal Zem til sejr på samme distance før.

7 Vejovis sluttede af på en absolut godkendt fjerdeplads i meget krævende bane i Odense med amatørrytter, hvor distancen var til den lange side under de forhold. Gangen forinden tabte rytteren bøjlerne, så det resultat er misvisende. Er en kapabel sprinter og de 1200m passer godt. Hvis humøret er der, kan han være en outsider her med dygtig rytter, der kender hesten i sadlen.

2 Four Dragons har endnu ikke vundet løb i Skandinavien, men det kan skyldes at de fleste løb har været på dirt. Har tre sejre fra England, to af dem på græs. Bliver spændende at se her på sprintdistance, som hun har tacklet godt på Jægersro. Kan være forbedret med løb i kroppen, har dygtig rytter på og trives hun på Klampenborgs bane, kan hun blande sig i striden.

8 Easter Surprise møder behagelig modstand her og prøver sidestykker for første gang. Har dog været prøvet med alm. blinkers tidligere, uden synlig forbedring på resultatet, men spændende at se om det skærper ham lidt her. Triochance som kan overraske.V4-3

Flere heste har chance her i et relativt åbent løb uden en klar favorit. En af de “sjove” har også fundet vej til min kupon.

A-chancer: 4-10-6-7 B-chancer: 9-12-1-13-3-11-5 C-chancer: 2-8

4 Tumblin’ Dice har gået i amatørløb de seneste starter og ser ud til at have mere at give, end han har vist. Missede starten sidst men kom pænt med, og var gangen forinden 3,5 længde bag en formstærk Forever Romance på 1600m, der siden vandt igen. Med Josefin Landgren i sadlen og sænket et kilo i tal, bliver den 11-årige vallak min knebne favorit her, selvom han normalt trives bedst på længere distance.

10 Houidinithemagician har været tæt på sejr i alle sine starter i år, og det er nok mere et spørgsmål om lyst end om form, at han ikke har vundet endnu. Skal rides lidt forsigtigt for at bevare motivationen og får her lærling på. En god chance her med kilo af, bærer vægt fint og tackler distancen.

6 Fauna har mødt ret gode heste i samtlige maidenløb indtil videre og kommer her ud i et handicapløb, hvor betingelserne ser meget bedre ud. Har været slået mange længder på papiret, men har ikke været redet fuldt ud, fordi der har været langt frem til striden. Prøves med sidestykker og er en spændende outsider første gang mod ældre heste.

7 Mink’s Chanel gik et rigtig pænt løb senest, hvor hun efter et afventende ridt havde sparede kræfter ind på opløbet, men fik trafikproblemer og det kostede vigtige længder. Sluttede alligevel kun 1,5 længde bag en formstærk vinder og fik et kilo for sin fjerdeplads. Vinder ikke så ofte men får en god mulighed her.

9 Margiduddi har ikke haft mulighed for at vise formen endnu, da hun ikke ville læsses. Viste gode takter i fjor med stærke afslutninger, og bliver løbet redet til hendes fordel, er en fremskudt placering realistisk trods årsdebut.

Et par luringer kan være 1 Gardo Morris, der gik pænt første gang på Klampenborg og ser ud til at rumme udvikling, samt 13 Peggy’s Daughter, der denne gang kommer ud uden overvægt og for gavn af lærlingens lettelse. Var forbedret i sidste start, og løser det sig fra spor 13, kan hun være med fremme. 12 Miss Else vinder ikke så ofte og har døjet lidt med luftvejene, men gik godt i debuten og har den form holdt efter to måneders pause, rækker det langt her.

V4-4

Endnu et åbent løb i V4-finalen. 10 Barnaby kan blive farlig på 1600m, mens 1 Warp Core skal trodse høj vægt for at vinde. Den forsigtige spiller krydser alle.

A-chancer: 1-10-4-3-2-5 B-chancer: 8-12-7-13-11 C-chancer: 6-9

1 Warp Core har været meget stabil igen i år mod gode heste, og har vist sig stærk på sprintdistance også. Bærer den høje vægt fint, men 67 kilo er i den høje ende. Kan få en god indvendig rejse fra spor 1, der kan spare lidt længder i svinget. De 1600m har han vundet på flere gange. Tabte en sko i eneste løb på 1600m i år, så resultatet er misvisende.

10 Barnaby lagde ud med en overraskende sejr i debuten over netop 1600m. Blev hævet i tal og har løbet mod gode heste på kortere distance siden, hvilket har været lidt svært. Han er en sej hest, der ikke giver sig uden kamp, og formen er som regel stabil det meste af sæsonen. God chance her.

4 Heart of Baileys kommer med frisk sejr fra Göteborgs græstæppe og besøger her Klampenborg for første gang, hvilket altid giver en usikkerhed. Trives på distancen, har god vægt og har form til at gøre sig gældende her, hvis ellers hun tackler banen.

3 Dream’run løber ikke sine bedste løb med så høj vægt som her, og de 65 kilo kan være meget for den lille hoppe. Kommer nu ud på 1600m og har vist form til at kunne vinde, efter at have været med helt fremme flere gange.

2 Hongkong Paradigm er ikke så stabil, men har stor kapacitet og speed, når det hele flasker sig. Vandt flot over senere vindende Isetan, sidst hun var på Klampenborg, så formen er bekræftet. Går sine bedste løb på Klampenborg og har trives fint på 1600m.Skal forsvare tre kilo mere her i et stærkere felt. Triochance.

5 Negroamaro gik godt senest med flot afslutning på 1200m, selvom 1400m virker som den bedste distance. Har løbet med frem og været slået med få længder på 1600m, men det er ikke blevet til sejr. Stortrives på Klampenborg og må med i triospillet. Outsiderchance hvis favoritterne ikke slår til.

8 Exquest vandt første sejr i flere år senest i Århus og det kan have givet ham blod på tanden igen. Har stabil form og kan vinde her, hvis han vil, men det er ofte en humørsag for den ældre herre.

12 Sawbox Carlras kæmpede flot senest på 2400m, som vel ikke er favoritdistancen. Det er de 1600m til gengæld. Løber her i klasse 3 mod formstærke heste, men en fremskudt placering er bestemt inden for rækkevidde.

7 Red Zone sluttede godt af i Odense senest i en krævende bane, hvor han sluttede tredje. Tackler de 1600m fint og trives på Klampenborg, hvor han vandt på samme distance i fjor - dog med blinkers, hvilket han ikke har på i dag. En fin outsiderchance i et åbent opgør.