V4-analyse til Aalborg mandag d. 26. august

Udarbejdet af Søren Aaen.

Tipperstatistik: Spillet 3.262 kr. Vundet 701 kr. Hitrate 1/12. TBP 21,5%.Printvenlig versionV4-forslag

V4-1: 4 Livi Midnight

V4-2: 3-5-11-8-1

V4-3: 3-5-4-8-10-11

V4-4: 6-3-1-5-4-11

180 rækker = 360 kr.V4-1/1. Løb 1640 meter autostart

Vældigt åbent løb indleder V4 spillet, og det gør ikke hovedbruddet mindre, at distancen er sprint. Casper Jensen har normalt hestene i god forfatning når de meldes til start, og 4 Livi Midnight har nu to løb i kroppen efter lang pause.

A-chancer: 4-11 B-Chancer: 3-5-10-1-7-2-6 C-Chancer: 8-9

4 Livi Midnight fik galop i første start efter lang da Rene Kjær netop havde parkeret hoppen ned i vinderhullet. Havnede senest i andet spor og delvist i dødens sidst i Billund i et slemt regnvejr. Kæmpede godt på fra udvendigt position og holdt god fart ind i mål. Virkede ret hurtig fra start forrige gang i Aalborg og jeg tror den kan føre fra start til mål her.

11 Etna løber fortsat lidt urutineret, men har gjort det pænt i sine første starter. Marc Bæk Nielsen har kørt pæne løb med hesten, som har betydet top 3 placering. Sad Senest i andet par udvendigt og angreb rundt sidste sving. Holdt god fart ind mod mål, men kunne ikke true Blueberry Macoy i spids. Sporet er iskoldt, men modstanden virker passende.

3 Livi Option fik Svendsen styret rundt til overraskende sejr senest. Slikkede inderbanen det meste af løbet, og Svendsen fandt perfekt angrebsplads og så kunne Team Yankees hest tage karrierens første sejr. Var ikke 100% i svingene, men jeg tror en lignende præstation rækker til at være aktuel på alle V4 kuponer i behersket konkurrence.

5 Danny Tamsen er et nyt projekt fra Victoria Larsen, som har haft god succes i denne sæson med Arkibal Tamsen. Danny Tamsen havnede udvendigt på den førende og måtte naturligt slippe taget ned gennem opløbet, men det var bestemt et skridt i den rigtige retning. Yderligere fremgang og et blidere oplæg kan give en fremskudt placering.

10 Dollars And Cents gik fejlfrit senest efter 14 galopper i træk. Sluttede så ganske brugbart af ude i banen, og man fik en fornemmelse for den fart hesten indeholder. Lykkes det igen at gå fejlfri, så rækker farten til at være med fremme, men med ustabiliteten in mente, er det ikke mere end en outsider her.

1 Dixi gik et par gode løb midt på sommeren, men har endnu ikke fået fuldt udbytte i syv forsøg. Fik galop direkte senest i Århus, og havde lidt problemer med farten senest, men går den op til andenpladsen d. 2/7 kan det række til en lille triochance.V4-2/2. Løb - 1640 meter autostart

Igen er kortene godt blandet her i V4-2, og en sikker vinder ligger ikke lige til højrebenet. Trods sprint, er der fine heste i anden række, som også kan blande sig ved lidt held.

A-Chancer: 3-5-11-8-1 B-Chancer: 12-10-2-6 C-Chancer: 7-4-9

3 Love Story H C kan være noget af en mundfuld for kuskene inden start, men når løbet er i gang, så virker han langt mere fornuftig. Gik godt senest i Billund bag en velgående Endless Dreams, som var rigtigt velgående. Har Casper M. Nielsen is i maven inden start or styrer hestens temperament, så har den chance.

5 Caviar Damgård er en kæmpestor hest, som ind i mellem slider lidt med travet. Var godt med fra start senest på Falster i comeback, og har også vist sig hurtig fra i tidligere regi. Det kan hesten udnytte til en god position her på sprint, og kapaciteten er faktisk ikke helt skæv, hvis bare travet stemmer.

11 Bobbi Khan er jo ikke kommet i skammekrogen, men præstationerne de sidste to gange har tydeligt været med pilen i den rigtige retning. Forrige gang var han ikke helt pletfri i travet, men senest var kadencen langt bedre. Afgjorde kort i en tæt opløbsduel. Der skal held til fra dette spor, men han virker som en stærk type, der vil have fordel af overpace.

8 Eddie Brogaard er bare tre år, men har vist ganske god kapacitet. Kommer tilbage efter en lille puster på en god måneds tid, hvor der var tre andenpladser i træk på scorekortet. Forsøgte senest hele vejen rundt at slå kløerne i Enok. Sad udvendigt på denne den første runde, fik en lille puster, og angreb så igen. Det lykkedes ikke at gå forbi, men Eddie Brogård fik fuldt godkendt for den indsats. Første sejr må snart være på trapperne.

1 Dante H S kommer tilbage efter lang pause. Leverede gode ting i sine første starter, og sluttede sidste år med en god præstation på Åby, hvor der blev kørte ganske stærkt i afslutningen for klassen. Har masser af fart, og det er spændende om den mangler den berømte udblæsning.

10 Jugghar Boko har endnu ikke helt indfriet forventningerne for Jeppe Juel. Men det må komme på et tidspunkt, for det virker som en tiltalende hest. 12 Perhaps Flax kommer tilbage efter pause, man har gået et stærkt arbejde her på Aalborg-banen op til dagens start, og er altid interessant med professionel i vognen. 6 El Nino Trøjborg har fået ny ejer. Kan hun få udfoldet talentet i From Above US-sønnen, så er der mere i vente fra den kant. 2 B J’s Brogård er vel ikke en udpræget sprintertype, men den har virket på rette spor de sidste starter.V4-3/3. Løb - 1.640 meter autostart

Flemming Jensen har haft en forrygende derby-søndag, og kan fortsætte sejrsstimen med Dollar Rain her fra godt spor.

A-Chancer: 3-5-4-8-10-11 B-chancer: 9-7-6-1-2

3 Dollar Rain virker rimelig fra start, og jeg tror Flemming Jensen sidder med fremme rundt første sving for tidligt at overtage kommandoen. Blev kørt til spids senest på Axevalla efter 1.10,8/500 meter, men var slået ved indgangen til opløbet. Nu er konkurrencen knap så skarp og sporet er endelig godt på dansk grund, og er på hvad der kan virke til favoritdistance.

5 Desmond Toft har vundet tre løb i denne sæson, men alligevel sidder man med fornemmelse, at han ikke er så vild med at afgøre. Fik alt serveret forrige gang i Billund hvor han sad i vinderhullet og den førende pludselig brækkede ud midt på opløbet. Gik pænt senest fra 20 meters tillæg, men kunne ikke gå helt frem til Do It Mingus og Dirocco. Er med fremme igen på sin store stabilitet.

4 Vigan HS kommer tilbage efter lang pause og har egentlig god kapacitet, som burde række til lidt mere end denne klasse. Tidligere comebacks har indikeret at hesten nok skal have et løb i kroppen for at være 100%.

8 Catchmewill har vist sig som en brugbar sprinter tidligere, og var rigtig fin på dagens distance to gange tilbage i januar. Har nu yderligt spor og kommer tilbage efter pause, og det sætter måske en dæmper på forhåbningerne. Er vældig hurtig fra start, og kan køres til en position.

10 Jilla Kæll har ofte måtte gøre det grove arbejde, men det slipper hun sandsynligvis for med dette startspor. Har god fart i benene og hun kan sprinter. Runder mange til slut ved overpace.

11 Charlie L M er en kapabel hest med høj sejrsprocent. Kom tilbage efter pause senest, og virkede så til at være klar. Kom lidt på mellemhånd og var pludselig kommet bag andre gode heste blandt andre Close To Heaven som vandt løbet. Sluttede godt af da Mike Kristensen fik snoet sig fri. Virker ikke som en sprinter og det kræver nok en del overpace, hvis han skal komme ind i legen.V4-4/4. Løb - 1.640 meter autostart

Jeppe Juels Enzo var lækker ved sejren senest i Skive, hvor træneren var meget tilfreds med hesten. Nu skal 3-åringen ud at sprinte mod ældre heste og det kræver en regulær rekordforbedring hvis en ny sejr skal i hos.

A-chancer: 6-3-1-5-4-11 B-chancer: 9-10-2-8-7-12

6 Enzo kommer ikke til spids og skal så klare ærterne på anden vis. Jeppe Juel har i flere omgange berømmet hesten, men han er også blevet skuffet flere gange. Senest var det dog en klar plusvariant vi så. Her trykkede Jeppe Juel tidligt til spids, og siden var det spil til et mål. På seneste indtryk får han vindertippet her.

3 Veronica har rigtig meget fart i benene, og kommer her første gang på sprint, som jeg vurderer til at være en stor fordel for hesten. Er lynhurtig fra start, og jeg forventer Per Astorp kører til fra start, og holder dampen oppe så længe lampen lyser. Den kan lyse hele vejen.

1 Chardonnay Merci har også rigelig fart til at være aktuel her, men slider lidt med travet ind i mellem. Førte senest an i 1.15-fart også på sprint, men tabte travet til slut, og galoppen var uundgåelig. Har nu fået en lille puster siden den dag, og mon ikke Marc Bæk Nielsen har brugt tiden på at rette nogle småting.

5 Epos Østervang blev sat lidt af fra spor 8 forrige, og måtte sendes frem som første hest i andet spor et stykke efter den førende Veronica, som var gået afsted i højt tempo. Forsøgte at tage jagten op på Cæsar Spin da denne lettede anker med 500 meter til mål. Det lykkedes ikke og det var i tæt kamp med Veronica at Epos Østervang bjergede andenpladsen i land. Senest blev det til galop på Lunden. Formen virker måske ikke helt i top, men er en fin hest, som altid løber med top 3 chance i sin klasse.

4 Donato Gilbak kom tilbage senest efter lidt pause. Fik et fornuftigt løb og sluttede godt af, og virkede bedre en i årets tidligere starter. Har vist gode ting før, og er han gået lidt yderligere frem med løb i kroppen skal den ikke glemmes på de lidt større kuponer.

11 Chanel Simoni bliver aldrig nogen skøntraver, men det virkede som om kredsen omkring hesten var kommet på rette vej ved to andenpladser efter pause. Første gang tabte hun knebent til Dellis som i lørdags var fjerde i Hoppe Derbyet og næst senest blev hun kørt til spids på Axevalla. Fra spids kæmpede hun godt og var med i striden hele vejen ind. Sidst var hun dog tilbage i gammelt slag med galop. Fejlfrit rækker hun langt, men jeg tror ikke Jensen er i mål med at eksperimentere med balancen på denne hest.