V4-analyse til Billund af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 4.626 kr. Vundet 5.699 kr. TBP 123,19%. Hitrate 6/19.Printvenlig versionV4-forslag

9-3-4 (7)
4-8 (1)
3-5-2-8-7-11-6 (4)
1-2-11 (12)

Pris: 252 kroner. (126 rækker)1. løb / V4-1

A-chancer: 9-3-4 B-chancer: 7-2-6 C-chancer: 1-5

Et godt spilleløb indleder V4 spillet, og jeg finder plads til tre heste på mit V4 forslag. Herligt gensyn med Caviar, som kommer tilbage fra en løbspause.

Bemærk, at 8 Allie Be er udgået efter den fik startforbud i 10 dage efter sin sidste start lørdag i Århus.

9 Catch Me A Winner.
Har haft en fantastisk 5-års sæson, hvor den har gjort et stærkt comeback til væddeløbene efter en uheldig sæson i fjor. Blandt andet toppet med en sejr i en liga finale i Ålborg i starten af april måned. I sin forrige start var den ude i et stærkt besat felt på Lunden. Med 1200 meter til mål gik den frem udvendigt på den førende Beautiful Kiss, og kunne på de sidste 50 meter gå forbi til en kort men sikker sejr. I sin sidste start på Lunden indledte den løbet i tredje par indvendigt, men kunne overtage spidsen med en omgang til mål. Måtte ind på opløbet se sig slået af Apapman og Teodor, men det er absolut også klasseheste, som det er ingen skam at tabe til, og i dette her løb ser jeg Catch Me A Winner som en topchance. Og hvis den havde haft et bedre startspor, så havde jeg overvejet at blanke den i V4 spillet. Selvom Catch Me A Winner som type ikke er så afhængig af startsporet, så er det er det en klar ulempe, når de to modbud til sejren har gode startspor. Men den får klart mit vindertip i løbet.

3 Caviar.
Billedskønne Caviar kommer tilbage til væddeløbene efter en lang løbspause siden oktober måned sidste år, og har i omgange været sat tilbage af diverse skader. Den havde helt sikkert været en derbyhest sidste år uden disse skader. Jeg er helt sikker på, at Jeppe Juel ikke starter Caviar før den er helt klar igen, og skal trods den lange pause regnes tidligt i dette her løb. Og jeg finder plads til Caviar på mit V4 forslag på dens høje klasse fra et godt startspor. Har altid været spillet i bund i totoen i sine ni starter.

4 Cool Winner.
Er altid en vinderchance, når den stiller til start for sin kusk Bjarke Christiansen. I sin sæsondebut var den anden til Askepot Macoy. Og i sin anden start vandt den på Fyn et stærkt besat løb foran Orval og Chap A P. I sin forrige start på Lunden indledte den løbet i en blød dødens, men blev efter 500 meter afløst til andet par udvendigt. Afsluttede stærkt ind på opløbet, men kunne ikke nå helt frem til Henbianca Boko og Ivory Di Quattro. Gik dog et klart godkendt løb. I sin sidste start i Billund galopperede Cool Winner kort efter starten, da den fik en galopperende Cassiopeia ud foran sig. Cool Winner er normalt stabiliteten selv, og jeg anbefaler den kraftigt til V4 kuponen, da den har en sejrsprocent på 42. Og er normalt en stensikker triohest i dette her løb.

7 Batman S H.
Tog fusen på spillerne og eksperterne i sin sidste i start i Billund, hvor den vandt til et gigant odds. Sad undervejs som en af de sidste heste i feltet i femte par indvendigt. Fik perfekt hullet rundt sidste sving, og via en stærk afslutning ind på Billund lange opløb kunne den gå frem til en kort men sikker sejr foran Worst Nightmare. Med til historien hører dog, at hverken Torden eller Charming Kiss havde deres bedste dag. Flemming Jensen er ny kusk til dagens start, og det er gør bestemt ikke chancerne for en topplacering mindre uden at forklejne Nicklas Korfitsen på nogen måde. Jeg ser dog Batman S H et lille stykke fra de tre favoritter i løbet. Batman S H er dog en god triochance i løbet.

2 Cody.
Starthurtig type, som har gået flere gode løb for jockey Hussein Kasssir. I sin sidste start tog den let spidsen men fik stenhårdt tryk af Jetmoon Heart de første 500 meter af løbet. Måtte først give sig med 100 meter til mål til Thunder Bell og Arn Kronos, som også er heste i absolut topform. Nu er træner Gordon Dahl tilbage i sulkyen, og fra et perfekt startspor 2, så sidder den enten sandsynligvis i spids eller vinderhullet. Og derfra er det bestemt en rimelig triochance. Kan være et lognshot til de store V4 kuponer sammen med Batman S H, hvis man ønsker at gardere dette løb mere bredt.

6 Bravo Sølvtop.
Har ikke vundet væddeløb siden oktober måned 2017, men er pt. egentlig i god form, og har taget tre andenpladser i denne her sæson i seks starter. I sin sidste start var den ude i rodet løb i Skive med mange galopperende heste i indledningen af løbet. Kom efterhånden frem i tredje par udvendigt med 1200 meter til mål. Trods en god afslutning de sidste 500 meter af løbet kunne den ikke nå frem til vinderen af løbet Lisa Marie E P, men kunne tage andenpladsen i sidste skridt fra Cashmir. Er normalt ikke vinderaktuel imod de tre a-chancer i løbet, men Bravo Sølvtop er bestemt ikke uden triochance i dette her løb. Og det første løb, hvor den ikke møder så hård modstand som i dag, så er den bestemt vinderaktuel.

C-chancerne i løbet 1 Count On Me K G og 5 Quidni ser jeg ikke få med udfaldet at gøre i dette her løb. Quidni var i aktion i fredags på Fyn, hvor den var ude i et formløb, hvor den endte tredje i mål i tiden 17,2 1660 meter snorestart.2. løb / V4-2

A-chancer: 4-8 B-chancer: 1-10-9 C-chancer: 5-2-3-7-6

Jeg satser lidt og nøjes med de to urutinerede vinderheste Echo Hill og Eros Zola på min V4 kupon. Jeg fik desværre ikke råd/plads til Diamond P.

4 Echo Hill.
Den topafstammet Echo Hill var meldt lidt hårdt i sin debut, hvor den var ude i et tre års hoppeløb for hopper, som havde tjent max 12.000 kroner. Mødte heste som Ever So Clever og Equsana, og tempoet var højt indledningen af løbet med 14 tempo de første 500 meter. Det blev dog dæmpet til 20 tempo de første 1000 meter, og Echo Hill sad i tredje par udvendigt. I den hastige afslutning af løbet kunne den ikke være med i det høje tempo, men gik dog en klart godkendt debut. I sin sidste start sad den i ryg på den førende Endless Dreams, og ind på opløbet gik den frem til en sikker sejr på 4 længder på en toptid 16.7 2000 meter snorestart. Sænker sandsynligvis sin rekord i dette her løb, og er et naturligt vindertip i dette her løb trods kun to starter bag sig.

8 Eros Zola.
Blev kort efter sidste start skiftet til træner Flemming Jensen, da Peter Jensen har valgt at lukke sin trænervirksomhed. Vandt sin første start overlegent foran Energy Mix efter et løb i andet par udvendigt. I sin anden start på Åby galopperede den direkte fra start ud af volten, og fik ikke med udfaldet at gøre. I sin sidste start i Skive galopperede den kort efter starten, da den blev lidt generet af en anden galopperende hest. Men Eros Zola leverede en stærk ophentning, og sad med en omgang til mål i andet par udvendigt. Og kunne på en god afslutning vinde en flot sejr kort foran Ejsing. Skal være en topchance i dette her løb trods startspor 8 bag bilen.

1 Diamond P.
I sin sidste start var den hurtig fra start fra sit tillæg, og sad efter 500 meter af løbet i perfekt andet par udvendigt. Og ind på opløbet kunne Diamond P gå frem til en sikker sejr efter et perfekt kørt løb af Knud Mønster. I sin forrige start galopperede den for Birger Jørgensen på Lunden ind første sving efter den havde sat sig på spidsen fra starten af løbet. Leverede dog en fin ophentning, og var klart godkendt til fjerdepladsen. For tre starter siden i Billund var den anden til Etienne Cross efter et løb i vinderhullet bag denne. Ser den et lille stykke fra de to favoritter i løbet, men det er ikke uden en vis nervøsitet at jeg undlader den fra mit V4 forslag. Hvis man selv har råd til dette, så kan man selv komme den på sin V4 kupon.

10 Calvin Ice.
Efter to imponerende sejre for Bøje Laursen på gode tider, så er der i de sidste to starter kommet lidt grus i maskineriet. I sin forrige start løb den lidt skævt, og aktionen undervejs var ikke som bedst. Trods et perfekt løb i andet par udvendigt, så måtte den nøjes med en sjetteplads, og skuffede en smule på dagen, da den trods aktionsproblemerne så sejrsfarlig ud ind på opløbet. I sin sidste start missede den starten fra startspor fem i volten. Calvin Ice skal dog være en god triochance i dette her felt. Men skal være kraftigt forbedret i stilen, hvis den skal være vinderaktuel i løbet.

9 Colorado Laser.
Er en bedre hest end dens resultatrække kunne indikere. I sin forrige start overtog den spidsen efter 500 meter af løbet, men galopperede ind på opløbet, da den fik tryk af Gonato Fortuna. Det var andenpladsen som røg på det. I sin sidste start galopperede den direkte fra start, og den var tidligt ude af løbet. Stærk type, som fejlfrit er en god triochance i løbet.

Det kan være lidt hårdt at sætte 5 Caspian Of Narnia, 2 Countdown og 3 Blue Jeans P D som c-chancer, men stabiliteten mangler i deres løb pt. Alle tre heste indeholder dog god fart fejlfrit. Caspian Of Narnia startede sidste fredag på Fyn, hvor den fik noteret tiden 19,4 2160/meter snorestart. Den galopperede direkte fra start, og hang derefter med langt nede i feltet. Endte som nummer 8 ud af 14 startende heste. 7 Celina Hastrup og 6Wild Misty M søger en præmie i dette her løb.3. løb / V4-3

A-chancer: 3-5-2-8-7-11-6 B-chancer: 4 C-chancer: 1-10-9

Et pivåbent løb. Ingen af hestene har på nogen måde vist det helt store endnu. Kraftig gardering anbefales, da de 11 heste samlet i 67 starter kun har sejret tre gange.

3 Eddie Brogård.
Var ude i en meget hård debut mod bla. Eros Zola og Energy Mix m.fl. Var hurtig fra start fra startspor syv, og sad hurtigt i ryg på den førende Energy Mix. Kunne ikke være med i den hastige afslutning på løbet og endte sjette i mål. I sin forrige start galopperede den rundt første sving i en trang situation. Leverede dog en ok ophentning, og viste fin fart efter sin galop, og kunne tage en præmie i løbet. I sin sidste start sænkede den kraftigt sin rekord til 16,3 2060 meter auto. Sad undervejs i ryg på vinderen af løbet favoritten Ella Rush. Forsøgte et angreb ind på opløbet, men nøjes med andenpladsen. Gik dog et godt løb, og var kraftigt forbedret i denne start. Og Eddie Brogård er den af deltagerne i dette her løb, som har vist den største klasse. Og det er et naturligt vindertip, men det er ikke i mine øjne et blankbud. Og løbet er ret åbent bag Eddie Brogård.

5 Dreamcatcher K J.
Har i syv starter ikke prøvet at vinde endnu, men alligevel stillede den til start sidst i Ålborg som storfavorit. Tog med det samme spidsen i et godt tempo med 16 fart de første 1000 meter. Fik undervejs stenhårdt tryk af Allan´s Hest, og i forsøget på at holde spidsen svarede den med galop. I sin forrige start tog den også spidsen med 17 tempo undervejs, og forsvarede sig fint i opløbet. Måtte dog se sig slået af Enjoy Banker og Flemming Jensen. Sandsynlig spidshest i dette her løb, og kan føre løbet længe – måske helt i mål? Skal afgjort med på V4 kuponen.

2 Palmito.
Gjorde sin første start i Jeppe Juel´s træning i sin sidste start i Ålborg. Endte fra start udvendigt på den førende Elvis Bork. Var træt med 500 meter til mål, og holdt bare farten til mål. I sin forrige start for Kasper K. Andersen havde den undervejs to galopper og hang med på afstand af feltet. Den store hest løber sig ikke helt ud endnu, og løber noget urutineret. Men på sigt kan det blive en god hest, og den er ikke uden chance i dette her løb.

8 Livi Midnight.
Kom tilbage efter en lang løbspause på 9 måneder i sin sidste start. Det endte desværre med en galop ind i første sving, og Livi Midnight fik et løb i kroppen langt efter feltet. Rene Kjær vandt en overlegen sejr med Livi Midnight i dens debut efter føring hele vejen. Livi Midnight gjorde i denne start et tiltalende indtryk, og er ikke uden chance i dette her løb. I starten med Casper M. Nielsen som kusk var den hurtig fra start fra sit tillæg, og jagtede hele tiden de forreste heste. Ind på opløbet brød den et spor ud, og mistede sin tredjeplads. Trods spor 8 skal den afgjort med på V4 kuponen.

7 Enok.
Gjorde comeback til væddeløbene sidst på Lunden, hvor den efter sin sidste start i april måned har været igennem en kastration. Var ikke hårdt trænet op til sin sidste start, hvor den var ude i et lille felt med kun seks heste. Kunne ikke svare Cessna i spidskampen, men Steen Juul kunne overtage spidsen efter 500 meter i et overraskelsesangreb, da tempoet blev taget lidt ud af løbet. Var tidligt slået ind på opløbet, men gik trods alt et godkendt løb efter sin pause. Vil helt sikkert komme til denne her start i forbedret form. Og kommer på V4 kuponen ikke mindst pga. kusken Steen Juul.

11 D A D Flamingo.
Er noteret for galop i alle sine starter. I sin sidste start på Fyn var den ude i et noget svagt løb. Gordon Dahl tog en meget rolig start, og sad langt tilbage et stykke efter feltet. På den sidste langside fik Gordon Dahl D A D Flamingo op i fart, og kom helt frem til den førende Cassius Crown hvor de begge gik en galop ind på opløbet. D A D Flamingo blev dog hurtigt sat i trav, og via en stærk afslutning kunne den på målstregen slå Dorthea Rush. Der er stor galoprisiko på D A D Flamingo, og det kan sagtens være spild af penge, at sætte den på V4 kuponen. Dog er farten høj, og fejlfrit er det en fin vinderchance i et åbent felt.

6 Speedy Chap.
Har ikke de store resultater at henvise til. I sin sidste start var den meget langsom fra start fra sit tillæg, og var langt efter feltet undervejs. Fik en fjerdeplads på afstand af de forreste heste(andenhesten galopperede i mål). Men kusken Kasper K. Andersen har før overrasket spillerne med sådan en type hest, som ikke har vist den store form. Og selvom den skal være kraftigt forbedret til denne her start for at vinde løbet, så tør jeg ikke at udelukke den fra sejren i løbet.

4 Drop In G K.
Gik sit hidtil bedste løb i sin sidste start, hvor den sad udvendigt på Elbow, og der holdt farten godkendt til en tredjeplads, og rekordforbedrede kraftigt sin tid til 16,8 1900 meter autostart. Finder ikke vejen til min V4 kupon, men kan på sit sidste løb sagtens ende i trioen.

1 Dumill har desværre indledt sæsonen noget ustabilt. Det endte med en galop ind på opløbet i sin sæsondebut, da den skulle til at sætte angrebet ind. Og i sin sidste start endte det med galop direkte fra start. 10 Drews Caviar og 9 Swingit ser jeg ikke få med udfaldet at gøre selvom det er et åbent løb.4. løb / V4-4

A-chancer: 1-2 B-chancer: 11-12-10-8-9 C-chancer: 7-3-6-4-5

I V4-4 tror jeg klart mest på Django Cæsar og Dellis, da de bedste konkurrenter har alle fået dårlige startspor. Men på sin sidste start finder Euro Girl Gardenia vej til min V4 kupon.

1 Django Cæsar.
Mit vindertip i løbet gives klart til Django Cæsar, som før har gået to gode løb i Billund. I sin forrige start netop i Billund var den anden til Caid De La Cote efter et løb i vinderhullet på den førende Dollar Princess. Med 500 meter til mål gik Birger Jørgensen frem udvendigt på førerhesten, og ind på opløbet gik den frem til det der lignede en sikker sejr, men Caid De La Cote kom helt ude ved rækværket i overfart, og der kunne Django Cæsar ikke svare. Men gik en klart godkendt præstation. I sin sidste start i Århus var den ude i en 4-års prøve til Jydsk 4-års GP. Fra start endte Django Cæsar i en blød dødens, men der ville kusken Ole Bender ikke sidde, så han bakkede lidt, og endte derefter i tredje par udvendigt. Så fin ud på dagen, men var overraskende tidligt træt ind på opløbet, og endte som en af de sidste heste i mål. Gav derved ikke den bedste formbesked. Men omvendt er konkurrencen også noget lettere i dette her løb, og Ole Bender har her en god vinderchance med Django Cæsar.

2 Dellis.
Har leveret fine præstationer i denne her sæson med to sejre i fire starter. I sin sæsondebut vandt den for Casper Jensen efter et løb i tredje par indvendigt langt efter førerhesten Dollars And Cents, som nok havde været vinderen, hvis den ikke havde galopperet to gange de sidste 300 meter. Men det skal ikke tage noget fra Dellis præstation, der leverede en god afslutning. Derefter var den fjedre til gode heste som Evita og Think New And Big. Sad undervejs i tredje par udvendigt, og afsluttede stærkt de sidste 250 meter, men kunne ikke nå frem til de forreste heste. Men gik et godkendt løb. I sin forrige start galopperede den på første langside for Henriette Larsen på Åby, og fik ikke med udfaldet at gøre. I sin sidste start vandt den efter et løb i indledningen af løbet i tredje par udvendigt. Angreb med 800 meter til mål, og efter en spændende dyst om sejren med Chanel Simoni kunne den vinde en kort men sikker sejr. Skal afgjort med på V4 kuponen.

11 Euro Girl Gardenia.
Har vist fin form i en længere periode. Det blev toppet i sin sidste start på Fyn i et stærkt besat 3-års hoppeløb med heste som Evita og Energy Mix. Trods startspor otte, så fik Martin Andreasen den perfekt placeret i andet par udvendigt på første langside. Og rundt sidste sving kunne den via en rigtig stærk afslutning tage en imponerende sejr. Nu har den til denne her start, igen fået et dårligt startspor 11, men Euro Girl Gardenia er mindst en god triochance i dette her løb. Og på dens sidste præstation finder den vej til min V4 kupon.

12 Dario Sotto.
Har sine to sidste starter galopperet ind på opløbet uden at den har været sejrsfarlig på dette tidspunkt. Men det er et tegn på, at det ikke har fungeret for Dario Sotto i denne her sæson. Den er en langt bedre hest end dens resultatrække kunne indikere. Den er ny i Flemming Jensens træning, og han har haft den siden starten af juni måned. Og Flemming Jensen har jo masser af gange fået nyt liv i sådanne heste som Dario Sotto. Men startspor 12 gør det svært at tro på en sejr, men den skal afgjort ses an på dagen. For fejlfrit har den høj klasse.

10 Gonato Fortuna.
Har gået flere gode løb for Bøje Laursen, men har været lidt uheldig i sine sidste starter. I sin sidste start sad den bomfast i tredje par indvendigt, og gik over mål med alle kræfter sparet. I sin forrige start fik den et hårdt løb udvendigt på den førende Celebrity Wind. Holdt hele tiden tempoet oppe, men galopperede som en slået hest ind på opløbet. Leverer lidt uens præstationer, men får også tit lidt hårde løb. Flasker løbet sig for Gonato Fortuna med positionerne undervejs, så kan den bestemt være et lognshot til V4 kuponen.

8 Bentley Bratajka.
Skulle helt til sin start nummer 27 før den vandt sit første løb. Trods startspor syv kunne René Kjær sætte sig på spidsen fra starten. Og han holdt et 14 tempo de første 1000 meter. Og rundt sidste sving kunne den forsvinde væk til en overlegen sejr. Der gik den sit livs løb, da den før mest har hængt med til en trioplacering/præmie. Vinder næppe løbet da konkurrencen er noget hårdere i dette her felt, men leverer den samme præstation som i sin sidste start er den bestemt trioaktuel.

9 Belmondo Simoni.
Gør comeback efter en længere løbspause siden starten af marts måned. Og var slettet til en tiltænkt start d. 18. i Skive pga. af en dyrlægebehandling. Skal sandsynligvis lige have et par løb i kroppen før den igen er aktuel for spillerne. Mindre triochance i dette her løb.

Trods rimelige gode startspor, så tror jeg ikke på vinderchance til 7 Uno B, 3 C Me Tinna, 6 Merville Du Monde, 4 Wild Fire Bell og 5 Desavi D, da alle hestene ikke har vist det store i en længere periode.