V4-analyse til Klampenborg

Af Christina Borreby

Tipperstatistik: Spillet for 4.726 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 69,9%. Hitrate 1/15.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 5-3-4

V4-2: 6-4-2

V4-3: 4-10-8-1-2-3

V4-4: 1-7-3

Pris: 324krV4-1

Et 2-årsløb med tre debutanter, der er svære at vurdere, og tre der allerede har vist gode takter. Alt kan ske i 2-årsløb og ingen er uden chance. Jeg vælger at krydse de tre af de rutinerede.

A-chancer: 5-3-4 B-chancer: 6-2-1

5 Stoneeye’s Kitten tabte lidt længder fra start i sin debut, men skød godt frem rundt svinget i Århus. Herefter trak førende Strada fra i et højt tempo, og Stoneeye’s Kitten tog jagten op alene, uden nogen at følges med i opløbet. Svær at skille fra 3 Billy Byrnes her, da begge vil være gået yderligere frem, men med farten på løbet i Århus senest, tror jeg på på kneben fordel til 5 Stoneeye’s Kitten.

3 Billy Byrnes har nu sin debut overstået og var absolut godkendt som fjerde. Fik lidt problemer undervejs og gik udvendigt i svinget, mens de førende trak fra inde i banen og der blev for langt frem. Vil være forbedret med det løb i kroppen og har stor vinderchance her, hvis han er kommet sig efter starten senest.

4 Chief In Command viste fremgang i seneste start og skal ifølge træneren lige “vækkes” lidt, hvilket han bedst bliver gennem løb. Vil derfor givet komme yderligere forbedret her. Der var meget fart på fra start til slut senest over 1000m, og det gik måske lige stærkt nok. Havde længder frem til 5 Stoneeye’s Kitten, men med yderligere forbedring og 200m mere at løbe på, kan han være med derfremme, og kan være sjov at have med på de større bonner.

6 Targaryen er andet afkom efter 2-årsstjernen Prinsessen, og er således halvsøster til 2000 Guineas vinderen Prince Charming, der først begyndte at vise de helt gode takter senere på sin 2-årssæson. Kan som hoppe være tidligere klar og må have godt med speed i blodet. En outsider første gang ude.V4-2

Et maidenløb hvor tre-fire heste skiller sig ud på formen og formentlig skal afgøre det mellem sig, mens der kan gemme sig et par luringer blandt det øvrige felt. 6 King’s Tavern ligner en god chance for Marc Stott.

A-chancer: 6-4-2 B-chancer: 7-1-3-9-8-5

6 King’s Tavern viste stor fremgang senest på 1600m og er en hest, der ifølge træneren har stor kapacitet. Har han fundet melodien nu, og begynder han at vise, hvad han kan i løb, vil der formentlig være stor fremgang fra start til start. Der er stærk form på Marc Stott staldens heste, og derfor bliver King’s Tavern mit knebne vinderbud.

4 Nathaniella har været velgående siden sin debut og løbet op med gode heste. Er nu tilbage på kortere distance, og det er en fordel. Sidste start må man se bort fra, det var ikke optimalt med 2200m og lidt at træde i. Er bedst inde på tallet og har god vinderchance på fod med 6 King’s Tavern.

2 Fair And Square er gået frem for hver start og har vist god form som fjerde bag 2000 Guineas-vinderen Prince Charming og senest kort bag Prinsesse Kia, der vandt gangen efter. Den form må række et pænt stykke her, og hun vil nok være med helt fremme. Træner Birgitte Nielsen har også ramt god staldform nu, og kan have en vinderchance her.

7 Iwannabetheonlyone har lige startet på Bro Park i onsdags, hvilket ikke er trykt i programmet. Det blev en fjerdeplads slået med fire længder på 1400m. Gangen forinden blev det til en andenplads på 1600m, så formen fejler ikke noget. Er blevet vant til græs og kender nu banen, og sidder de tætte starter ikke i kroppen, kan hun være løbets outsider.

1 Tindalltrendeagle har gjort mange starter på dirt i efteråret på stayerdistance, hvilket ikke ser ud til at have fungeret. Var slået 3,5 længde på 1200m græs i fjor, og der vil givet være forbedring ved at have ham tilbage på græs.Gør sæsondebut her og formen er et spørgsmålstegn, men kan som højest handicappede ældre hest i feltet måske være en luring.V4-3

En spændende afdeling, hvor man kan fristes til at stå blankt på 4 Saw Box Carlras, der ikke har fået kilo med efter sejren i sidste uge. Slår han ikke til, ser det meget åbent ud, og den sikre spiller lukker afdelingen.

A-chancer: 4-10-8-1-2 B-chancer: 3-9-6-5-7

4 Saw Box Carlras kommer direkte fra sejr i sidste uge og er ikke straffet kilomæssigt her. Kærver en stærk rytter og går godt for Nicolaj Stott, som rider her igen. Har tacklet høj vægt fint førhen og trives godt på de 1600m, hvor han før har vundet. Der bliver flere om buddet, men 4 Saw Box Carlras ser ud til at have en lille fordel, såfremt hans hyppige starter ikke viser sig i kroppen.

10 Nephertiti har leveret stærke præstationer i år med to sejre og flere placeringer. Har gået på 1800m de sidste fire starter og var forrige gang bag en formstærk Melissa Jordan, der siden vandt endnu en gang. Er nu tilbage på 1600m, hvor hun vandt tidligere, og kan blive farlig her.

8 Kengät Jalassa har nu flere løb i kroppen og formen er ved at være stabil nok til, at en sejr nærmer sig. Trives godt på Klampenborg og har før vundet på 1600m, men ville måske foretrække lidt mere at træde i. Triochance.

1 Barnaby vandt i årsdebuten og har måske kæmpet lidt med sit tal siden. Er nu kommet tilbage i et tal, han kan forsvare. Kommer ned i klasse her, og plejer at gå godt i det selskab. Har taget de fleste af sine sejre på 1600m og plejer ikke at have problemer med at bære vægt, men 67 kilo kan vise sig at være for højt. Outsiderchance og triochance.

2 Pitch Perfect fik længe ventet hul på bylden senest, efter at have prøvet kræfter med supersprint gangen forinden. Så ud til at trives med et løb fra front efter eget humør, og spørgsmålet er om det bliver muligt med lignende oplæg på 1600m. Formen er i hvert fald bekræftet og har han rette indstilling på dagen, kan han blande sig i striden igen.

3 Sant’elia har nu tre løb i kroppen efter længere skadespause, og viste i sæsondebuten gode takter bag Why Not og Prinsesse Kia, der nu står efter 72. Blev hævet ni kilo for den præstation, hvilket hun ikke kunne svare starten efter, og blev hurtigt sænket igen. Er nu tilbage på 1600m og kan være en luring, såfremt hun kan leve op til sit tal.

9 Aros vandt i Århus senest i et aldersreguleret løb, hvor han var godt inde på vægten. Mødte mere beskeden modstand end her, og er nu hævet i tal. Har holdt stabil form, hvis man ser bort fra starten i Odense, og med Shane Karlsson i sadlen kan det måske række til trioplacering.V4-4

Et amatørløb hvor Lea Olsen denne gang sidder på 1 Sun Of A Gun med opadgående form, og dermed ikke kan undgå at blive favorit, men der er flere om buddet, der må et par ekstra krydser på den sikre kupon.

A-chancer: 1-7-3 B-chancer: 8-6-4-9-2-5

1 Sun Of A Gun viste flot fremgang i sidste uge, hvor han virkelig havde mod på jobbet. Gik også med høj vægt der uden problemer, og i amatørløb med Lea Olsen i sadlen har vægten endnu mindre betydning. Fik et kilo for andenpladsen, som ikke er med her. Træneren advarer dog om, at han har haft mange starter den seneste måned. Sidder det ikke i kroppen, er han vinderbuddet.

7 Forever Romance skuffede lidt i seneste start, men fik udvendig rejse og blev ikke redet helt i mål, da jockeyen kunne se, at de ikke kunne nå frem. Plejer at gå godt for Mikkel Johansen i amatørløb, hvor det i år er blevet til to sejre. Mikkel har gavn af to kilos lettelse og et hattrick er ikke uden for rækkevidde.

3 Wyclef tog senest en imponerende sejr i en alder af 13 år, og bekræftede at lysten til væddeløb ikke fejler noget. Formen er der og han trives godt på distancen og i let bane. Er hævet to kilo, og det kan måske koste sejren, men er bestemt trioaktuel, og må krydses på en større kupon.

8 Houdinithemagician har haft nogle ugers løbspause og det kan have hjulpet lidt på gejsten. Viste god form tidligere på sæsonen, men manglede lysten til at kæmpe hele vejen. Trives godt med Cecilie Sjørup-Johnsen i sadlen, der dog ikke kan få gavn af sine to kilos lettelse her. Vil nok være i trioen og på rette dag være en outsider.

6 Holy Star gik på Jægersro senest og får nu græs under hovene igen. Leverede en flot præstation i sæsondebuten, kort bag Forever Romance, som er en af hestene at slå her. Blev da redet af Lea Olsen, som altid har en fordel af sin rutine i amatørløb. Må være yderligere sat frem med to løb i kroppen, og kan være en outsider.

4 Frost viste god form fra sæsonstart, men siden har han ikke vist sig fra bedste side. Er sænket et kilo og kan aldrig helt afskrives på de store bonner.