V4- og Lunch Dubbel-analyse af Kim Nielsen

Tipperstatistik: Spillet for 674 kr. Vundet 8451 kr. Tilbagebetalingsprocent 1.253,9%. Hitrate: 1 af 2.

Printvenlig version

V4-forslag

4 Andre Ward

9-8-10-11-5

6-5-10-3

4-6-10-7-5-1-9-8

Pris 320 kr.

LD-forslag

6

4-6-10-7-5

5 kombinationer, spilles for 20 kr. pr. komb. Pris 100 kr.


V4-1, 1. løb

Et opgør hvor Flemming Jensen giver comeback til Andre Ward, der tog tre på stribe op til jul. Jensen plejer at have dem klar efter pause, og da feltets flere starthurtige heste alle normalt gerne vil have rygløb, så ligner det et løb, hvor Flemming Jensen kommer og overtager spidsen, når røgen har lagt sig. Og så ser jeg ikke, at den taber løbet. Ugarderet i V4.

A-chancer: 4 B-chancer: 6-5-3-8 C-chancer 6-7-1

4 Andre Ward var inde i en stime med tre sejre på stribe. Viser stor styrke efter skiftet sidste år til Flemming Jensen. I Odense primo december havde hesten spor 12. Kusken forlod fjerde par udvendigt efter en lille omgang og sad derefter som første hest i andet spor i jagten på udbryderen Tough Macoy. Denne blev indfanget, og sejren blev sikker på ren styrke. Gangen efter var nøjagtigt samme løbsafvikling fra startspor 11. Her var det førende Warrewee Perseus, der blev nedkæmpet, og i opløbet svarede Andre Ward en godt angribende Turbo Star. I Skive stoppede sejrsgangen så. Fra andet par udvendigt blev førende Aros Line engageret i opløbet, men det endte i galop. I trænerkommentarerne fortæller Flemming Jensen, at det simpelt hen gik for stærkt ind i det lidt skarpe sving. Hesten kommer nu efter lidt pause, men Flemming Jensen har dem stort set altid klar efter pause. Så Andre Ward må være en meget stor vinderchance, selv om trænerens vurdering er ”en chance blandt de tre” – min bedste chance på dagen. Dagens ugarderede uden tøven.

6 Asger Molar er en af flere meget starthurtige heste i løbet. Har opadgående formkurve. For tre starter siden ude i en 10-åbning for at forsvare spidsen. Førte til kort før mål, men blev slået på de sidste meter af Worst Nightmare, men var foran den i vinderhullet siddende Thisismylife. Gangen efter tog den igen spids for hurtigt at slippe til Bella Højgård. Efter noget stafetkørsel sad Abild Grand pludselig fjerde indvendigt, og det fik Birger Jørgensen til at køre ud i en blød dødens med omgang igen. Holdt storartet herfra, hvor førende Listas Manboy vandt foran Torpedo W F. Senest igen spids for at slippe til favoritten Giggs Boko. Endte med at sidde bomfast bag denne og fik først frit frem efter at være blevet trukket på tværs, da Armani S var i mål kort foran Molliere. Klart godkendt tredjeplads som bekræftede den gode form. Spørgsmålet her er, hvad Birger Jørgensen vil gøre med de to ligeledes starthurtige P S Confess og Thisismylife invendigt. Formen er til at slutte anden bag favoritten med rette løb.

5 This Is My Life er meget starthurtig og duer både fra spids og ryg. Den enøjede hest blev sidst bakket fra spor 8. Der var 10-fart undervejs, men der blev for langt frem for Thisismylife. Sluttede dog godt af fra sidste position i et løb, som Guy Pomponne vandt. Gangen inden var hesten svag i Odense. Styrede løbet fra spids, men alle konkurrenter inkl. vinderen Tiger Hill Diamant løb forbi i opløbet. Det så lidt mærkeligt ud. I Skive var det også en spidskørt Thisismylife, der denne gang gav Guy Pomponne en reel match, men på de sidste meter måtte se sig slået. Er således lidt uens i præstationerne. Det ligner spids her, hvis Hussein Kassir slipper med P S Confess. Men hvad gør den nye kusk Morten Friis, der erstatter den ellers faste chauffør René Kjær? Måske skal den have et rygløb, som hesten nok er allerbedst med. Kæmper med om andenpladsen på en god dag.

3 P S Confess gør det godt hver gang. Er starthurtig, men skal helst have rygløb. Tog spids forrige start for så at slippe til Sir William. Med 500 igen trak Gordon Dahl P S Confess ud til angreb. Koblede grebet midt i opløbet og afviste angreb fra Avatar Accellerator til en pligtsejr til 18 for 10. Slap sidst til Aqua De Vie, hvor den holdt farten i vinderhullet til en fjerdeplads bag Victor Rush. Mødte her væsentlig hårdere selskab end gangen før. Tager sikkert spids her for måske at slippe til Thisismylife. Men hvis den også skal køres i ryg og slipper til favoritten Andre Ward, hvis Flemming Jensen kommer tidligt med den, så ender P S Confess i tredje par indvendigt, og så skal der held til at slippe ud derfra. God pladschance.

8 I D Entity så vi senest i Danmark i Derbyweekenden, hvor det blev til galop i et lavklasseløb for Flemming Jensen. Da Bo Westergaard startede op som træner i september sidste år, kom hesten i hans varetægt og blev forsøgt i de norske årgangsløb. Så kom der fart på karrieren, hvor det i den sidste start som 3-års blev til en flot andenplads i Norsk Oaks efter undtagelseshesten Hillary B R, der vandt til odds 1,04! Nu kommer hoppen efter pause, og Bo Westergaard melder om et roligt oplæg, hvor resultatet ikke er afgørende. Virker som en stærk og måske lidt entaktet type, og træneren siger ligeledes, at chancerne stiger, hvis der kommer tempo på løbet. Spændende comeback på de danske baner.


V4-2, 2. løb

Et åbent løb, hvor de højeste startnumre i mine øjne er de bedste heste. Men et par af disse er ikke pålidelige, så der bliver plads til fem heste på kuponen, hvor de tre B-heste ikke kan udelukkes på en god dag.

A-chancer: 9-8-10-11-5 B-chancer: 3-1-4 C-chancer: 6-2-7

9 Cæsar Spin er en kapacitetsfuld hest, der dog ofte har store problemer med travet. Ved hestens eneste sejr tilbage i januar 2018, overtog den spidsen efter 700 meter, og siden var det spil til et mål i en god stil. God var stilen til gengæld ikke gangen efter, hvor travet blive dårligere og dårligere, som løbet skred frem. Angreb på sidste langside i ryg på Amber Attack, og udvendigt på denne blev det til en længe annonceret galop ud af opløbssvinget. I seneste start i maj sidste år var Cæsar Spin førende undervejs. Igen i en anstrengt gangart, og ikke overraskende kom galoppen som førende i opløbssvinget. Har i november løbet 18,1 med galop i et prøveløb, så farten findes så rigeligt til at vinde et løb som dette. Har Allan Kristensen fået styr på kadencen hos Love You-sønnen, kan den vinde her. Forsigtigt vindertip.

8 Dollar Princes kommer tilbage efter pause. En umiddelbart travsikker hest med en vis styrke, der dog havde en startgalop forrige gang, som ødelagde den dag. Gangen inden sad hesten midt i feltet. På sidste langside angreb Jeppe Juel, men foran havde Pauli Andersen hele tiden kontrol over løbet med overraskelsen Dusin Engholm, selv om Dollar Princess kom tæt på til slut og løb en 17-tid i snorene fuld vej. Senest var det sprint, som næppe er hestens foretrukne distance. Endte undervejs i tredje par indvendigt, hvorfra Jeppe Juel aldrig så dagens lys. Sad med masser af kræfter i behold over mål, og kom i en 16-tid – ny rekord. Løbet blev vundet af Dixidore efter en god afslutning. Dollars Princess er ikke noget lyn fra start, så spor otte kan være lidt af en udfordring. Men kommer Jeppe Juel ned og finder en fornuftig position i andet spor, så kan hoppen klart være med i afgørelsen, hvis Niels H. Madsen har sin hest klar på dagen. Se op!

10 Olga’s Avenue er en meget fartfyldt hoppe, der dog ikke er sikker på benene. For tre starter siden galopperede den som førende i opløbet, hvor den måske ikke havde kunnet afvise vindende Debbiedoit selv uden fejl. Gangen efter blev det til galop i første sving i Aarhus, hvor den tabte 30 meter. Gik op til feltet, og koblede grebet i opløbet. På vej mod en tilsyneladende sikker sejr, bremsede den lidt op kort før mål, og angrebet af den senere vinder Coco Højgaard blev det til galop i mål. Senest blev hoppen taget meget roligt igennem første sving i Aarhus. Da den blev travet ind, lunede René Kjær sig bagerst i det lille felt. Og i opløbet fløj Olga’s Avenue bare forbi konkurrenter til en længe ventet sejr. En ny kan komme her, hvis den holder sig på benene. Et tidligt kryds på V4-kuponen.

11 Elliot fik 15.000 i sin første start som vinder af Made In Denmark-løbet. Det var fra spor 1 i voltestart, hvor hesten bare løb sit eget løb foran konkurrenterne. Vindertiden 1.17,6/2.140m snorestart, hvor de sidste 1.000 meter gik efter 16,0 aftvinger respekt. Da den så travsikker ud, vil den utvivlsomt gå et godt løb, men spor 11 er naturligvis en udfordring. Kan være med helt fremme her.

5 Dirocco er lillebror til Boris, som Marc Bæk Nielsen har succes med i øjeblikket. Var for tre starter siden anden, men det var 40 meter efter vinderen Donna i et løb med mange galopperende heste. Ikke noget at skrive hjem om. Det har der heller ikke været i de to efterfølgende starter, hvor det begge gange er endt med galop i slutfasen. Løb sidste fredag 18,3 i et rutineløb, hvilket har givet den vindertippet i Fast Track programmet. Virker lidt entaktet, men hvis konkurrenterne, der synes at have mere fart i benene får uheld undervejs, kan Dirocco godt blandt sig. Ser den mest som et pladsbud og et garderingsbud, hvis man skal have mange heste på V4-kuponen.

3 Dollar Esterel viser ikke det store for Flemming Jensen og har let til galop. Træneren melder om, at hesten måske har gjort mentale fremskridt i vinterpausen. Men kun dem, som ikke vil spille en bon uden Flemming Jensen, krydser Dollar Esterel på V4-kuponen.

1 Clumsy gik pænt i debuten fra spor 1, hvor den førte undervejs, men måtte lade Drønviktormolar gå forbi til slut. Gangen efter var den længe om at blive travet ind. Fik dog pæn fart under hovene, men var et pænt stykke i mål efter vinderen Livi Oxford H M. Ser stabil ud og er givet gået frem med de to løb. Kan primært være pladsaktuel og er kun et bredt garderingsbud i V4-spillet.

4 Elton gjorde det pænt i I C Tvedes Memorial, hvor den var anden til Euro Dream, men hvor et par af konkurrenter i det kun 5 hestes lille felt galopperede undervejs. Har de to sidste gange galopperet enten fra start eller i første sving. Måske har ejer og træner Lindhardt Jensen nøglen til at køre hesten fejlfrit, hvor han jo på det seneste har leveret flere gode kuskepræstationer. Men med sine kun 3 år mangler hesten rutine i forhold til de fleste af konkurrenterne, så det ser svært ud.


V4-3, LD-1, 3. løb

Flere formtoppede heste mødes her, hvor jeg giver vindertippet til Henbianca Boko. Synes fire heste lige er et hoved højere end resten, så kun de fire A-chancer finder vej til V4-kuponen.

A-chancer: 6-5-10-3 B-chancer: 1-7-9-4-8 C-chancer: 11-2

6 Henbianca Boko er en bundstabil hest, der sjældent gør noget forkert. Sejrene tilbage i december blev taget efter recepten med et afventende løb og så er hvislende slutspeed. Det samme kan meget vel ske her. At det ikke er blevet til sejre de tre sidste starter, er ikke noget negativt. For tre starter siden havnede hesten i tredje par indvendigt og sad bomfast over mål bag en mur af heste i et løb, som Corleone vandt foran Bjarne B P. Gangen efter forsøgte Jan Dahlgaard at tage Lucky Lady Blue ned udvendigt fra. Var stor i nederlaget, hvor Backup lige snuppede andenpladsen til slut. Og senest havde hoppen bagspor i Aarhus, hvilket notorisk er svært. I en forrygende opløbskamp nåede den akkurat ikke forbi en storfin Nightingale Jaycee. Her er der fordel hopper, så Henbianca Boko møder denne gang blidere modstand end normalt. Derfor et motiveret vindertips.

5 Bravur Torkdahl har været genstand for megen omtale efter præstationen senest, hvor den var meldt totalt af af Flemming Jensen i trænerkommentarerne. Men hvor han til gengæld nåede at fortælle til Fast Track TV, at hesten var storfin i opvarmningen. I denne uges trænerkommentarer tager Flemming Jensen igen forbehold for distancen på 2.640 meter. Men når den kunne stå hjem på 2.300 i Aarhus, kan den vel også stå hjem på 2.640 meter i Aalborg. Sidst kørte Flemming Jensen alt, hvad remmer og tøj kunne holde, indtil den havde tiltvunget sig spidsen fra storfavoritten Lucky Lady Blue efter en 11-åbning. Det var kun Duka Moseby, den ikke kunne stå imod til slut. Så man må forvente en lignende offensiv kørsel fra start igen. Kun Bo Westergaards Don Anton kan eventuelt forhindre, at Bravur Torkdahl sidder i spids her. Er enig i trænerens vurdering i, at hesten bør være mellem de tre her. Og vinderchance har Flemming Jensen altid med formheste.

10 Coutinho har en gang i karrieren været ude på lang distance. Her fik den et afventende løb og var anden til Bon Voyage Vixi for Thomas Fisher. Siden er det blevet til tre sejre på stribe. I sin sidste start for sin nu forhenværende træner vandt den et halvbilligt løb på sprint efter et rygløb. Og efter skiftet til Ekstra Bladets Travklub og Jeppe Juel er det blevet til to sejre fra spids. Først foran Cilas Smed og senest foran Casino Brick. Med således næsten 30.000 kroner indtjent de sidste tre starter, møder Coutinho denne gang væsentlig bedre modstand, så nu skal hesten bekende kulør. Den virker som en stærk hest, som bør kunne stå distancen. Men den har ikke været så overlegen, at den bare går ud og tager nummer fire i træk. Skal dog krydses på alle seriøse V4-kuponer.

3 Don Anton er en af de mange nye Bo Westergaard heste, som spillerne de første gange kan have lidt svært ved at sætte ind mod de danske heste, når de seneste starter er gjort i Norge for flere måneder siden. Don Anton gjorde sidst sin DK-debut, og her lavede Bo Westergaard et overraskelsesangreb på den førende favorit Catch Me Will. Fra fronten af styrede Westergaard slagets gang, og han nåede akkurat at redde sig i land fra en godt angribende Catch Me Will, der måtte bagom heste i opløbet. I trænerkommentarerne melder Bo Westergaard om, at han vil forsøge at køre hesten i spids. Men det kommer nok til at komme an på en prøve mod hans gamle principal Flemming Jensen. Donato Hanover-sønnen har dog et par 16-tider at henvise til fra tiden i Norge, så den er en af 4-5 heste med vinder chance i dette løb.

1 Camble Flame er af de feltets hopper med fordel i proportionerne. Den stærke hest vil elske distancen. Senest var den med i Bravur Torkdahl løbet, hvor den i opløbssvinget blev kraftigt genereret af Birger Jørgensen med en fejlende Lucky Lady Blue. Det kostede vel omkring 20 meter, hvilket var afstanden op til Bravur Torkdahl ved målpassagen. For tre starter siden vandt Camble Flame efter et godt løb i andet par udvendigt. Gik forbi førende Call Me Baunely med det mindst mulige. Camble Flame vil tage mange ned til slut, men næppe alle. Er mest en solid pladschance, men kun et kryds i V4 ved meget bred gardering.

7 Chikita T Hall, 9 Celine Diamond og 4 Stella Quick er alle heste, der står distancen, men ikke vinder ret tit, så de er mere plads- og præmiekandidater end krydser i V4.


V4-4, LD-2, 4. løb

Et særdeles åbent løb, som skriger på kraftig gardering. Måske vinder Flemming Jensen bare igen med Belis trods svipseren sidst. Men Express Bork virker i klar fremgang, og bliver farlig her. Luringen er 10 Cassano, men mange kan være med her, hvor løbsafviklingen vil betyde meget. Fyld på så langt pengepungen rækker.

A-chancer: 4-6-10-7-5 B-chancer: 1-9-8-2 C-chancer: 12-3-11

4 Belis skuffede i de første starter efter skiftet til Flemming Jensen. For tre starter siden kom så den første sejr. Efter et afventende løb gik Belis frem til sejr i opløbet foran Ceania Diamond. Gangen efter var det igen en god afslutning, der gav pote. Det var dog i hård kamp med Master Of Disaster, der galopperede i mål få meter fra stregen muligvis som vinder. Senest lignede det en gentagelse. Birger Jørgensen lignede en, der bare skulle blæse forbi de to førende Livi Kashmir og Belmondo Simoni, men så slog hoppen på en galop først på opløbet. Flemming Jensen lyder offensivt indstillet i trænerkommentarerne, så det skal blive spændende at se, om han forsøger mod spidsen, hvilket jo ikke var sagen i de første af hestens starter i hans regi. Den kan slå til igen i et åbent løb.

6 Express Bork sejrede for tre starter siden foran Caviar Damgård efter føring hele vejen i en meget tung bane. Gangen inden var den med i en 11-åbning, men blev afvist af Malteese Falcon. Denne blev trykket flad, men Express Bork kunne ikke stille noget op, da Bet For Me Jersey gik til front i opløbssvinget. Holdt dog godkendt hjem som anden. Senest sad den langt tilbage fra spor 12. Fra 5i med ud i angreb i sidste sving. Søgte efter fuld angrebsplads, men kom først sent rigtig fri og spurtede bravt. Tæt tredje i fotofinish bag Livi Nixon H M og Design Of Porsche. Virker som om formen er kraftigt på vej opad, og den kan slå til her med de rigtige positioner undervejs.

10 Casano var senest på forbi Epsilon Pi mod spidsen, da det blev til galop (ikke noteret). Satte 20-30 meter til, men endte i tredje par udvendigt. Sluttede herfra godt af, og var ikke langt bag efter Falkens Nicke i mål. Vandt for fem starter siden et uddannelsesløb for Trine Urt Pedersen og gik i slutningen af sidste sæson flere 16-tider, så hesten har fart nok til at kæmpe med om sejren her. Anders Pedersen har ved flere lejligheder kørt ret offensivt med hesten, så det lader til, at han har tiltro til hestens styrke. Se op!

7 Falkens Nicke har været fremme og præge de fleste af dens løb efter sejren i debuten. Kommer her med sin træner Kent Friborg, der gør comeback efter sin hofteoperation. Hesten har galopperet i føring to gange, og er kommet godt igen efter galopperne. Senest var den fejlfri og gik godkendt udvendigt på den førende Epsilon Pi, hvor begge måtte se sig besejret af en hastigt afsluttende Desmond Toft. Falkens Nicke er hurtig fra start, men kusken vil måske prøve at køre i ryg, hvis dette er muligt. Har god styrke, og kan være med til at gøre op om det her.

5 Diva Sisa kom tilbage efter pause senest, hvor den fra vinderhullet via open strech akkurat besejrede Django Cross. Marc Bæk havde proklameret, at han ville give hesten et roligt løb senest, så det var en fin sæsondebut med mersmag. Har stadig opgaver senere på sæson som det primære mål, så han vil sikkert igen give hesten et roligt løb, da den ikke er tunet endnu iflg. trænerkommentarerne. Var sidste sæson med i finalen i DTC’s 3-års Serie, som blev vundet af Delicious One få uger før denne vandt Grand Circle for hopper.

1 Catchy Spring var senest meget forbedret. Tog let spids fra sport 1 og holdt hele vejen hjem før udvendigt gående Chakita T Hall. Stærk præstation. Inden da startgalop og før det, gik den intet fra køen. Har gået alle sine løb i karrieren på nær to i Aarhus, så det bliver spændende, hvad den siger til at løbe på udebane. Kan få svært ved at svare spidsen herfra. Men skulle dette lykkes, stiger chancerne. Præstationen senest indikerede formfremgang. Outsider her.

9 Enzo er feltets mindst rutinerede hest med kun 5 starter. Forrige gang blev det til startgalop som storfavorit. Senest fandt Jeppe Juel en position i tredje og andet par udvendigt. Angreb på sidste langside og åd sig langsom ind på førende Dagmar Bakkegård, som den slog kløerne i få meter før mål. En hest under udvikling, der sikkert vil have gavn af hårdt tempo undervejs.

8 Jolie var i sin første start for Bo Westergaard en fin anden i Odense bag Date Night. Men før Falkens Nicke, der dog havde galop på. Senest startgalop, hvilket skyldtes lukket hovedlag, hvorfor den blev for gal, siger træneren til trænerkommentarerne. Vil blive kørt afventende her og er mest en præmiekandidat.

2 Jilla Kæll er meget starthurtig. Blev slået af Don Cash, sidst Birger Jørgensen kørte hesten. De to seneste gange med Flemming Jensen i sulkyen har den tabt til Catch Me Will. Har kun en sejr i karrieren, og det bliv er nok svært at fordoble dette antal.