Junckers Bedste Spilbud

Af Claus JunckerV4-forslag

V4-1: 2

V4-2: 2-9-1-13-14

V4-3: 5

V4-4: 15-1-2-12-11-4

Pris 60 kr. og spilles fem gange til i alt 300 kr.Den sikre

5 Cash Crowe (V4-3, 9. løb) tilhører den europæiske hoppeelite og selv efter en længere pause, er den disse konkurrenter overlegne.

Vandt efter en tilsvarende pause sidste års Hoppeelite i opvisningsstil – og det trods dødens den sidste omgang. Gangen efter var den slået med godt en længde af spidshesten Darling Mearas efter at have siddet i dødens den sidste omgang. Det var en Darling Mearas i topform, der kom med en sejr i EM for Hopper starten forinden. Gangen efter var positionerne byttet om i SM for Hopper og så vandt Cash Crowe helt let.

Blev slettet fra en tiltænkt start i Stoeliten på Axevallas StoChampionats-dag den 21/7 pga. en hovbyld, så formmæssigt har Cash Crowe været startklar længe. Petri Puros heste er altid meget velforberedte, og jeg forventer absolut ikke, at Cash Crowe mangler løb i kroppen.Blankbud

2 Delicious One (V4-1, 7. løb) imponerede klart mest af alle i hoppeprøverne, hvor den var med i en hastig åbning og tilbragte de første 500 m i 11-tempo som første hest i andet spor, inden den fandt plads i vinderhullet. Med 500 m igen overmandede den, den førende Delicious Babe i et snuptag og forsvandt langt væk fra konkurrenterne. Præstationen indgyder respekt hos konkurrenterne, og det kan udnyttes her.

1 Danielle D D og 5 Dream Girl er løbets hurtigste startere, mens Delicious One er hurtig nok til at svare 3 Dusty Shadow ud fra start. Jeg tror, at den af Danielle D D og Dream Girl der rammer spids, er interesseret i en god ryg på Delicious One for så at lade Dusty Shadow gøre det hårde arbejde udvendigt.

Fra den position ser jeg ikke Delicious One slået.Bedre end resultatrækken

9 Vores Wozniacki (V4-2, 8. løb) har en giftig 200 m-speed som sit absolut stærkeste våben og kræver et løb på smækken. De seneste to gange har den spillet sin speed ud for tidligt, hvilket har kostet i slutfasen.

Står perfekt til i løbet og med tre løb i kroppen efter en længere pause, en god udgangsposition samt en dygtig kusk kan Vores Wozniacki med det rette rygløb runde feltet til sejr på sin gode opløbsfinish.Fidusen

I et løb med mange sejrsheste vil 11 Another Dream (V4-4, 10. løb) sandsynligvis blive lidt glemt af spillerne. Hesten har vist absolut topform på det seneste, passer godt sammen med Kasper K. Andersen og har fordel af distancen.

For tre starter siden tog den Donatello Garbo (20 meter tillæg) ned efter at denne var stukket rundt sidste sving, forrige gang blev den kørt defensivt og kom i mål med kræfter i behold, mens den senest holdt forrygende ved fra dødens og kun var slået med en lille længde af Chablis, der undervejs sad i andet par udvendigt.

Hestene fra første volte er mere stærke end fartfyldte, og de kan anlægge et godt tempo til gavn for Another Dream, der med det rigtige løb er med på stregen.