V4-analyse til Klampenborg lørdag d. 14. september

Udarbejdet af Christina Borreby.

Statistik: Spillet 6.934 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 47,7%. Hitrate 1/25Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 5-3-4-7

V4-2: 12-1-7-6-5-3-4

V4-3: 2-9-6-5-10-4

V4-4: 3 Coat Of Arms

Pris: 336kr.V4-1

Et svært toårsløb med flere debutanter iblandt indleder V4. Med udsigt til blød bane står og falder det hele med, hvem der tackler det. 5 Upper East Side har ifølge træner Marc stott fordel af det og kan være en modig blank.

A-chancer: 5-3-4 B-chancer: 7-8-1-6-2

5 Upper East Side har prøvet jobbet et par gange nu, og var senest slået 4,5 længde i et formstærkt Produce Stakes. Meldes af træneren som en hest, der vil have fordel af blød bane og med god chance. Bliver derfor favorit her.

3 Mancini tabte lidt fra start senest og fik udvendig rejse, som kostede på kræfterne. Var gående indtil midtvejs i opløbet, og med rutinen samt 200m kortere løb, har han en fin chance her, hvis han tackler en krævende bane.

4 Dane Bell fik en andenplads i sin debut på dirt, i et lille, men formmæssigt fint felt. Prøves nu på græsset og tackler hoppen dette, rækker formen til sejr. Skal med på bonnerne.

7 Wonder Why er halvsøster til tre toårsvindere, herunder Zoffy, som vandt sin debut i blød bane. Var startklar for en måned siden, men blev slettet op til. Kan være en outsider her, sammen med 8 Refueled, som er et Breeze Up indkøb og er betroet af træner Ian Archer.V4-2

Fuldt hus i Dansk Galop Auktionsløb, hvor 6 Sea Moonster kan være en interessant luring og et modbud til favoritterne.

A-chancer: 12-1-7 B-chancer: 6-5-3-4-10-11-2-10-8-9

12 Radiant Carlras har vundet 2 ud af 3 starter, og kom i uføre ind på opløbssvinget den ene gang, hun var slået. Fik ikke fronten i den start, og så ikke ud til at slappe helt af med det.

Får her udvendigt startspor og det er spændende hvad taktikken bliver. Udvendig rejse og længere distance i blød bane, kan måske koste sejren hos den ellers formstærke hoppe.

1 Strada tog en flot andenplads i Dansk Kriterium og den speedy hoppe beviste hermed, at hun også tackler længere distancer. Måtte gå udvendigt i svinget og var sidst ind på opløbet, men speede sig vej frem. Lille, let type, der kan være en fordel i blød bane.

7 Deanston lå længere nede i feltet senest end i de forrige starter, men sluttede godt af efter indvendig rejse. Genforenes med rytter, som kender ham fra sejren i årsdebuten, og ligner en stærk hest, der kan tackle underlaget, hvilket afstamningen også indikerer. Vinderchance.

6 Sea Moonster kommer fra en flot præstation som anden i SM for 2-åringer i Norge, hvor Sea The Moon sønnen var slået 7 længder af kapable Ascott Brass, der siden var på stregen med top 2-åringen Silent Night. Sea Moonster havde langt ned til de øvrige, og var selvgående i mål. Har afstamning til krævende bane og kan være en spændende luring her.V4-3

En blødbanespecialist som 2 Kengät Jalassa kunne være et modigt blankbud her, men se op for flere andre, heriblandt 6 Ayo, der er i fremgang.

A-chancer: 2-9-6-5-10-4 B-chancer: 3-8-1 C-chancer: 11

2 Kengät Jalassa var senest udsat for flagstart, og kom ikke rigtigt med i løbet, så se bort fra den start. Trives rigtig godt i blød bane og viste sig vældig formstærk i de to forrige starter. Er gået op i klasse og kommer ud med behagelig vægt, modsat de 67 kilo, han vandt overlegent med i forrige start. En kneben favorit i et felt, hvor flere har chance.

9 Wyclef har en flot sæson med placering i seks ud af ni starter i en alder af 13 år. Står bedre til vægtmæssigt i forhold til 2 Kengät Jalassa end sidst de fulgtes i mål, men der var der ikke lige så meget at træde i, hvilket normalt gør denne konkurrent mest farlig. Tackler også blød bane og må være med på stregen.

6 Ayo gik et flot løb senest for Marcos Robaldo, der have noget at holde i meget at vejen. Kommer her ud i et godt handicap. Var kun slået 1,5 længde af Vintage Quality og Naabsa, der viser op mod 70, og med en lignende præstation i blød bane, vinder hun.

5 Forever Romance har haft en flot sæson med hele tre sejre, men er tilsvarende steget ni kilo i handicap. Har gjort én start i blød banen i fjor og var slået mange længder, trods fin form, så spørgsmålet er, hvordan hun tackler underlaget her. Kommer gerne lidt bagfra, så kan have fordel, hvis de andre bliver trætte i front.

10 Barnaby var også med i flagstarten senest og den start skal glemmes. Var anden, kort slået, gangen forinden, og trives godt i blød bane. Rytteren vandt med ham i sæsondebuten og kender hesten godt. Kommer lidt ned i klasse og må ikke glemmes af spillerne.

4 Zahraa gik et pænt løb med flagstart og hentede en del længder undervejs. Var hårdt betroet af træneren ved den lejlighed, efter at være kommet ovenpå en periode med muskelproblemer.

Prøves nu med sidestykker og rides af dygtig jockey. Outsiderchance.V4-4

Endnu en god opgave venter for 3 Coat Of Arms her, og Flemming Velins Galileo-søn bliver holdepunktet i V4.

A-chancer: 3 B-chancer: 2-4-7-1-6-8-5

3 Coat Of Arms Vandt på 2200m senest i blød bane i lignende løb, og kommer nu tilbage på de 1800m, som kun vil være en fordel. Har to tredjepladser på distancen bag King David og Guiseppe Piazzi i Listed-løb, og sejren her ligger til højrebenet.

4 Sea Commander var godt gående på 1600m senest, hvor han efter udvendig rejse sluttede godt af til tredjeplads. De 1800m bør ikke volde problemer. Var hårdt på biddet på bagsiden og slapper han mere af undervejs, er det en fordel. Resultat- og talmæssigt den, der bedst kan udfordre favoritten.

2 Magnum er en stærk hest, der tidligere har gået fint med noget at arbejde i. Har gode resultater med Carlos Lopez i sadlen. Var fire længder bag favoritten senest, på en distance, der burde være bedre for ham, men han før vundet på 1800m. Triochance.

7 Reet Petite gik godt på 1800m i Klampenborg for nogle starter siden og var siden kort bag Swan Black, der siden har vundet storløb i Norge. Den form rækker lang her og hun kan være en sjov outsider, for dem der gerne vil doble kuponen.