V5-4 / 5. løb

A-chancer: 7-6-4 B-chancer: 1-9-12-2-5-11-8 C-chancer: 10-3

7 Chato Salløv. Trods en lang løbspause, så imponerede Chato Salløv vildt i sin første start for Morten Friis, og dens nye ejere Ekstra Bladets Travklub. Tog med det samme spidsen, men fik hårdt tryk af Chap A P, og de første 500 meter gik i 10 tempo. Men fik dæmpet tempoet en smule til 13.8 de første 1000 meter. Rundt sidste sving forsvandt den bare væk til en stensikker sejr. Skal være en topchance i dette her løb, og får helt klart mit vindertip.

6 Bella Donna. I sin forrige start på Lunden tog den spids i 14 tempo de første 500 meter. Og den jævne 14 fart blev holdt resten af løb. Lignede en vinder ind på opløbet, men blev slået på målstregen af en Amber Attack, som havde fået et løb i andet par udvendigt. I sin sidste start var den anden til Covini, som førte løbet i et lavt tempo, og derfor gik Jeppe Rask frem udvendigt på den førende Covini efter 700 meter for at presse tempoet op. Og derfra gik den et topløb, og var kun slået med en halv længde. Skal afgjort med på V5 kuponen på sin gode form.

4 Bravur Torkdahl. Efter en rigtig flot indledning på sæsonen har Bravur Torkdahl været ramt noget uheld de sidste to starter. I sin forrige start endte det med en startgalop direkte fra starten, og sidst i Ålborg hoppede den kort efter starten ind i første sving. Som spiller må man se den an på dagen for de sidste to starter har været noget urovækkende, men man ved jo også at fejlfrit er Bravur Torkdahl en topchance i dette her felt. Typisk outsider med høj fart, som man er nødt til at have med på V5 kuponen.

1 Highyield Draviet. Når Team World Wide Trot og træner Morten Juul sender et nyindkøb til start første gang, så ringer alle advarselslamper hos spillerne. Det ender nemlig ret tit med en sejr. Highyield Draviet har dog ikke imponeret i sine tre sidste starter. Var fjerde i et lærlingeløb for tre starter siden på Jægersro. I sin forrige start var den ude i et amatørløb, hvor den førte løbet i et højt tempo, og stoppede helt op med 500 meter til mål. Og i sin sidste start var den fjerde i mål ud af fire heste i løbet. Startede alene fra spidsvolten, og førte løbet indtil 500 meter fra mål, hvor den var tidligt træt, og var slået med det halve opløb af de tre andre heste. Nu kommer den efter en løbspause siden november måned. Morten Juul har ifølge trav.dk haft den i træning siden den 27. maj. Skal ses an på dagen. Jeg tager den ikke med på mit V5 forslag pga. den lange løbspause, og det viste i de sidste tre starter. Men den er absolut en hest man skal følge på dagen.

9 Scot Ganymede. Var et staldskrig op til starten på Lunden d. 11. maj, men blev desværre bortvist fra start pga. to omstarter. I sin sidste start var den hurtig fra start, og endte i ryg på Backup. På den sidste langside blev Backup desværre meget træt, og Scot Ganymede sad bomfast bag denne og mistede mange længder på dette. Da pladsen kom ind på opløbet spurtede den stærkt, men da var de forreste heste på vej i mål. Farlig outsider i dette her løb trods anden række bag startbilen.

12 Neo. Var i sin sidste start anden til Chato Salløv i Skive. Sad i indledningen af løbet i tredje/fjerde par udvendigt. Med en omgang til mål kom den perfekt ud et andet par udvendigt. Og via en god afslutning de sidste 400 meter kunne Neo tage en fuldt godkendt andenplads. Fra startspor 12 vinder den næppe løbet, men en fair triochance har den bestemt.

2 Corleone. Var i sin forrige start anden til Dickson Shadow. Indledte løbet i fjerde par indvendigt, og med en omgang til mål gik den ud i tredje par udvendigt. Og med en stærk afslutning de sidste 400 meter kunne den tage en god andenplads, og var kun slået med en halv længde af Dickson Shadow. I sin sidste start i Skive sad den undervejs et stykke nede i feltet, og med en omgang til mål endte den i tredje par udvendigt. Trods en ny god afslutning kunne den arkurat ikke nå frem til tredjepladsen. Corleone ser jeg som en god pladschance fra et godt startspor 2.

5 Check It Out. Efter en rigtig god indledning på sæsonen i starten af året, så står Check It Out med tre dårlige resultater i træk. For tre starter siden var den dog ude i en hård ligafinale i Ålborg, og man skal som spiller ikke lægge det store i det resultat. I sin forrige start sad den et stykke nede i feltet i femte par udvendigt, og derfra kom den aldrig ind i løbet, og endte næstsidst i løbet. I sin sidste start var den ude i et amatørløb for Flemming Degn. Der galopperede den direkte fra start, og hang derefter med til en præmie. Kan bedre end det viste de sidste to starter, og Check It Out er meget hurtig fra start. Så taktikken for Ole Bender kan sagtens være at tage spidsen fra start, og slippe til den første favorit der kommer op til ham. Og fra den position er Check It Out en god triochance.

11 Famous Marke. Var i sin forrige start fjerde efter et løb i fjerde par indvendigt undervejs, hvor der blev kørt et jævnt 14 tempo. Fik først plads midt på opløbet, og sluttede godt af i løbet. I sin sidste start på Jægersro endte lige den lige udenfor pengene, efter den fra startspor 8 blev bakket ned som en af de sidste heste i feltet. Endte i femte par udvendigt, da der kom samling på feltet med lidt mere end en omgang til mål. Kunne ikke være med i den hastige afslutning på løbet. Fra startspor 11 så ser jeg mest Famous Marke som er en præmiekandidat i et stærkt felt

8 Lisa Marie E P. Starthurtig hoppe som tabte lodtrækningen med startspor 8, og derfra søger den en præmie i dette her løb.