V4-analyse til Billund torsdag d. 15. august

Udarbejdet af Steffen Møllergård.

Tipperstatistik: Spillet for 5546 kr. og vundet 6093 kr. TBP 109,86% Hitrate 9/25Printvenlig versionV4-forslag. (reservehest i parentes)

V4-1: 3-7-9-2-8 (4)
V4-2: 7-10 (11)
V4-3: 9-3-5-7 (6)
V4-4: 10-6-2 (3)


Pris 240 Kroner. (120 kombinationer)V4-1 / 1. løb

Dirocco har en fart som ingen anden hest i feltet, men kusken Marc Bæk Nielsen kommer på overarbejde med at køre den fejlfrit i løbet. Åbent løb som kræver garderinger i V4 spillet.

A-chancer: 3-7-9-2 B-chancer: 8-4-1-6 C-chancer: 5

3 Dirocco. Jeg giver vindertippet til Dirocco selvom den står med tre negative resultater i træk. Farten er skyhøj på Dirocco, men den er meget svær at køre fejlfri. Dog var den fejlfri i dens eneste start i Billund, og jeg forventer at den er lettere at køre fejlfri på Billunds store bane. Kan den ramme den spidsen kort efter starten, så taber den næppe løbet fejlfrit. For tre starter siden på Fyn galopperede den efter 500 meter, og en omgang efter endte det med en galop næsten samme sted. På trods af dette, så kom den stærkt igen. Og havde kusken ikke måtte køre på sikkerhed i opløbet, så havde den også slået Birte Mile. Derefter var den til start i Skive. To omstarter gjorde ikke opgaven lettere fra et svært startspor otte i volten, det endte med en galop ind i første sving, og var væk fra løbet. I sin sidste start, som var en derbyprøve galopperede den ind i første sving, da der var kamp om positionerne. Har overlegen fart for klassen, men den skal selvfølgelig garders på V4 kuponen.

7 Django Cæsar. Tog spidsen direkte i forrige start i Billund. Så rigtig fin ud på dagen, og det lignede at den havde fuld kontrol på løbet, da den løb ind på opløbet. Dog måtte Django Cæsar se sig slået på de sidste 5-10 meter af løbet, da Wild Fire Bell fik hullet ind på opløbet og leverede en stærk slutspeed. I sin sidste start var den ude i en derbyprøve på Lunden. Der var konkurrencen alt for hård. Fik et løb nede i fjerde par indvendigt undervejs. Så træt ud med 500 meter til mål, og galoppen på vej ind i opløbet var ikke helt uventet. Tilbage i sin egen klasse skal den have en god vinderchance trods anden række i startvolten. Fra et bedre startspor, så havde den også fået vindertippet.

9 Do It Mingus. Vandt sin forrige start i Århus ret enkelt. Sad nede i feltet i tredje par udvendigt. Birger Jørgensen ventede længe med at sit angreb, men fik den op i fart rundt sidste sving. Og da Birger Jørgensen gav marchordre midt på opløbet forsvandt den væk fra feltet i raketfart til en stensikker sejr. I sin sidste start var den ude i derbyprøve. Fik et løb nede i fjerde par indvendigt på lang afstand fra de forreste heste, og var meget træt de sidste 500 meter. Og var ifølge træneren femte i mål på stumme ben. Dette løb er en optakt til Derby Consolationsløbet på derbysøndagen. Derfor er det heller ikke min forventning, at Do It Mingus bliver helt tømt for kræfter i dag. Det kan derfor være svært at nå helt frem til en sejr, men Do It Mingus skal selvfølgelig på V4 kuponen uden tvivl.

2 Astronaut. Vandt for tre starter siden et lidt billigt løb på Fyn efter den kunne overtage spidsen efter 500 meter. Der var aldrig tvivl om sejren. Derefter gik den et noget anonymt løb nede i feltet i sin forrige start, og var meget langt efter Cæsar Spin som vandt løbet i mål. Men Astronaut kunne vinde sin sidste start under klart lettere forudsætninger. Fik spidsen fra start, da det endte med galop for Dixidore. Derefter styrede den enhver meter af løbet, og sejren var aldrig i fare. Konkurrencen stiger i dette her løb, og den skal vise en forbedring af det den har vist indtil, før den er vinderaktuel her. Er hurtig fra start, og det er sandsynligt at den kan tage spidsen for at slippe denne til en af favoritterne. Derfra kan den godt blive trukket med hjem til en trioplacering. Selvom den ikke ligner en storvinder her, så tør jeg ikke at udelukke den fra sejren i løbet. Og den kommer på V4 forslaget på yderste mandat sammen med Desmond Toft.

8 Desmond Toft. Fik i sin forrige start et løb i andet/tredje par indvendigt. Sad fast ind på opløbet, og fik aldrig frit løb. Så løb over målstregen med kræfter sparet. De kom Desmond Toft til gode i sin sidste start, hvor den var ude i DM for damer. Fik et dejligt løb i tredje par udvendigt. Kusken gik indvendigt rundt sidste sving, og det var en heldig beslutning, da den førende Buzz Løgstrup brød et spor ud ind på opløbet. Så kunne den speede frem indvendigt til en fin sejr. Dog stiger modstanden i dette her løb, og fra tillæg ser jeg kun Desmond Toft som en triochance. Men på sin stabilitet kan den ikke udelukkes fra sejren, og den kommer med på V4 forslaget.

4 Dollar Esterel. Vandt for seks starter siden en flot sejr i Skive fra startspor 12. Sad nede i feltet i fjerde par udvendigt. Angreb rundt sidste sving, og på ren styrke løb den forbi Caviar Damgård. Flot præstation! Derefter har den galopperet i de sidste fem starter, og det er svært at tro på et positivt resultat i dag. Er dog en bedre hest end sin resultatrække. Typisk outsider som fejlfrit kan overraske spillerne. Men den finder ikke vej til min V4 kupon.

1 Deceni Langborg fik i sin sidste start optimalt udbytte som tredje bag Eik Hindø og Allans Hest. Sad lidt på mellemhånd nede i feltet, men kom i et fint angreb med 1000 meter til mål, frem udvendigt på den førende Eik Hindø. Speeden ebbede lidt ud i opløbet, og måtte se Allans Hest hugge andenpladsen sig. Forbedrede dog sin rekord. Før denne start havde den en lang periode med kedelige resultater. Trods en perfekt udgang position, så ser jeg mest Deceni Langborg som en mindre triochance, da konkurrencen stiger kraftigt. 6 Dream Hastrup var stalden meget optimistisk på inden sidste start i Billund. Men det endte med en galop i første sving, og fik ikke med udfaldet at gøre. Jeg vil se en positiv start før jeg kan anbefale at spille den. 1 og 5 er også meget hårdt inde i løbet på deres præmiesum. 5 Doyouthinkiamsexy var ude i en hoppeprøve til Hoppederbyet i sin sidste start, og der rakte den ikke. Modstanden er også god i dette her på løb, så den søger en præmie her.V4-2 / 2. løb

Et løb, hvor jeg synes at hestene fra startvolte 2040 meter er ret godt inde i løbet. Og det ligner et opgør imellem Cash Flow og Bimse Cloc om sejren.

A-chancer: 7-10 B-chancer: 11-4-6-8-9 C-chancer: 3-2-1-5

7 Cash Flow. Er en rigtig stærk hoppe, som har styrken som sit bedste våben. Vandt sin sidste start på Fyn trods den sad udvendigt på den førende Trophygirl. Knækkede denne med 500 meter til mål, og forsvandt væk til en overlegen sejr foran Created Face. I sin forrige start galopperede den direkte fra start, hvilket otte ud af 12 tophopper gjorde på dagen. Flere kuske klagede bagefter over banen på dagen, så starten skal man nok ikke lægge det store i. Den er normalt en ret stabil hest. Skal klart have vindertippet i løbet, men jeg vælger at gardere den med Bimse Cloc, da Cash Flow kan få et hårdt løb med først at indhente de forreste heste, og derefter ligner det et løb i dødens spor. Så kan det blive svært at svare op for speedkuglen Bimse Cloc de sidste meter af løbet. Men Cash Flow er hest mod hest bedre end Bimse Cloc. Men løbets afvikling kan blive til fordel for Bimse Cloc.

10 Bimse Cloc. Kan i den grad speede stærkt de sidste 300-400 meter, hvis den får det helt rigtige rygløb undervejs. I sin forrige start på Fyn fik den et løb i tredje par indvendigt. Kom perfekt ud i andet spor på sidste langside. Speede flot i afslutningen af løbet, og holdt en så god hest som Henbianca Boko bag sig. Kunne dog intet stille op imod Cash Flow denne dag. I sin sidste start i Århus var den anden til Raket Brodde i mål trods en kort galop kort efter starten. Sad derefter nede som sidste hest i feltet indvendigt. Kom ud i andet spor på sidste langside, men kort efter fandt Henrik Lønborg smart plads indvendigt i ryg på den førende Raket Brodde. Denne trak et spor ud midt på opløbet, og Bimse Cloc speedede stærkt frem indvendigt, og den var ikke langt fra sejren. Gik et sandt topløb, og den skal absolut med på V4 kuponen.

11 Armani S. Har ikke vist den store form i de sidste to starter i mine øjne. I sin forrige start på Fyn sad den ude i andet par udvendigt, og ind på opløbet holdt den mest farten bag Quality Fighter, Champions Peak og Bella Højgård. I sin sidste start på Lunden var den ude i et lille felt, hvor tempoet ikke var så højt undervejs. Det blev en ulempe for Armani S, som er klart bedst, hvis der er toptempo undervejs. Endte som klart sidste hest i mål. Der bliver næppe det store tempo på undervejs i dagens løb, og jeg finder ikke plads til Armani S på min V4 kupon. Men den bør være en rimelig sikker triohest.

4 T Bird Malou. Var i sin forrige start ude i et løb med kun seks heste til start. Fik et indvendigt løb, hvor den sad en smule fast rundt sidste sving. Fandt plads indvendigt midt på opløbet, og kunne speede frem til en godkendt tredjeplads. I sin sidste start tog den spidsen, men slap denne til Checkpoint S H. Det kostede en god placering, da denne blev træt midt på opløbet, og T Bird Malou sad bomfast med alle kræfter sparet. Er bestemt trioaktuel, men den er meget hårdt inde i løbet på præmiesummen. Og jeg forventer at en trioplacering er maksimalt i dag.

6 Aslan Siem. Fik en lidt hård indledning i tredje spor fra startspor 12 i sin forrige start, og var selvfølgelig træt i afslutningen af løbet. Anderledes bedre gik det i sin sidste start, hvor den var ude i DM for Damer. Endte udvendigt på den førende hest, og pressede hele tiden tempoet op undervejs. Så lidt sejrsfarlig ud ind på opløbet, men kræfterne ebbede ud op imod målstregen. Er ligesom T Bird Malou ret hårdt inde i dette her løb, og formen virker ikke til at kunne klare en sejr her. Men den stærke hest har den en ok pladschance i dette her løb.

8 Viggen Langborg. Har ikke startet siden december 2017, så den var en tur i prøveløb den 22. juli i Skive. Prøveløbet kan ses på Fast Tracks Youtube profil. Viggen Langborg sad hele prøveløbet i ryg på den førende Stickittothem, og så fin ud på dagen. Viggen Langborg må dog mangle det berømte løb i kroppen, og stalden selv er tilfredse med en præmie i dette løb.

9 Takeabove. Står med to sejre i træk, men man skal som spiller tage med i sine betragtninger, at den første sejr kom i et amatørspecialløb, og dens sidste sejr var i et monté formløb. Modstanden stiger kraftigt her i dette løb, og jeg tror kun på en lille triochance.V4-3 / 3. løb

Hoppeløb giver tit spillerne grå hår i hovedet, og i dette hoppeløb er også ret åbent. Jeg tror meget på Katy Perry i dette her løb, og den får derfor vindertippet.

A-chancer: 9-3-5-7 B-chancer: 6-8-1 C-chancer: 4-2-10

9 Katy Perry. Jeg giver vindertippet til Knud Mønster og Katy Perry, da dens form er i zenit. Den indledte noget ustabilt, da den kom til Knud Mønster. Dog har den i de sidste fire starter vist klar fremgang. For fire starter siden var den anden til Campari D, og for tre starter siden var den anden Dolce Gabbana. Begge gange efter gode præstationer. I sin forrige start fik den et fint løb i tredje par udvendigt. Viste god fart i opløbet, men kunne ikke nå helt frem til Billi Time og Casino Royal, men det er jo heller ikke nogen skam, at være bag så gode heste. I sin sidste start var den anden bag Cabo Suroeste i Århus. Fik et løb i tredje par udvendigt, og afsluttede igen stærkt til en andenplads. Har længe samlet sammen til en sejr, og jeg tror den kommer her i dette hoppeløb, hvor den virker i klart bedst form af de deltagende heste.

3 Chloe. Er sin egen værste modstander, for er den som bedst, så taber den ikke i sin egen klasse i Danmark. Men på et tidspunkt, så vil man også se potentialet forløst før man bare sætter den som vindertip gang på gang. Havde dog en flot periode i marts/april måned, hvor den fik 2 sejre og en andenplads. For tre starter siden fik Chloe et hårdt løb i tredje spor i indledningen af løbet, og efter 800 meter frem udvendigt på den førende Bella Donna. Men det endte desværre med en galop med 800 meter til mål. I forrige start var den ude i DM for 5-årige Hopper, hvor den hele løbet halsede efter feltet hele vejen rundt. Og endte femte ud af seks heste. Selvfølgelig skulle den have det svært imod Carna Sensei, Cash Flow og Commit Boom Bay. Men burde ikke være så klart slået af Created Face. I sin sidste start i Ålborg, hvor den var en af favoritterne fik den et løb i fjerde par indvendigt. Forsøgte angreb med 500 meter til mål men holdt bare farten i opløbet. Chloe skal selvfølgelig regnes som en vinderchance i dette løb og med på V4 kuponen. Den er ikke hurtig fra start, så hvis den skal vinde løbet, så skal den kunne gøre det hårde arbejde ude i sporerne undervejs.

5 Bellucci. Er en klart bedre hest end resultatrækken indikerer. Da den var hos Ole Bender gik den sine klart bedste løb i netop Billund, og har gået flere topløb på denne bane for Ole Bender. Gjorde sin første start for Michael Lønborg i sin sidste start. Fik et løb nede i femte par indvendigt. Virkede ikke rigtigt helt dus med Århus vejen rundt. Nu kender Michael Lønborg hesten bedre til denne her start, og Bellucci bliver en meget farlig outsider i dette her løb. Og den skal selvfølgelig med på V4 kuponen.

7 Daisy D. Træneren Henrik Lønborg har op til flere starter været ret optimistisk på vegne af Daisy D, og han mener sejren er lige om hjørnet for Daisy D. I sin sidste start leverede den en god afslutning i opløbet til en tredjeplads efter et indvendigt løb undervejs. I sin forrige start fik den et løb i vinderhullet, men den kunne ikke rigtigt følge med i den hastige afslutning af løbet. Ser mest Daisy D som en pladschance i løbet ikke mindst fordi den ikke har vundet væddeløb siden den var en 2-års hest. Men den kommer med V4 forslaget, da Henrik Lønborg ser den bedre end resultaterne.

6 Time To Face. Har gået sine klart bedste løb, når der har været en professionel kusk i sulkyen som med Michael Lønborg, som har kørt den i fire starter med to sejre og en andenplads som de bedste resultater. Rene K. Hansen er dog slet ikke nogen dårlig amatørkusk, men det ser ud som om, at Michael Lønborg har et bedre tag på Time Yo Face. Time To Face gik ikke noget særligt godt løb i sin sidste start i Ålborg. Den fik et fint løb i andet par udvendigt. Men den var tidligt træt med 500 meter tilbage af løbet, og endte klart sidst i mål. Den må have været syg på dagen, da den slet ikke kunne leve op til sin forrige start i Århus. Der vandt den Preben Munchs Mindeløb, Consolationsløbet efter spids hele vejen rundt. Time To Face er ifølge Michael Lønborg klart bedst med et rygløb længst muligt, og er den forbedret i forhold til dens sidste start, så kan den godt være en triochance.

8 Butterscotch. Fra startspor otte tror jeg ikke på vinderchance. Den gik dog et fint løb fra spids for tre starter siden på Fyn. I sin forrige start på Karlshamn Travbane, som er en 800 meters sommer travbane i Sverige. Der fik den et løb ryg på den førende hest. Fik aldrig pladsen i opløbet, og andenpladsen var maksimalt udbytte med løbsafviklen. Derefter gik den et ret anonymt løb nede i feltet i Århus, men der havde den også startspor 12. Kan ikke udnytte sin starthurtighed her fra spor 8, og bliver sandsynligvis bakket ned som en af de sidste heste fra start.

1 Bexi. Hænger mest med til en præmie i sine løb. Jeg synes dog at den viste fremgang i sin sidste start for Kasper K. Andersen, efter et løb undervejs i fjerde par indvendigt. Viste lidt mere fightervilje, da den fik plads midt på opløbet. Kusken har fået genvalg, og her ligner det et løb undervejs i andet/tredje par indvendigt. Kan derfra sagtens være en triochance.V4-4 / 4. løb

Babe From Above og Hiawatha River er jo klart klassehestene i løbet, men de stiller begge to til start efter tre måneders løbspause. Derfor finder Amazone Shadow vej til mit V4 forslag.

A-chancer: 10-6-2 B-chancer: 3-12-5-1-11 C-chancer: 7-9-8-4

10 Babe From Above. Jeg er slet ikke i tvivl om, at Babe From Above er feltets klart bedste hest. Og jeg overvejede et kort sekund, at blanke den på mit V4 forslag. Men da den har kun startet tre gange i år, hvor den har galopperet i alle tre starter blev det ved tanken. Jeg ligger ikke ret meget i galopperne på Fyn, da den ikke er som bedst på hjemmebanen. Ved starten i Billund d. 18. april galopperede den kort efter starten. Nu kommer den til start efter mere end tre måneders løbspause. Men jeg er også overbevist om, at Bjarke Christensen ikke starter Babe From Above før den er 100% klar til denne start og en evt finale på derbylørdagen. Det er helt sikkert et løb som Bjarke Christensen har kigget på længe, og har derfor ventet med at starte Babe From Above. Den er kun 2250 kroner fra max indtjening i dette løb, og derfor helt perfekt inde i løbet.

6 Hiawatha River. Er lige overtaget af Frank Kjelde og Team World Wide Trot. Den indeholder jo stor klasse, men den har ikke startet i tre måneder. Kusken Bøje Laursen er jo en utrolig offensiv kusk, og er formen bare nogenlunde, så kan den sagtens spidse dette løb hjem. Har jo i de sidste mange starter mødt heste af en hel anden klasse end dagens modstand. Skal ses an på dagen, og følge med i pressen om der er nyt på Hiawatha River. Jeg forventer, at den gør op om sejren mod vindertippet Babe From Above.

2 Amazone Shadow. Har i sine to sidste starter været ude i meget hård konkurrence i forhold til dens klasse. I sin forrige start i Skive fik den et løb i tredje par udvendigt, men i den stærke konkurrence med bla. Casino Royal, Assiniboia Downs og Cashmir havde den ikke en chance i den hastige afslutning af løbet. Konkurrencen derefter på Lunden var heller ikke lettere med heste som Don Cash, Muscle Lane og Key Largo, så dens femteplads i løbet var klart godkendt. Nu er konkurrencen noget lettere at tale med i denne her start, så med en dygtig og rutineret amatørkusk, hvor den også har et godt startspor, så skal man ikke glemme Amazone Shadow på V4 kuponen. Målet må være at ramme ryggen på Hiawatha River. Der bliver næsten altid plads på Billunds lange opløb, og så kan den speede frem til en topplacering.

3 Astana. Løber egentligt pæne tider, men har mest hængt mest med i sine løb. Dog viste den klar fremgang i sin sidste start for dagens kusk Mads Hjortsballe. Fik et løb i tredje par indvendigt. Fik plads midt på opløbet indvendigt, da Darwin Ice brød lidt ud. Og var ikke langt fra vinderen Amarone Dry i mål. Det er svært at tro på sejr, da den ikke har vundet løb siden efteråret 2017. Men kan være en farlig outsider på den seneste præstation. Er dog meget hårdt inde i løbet på præmiesum. Og derfor finder den ikke vej til mit V4 forslag.

12 Sioux Vicious. Er en hest, som snart sidder der igen. Men var i dag noget uheldig med lodtrækningen ved at få startspor 12. Har en dygtig kusk i Søren Demant Andersen, så den har dog god hjælp i sulkyen. I sin forrige start på Lunden, som var efter en tre måneders løbspause var den ude i et lille felt med seks heste til start. Fik et løb i tredje par indvendigt. Og i midt på opløbet leverede den en god afslutning, hvor den svarede godt for drivningen. I sin sidste start var den ude i EM for damer. Fik et fint løb i tredje par udvendigt, men galopperede med 500 meter til mål. Ikke en start man som spiller skal lægge det store i. Jeg tror ikke på den store sejrschance, men jeg forventer den får penge med hjem til Fyn.

5 Famous Footsteps. Her skal spillerne være opmærksom på, at kusken Ida Marlene Larsen sandsynligvis kører uden pisk. Det godt kan være en ulempe, når løbet skal afgøres i slutfasen. Den vandt sin forrige start på Fyn i et amatørløb, som ikke indeholdt den store klasse. Endte udvendigt på den førende Bacadi Elmely, og pressede sig til spids med 500 meter til mål. Den vandt en stensikker sejr foran Okey Dokey. I sin sidste start for Søren Johansson gik den et fint løb i tredje par udvendigt, og afsluttede fint på afstand af Chap A P. Ser mest Famous Footsteps som en pladschance, men den er i god form modsat flere af modstanderne.

1 Action Scott. Starter for det meste i formløb/amatørløb. Var dog ude i hård konkurrence i sin sidste start i Skive, hvor den mødte Bette Nock og Dortmund. Den var selvfølgelig langt efter disse to heste i mål. Trods et godt startspor, så ser jeg mest Action Scott som en mindre pladschance.

11 Jetmoon Heart. Viser ikke samme gode form som i vinters. Men grundkapaciteten er fin nok, og kan den få et godt rygløb, så kan den speede godt de sidste 300-400 meter. Viste dog ikke den bedste form i sin sidste start på Falster, hvor den efter et løb i andet par udvendigt var meget tidligt træt på sidste langside. Mindre præmiechance her.