V4-analyse til Klampenborg Galop lørdag d. 17. august

Udarbejdet af Christina Borreby.

Tipperstatistik: Spillet for 6.314 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 52,4%. Hitrate 1/21.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 4-3-5

V4-2: 8-7

V4-3: 8-2-3

V4-4: 12-7-6-10

Pris: 144 kr.V4-1

Et 2-årsløb, hvor Bent Olsen stiller klar med tre vel afstammede debutanter, mens de tre øvrige deltagere har gjort god figur hver især og er svære at skille. Selvom debutanterne rummer kapacitet, holder jeg på de tre, der kender til jobbet.

A-chancer: 4-3-5 B-chancer: 2-1-6

3 Ina kom fint med fra start senest, men tabte siden længder på bagsiden. Kom meget stærkt bagfra og hentede mange længder på feltet. Ligner en hest, der vil få fordel af de ekstra 200m denne gang og bliver med løbet i kroppen min knebne favorit her.

4 My Little Sister gik et stærkt løb i sin debut og fulgte op med en fjerdeplads i Produce Stakes, efter en fin rejse. Der var form på løbet og var ved den lejlighed én længde foran 5 Starlight Runner, der siden var anden i et maidenløb. Må være med i afgørelsen her.

5 Starlight Runner har lagt godt fra start de seneste to løb, og ligner en stærk hest. Kæmper til stregen og sluttede senest én længde bag Marc Stotts debuterende Palazzi på 1400m, med flere længder ned til det øvrige felt.

De tre debutanter fra Bent Olsen er svære at vurdere. 2 Khal Drogo er en velafstammet hingst efter Dragon Pulse, der selv var skarp som 2-åring, mens 1 Laban er helbror til Silverstone, der også gik godt som 2-års. 6 Wonder Why har også afstamning til at være tidligt på færde, men samtlige behøver måske løbet?V4-2

8 Zacapa er et modigt blankbud her, efter en fin præstation sidste uge. Med et par andre sejrskandidater, kan den sikre spiller vælge at gardere, og jeg tager 7 Gold Devisor med.

A-chancer: 8-7-5-3 B-chancer: 4-6-2 C-chancer: 1

8 Zacapa gik et flot løb senest i amatørløb på Derbydagen med udenlandsk rytter, og sluttede som to’er efter indvendig rejse på rails. Det var karrierens første start på Klampenborgs græs over samme distance som dagens, og med Manuel Martinez i sadlen denne gang, tror jeg på sejr.

7 Gold Devisor kommer ud på fin distance her og har en god statistik med Oliver Wilson i sadlen. Bærer høj vægt, og det kan måske koste sejren, men kan bedre end senest og bør ikke afskrives som outsider her.

5 Ladys Choice kommer direkte fra sejr over 1100m på Derbydagen, og har ikke sine tre ekstra kilo med her. Har dog ikke gået sine bedste løb på 1400m, der måske kan blive det længste. Med ro undervjes og rette løb er hun vinderaktuel igen.

3 Bitcoin var slettet senest, men er hun på toppen igen, er hun en speedy type, der kan være med i legen her. Gjorde det godt mod ældre heste i forrige løb, hvor hun blev redet af lærling. Får her formstærke Carlos Lopez i sadlen, og kan vise sig som en spændende outsider.

4 Barnaby gik et fint løb senest, men kunne ikke stille noget op overfor en overlegen Melissa Jordan, og blev træt til sidst. Møder her mildere modstand, og er trioaktuel, sammen med 6 Easter Surprise, som længe har danset om grøden og virkede positiv med blinkers senere.V4-3

Et åbent løb hvor 8 Saw Box Carlras står med god chance og 2 Frost kan blive farlig med lidt at træde i. Tror fortsat på at 3 Sant’elia kan overraske, og kommer derfor med på min kupon.

A-chancer: 8-2-9-5 B-chancer: 3-7-6-4-1

8 Saw Box Carlras er velgående for tiden og trives godt under Nicolaj Stott. Måtte se sig slået af en stærk og kapabel hest senest. Har haft pause op til sidste start og måske løbet har finpudset formen. Bærer vægten fint og er en kneben favorit i et åbent løb.

2 Frost fik lagt hårdt ud sidst og manglede kræfter til sidst. Har været med fremme i de fleste starter og formen er der. Er sænket et kilo, men får først gavn af det i næste start. Lidt vand i banen er kun en fordel og han må være med på stregen.

9 Nephertiti rides af ny rytter denne gang, der tager tre lærlingekilo af, men får ikke gavn af det ene kilo, hun blev sænket efter fjerdepladsen i sidste uge. Er altid med derfremme, men slog ikke til senest trods fin rejse, og kommer ikke med på min kupon denne gang, hvilket kan være en fejl.

5 Sun Of A Gun lå bag de førende senest og gik ud i banen rundt svinget for at finde angrebsplads. Hang ikke på, da de to foranliggende trak fra, og er lidt en type, der gerne skal have selskab hele vejen. Har form til at vinde her, hvis løbet passer ham. Triochance.

3 Sant’elia gik i front senest og løb pænt med indvendig rejse, men blev træt med 200m til mål. Var kort slået gangen forinden, og havde derfor lidt fidus til hende senest. Rides denne gang af Carlos Lopez, og måske han kan finde et ekstra gear. Outsiderchance, som kan være sjov at have med på kuponen.

7 Dream’run må ikke overses, da hun snart står så lavt i tal, at en sejr kan komme lige pludselig. Starter her i lavere klasse med høj vægt på god distance. Trives normalt ikke med for høj vægt, modsat 8 Saw Box Carlras, som hun møder igen her. Triochance.

6 Hongkong Paradigm løber efter humør, men har bekræftet formen tidligere og bør kunne være med i trioen her. Må krydses på de store kuponer.V4-4

Endnu et åbent opgør, hvor valget næsten står imellem at gå blankt på 12 Kengät Jalassa, eller tage nogle sjove modbud på. Jeg garderer med et par andre.

A-chancer: 12-7-6-10-2 B-chancer: 5-9-8-4-1 C-chancer: 11-3

12 Kengät Jalassa har ventet på lidt mere at træde i og i lørdags blev det til sejr på 1600m. Fik her en rejse nede i feltet og arbejdede sig op helt udvendigt i svinget. Har før vundet på 1800m, og det er ingen ulempe. Straffes ikke for sine sejrskilo her, og ligner hesten at slå med endnu mere vand i banen denne gang.

7 Amazonia gik forrygende for amatørrytter senest på 1200m og rundede de meste af feltet ned igennem opløbet. Rides med to kilos overvægt, men egentlig er det kun et kilo, idet præstationen i sidste uge udløste ét kilo også. De 1800m bør ikke volde problemer.

6 Tumblin’ Dice er ikke så starthurtig og har de seneste starter på Klampenborg haft svært ved at hente feltet på 1600m. De 1800m passer den ældre herre bedre og lidt at træde i er absolut ingen ulempe. Se op!

10 Margiduddi vil også have gavn af de 1800m og en ikke for hurtig bane. Har haft trafikproblemer i flere starter, men holder fin form og kan tage karrierens første sejr når som helst.

2 Rosegold tabte mange længder fra start forrige gang, men tog revanche senest og fulgte godt med hele vejen. Sluttede stærkt af og det kan være en fordel at løbet er 1800m denne gang. Rides af lærling denne gang, men får de en god start, er hun sejrsaktuel.

5 Holy Star har haft fin form sæsonen igennem, og løbet tæt op, pånær ved en start på dirt og 1800m på Klampenborg. Distancen kan således være det længste, men kan være en sjov outsider.

Heste som 8 Peggy’s Daughter og 9 Houdinithemagician må ikke glemmes her. Sidstnævnte skuffede senest, men trives godt på 1800m.