Printvenlig version


V4-forslag af Søren Melin

Tipperstatistik: Spillet for 2.326 kr. Vundet 519 kr. Tilbagebetalingsprocent 22%. Hitrate 1 af 9.

1-3-6

1-6-2-3

1-2-7-5

3-1

Pris: 192 kr.


V4-1, 1. LØB

Åbent løb i første afdeling af V4. Der er klasse på løbet, trods kun seks deltagere. Alonso Cæsar kommer fra hårde V86 løb i Sverige og bliver favorit. Jeg vælger at gardere med to heste yderligere.

A-chancer: 1-3-6 B-chancer: 5-4 C-chancer: 2

1 Alonso Cæsar har startet i V86 løb, de seneste to gange. Og selvom det ikke er blevet til sejr, synes jeg alligevel den har efterladt et indtryk af at formen er der. Jeg synes, at løbsafviklingen er blevet forkert for Alonso Cæsar de seneste to gange. Sidste gang, kom Ken Ecce til at sidde tredje indvendigt, og angrebspladsen kom aldrig, den var ved at løbe op over Skyfall med Michael Nimcyk, som tog tredjepladsen i løbet. Gangen før blev det helt forkert, da Ken Ecce valgte at køre i ryg på Jeppe Juel og Baxo Epice, men efter 500 meters kørsel slap Jeppe Juel spidsen til Panamera, da hans hest var blevet for gal. Derved kom Alonso Cæsar igen til at sidde tredje indvendigt, og fik først bakket sig fri til angreb ind i opløbssvinget. Der var det for sent, de foranliggende heste var stukket af. Alonso Cæsar slutter godt af til tredjeplads. Alonso Cæsar bør vinde dette løb, og jeg synes at konkurrencen ser en smule blødere ud på papiret. Og med et lille felt, burde det ikke at være muligt, at angrebspladsen ikke kommer. Klar vinderchance.

3 Dornoch Am kommer efter pause og formen kan selvsagt ikke være i top. Men hesten har god kapacitet og den har løbet gode tider og mødt hård konkurrence i V75. Seneste start kommer den til at sidde i dødens på Conrad Lugauers, Nothern Commander. Der blev Dornoch Am træt til slut og slutter uplaceret. Hesten er starthurtig og jeg tænker, at Christoffer Eriksson kommer til at køre for spids. Det kan være, at der mangler et løb i kroppen på hesten, inden den er sejrsaktuel, men jeg tager den med på kuponen.

6 Fabriz Boko kommer fra det svenske, hvor den bliver prøvet både i monté og almindelige travløb. Den kommer fra stenhård konkurrence og den er bedre end resultatrækken, når den sættes ind i denne konkurrence. Sidste gang i sulky på Åby, var den ude imod Hennesey Boko, Whipped Eggs og Silent Hill – de heste er regulære V75 heste. Hesten har vundet de tre seneste starter på Lunden!

5 Greek F Boko er en lidt en-taktede type. Steen Juul har større forventninger til Greek F Boko, end resultatrækken viser. Jeg troede lige, at de havde fundet poletten, da Greek F Boko vandt på Lunden foran Botox d. 23.12.18, men der er igen kommet grus i maskineriet. Senest satte Greek F Boko sig i andet spor udvendigt på Thisismylife og holdte farten til mål, men 3 rygkørte heste gik forbi i opløbet. Tiger Hill Diamant, Amerian og Aura Skov. Steen Juul vil lave et par småjusteringer til denne start, vi må se på dagen om det giver pote. Der er ikke blevet plads til denne på kuponen.

4 Botox kommer også efter pause. Sidste start var jeg lidt skuffet over Botox. Den havde ikke rigtigt moralen, da de når til opløbet. Den kommer til at sidde udvendigt på Greek F Boko den sidste omgang, og ind i opløbet lignede det, at den blot skulle nedkæmpe Steens hest, men Botox stopper nærmest lidt op og bryder lidt ud i banen. Den holder dog til andenplads. Formen kan heller ikke være helt i top på Botox, og jeg synes der er et par heste, der stikker et hoved højere end Botox i dag.

2 Playboy Face er lige kommet til Alex Haagensen stald. God kusk i sulkyen, men jeg tror ikke det er nok til at kunne gøre op om sejren her.


V4-2, 2. LØB

Amatørløb med ti startende heste, plejer at give spillerne grå hår. Heldigvis er jeg grå i forvejen, så jeg ”nøjes” med fire heste på kuponen i denne afdeling. 1 Marvin Gaye, 2 Sunpower H P, 3 Mara Woman og 6 Guts For Glory.

A-chancer: 1-6 B-chancer: 2-3-5-8-7 C-chancer: 9-4-10

1 Marvin Gaye gik et rigtigt godt løb senest på sprint, hvor den tog spids foran Belittlebigjoe. Marvin Gaye holdte føringen hele vejen rundt på en god tid. I voltestart kan hesten også godt træde an, det har den vist de seneste to starter i voltestart. Senest på Jægersro får Steen Juul kørt sig til spids ind i første sving. Her ligger den indtil 500 meter før mål. Slutter på ottendeplads mod gode heste - Willmer Gel vandt løbet, den starter i V75 løb i går, lørdag. Tror Marvin Gaye kan føre længe og er mit vinderbud i løbet.

6 Guts For Glory har også løbet gode tider igennem den seneste tid. Senest var den tæt på Champ over målpassage, den er slået med lidt mere end hals. Der fik den perfekt rygløb undervejs i tredje indvendigt, og da den førende Bon Voyage Vixi galopperede ind i sidste sving, fik Champ og Guts For Glory frit frem. Denne gang kan det meget vel blive samme løbsafvikling, hvor det kan blive til ryg hele vejen rundt. Så skal Guts For Glory have en god chance for at være med på stregen.

2 Sunpower H P vandt senest den gæstede Lunden. I et løb hvor Dreamstone tog spidsen. Sunpower H P får ”vinderhullet” og ligger der til 600 meter før mål, der skifter hun til andet spor, samtidigt med at den førende Dreamstone galopperede. Her stikker hun bare fra feltet og vinder med flere længder. Det kan blive samme scenarie i dag. Hvis hun kan få ryg på Marvin Gaye. Det kan være en vinderchance igen, hvis hullet kommer.

3 Mara Woman står perfekt inde i løbet på pengene. Den kommer fra vinterbaner i Sverige til Lundens forhåbentligt gode bane for årstiden. Den kan godt træde an fra start, så måske vil Peter Søndergaard prøve at tage spidsen. Jeg synes det ligner en hest, der kan overraske. Jeg tager den med på kuponen.

5 Dreamstone er en rigtig lækker hest at se på. Den har dog meget svært ved at få det til at stemme i løb. Den har især problemer ved indgangen til sidste sving, hvor den har galopperet tre gange! Den er meget outsiderbetonet, hesten har god fart, men er håbløst ustabil. Går den fejlfri har den helt sikkert fart til at være med fremme. – Outsider.

8 A Flying Drummer og 7 Vesuv er der ikke blevet plads til på mit forslag. Også selvom 8 A Flying Drummer vandt senest. Nu er forudsætninger anderledes og den skal give gode heste 20 meter. Jeg tror ikke det bliver denne gang. 7 Vesuv er en stærk type, men jeg tror ikke dette løb bliver vundet på styrke.


V4-3, 3. LØB

Dagens bedst betalte løb har lokket gode heste med. Triton Neergård bliver favorit, men jeg mener at flere har vinderchance i løbet. Jeg tager fire heste på min kupon.

A-chancer: 1-2-7-5 B-chancer: 3-4-6 C-chancer:

1 Triton Neergård bliver mit forsigtige vindertip. Den er meget hurtig fra start. Sidst den var på Lunden vandt den en let spidssejr, trods tryk undervejs af Thunder Peak. Triton Neergård er på favoritdistancen og formen er i top. Jeg tror det bliver sejr til Triton Neergård i dette løb, med normal løbsafvikling, men kommer der til at blive kørt der fremme, kan der ske ting og sager, men vindertippet får Jeppe Juel.

2 Tack Wee kan ikke være med i spidskampen, men sporet gør, at Tack Wee kommer på min kupon. Sidst gik den et stærkt løb i dødens på VM Viking Cup. Den holdte hjem til andenpladsen, kun nedspeedet af en rygkørt Dupree. God kusk og med sæsondebuten vel overstået, kan Tack Wee være gået lidt frem i forhold til den start. Outsider.

7 Amour Du Coglais kan heller ikke være med i spidskampen, og hvor havner Sarah Bäckman fra spor 7? Hun kan se om hun kan ramme ryggen på 5 New Star Power, og derved give sig selv en god mulighed for at kunne nedspeede hendes mand (Jeppe Juel) til slut. Kommer med sejr fra det franske, men det er sæsondebut og nok et præpareringsløb til en ny tur til det franske. Hesten har stor klasse, og har en mulighed med et rygløb her.

5 New Star Power kan ikke tage spids fra Triton Neergård. Det er en hest på vej frem ad, og næst senest nedspeedede den Wonderboy på Jægersro til sejr. Sidste start kom den til at sidde i tredjespor en hel omgang, og kom aldrig ind i kampen. Wilhelm Paal plejer at være offensivt indstillet med hans heste. Derved kan der opstå en situation, hvor han havner udvendigt på Triton Neergård og derfra, tror jeg ikke den kan vinde.

3 Nok’en Frækkert kunne ikke tage en længde på Triton Neergård sidst de mødtes. Den holdte dog ved i vinderhullet til at akkurat tage andenpladsen foran Thunder Peak, sidst de to heste mødtes. Sidste start blev til et hårdt løb i dødens udvendigt på Bali. Den holder farten til mål som fjerde, nedspeedet af flere rygkørte heste. Repay Merci vandt det løb. Jeg tror ikke den fjortenårige vallak er helt god nok mere til at kunne besejre de heste den møder i dag. Kommer akkurat ikke på kuponen.

4 Beatriz meget ustabil og for grøn i denne klasse til at kunne vinde. Hun har fart til at være med, men jeg tror ikke på hende i dag. Jeg vil se et fejlfrit løb i første omgang.

6 Bali har slet ikke vist mig noget der gør, at den kan komme på kuponen i dag. Svag senest på Fyn, hvor den kontrollerede løbet i spids. Men var træt med 400 meter hjem.

V4-4, 4. løb

2500 meter skal afgøre V4 spillet, her bliver Catch Me A Winner helt sikkert favorit, og den har da også god vinderchance. Jeg garderer dog med en enkelt hest, nemlig Chandon som også har stor kapacitet.

A-chancer: 3-1 B-chancer: 2 C-chancer: 6-4-5-7-8

3 Catch Me A Winner har vist, at det er en hest på vej op igennem klasserne. Den har vundet de to sidste starter, efter pause. Og den bliver kun bedre start for start. Den er ikke hurtig fra start. Men det er jo som bekendt 2500 meter langt løb, så ikke sikkert, at det betyder så meget. Seneste start blev den også taget roligt fra start, men kørt frem til spids ud på sidste omgang. Herefter var der ingen tvivl. Jeg tror den vinder sidste afdeling.

1 Chandon første start for ny træner. Hesten har utrolig høj kapacitet, og den er hurtig fra start. Sidste løb for Chandon var i Skive 12.01.19, hvor den var kort slået af Boris og Thunderstruck som kom fra ryg. Chandon havde igennem løbet fået reelt tryk af Askepot Macoy. Nu er tavlen visket ren og det er ny træner og kusk. Bliver spændende at se, hvad Lindhardt gør fra start. Slipper han til Steen Juul, når han kommer med Catch Me A Winner? Bedst inde på pengene af de to favoritter. Klart modbud.

2 Bonduran D’inverne ustabil, men kapapel hest. Galopperede senest ind i opløbet som treer, efter et løb i dødens. Gangen forinden var den anden til Mellis Akema kun slået med hals efter et løb i inderbanen. Distancen er en fordel, da den er mere stærk end speedy. Kan overraske hvis de to favoritter tager livtag på hinanden. Skal med hvis man garderer med flere heste.

6 Sesame Street er næste modbud, men jeg kan ikke se at den kan slå de førnævnte ved normal løbsafvikling.

4 Væsterbro Peak vandt senest på samme distance i et amatørløb – kan åbne, men får det svært her.