V4-analyse til Klampenborg lørdag d. 10. august

Udarbejdet af Christina Borreby.

Tipperstatistik: Spillet for 5.798 kr. Vundet 3.306 kr. TBP 57%. Hitrate 1/19.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 3-2-6

V4-2: 2-13

V4-3: 2-7-6-4

V4-4: 8-9-7-1

Pris: 192 kr.1. løb / V4-1

Med tre debuterende 2-åringer i V4-1, kan det blive nødvendigt med bred gardering, for at komme sikkert videre. Jeg tror vinderen findes blandt de tre, der har prøvet jobbet.

A-chancer: 3-2-6-4 B-chancer: 1-8-7-5

3 Aperol Spritz var tredje i debuten i et løb, der siden har vist sig at være ret så formstærkt, idet to af hestene, hun slog ved denne lejlighed, har vundet siden, mens vinderen Deanston, var slået med mule til andenplads i Produce Stakes. Vil komme yderligere forbedret her, fra træner med god staldform. Vinderchance.

2 Targaryen kommer fra en kort slået andenplads i Oslo, efter fin føring hele vejen. Flere længder ned til de næste heste. Formen på løbet er svær at vurdere sammenholdt med førnævnte, men er velafstammet og rummer meget udvikling. Vil kæmpe med om sejren her.

6 Starlight Runner var absolut godkendt som femte i Produce Stakes, taget i betragtning at hoppen var sparsomt trænet op til. Lå i front meget af vejen og vil komme yderligere forbedret med løbet. Må være med fremme og en fin triochance her.

4 Silver Dash kommer fra Francisco Castros stald, og hans 2-åringer skal man altid se op for. Har løbet kvalifikationsløb på dirt i en godkendt tid, og kan meget vel rumme mere med græs under hovene. Outsiderchance.2. løb / V4-2

Spillerne står overfor en svær opgave her i V4-2, hvor samtlige heste løber med chance. Har man råd, bør alle med på kuponen, og tør man satse, ligner det at 2 Warp Core står med fordel. Jeg gardere ham med sejrsmaskinen 13 Melissa Jordan.

A-chancer: 2-13-10-11-8-9 B-chancer: 4-12-5-3-1 C-chancer: 6-7

2 Warp Core gik flot mod stærke sprintere i Gøteborg senest. Fik i forrige start på Klampenborg en lang rejse og hentede mange længder på førende 13 Melissa Jordan i opløbet, der fik en lettere opgave langs rails. Har vist sig stærk som sprinter, og får gavn af den kortere rejse fra spor 2. Han er sænket et kilo og der er god form på stalden. Har stor vinderchance her.

13 Melissa Jordan så stærk ud ved sejren senest, hvor hun fandt ekstra kræfter 100m før mål, efter at have ført hele vejen. Har gået godt fra front, en taktik der kan blive svær at løse fra spor 13, men ligner en hest der rummer udvikling. Står nu dårligere til over for 2 Warp Core, der var tættest bag senest og her har gavn af bedre startspor. Vinderchance hvis løbet flasker sig.

10 Barnaby var tilbage ved sig selv i seneste start, efter fire starter uden for pengene. Er nu tilbage i det tal, han forsvarede ved sejren i sæsondebuten. Vandt klasse 4 finalen i fjor og har i år bevist, at han kan begå sig i klasse 3 også. De 1600m passer ham altid godt, og han må ikke overses af spillerne her. Vinderchance.

11 Trinity gjorde comeback senest efter et års skadespause og det blev en overraskende sejr. Har været meget stabil i tidligere sæsoner, og kan sit tal. Trives godt på banen og det er ikke utænkeligt, at han tager anden sejr på stribe her.

8 Saw Box Carlras kommer med to friske sejre og har holdt lidt løbspause siden, efter flere tætte starter. Hang lidt i opløbet ved seneste sejr, men bør komme frisk og veloplagt her, hvor han jagter hattrick.

9 Lima har jeg troet på i de seneste to starter, hvor hun begge gange har været uheldig undervejs, men sluttede godt af. Modsat flere af konkurrenterne, er hun ikke steget i kilo, og det kan få afgørende betydning her i et tæt felt. Outsiderchance.

4 Hongkong Hemi havde spor 13 senest, men var trods udvendig rejse kun slået tre længder i mål. Denne gang sidder Oliver Wilson i sadlen på ham, selvom han var foran med 12 Dream’run senest. Prøves denne gang med sidestykker og kan være en spændende fidus.3. løb / V4-3

Flere formstærke handicappere skal dyste i klasse 4 finalen. 2 Althon stortrives på Klampenborg og 1600m, mens hjemmebanens 7 Frost har løbet med lidt skjult form.

A-chancer: 2-7-6-4 B-chancer: 1-5-3

2 Althon er sparsomt startet i år, men debuterede med sejr og fulgte op med en tredjeplads slået med bare to længder af 5 Heart Of Baileys og 6 Sun Of A Gun. Begge dele var på 1800m. I fjor vandt han to gange på 1600m, og bliver en kneben favorit i et åbent løb.

7 Frost har været med fremme i de to seneste starter, trods urutinerede ryttere. Løber lidt med skjult form og kan sit tal. Vil helt sikkert være sat op til at vinde her med dygtig rytter, der kender ham.Trives på alle distancer fra 1200-2200m, men to af karrierens seks sejre er på netop 1600m. Vinderchance.

6 Sun Of A Gun fik hul på bylden i sit nye regi senest, og ser ud til at nøglen til hesten er fundet. Fortsætter udviklingen, kan han mere end sit nuværende tal. De 1600m kan være til den korte side, men er i lavere klasse end senest, hvor distancen blev prøvet. Må regnes med vinderchance.

4 Sant’Elia har to tredjepladser med sig på 1600m på Klampenborg, og ligner en hest i udvikling. Er to kilo bedre inde over for 1 Nephertiti fra samme træner, og kan være løbets store outsider. Jeg tager hende med som en sjov fidus i mit forslag.

1 Nephertiti gav i fjor indtryk af at være bedre på mere distance, men har haft en stærk sæson i år med to sejre på 1600m. Står nu fem kilo højere end i sæsondebuten og fik et kilo for sin andenplads senest, hvilket måske kan koste sejren her, især hvis banen bliver hurtig. Triochance.

5 Heart Of Baileys har ikke rigtig fundet sig til rette med 1600m på Klampenborg, men har vundet på distancen i Gøteborg tidligere i år, samt på 1800m her på banen. Vil have gavn af en bane, der ikke er for hurtig. Går med høj vægt her, men må række til en trioplacering.

3 Forever Romance har taget karrierens to sejre i amatørløb i år på hhv. 1600 og 1800m. Står nu 6 kilo højere i i formtal end i starten af sæsonen og møder her formstærke heste fra højere klasse. Slutter gerne af med god speed, og har her Carlos Lopez i sadlen til at forvalte chancen. Trio- og mindre outsiderchance.4. løb / V4-4

A-chancer: 8-9-7-1 B-chancer: 12-13-11-6-3-5-10-14-2

8 Gypsy Cat har blot startet seks gange i karrieren og forbedrer sig fra start til start. Det blev til en fin sejr senest, efter et veldisponeret ridt fra spor 13. Fik tre kilo for sejren, men rummer udvikling og kan få nemmere rejse her.

9 Margiduddi har været med fremme i de seneste starter, og sidst fik hun trafikproblemer flere steder i opløbet. Er ikke gået op i tal. Kommer altid med god speed til sidst og bliver der ikke for langt frem, så har hun god vinderchance.

7 Houdinithemagician var klart forbedret efter løbspause i seneste start, og har nu fået længere pause igen. Trives godt på distancen og rides af lærling, der har fundet melodien og tager fire kilo af, hvilket kan være afgørende i denne type løb.

1 Tumblin’ Dice trives altid godt på Klampenborg, men missede starten og tabte alt for mange længder senest til at kunne nå frem. Går bedst på længere distance, men har løbet med frem til andenplads på hhv. 1600 og 1800m i år. Kan være løbets store outsider, såfremt han kommer med fra start.

12 Kengät Jalassa gjorde en fin indsats senest, på en distance, der nok er lige det korteste. Har holdt stabil form, men ikke været i trioen endnu. Vil have gavn af lidt vand i banen, og har bedre chance på dagens 1600m.

13 Peggy’s Daughter vandt en overraskende sejr senest og løber meget efter humør. Kan mere end sit tal, men bestemmer selv, om hun vil vise det i løb. Har taget begge karrierens sejre på 1400m, og derfor kan 1600m med startspor 13 kan blive langt. Har form til at vinde, hvis løbet flasker sig.

Også chance til 11 Miss Else, der som regel kommer forbedret, når starterne ikke ligger for tæt, og 6 Marvelocity fra samme træner, der gik sit bedste løb hidtil senest. 3 Stellar Jet har skuffet lidt efter sin sejr i årsdebuten, men var ikke langt fra senest og er et triobud sammen med førnævnte. 5 Rosegold missede starten senest og er rytterforbedret - kan være et sjovt longshot som vinder og plads.