V5-analyse til Odense

Indhentes frem mod løbsdagen af Kim Nielsen.

Tipperstatistik: Spillet for 5.024 kr. Vundet 8.663 kr. TBP 172,4%. Hitrate: 3/17.Printvenlig version
V5-forslag

7-6-2-1-3-4 (5)

4 (5-2)

4-6-2-5 (7-3)

5-1-6-8 (3-4)

7-6-5 (3-4)

Pris 288 kr.


V5-1 / 4. løb

Et åbent løb over tre volter, hvor de to bagheste har klart bedst kapacitet, men hvor der også er spørgsmåltegn ved begge. Går No Soup For You endelig fejlfri, kan den ikke slås.

A-chancer: 7-6-2 B-chancer: 1-3-4 C-chancer: 5

7 No Soup For You har ved flere lejligheder vist skyhøj kapacitet. Har dog galopperet de tre sidste starter. Forrige start var i Odense, hvor den galopperede direkte, da startvognen slap. Satte vel 80 meter til, men havde kontakt med feltet med en omgang tilbage. Havde overskud til at gå med i angreb i tredje spor sidste sving rundt, og rundede mange ind på det lige. Var fin femte på afstand af Don Cash og Come On Party. Det var ganske enkelt en forrygende ophentning. Har gået mange fine løb i Odense med sejre og andenpladser. Er feltet bedste hest, og går den fejlfri, er der ingen, der slår den.

6 Giorgio Boko kom senest tilbage efter næsten et års pause. Blev kørt meget defensivt som sidste hest. Med i angreb i tredje spor med 500m igen. Afsluttede ganske pænt og var fjerde på afstand bag Highyield Draviet. Viste sidste sæson stor kapacitet og gik 15-tider fuld vej. Har nu løb i kroppen, men tages stadig forsigtigt, melder træneren. Har kapaciteten til at løbe helt fem, hvis det stemmer med positionerne. Tidligt kryds.

2 Cherie Sølvtop kom tilbage efter lang pause i Odense for tre starter siden. Fik inderbaneløb hele vejen og sluttede rigtig godt af til andenpladsen på afstand af Bentley Bratajka. Bakket sidst fra spor 8 på Lunden. Angreb med omgang tilbage og tilbragte resten af løbet i tredje spor. Holdt farten hele vejen ind i mål til en fjerdeplads tre længder efter vindende Elbow. Ramte 2u i Skive, men sad lukket inde i opløbssvinget. Fik sent frit frem og afsluttede godt til tredjepladsen bag Daydreambeliever. Virker i fremgang fra start til start og vinder løb, når som helst. Det kan godt være her.

1 Bobbi Khan kom tilbage efter pause primo juni i Odense, hvor den fik et fint løb først i inderbanen og derefter i andet par udvendigt. Angreb gennem sidste sving, men førende Cherry Bee havde masser at køre med i front, og på de sidste 75 meter måtte René Kjær tage lidt i sin hest, som blev tredje på lidt afstand af Cherry Bee. Gangen efter igen ude i et snorestartsløb i Odense, hvor det blev til galop kort efter start. Kom dog i trav og fandt tredje par indvendigt. Endte med at sidde bomfast over mål i et løb, hvor Cæsar Spin vandt (havde 20m tillæg). Er denne gang alene i volten, så den vil helt naturligt føre længe. Skal kunne bedre end de 19-tider, den har vist. Kusken mener, den kan 17,5, så holder det vil den føre længe. Men måske er tillægshestene bare for gode, lyder det fra kusken. Outsider.

3 Deep Purple har starter to gange på Falster for sin nye træner. Galop ud af første sving første gang. Efter en rejse bagerst i feltet sluttede den pænt af til tredjepladsen på afstand af Diego Star. Gangen efter 2u, hvor den afsluttede godt og var tredje en længde efter vinderen Ale’ Pride Gar på en 17-tid på Falster. Det rækker et stykke her, og den kan godt være en luring.

4 Diva Ice er mest galop i øjeblikket, hvor den har fejlet de sidste tre gange. Seneste var det ifølge træneren måske sejren, at galoppen i sidste sving kostede, og han vurderer, at hesten er i fremgang. Kommer med lidt udstyrsændringer, og den er en outsider.


V5-2 / 3. løb

Et for så vidt jævnbyrdigt løb, hvor der ikke er så mange ettaller i programmet hos deltagerne. Jeg mener, at have læst løbet således, at 4’eren bliver sluppet til spids af 3’eren tidligt. Så skal der en god hest til at tage Morten Friis’ hest ned. Det sker ikke på sprint, så det er dagens blankbud.

A-chancer: 4-5-2-7 B-chancer: 1-3-6 C-chancer

4 Bella Højgård går det ene gode løb efter det andet og har løbet på 12-tider de sidste tre gange. Sad senest i dødens i samme løb som Quality Fighter. Gangen inden anden på Jägersro efter en god afslutning fra anden række. Bakket fra spor 8 for tre starter siden i Aalborg. Angreb på sidste langside og holdt farten helt ind i mål til en tredjeplads bag førende Aros Line. Er meget starthurtig, men har et par andre starthurtige heste indvendigt. Kjær tager nok spids med Viktor Flirt, og så vil han gerne slippe og have et rygløb. Og så kan Bella Højgård overtage. I givet fald bliver den svær at tage ned, hvis den får spids uden at skulle bruge for meget krudt. Jeg tror på dette løbsscenarium, så jeg tror Bella Højgård fører fra start til mål.

5 Armani S var tredje for tre starter siden i DM for travtrænere, hvor Kasper K. Andersen gav den et fint løb i 3u i ryg på favoritten og den senere vinder Key Largo. Gik med i angreb bag denne, men kunne ikke helt holde ryggen. Sluttede dog pænt af på afstand af Key Largo på en 14-tid fuld vej. Var derefter ude i Sigter mod Stjernerne. Fik et fint løb i 3u, men kunne ikke holde ryggen på Moliere, da den stak af ind i opløbssvinget. Var dog bedst af resten og blev anden 50 meter efter Moliere. Senest igen med Michael Frandsen i Sigter mod Stjernene fra 60 meters tillæg. Nøjagtigt som gangen inden ryg på Moliere i andet spor. Var denne gang kun slået med 20 meter til tredjepladsen, hvor Tutu sneg sig inden om til andenpladsen. Meldes i fin form fra stalden og kommer denne gang uden alle fire sko, hvilket er et stort plus. Er første udfordrer til mit vindertip Bella Højgård.

2 Quality Fighter var for tre starter siden femte på Jägersro på en 12-tid på sprint, hvor den sad 3i og var knap 20m efter vinderen Copaca Banana i mål. Gangen efter startgalop på Lunden. Havde senest spor 8 i Billund og blev bakket sidst fra start. Fik inderbaneløb, hvor den mest holdt farten. Var to længder efter Machiavelli, Listas Manboy og Mr Shorty i mål igen på en 12-tid i samme tid som Bella Højgård. De tre første heste i mål var lige et hoved højere end dagens modstandere. Har fået vindertippet i programmet, men den går ikke bare lige ud og vinder, mener træneren. En fremtrædende chance fra et godt spor er den helt klart.

7 Champions Peak kom tilbage efter et halvt års pause for tre starter siden i Aalborg. Fik 3i og holdt farten fint til mål lige efter Bella Højgård på tredjepladsen. Fik et fint løb på Jägersro gangen efter, men kunne ikke holde farten helt ind i mål. Kom nok hjem på en tid omkring 1.14,5 bag vindende Sukpoint C C. Blev senest kørt defensivt og sad 3i. Fik aldrig chancen på noget tidspunkt i et løb, som Winston Laser vandt foran Teodor. Er havnet yderst på vingen og sprint er næppe nogen fordel. Havner sikkert sidst efter starten, så der skal blive overpace, før den kan komme ind i legen. Synes at lede lidt efter formen.

1 Universale leder lidt efter formen. Kan åbne, men næppe svare 3. Er på favorit distance og tilbage i autostart. Ligner et indvendigt løb i tredje par indvendigt. Herfra bliver det næppe til mere end en god præmie.

3 Viktor Flirt har ikke startet siden DM for travtrænere i april, hvor den bare hang med på afstand. Er meget starthurtig og fyres sikkert til spids. Er meldt hårdt ind her og skal bare i gang igen efter pause. René Kjær tager spids og vil gerne slippe og have et rygløb til en præmie.


V5-3 / 4. løb

Her bliver 4 C You Again dagens største favorit. Den møder dog hele tiden bedre modstand, og den vinder ikke bare lige, som da den tog fem på stribe første på sæsonen. Jeg garderer i håbet om at fælde favoritten.

A-chancer: 4-6-2-5 B-chancer: 7-3-8-1 C-chancer:

4 C You Again vendte tilbage på vinderpladsen senest efter tre starter uden sejre. Var løbsk tilbage på Copenhagen Cup-dagen, og blev hurtigt træt. Gangen efter kørt ultra defensivt i Billund, hvor den sluttede godt af til andenpladsen bag Charming Kiss. Galop midtvejs i løbet gangen efter. Senest anden række på sprint i Aalborg. Fik fint rygløb og kunne ind på det lige gå frem og sejre før førende Tootsie Brodde. Bliver kæmpe favorit her, men sejrede kommer ikke længere på samlebånd. Ligner dog spidshesten her, når Benjamin Nordal slipper, og så er meget vundet.

6 Amerian er i pangform. Har dog ofte problemer med at gå fejlfri og har galopperet bag bilen tre af de seneste fem gange. Senest satte den 40 meter til, men gik en forrygende ophentning. Træneren havde 11,5 den sidste omgang, hvor den nåede tredjepladsen bag førende Tough Macoy. Inden da taget meget forsigtigt fra start i Billund, hvor den blev bakket sidst. Angreb i tredje spor på sidst langside og nåede frem udvendigt på førende Charming Kiss midt i opløbssvinget. Kunne ikke gøre det færdigt og var to længder efter Charming Kiss, Torden og C You Again over mål. En fejlfri Amerian har altid chance, og hvis favoritten skal fældes, kan Amerian være svaret.

2 Orval har ikke gjort meget forkert, efter den kom til Danmark. Har vundet både i sulky- og montéløb og har sluttet godt af hver gang. Senest blev det til galop i sidste sving, da den ville gå i infight med førende Tough Macoy efter at have siddet udvendigt på denne. Det gik lidt for stærkt iflg. træneren. Skal ikke skabe løbet her som sidst, og kan den få et godt rygløb, har den en potent afslutning, der kan bringe den langt frem her.

5 Carlson laver ind imellem nogle ganske gode præstationer. Senest var den ude mod så gode heste som Apapmand, Teodor og Catch Me A Winner, hvor den sluttede pænt af og var fjerde tre længder efter Catch Me A Winner på tredjepladsen. Blev for en uge siden bortvist fra start, efter at have forårsaget to omstarter. Nu er det autostart, så det skal ikke give problemer. Træner bedre end nogensinde, og den har været uheldig, mener træneren. Hesten er en lille luring her, og den kan sagtens vinde løb i den nærmeste fremtid.

7 Birte Mile viser god form. Vandt for tre starter siden et amatørløb i Odense fra 40 meters tillæg på en fin måde. Gangen efter hårdt matchet i et Liga 4-løb på hjemmebanen. Var uplaceret, men var kort slået af en hest som Cutty Sark. Senest en fin nummer to på Lunden, hvor 40 meter op til Mission Beach var for hårdt. Slog klart Lunden anpartshest Casino Brick. Prøves for første gang uden alle fire sko, men i denne konkurrence er det svært at se hoppen som en vinderchance. Kan sagtens løbe i trioen.

3 Benjamin Nordal var svag senest, men det var fra dødens, hvorfra den intet går. Skal have sit rygløb, så kan den speede godt til slut. Næppe vinderaktuel her.

8 Can Tab kommer efter lidt pause. Skal ud at have løb i kroppen. Træneren er tilfreds med en præmie her.


V5-4 / 5. løb

Et godt hoppeløb, hvor den måske kunne være nok med 1 & 5 på kuponen. Jeg tager dog yderlige to heste med, der er i topform og kan slå til, hvis der bliver hårdt tempo på.

A-chancer: 5-1-6-8 B-chancer: 3-4-7 C-chancer: 2

5 Cash Flow har været i Aarhus et par starter, og højre rundt er ikke til dens fordel. I forsøget til Preben Munchs Mindeløb forsøgte Flemming Jensen et angreb over den sidste halve omgang. Kom frem udvendigt på Carna Sensie, men kunne ikke fuldføre, og Tourmalet og Attila gik forbi på de sidste meter. Galop fra start i finalen. Inden da var den anden til Carna Sensei i et godt hoppeløb i Aalborg efter afventende kørsel, hvor den var 20 meter foran Created Face, der starter her. Er ikke så hurtig fra start, så det bliver et rygløb her. Er klart bedste venstre rundt, melder træneren. Det naturlige vindertip her.

1 Attila har gjort gode præstationer, men har også galopperet et par gange på det seneste. I DM for Hopper tilbage i april tog den en overraskende fjerdeplads bag Carna Sensei og Bikini. I forsøget til Preben Munchs Mindeløb var den tredje igen bag Carna Sensei samt Tourmalet efter et inderbaneløb, men før Cash Flow. Senest blev det til galop i første sving i finalen, hvor syv af 12 deltagere galopperede på en efter mange kuskes mening for hård bane. Træneren er stor optimist, og løser det sig fra spor et, er Attila med på stregen her.

6 Created Face har gjort det forrygende i Preben Munchs Mindeløb. I forsøget fik den vinderhullet, og i opløbet speedede den let forbi konkurrenterne, hvor Askepot Macoy og Beautifull Kiss kom på de næste pladser. Fik inderbaneløb i finalen og sluttede igen godt af til andenpladsen, hvor Camble Flame vandt fra spids (20m foran). Created Face afviste Tourmalet (20m bagefter) og Bimse Cloc (fra lige start). Hoppen har ramt en formtop og træneren er optimist. ER ikke så hurtig fra start, så den havner nok lidt nede i feltet, men kan så få et godt rygløb.

8 Henbianca Boko fik en sjælden galop på forrige gang i spidskampen i forsøget til Preben Munchs Mindeløb. Var senest ude i en Ligafinale, hvor den leverede sin sædvanlige god afslutning efter et rygløb og var anden til Charlie Game. Får sit rygløb her, og selv om den er hårdt inde på pengene, så matcher den de her og kan være farlig for enhver, hvis den får det perfekte løb. Skal krydses.

3 Bimse Cloc tager fjerde og femtepladser, men mangler lige det sidste. Tager sikkert en af de mindre præmier igen, og det samme kan 4 Bella Toft gøre på sin stabilitet. 7 Trophy Girl kommer efter pause og i nyt regi fra yderste startspor, så den skal lige ses an først.


V5-5 / 6. løb

Kun syv heste stiller til start i Derbyoptakten. Løbet er den store chance for Peter Rudbeks Dontpaytheferryman til at vise, at den er helt i toppen af årgangen. Jeg forventer den vinder, men den jo ikke har været pålidelig i årets tre første starter gardere jeg med et par heste, hvor 6’eren virker klart bedst af resten.

Chancevurdering

A-chancer: 7-6-5 B-chancer: 3-4-1-2 C-chancer

7 Dontpaytheferryman har haft en mildest talt miserabel indledning på sæsonen. I sæsondebuten i Billund pullede den kræfterne væk i front i Sprintermesteren. I Grand Prix-prøven var den førende, men fik problemer på bakken hvor kusken ikke kunne køre for fuldt. Kusken kunne ifølge træneren måske nok have båret den hjem til en andenplads, men kørte for at vinde, og så blev det til galop i mål. Fik derfor bagspor i Grand Prix’et, hvor den sad fjerde par udvendigt. Da der kom en kædereaktion i andet spor, påkørte ”Færgemanden” den foranliggende, og det blev til galop, hvor hesten iflg. træneren stadig havde masser af kræfter i behold og så fin og spændstig ud. Var blevet behandlet op til den start og er tjekket af dyrlægen efterfølgende, og Peter Rudbeck melder alt vel med hesten. Den skal bare vinde et løb som det her, så det gør den også uden uheld.

6 Diamant Østervang vandt sin Grand Prix-prøve med smør på halen. Havnede uden ryg, men i opløbet fik den marchordre og fløj væk fra konkurrenterne. Den senere Grand Prix-vinder Daytona var anden på afstand efter startgalop. I selve Grand Prix’et blev det til 3u i ryg på Dortmund. Med i ryg på denne i angreb opløbssvinget rundt, men da Dortmund galopperede på hjørnet, blev Diamant Østervang generet kraftigt i to omgange. Kenneth Andersen kunne ikke rigtig få farten op igen på sin hest, som sluttede lige uden for pengene. Med den viste form fra forrige start må Diamant Østervang have stor vinderchance her, hvor kun en Dontpaytheferryman tilbage i gammel skik, kan blive for stor en mundfuld.

5 Dream Of Succes tog en overraskende andenplads i Frosty Hanovers Mindeløb bag Donatello Garbo på Musketérdagen. Siden har hesten gået stabilt, men alligevel uden de store resultater. En tredjeplads i Aarhus bag Ceton Simoni efter et godt rygløb, startgalop i Sprintermesteren, og senest hang den pænt med som syvende, men kun 2-3 længder efter vinderen Batman S H. En 15-tid over 2.500 var godkendt, og nu er den tilbage blandt de fireårige. Kan være hurtig fra start, men det er der også et par stykker indvendigt for, der er. Svendsen plejer at kunne få dem afsted fra start, så måske kan den vinde spidskampen mod 3 og 4, og så er meget vundet. Solid triochance, der kan slå til ved uheld for de to favoritter.

3 D J O’kay skuffede i sin prøve, men var til gengæld fik i Consolationsløbet til Grand Prix’et i Aarhus, som den vandt. Fik inderbaneløb og hul på bestilling på opløbshjørnet og speedede frem til sejr. Det var en flot præstation, og nu er den klar til at møde nogle af de bedste i årgangen. Vil ifølge træneren blive kørt afventende, og det er spændende at se, hvor langt den rækker her. Triochance.

4 Denimcowboy havnede udvendigt på Dumbo i prøven i Aarhus. Havde udspillet sin rolle allerede i opløbssvinget. Fik inderbaneløb i Consolationsløbet og sluttede pænt af til tredjepladsen tre længder efter D J O’kay. Kan åbne fra start, hvilket vi så, da den tog spids i Sprintermesteren i Billund. Så det ligner en kamp med 5’eren om spidsen her. Hvis hesten når spidsen, slipper Mønster næppe til nogen, og så vil den føre længe. Men er den hårdfør nok til at stå imod 6 og 7 her?

1 Adrian’s Fight har gjort det fremragende i det svenske, hvor den for to starter siden tilbage i januar vandt ”Margaretas Tidiga Unghästserie” på Solvalla med en førstepræmie på 300.000 sv.kr. Havde en start efterfølgende i april, men så har der været problemer med hesten, som fik et hævet ben. Benet er stadig hævet, men man har ikke kunne finde forklaringen. Den er ifølge træneren ikke oppe i gear endnu, og som svenskfødt er den ikke Derbyaktuel, men har Aalborg Store Pris som et af målene for sæsonen. Men baggrund i den manglende træning, er det svært at se den som vinder her.

2 Diamond Is Rough sluttede pænt af i Grand Prix’et til sidste præmie. Virker stabil, men mangler lige lidt i forhold til de allerbedste. Godt spor og tager sikkert en fornuftig præmie igen.