V4-analyse af Steffen Møllergård

Tipperstatistik: Spillet for 4.434 kr og vundet 5.699. TBP 129% Hitrate: 6/18.

Printvenlig version2 Darlington
10-5-3-2-7-8
9 Den Of Warlock
9-10-11-4

Pris: 192 kroner (24 rækker med 8 kr. pr. kombination)V4-1 / 1. løb

A-chancer: 2 B-chancer: 4-5-1-7-3 C-chancer: 6-9-8

2 Darlington. Vandt på imponerende vis sin sæsondebut i et stærkt besat 4 års løb i Ålborg. Fra anden række bag startbilen fik den ryggen på Darwin Ice. Og undervejs var tempoet højt med 12,9 de første 1000 meter af løbet. Midt på opløbet brød Darwin Ice et spor ud, og Gordon Dahl var hurtigt til at opdage hullet, og kørte smart indenom Darwin Ice til en stensikker sejr. I sin sidste start på Bjerke Travbane i Norge var den lynhurtig fra start, og tog med det samme spidsen i løbet, men slap denne efter 500 meter. Og sad derefter i vinderhullet. Fik hullet ind på opløbet, men galopperede kort efter uden at være sejrsfarlig på nogen måde. Men det var en tredje /fjerdeplads der røg med galoppen kort før mål. Tilbage med Gordon Dahl i sulkyen på hjemmebanen, så skal det være en topchance i dette her felt, og jeg vælger at blanke den i V4 spillet. Darlington kan gå fra alle positioner.

4 Lady Red Summer. Har Peter Jensen haft i træning siden starten af maj måned, og Lady Red Summer gjorde den første start i deres regi i Hoppesprintermesteren i Billund. Sad undervejs i tredje par indvendigt, men galopperede efter 1000 meter på den vanskelige bane på dagen. Men den leverede en god ophentning og fart derefter. Jeg har været i løbsarkivet og set dens sidste tre starter i det svenske, og den virker ikke så hurtig fra start, men har leveret nogle gode afslutninger i dens løb. Største konkurrent til Darlington i min optik.

5 Nightingale Jaycee. Kommer tilbage efter en løbspause på lidt over to måneder, og er meldt perfekt ind i dette her løb på dens præmiesum. Den afsluttede en god vinterkampagne med en ligafinale i Ålborg, hvor Jeppe Rask fra spor 11 kom perfekt igennem fra start, og endte i tredje par indvendigt, og efter 500 meter sad Nightingale Jaycee i andet par udvendigt. Derfra kunne den i stenhård konkurrence, via en god afslutning tage en klart godkendt fjerdeplads. Er den klar her efter den løbspause til denne her start, så skal den regnes tidligt i dette her løb. Og vil så være en god triochance i dette her løb.

1 Livi Ladyship. Kom i træning ved Bo Westergård d. 1. maj, og gjorde sin første start i et ”Sigter Mod Stjernerne løb” i Ålborg. Efter en god start fra sit tillæg endte det desværre med en galop ind første sving. Derefter vandt den sin sidste start i Odense ikke mindst fordi de to favoritter Djohndjohn og Fusion Scoop kørte livet af hinanden fremme i spidsen. Og Bo Westergård fik kørt et perfekt løb i andet par udvendigt, og ind på opløbet så kunne den vinde en flot sejr via en stærk afslutning. Slår normalt ikke Darlington, men den skal være en god triochance i dette her løb.

7 Clark Gable. Var med i samme løb som Livi Ladyship i sin sidste start på Fyn. Tog med det samme spidsen fra spor 1, men måtte slippe denne til Djohndjohn efter 500 meter. Var ikke som bedst på dagen, og galopperede med 800 meter til mål. Leverer ikke så stabile resultater. Vandt en klart godkendt sejr på Lunden d. 5. april, men leverede derefter ikke det store de næste to starter i Billund og Fyn. Clark Gable taber tit travet på nogle tidspunkter i dens løb, hvor den ikke burde være presset. Er dog en farlig outsider i løbet, hvis den er som bedst på dagen.

3 Secret Guy plejer at gå gode løb for professionelle kuske. Og gik et godt løb for Knud Mønster for tre starter siden, hvor den var tredje bag bla. Casino Royal efter løb nede i feltet i femte par indvendigt, så fik Knus Mønster hullet rundt sidste sving. Og med en god afslutning kunne den tage en klart godkendt tredjeplads fra startspor 11 på sprint. Og den er bestemt en god triomulighed igen i dette her løb.

6 Livi Lovely gik et godkendt løb på Lunden i forrige uge, hvor tredjepladsen var maksimalt udbytte på dagen. 9 Cortex Bounce er meldt noget hårdt ind i dette her løb, og er sammen med 8 Winston D en mindre præmiechance i løbet.V4-2 / 2. løb

Orval er helt klart bedste hest i feltet. Men 40 meters tillæg er aldrig let, og bag favoritten er løbet ret åbent.

A-chancer: 10-5-3-2-7-8 B-chancer: 1 C-chancer: 6-9-4

10 Orval. Har gået to rigtige gode løb for Thomas Bonde. Først på Fyn tog den en meget rolig start, og sad indvendigt langt nede i feltet. Kom perfekt ud i andet spor med 500 meter til mål. Og med god trækhjælp fra vinderen af løbet Cool Winner, så kunne den tage en klart godkendt andenplads. Derefter vandt den en fin sejr i Skive, hvor Thomas Bonde fik kørt et helt perfekt løb i andet par udvendigt, og via en stærk afslutning kunne med vinde med en halv længde foran Worst Nightmare. I sin sidste i monté galopperede den korte efter starten. Orval er rigtigt godt inde i dette løb, og får klart mit vindertip i løbet.

5 Cæsar Spin. Har været sat noget tilbage pga. problemer med en kastration. Har skyhøj klasse og derfor seeder jeg den langt højere end dens resultatrække kan forsvare. I sin sidste start efter en længere løbspause galopperede den ind i første sving(ikke noteret i programmet) og fik et løb i kroppen langt efter feltet. Man må som spiller ikke glemme Cæsar Spin på V4 kuponen.

3 Dollar Princess. Tog spidsen direkte i dens sidste start i Billund fra Django Cæsar, og førte de første 1000 meter i 15,7 et stykke foran feltet. Og i et noget stærkere felt end i dag gav den sig først midt på opløbet efter et hårdt løb på en tung bane. Var dog træt til sidst i løbet, og måtte se sig passeret af mange heste, og endte udplaceret. I dagens konkurrence må den ikke glemmes på V4 kuponen trods den endnu ikke har vundet i 11 starter.

2 Livi No Panic. I sin sidste start tog den spidsen med det sammen, men slap denne på første langside og fik et løb i vinderhullet undervejs. Birger Jørgensen måtte vække den lidt med 500 meter til mål, og viste ikke den store speed, da den kom ind på det åbne spor i opløbet. I sin forrige start galopperede den direkte fra start ud af volten, men er ellers en ret stabil hest. Livi No Panic løber sig ikke helt ud endnu, men den er hurtig fra start, og kan føre løbet længe. Og skal klart med på V4 kuponen.

7 Crepe Suzette. I sin sidste start, hvor den var ude i DM for jockeyer blev den taget roligt fra start, og blev bakket ned som sidste hest i feltet i fjerde par udvendigt. Kunne sagtens være med i den hastige afslutning, og da den fik plads mit på opløbet afsluttede den måske bedst af alle for Mads Henriksen. Har ikke prøvet at vinde i 42 starter endnu, men jeg giver den alligevel chance for dette, og kommer den på V4 kuponen.

8 Cassano. Seeder jeg lidt lavt trods en sejr i dens sidste start d. 21. april, hvor den vandt for Jeppe Juel i DM for travtrænere. Var slettet en tiltænkt start i Ålborg for en måned siden, hvor den var halt. Kommer den klart på V4 kuponen, da konkurrencen ikke er større end den kan være med i dette her løb selvom formen måske ikke er helt på top efter dens løbspause.

1 Danger Dynamite. Burde måske være seedet som en C-chance, men den gik faktisk ok for Jeppe Juel i sin forrige start. I dens sidste start som var DM for jockeyer galopperede den direkte fra start. Fra en perfekt udgangsposition, så kan den måske få et løb i ryggen på den førende, og derfra kan den være en mindre triochance.

6 Uzal Nordal, 9 Battle Quin og 4 Diva Faust er ikke i form til at søge mere end en præmie selvom konkurrencen ikke er så stor, som de har mødt de sidste starter. Så har de været meget langt efter vinderen i mål i deres seneste starter.V4-3 / 3. løb

Den Of Warlock undgår ikke at blive gigantfavorit i dette her løb.

A-chancer: 9 B-chancer: 3-8-2-5 C-chancer: 4-1-6-7

9 Den Of Warlock. Et herligt gensyn med Den Of Warlock, som ikke har startet i Danmark siden d. 25. januar, hvor den vandt endnu et løb på Lunden. Den Of Warlock har deltaget i fire montéløb i træk, hvor den har mødt nogle af de allerbedste svenske montéheste, og som har givet tre andenpladser og en enkelt sejr. Ikke mindste dens sidste start på Solvalla, hvor den løb 12.1 på en noget tung bane var imponerende og der var den anden til Aigle Jenilou. Rides af Sofia Adolfsson, som har reddet 75 løb i år med bla. 13 sejre og 19 andenpladser som de bedste resultater. Bliver min klare blanke i V4 spillet.

3 Balotelli. Har nu gået to gode montéløb for Trine Urth Pedersen, og Balotelli virker til at have fundet løbsglæden igen. I sin forrige start på Lunden var den med i den hastige 11 åbning af løbet, sad først udvendigt på den førende Høwings Sydsturm, men gik ned i ryg på denne efter 500 meter. Med 800 meter til mål gik den ud i andet par udvendigt, og via en stærk afslutning de sidste 500 meter kunne den tage en klart godkendt andenplads bag storfavoritten Versus AS. I sidste start på Jægersro tog den med det samme spidsen, og førte løbet de første 500 meter i 12 tempo. Fik dæmpet tempoet en smule med 14 de første 1000 meter af løbet. Med 500 meter til mål pressede den udvendigt siddende Væsterbochecklight sig forbi og kort efter kom storfavoritten Barack La Marc i et stærkt angreb, men Balotelli holdt farten godkendt bag de to heste. Balotelli er en mulig spidshest i duel med Tyrrell As, og jeg ser den som første udfordrer til Den Of Warlock.

8 Albatros. Kunne vinde et montéløb i Billund i dens sidste start. Der var lidt held med i sejren, da der var opløbsgalopper for både Høwings Sydsturm på vej ind på opløbet og Chelsea kort før mål. Måske den var gået forbi Chelsea. Men det bliver aldrig opklaret. Sad undervejs nede i feltet i dødens spor, og på den tunge bane gik den derved et klart godkendt løb. Har klar fordel af til denne her start ikke at have et stort tillæg som den plejer. Og trods et lidt kedeligt spor 8 bag bilen, så skal den regnes med en rigtig god triochance i dette her løb.

2 Tack Wee. Vandt sin montédebut sidste år for Michelle Mønster efter et løb i andet par udvendigt. Kunne på de sidste meter gå forbi til sejr foran Royal Trophy. I sin sidste start galopperede den i Billund i første sving og fik ikke med udfaldet at gøre. Banen denne dag var også noget tung, så det kan være derfor. Tack Wee leder lidt efter topformen pt., og jeg ser den som god en præmiechance i dette her løb. Men Tack Wee burde kunne bedre end det viste de sidste par starter, og Tack Wee er rigtigt godt inde i dette her løb på sin præmiesum, og har tjent væsentlig mere end resten af deltagerne i løbet.

5 Tyrrell As. Kunne vinde sin monté debut for Maria Dueholm Svenden trods et stort tillæg på 60 meter i et specialløb. Derefter har den for sin ejer gået to gode montéløb. Den 28. april havde den 60 meters tillæg fra start, og Tyrrell As skulle bruge næsten en omgang på at indhente dette. Med 800 meter til mål angreb den i høj fart, men kunne ikke nå frem til vinderen Bella Tinghøj, som den skulle give 40 meters tillæg. Men et klart godkendt løb gik Tyrrell As. I sin sidste start på Lunden kunne den ikke være med i det høje udgangstempo med 13 fart de første 1000 meter, og holdt bare sin position de sidste 700 meter af løbet. Var klart slået af Balotelli i den start. Ligner tredje/fjerde hesten i løbet.

4 Without You gjorde sin debut i monté på Fyn for lidt over en uge siden. Efter et løb først i andet par udvendigt, og senere i ryg på den førende Super Mento hang den mest med på klar afstand af vinderen Concorde, og to heste med opløbsgalop. Søger en ny præmie her. 1 A´ka Sjæl Skov gør her sin debut i monté, og skal lige ses an i den disciplin. Og da den kun har en sejr i 72 starter, så er den ikke noget for vinderspillerne selvom nogle heste tænder til igen, når de deltager for første gang i denne disciplin. 6 Ronnie O´Sullivan og 7 Sensation søger en mindre præmie i dette her løb.V4-4 / 4. løb

Spændende stayerløb, hvor jeg finder plads til fire heste på mit V4-forslag.

A-chancer: 9-10-11-4 B-chancer: 3-8-2 C-chancer: 5-7-6-1

9 Star Keeper. Vandt klart foran Twilight D d. 22. april i Århus, efter et løb i tredje par udvendigt, og med et stærkt angreb med 800 meter til mål sad den hurtigt i spidsen, og derfra kunne den vinde en overlegen sejr. I sin forrige start på Lunden forsøgte Bent Svendsen på spidsen, men endte i andet par udvendigt, og løbet blev afviklet i højt tempo undervejs. Holdt farten godkendt i opløbet, og det var i stenhård konkurrence Star Keeper løb i, og den viste alt vel med formen med 11,9 auto på normaldistacen. I sin sidste start kunne den vinde sikkert sit løb, selvom den fik en umotiveret kort galop på efter 900 meter af løbet. Men Flemming fik sat den hurtigt i trav, og gik resten af vejen udvendigt på den førende Dark Dust, hvor den midt på opløbet gik forbi til en sikker sejr. Topchance i dette her felt, og kan være en mulig V4 blank.

10 Twilight D. Selvom Twilight D har stillet til start flere gange i denne her sæson som storfavorit, så har den ”kun” sejret en gang i ni starter. Det er dog en klassehest, som altid skal regnes tidligt i dens løb, og Twilight D er bestemt også sejrfarlig i dette her løb. Ikke mindst hvis tempoet er højt undervejs, og den får det helt rigtige rygløb. I sin forrige start var den ude i et stenhårdt felt på Copenhagen Cup søndagen. Fik undervejs et indvendigt løb i andet/tredje par. Ind på opløbet dykkede Jeppe Juel frem indvendigt, og afsluttede stærkt, og kom hjem på et toptid. I sin sidste start i Billund blev den fjerde efter et løb nede som sidste hest i feltet. Angreb i tredje spor med 600 meter til mål, men kunne ikke slå de forreste heste, som havde siddet i indersporet hele vejen rundt, men viste alt vel med formen. Kommer afgjort med på mit V4 forslag på sin høje klasse.

11 Obi. Viste en klar formfremgang i sin sidste start, hvor den skulle give 20 meters tillæg til Star Keeper. Var lynhurtig fra start fra sit tillæg, og havde hurtigt indhentet Star Keeper, og efter 700 meter gik den ned i fjerde par indvendigt. Men 800 meter til mål gik han ud i andet par udvendigt i ryg på Star Keeper. I en tæt afgørelse kunne den ikke gå forbi Star Keeper og den førende Dark Dust, som havde ført løbet i roligt tempo. Til denne her start er Obi lettet 20 meter i forhold til sidste start imod Star Keeper, og derfor finder Obi vejen til mit V4 forslag.

4 Cmynewlollipop. Stærk type som har leveret flere flotte præstationer på stayerdistancen, og hvis Jeppe Juel får prikket starten rigtigt, så er det bestemt muligt, at Cmynewlollipop tage overtage spidsen kort efter starten ikke mindst fordi jeg forventer, at hesten i spidsvolten Asgoodasitevergets sandsynligvis vil søge et rygløb, og derved blive trukket med til en præmie. Får Cmynewlollipop spidsen i løbet, og held med at dæmpe tempoet undervejs, så skal den bestemt regnes tidligt i dette her løb. I sin sidste start i Skive, som var et ”Sigter Mod Stjernerne Løb”, sad den som sidste hest nede i feltet i fjerde par udvendigt, og da løbet blev indledt i et roligt tempo, så var det ikke muligt for Cmynewlollipop at nå helt frem i sejrskampen i den hastige afslutning. Kommer med på mit V4 forslag, da jeg tænker det er en mulig spidshest i dette her løb, og den kan måske stjæle en del meter i et roligt tempo undervejs. Var slettet en tiltænkt start i Ålborg d. 19 pga. en sårskade.

3 Thunder Bell. Overraskede spillerne, da Bent Svendsen vandt med denne i DM for travtrænere, og Thunder Bell var kraftigt medvirkende til, at Bent Svenden vandt denne titel. Derefter har den været ude i det ”Sigter Mod Stjernerne Løb”, og et amatørløb. Og i sin sidste start vandt den et løb på Lunden, hvor den sad nede i feltet nede i fjerde par indvendigt, og med en omgang til mål gik den ud i andet par udvendigt. Og via en god afslutning de sidste 500 meter kunne den arkurat afvise Arn Kronos på målstregen. Den finder ikke vej til mit V4 forslag selvom den er i topform, og selvom Bent Svendsen sætter sig i sulkyen igen. Men trænger sig på de store V4 forslag.

8 Vivaldi. Har tidligere i karrieren ikke gået de bedste løb på den lange distance, og det ligner et løb her, hvor den går til inderbanen, og hænger med til en præmie. Var anden i DM for travtrænere for Bent Svendsen, og vandt derefter en sejr på Fyn, men der var lidt held i dette, da den førende Lucarno galopperede kort før målstregen. Derefter har Vivaldi taget to placeringer i Ålborg. Først efter et løb nede i feltet, hvor den ikke kunne tage meter ind i den hastige afslutning, og i dens sidste start sad den i ryg på den førende Aros Line, men kunne ikke veksle tempo i opløbet. Jeg ligger lidt lavt til denne her start, og jeg ser den som en mindre triochance.

2 Bell Man. Er en stærk type, som leder efter formen. I sit sidste løb i Billund gik den et løb i andet/tredje par indvendigt, men galopperede da tempoet skulle sættes op med 500 meter til mål. Henrik Lønborg fik den hurtigt sat i trav, men holdt kun farten resten af vejen, og var langt efter Stud Muffin i mål. Ser den aktuel for den sidste trioplacering/præmie.

5 Petter Udsen ser jeg klart bedst på sprint og spids, og det er forkerte forudsætninger for den her. 7 Burberry har gået glimmerende i diverse amatørløb på det sidste, men konkurrencen stiger markant i dette her løb. 6 Triumf Kåsgård og 1 Asgoodasitevergets søger en præmie i dette her løb.