V5-2 / 3. løb

A-chancer: 9 B-chancer: 12-11-7-8-5-2-6 C-chancer: 10-4-3-1

9 Holland. Kunne vinde en imponerende sejr for sin nye træner Morten Juul i deres første start for Birger Jørgensen som kusk. Galopperede ind i første sving, og satte en del meter til. Endte i fjerde par udvendigt og med 800 meter til mål angreb den i tredje spor, og derfra kunne forsvinde væk til en flot sejr, som lover godt for fremtiden. I sin forrige start i februar måned på Wolvega Travbane galopperede Holland direkte fra start også, så den er ikke 100% travsikker endnu. Men jeg forventer en klar sejr i dette her felt, hvis den er fejlfri. Topchance på dens sidste præstation selv fra anden række bag startbilen.

12 Caid De La Cote. Træner Flemming Jensen havde en forrygende dag på Billund Trav sidste løbsdag med fire sejre. Og selv med Caid De La Cote, som har drillet træneren så meget, kunne han vinde med. Efter en meget kort startgalop sad den meget langt efter den førende Dollar Princess som klart sidste hest i feltet. Med 600-700 meter til mål angreb Flemming Jensen i raketfart, og kunne vinde en rigtigt flot sejr foran Django Cæsar. Spor 12 trækker noget ned, men en farlig outsider er Caid De La Cote, hver eneste gang den starter i Danmark. Farten er høj, men har drillet meget.

11 Design Of Porsche. I sin forrige start kunne den vinde for Knud Mønster. Tog med det samme spidsen og afviklede de første 500/1000 meter i 16 tempo. Forsvandt væk ind på opløbet til en overlegen sejr for Whiskey Flame. I sin sidste start på Fyn tog den spidsen med 13,7 tempo de første 500 meter, men fik dæmpet de første 1000 meter til 17,3 tempo. Var ikke som bedst på dagen, og måtte se sig slået ind på opløbet. Nu kommer den tilbage efter 6-7 ugers løbspause, og fra spor 11 bliver den en outsider, som trænger sig på V5 kuponen, hvis man vælger at gardere Holland.

7 Diablo Toft. Har de sidste tre starter været anden til Newton Tile, Spicy Shot og Holland nævnte rækkefølge, og en ny trioplacering er bestemt muligt med i dette her løb. I sin forrige start sad den i tredje/fjerde par udvendigt, og ind på opløbet leverede den en stærk afslutning kunne den arkurat på målstregen tage en andenplads. I sin sidste start sad Diablo Toft nede i femte par indvendig. Bent Svendsen angreb rundt sidste sving, og via en ny stærk afslutning, så kunne den tage en ny godkendt andenplads. Kan være et lognshot i løbet selvom den kun har en sejr i 16 starter, så er formen helt på top.

8 Gonato Fortuna. Vandt sin forrige start på en rigtig god afslutning de sidste 600-700 meter. Og ind på opløbet kunne den forsvinde væk til en stensikker sejr. I sin sidste start var den hurtig fremme fra sit tillæg og sad i fjerde par indvendigt. Med en omgang til mål gik den frem udvendigt på førende Dollar Princess. På den tunge bane blev det for hårdt et løb, men Gonato Fortuna var med feltet hjemme på femtepladsen, og gik et godkendt løb.

5 Born Ege. Gjorde comeback til væddeløbene efter næsten 11 måneders løbspause for Michael Lønborg, hvor den var anden til Gonato Fortuna. Sad et stykke nede i feltet i femte par udvendigt, og via en god afslutning kunne den tage en fuldt godkendt andenplads. Men det var et noget rodet løb med en masse galopperende heste. Men Born Ege er helt sikkert gået frem i formen med løbet i kroppen, og bliver en spændende outsider her i dette løb.

2 Dolittlebigjo. Vandt en sejr i marts måned i Skive, hvor den dog ikke mødte den store modstand. I forrige start sad den i andet par udvendigt undervejs. Og via en stærk afslutning rundt sidste sving kunne den tage en fuldt godkendt andenplads. I sin sidste start fra spor 8 bakkede Jeppe Rask ned som en af de sidste heste i feltet indvendigt. Sad bomfast rundt sidste sving, og fik ikke med udfaldet at gøre. Går lidt op i modstand, og jeg ser mest Dolittlebigjo som aktuel til den sidste trioplacering/præmie trods et godt startspor 2.

6 Celebrity Wind. Er en bedre hest end resultatrækken kunne indikere. I sin forrige start sad den hurtigt i spids på første langside (600 meter) trods spor 12. Var træt ind på opløbet, men holdt farten ok. Startede i lørdags på Fyn, hvor den endte tredje i tiden 18,2 2140 meter autostart. Sad fra starten i ryg på den førende Haha Ha, og efter 500 meter da Black Magic kunne overtage spidsen, så sad den i tredje par indvendigt. Kom ud i andet spor med 500 meter til mål. Kom op i fart ind på opløbet, og kunne arkurat nå frem til tredjepladsen. Gik et lidt anonymt løb i lørdags, men det er også en hest, som kan overraske spillerne en dag man mindst venter det.