Af Claus JunckerV4-forslag

6 Aqua Photo

2-1-4-7-5

3-10-6-1

3-2-11-12-1-7

Pris: 240 kr. (120 rækker)LD-forslag

3-10-6-1

3 C'est Peak

4 kombinationer á 20 kr. = 80 kr.V4-1, 1. løb

I en ellers svær V4-omgang indledes der med et oplagt singlekryds i stærke 6 Aqua Photo, der møder behersket konkurrence. Vil man gardere, foreslår jeg yderligere fem krydser.


Chancevurdering

A-chancer: 6 B-chancer: 1-12-4-11-8-9-2-5 C-chancer: 10-3-7


6 Aqua Photo
er en stærk hest, der trods sin noget specielle stil virker til at have stabiliseret sig. Gik et stort løb senest, hvor den fik hårde spor i løbets indledende fase for siden at blive forceret frem til føring. Her fik den tryk af et par omgange. Blev fanget op på de sidste meter af vinderhullets Spicy Shot. Gangen forinden slået med to længder af Cool Winner efter at have siddet i fjerde spor de sidste 500 meter. Klart feltets bedste hest og med en formpil pegende kraftigt opad, har jeg svært ved at se den tabe her. Distancen er til den korte side, men jeg forventer Aqua Photo bliver kørt tidligt frem og den kan gå i toptempo hele vejen. Faremomentet ligger i, at den ikke altid fungerer i travet.

1 Allmagic fik senest et godt rygløb i hhv. tredje og fjerde par udvendigt i et løb der blev vundet af Henbianca Boko. Angreb i tredje spor rundt sidste sving, men kom aldrig rigtigt ind i kampen. Tog dog meter ind på en vinderhulskørt Livi Ladyship ned gennem opløbet. Indeholder mere styrke end fart og har ikke fordel af sprinterdistancen. Taber sandsynligvis en del fra start, men kommer den fri fra inderbanen, har den kapacitet til at løbe med helt frem.

12 Livi Lovely var senest stort slået af Aqua Photo trods et skønt rygløb i inderbanen. Har tidligere gjort det rigtigt flot på sprint, for fem starter siden gik den således flot bag Cadillac Shadow i et løb hvor den klart slog en dårligt travende Aqua Photo. Har i modsætning til flere af de værste konkurrenter fordel af distancen, men et svært startspor trækker ned.

4 Aero H blev tidligt forceret frem udvendigt på Harley Boko i løbet som både havde Allmagic og Livi Ladyship og Airborn M på deltagerlisten. Var slået med 500 meter igen, men holdt siden farten fornuftigt på afstand. En stærk type som havde foretrukket lidt længere distance.

11 Livi Ladyship hang fornuftigt på bag Henbianca Boko og Chap A P efter et løb i vinderhullet senest. Rullede gangen forinden over i galop på vej i angreb ind på opløbet. Er godt gående og kan sagtens løbe i top tre.

8 Marit Udsen er en starthurtig hest, som har problemer med at stå hjem. Senest meget træt med 100 meter igen efter et løb i føring. Ude på sin favoritdistance, hvor den tidligere har leveret flotte præstationer. Kommer nu igen efter mindre pause, men fra svært startspor og med de sidste starter in mente, er det svært at se den være med på stregen.

9 Airborn M ude med tidlig galop de seneste to starter. Skuffede for tre starter siden efter ellers at have leveret et par præstationer med pil op. Har et vist talent, men skylder at vise lidt i løb.

2 Alltherightmoves var senest chanceløs mod Bjarne B P, Bandit P L og Brezziana efter et løb i bagfeltet. Holdt farten uden at vise overskud. Havde op til den start været slettet pga. hoste. Gangen forinden ok afslutning efter et løb i andet par udvendigt.

5 The Flying Smoke løb sig træt udvendigt for førende Chivas Regal senest, hvor den var meget stort slået. Hæderlig afslutning gangen forinden efter et løb i tredje par udvendigt. Fangede akkurat førende Marit Udsen på stregen.

10 Bacardi fik galop på ind mod første sving senest, hvor den gjorde comeback efter tre måneders pause. Tidligt træt efter knap en omgang i dødens starten umiddelbart inden pausen. Kan ikke tro på den her.

3 Wanted gør første start i nyt regi, men har intet vist i lang tid. Ikke noget for spillerne.

7 She’s A Dream kommer direkte fra formløb (sulky samt monté), hvor den ikke har vist noget, der berettiger den til at have chance her.V4-2, 2. løb

Walkman June har alle forudsætninger for at tage et hattrick, men konkurrencen er skærpet og jeg garderer med fire kapacitetsfulde heste.


Chancevurdering

A-chancer: 2-1 B-chancer: 4-7-5-6-11 C-chancer: 3-8-9-10


2 Walkman June
har nu gjort tre starter efter en længere pause og imponerer reelt. Åbnede let til spids fra indersporet senest og førte an i toptempo. En kilometer åbning i 1.13-fart sad lidt i benene til slut, men alligevel forsvarede den sig heroisk overfor en nærgående Boris. Let spidssejr gangen forinden. Jeg forventer Walkman June bliver sluppet til spids af indvendige Bad Boy. På den baggrund førstevalget.

1 Bad Boy er tilbage i løbene efter en pause på 5½ måned. Indeholder høj kapacitet og har ifølge træner Peter Jensen trænet upåklageligt. Er hurtig fra start og dermed sikret et godt løb. Kan måske godt svare Walkman June ude i kampen om føringen, men mon ikke stalden er indstillet på et godt rygløb efter så lang pause. Kapaciteten er til at kunne vinde løbet selv, men uden løb i kroppen er træneren forsigtig i sin chancevurdering. Han betegner den som en lille triochance. Har dog et par gange tidligere gået godt efter længere pauser, så jeg tør ikke udelukke den fra vinderpladsen.

4 Daytrader U M afsluttede senest fornuftigt på afstand af Walkman June efter en rolig start og et løb som sidste hest, mens den forinden havde galoperet tre starter i træk. For fem starter siden viste den prøver på sin kapacitet ved efter et løb i vinderhullet at slutte tredje i en liga 4-finale bag Belladore og Mr Panamera.

7 Thisismylife slog lidt af på takten mod slutningen af 2018 efter at have leveret gode stabile resultater i et helt år. Nu har den et montéløb i kroppen efter et fravær fra løbene på to måneder. Sporet er yderligt, men Thisismylife er hurtig fra start og Rene Kjær plejer at være garant for at kunne udnytte det til at finde en god position. En Thisismylife på toppen matcher fuldt ud disse heste. Det så vi blandt andet tilbage i juli måned, hvor den fra en position i andet par udvendigt nedspeedede en spidskørt Bad Boy. Kan ikke afskrives.

5 Rex J K er en kapacitetsfuld hest, der på det seneste har optrådt stabilt ustabilt. Kom senest tilbage til løbene efter en længere pause. Tabte travet med 500 meter igen efter at have siddet udvendigt på den førende i en omgang. Har siden været slettet fra en tiltænkt start grundet dyrlægebehandling. En ægte outsider, der sagtens kan vinde.

6 Can Tab er meget op og ned. I forrige sulkystart afsluttede den flot bag Botox efter et løb i tredje par indvendigt, mens den senest ikke fungerede 100% i travet og ikke viste det store overskud efter et løb i inderbanen. Kan en del på sine gode dage, men i min øjne kun en mindre chance her. Vær dog opmærksom på, at træneren tror på vinderchance med rette løb.

11 Axe Brogård galoperede i hård kamp om føringen ind mod første sving senest. Kom ned som sidste hest, hvorfra den hang ok på. Gik bare nogenlunde gangen forinden, hvor den holdt farten efter et løb i inderbanen. Plejer at gå gode løb for Bent Svendsen. Alligevel kan det blive svært fra spor 11.

3 Alleycat kvalte sig ifølge Kenneth Andersen senest og er på den baggrund undskyldt for at løbe sig tidligt træt. Har ikke vist noget i lang tid og vil formentlig ikke få med udfaldet at gøre her.

8 Vibs Øland var svag efter et løb i andet par udvendigt senest. Lidt bedre gangen forinden uden at imponere. Leder efter formen.

9 Algol sad fast med en smule kræfter i behold efter et løb i fjerde par indvendigt (V75-løb der blev vundet af Duglas). Tidligt træt efter løb i tredje indvendigt gangen forinden. Primært en præmiechance.

10 Bella Toft viste intet efter et løb i femte par indvendigt senest (blev vundet af Walkman June). Virker formforladt.V4-3, 3. løb

En åben afdeling, hvor man sagtens kunne gardere bredere end jeg har valgt.


Chancevurdering

A-chancer: 3-10-6-1 B-chancer: 2-9-5-7-12-4 C-chancer: 8-11


3 Jilla Kæll
er starthurtig og har på den baggrund måske fordel af distancen. Gik et godt løb senest, hvor den efter tredje spor rundt første sving og et efterfølgende løb i dødens var slået med en længde af Don Cash (andet par udvendigt undervejs). For tre starter siden blev den diskvalificeret for sejren i en høj 1.14-notering efter at have klippe en konkurrent i spidskampen ind mod første sving. Formen virker ok og fra en god udgangsposition er den førstevalget.

10 Petruska var træneren og kusken tilfreds med i Norge senest, hvor den fra et svært spor 12 blev kørt tidligt frem og siden hang fornuftigt på. Leverede en god 700 meter afslutning forrige gang, hvor det lykkedes at tage førende B J’s Brogård ned. Kunne dog ikke dæmme op for en forrygende gående Buzz Løgstrup. Imponerede voldsomt for fire starter siden, hvor den trods en indledende galop kom tilbage og vandt en kneben sejr før netop Buzz Løgstrup.

6 Chardonnay Merci gør her sin tredje start for Marc Bæk Nielsen. Blev for gal og galoperede akkurat som startvognen slap feltet senest, og kom aldrig siden ind i løbet. Gik et stort løb starten forinden, hvor den i spids fik tryk af et par omgange og kun var målfotoslået af en vinderhulskørt Desert Fox. Ok starthurtig.

1 Catch Me Will er tilbage I løbene efter mere end fire måneders pause. Der er tale om en starthurtig hest med fordel af distancen. Kan svare føringen, hvis Kasper K. Andersen ønsker det, men efter lang pause er en ryg på ligeledes starthurtige Jilla Kæll nok et mere realistisk scenarie. Blev for tre starter siden meget kort slået af Garland Boko på lignende distance efter at have ført fra start, forrige start var den uden chance i sin derbyprøve, mens den senest sad fast med kræfter sparet.

2 Awesome Shadow tabte en del længder ved startgalop senest, siden løb i inderbanen. Med i ryg i tredje spor med 500 meter til mål. God afslutning og kun slået med to længder af spidskørt Cotton Eye Joe. Holdt godt ved fra dødens gangen forinden. En lidt entaktet type, der måske finder distancen vel kort, men udgangspositionen er perfekt og Awesome Shadow kan hente en god præmie.

9 Cassano galoperede kort med godt 500 meter igen senest (ikke noteret i resultatlisten), men kom godt tilbage. Gangen forinden flot 800 meter afslutning, hvor den som første hest i tredje spor selv måtte gøre arbejdet. Perfekt spor for dens del, da den er langsom fra start. Havde foretrukket længere distance, men kan ikke helt udelukkes.

5 Cotton Eye Joe overtog senest spidsen efter 500 meters kørsel og måtte blot lade sig passere af en godt gående Dario Sotto. Galoperede gangen forinden i opløbet, da den ledte efter angrebsplads. Er rimelig hurtig fra start, men kan ikke tage en længde på hverken Catch Me Will eller Jilla Kæll.

7 Cherie Sølvtop åbnede stærkt direkte til føring senest, hvor den afviklede den første kilometer i 1.15-fart inden den overgav spidsen til den senere vinder D J O’kay. Hang længe godt på, men var meget træt til slut. Er som flere af de indvendigt starthurtig.

12 Desert Fox var meget positiv senest, hvor den for første gang gik med norsk hovedlag. Holdt flot ved efter en rejse udvendigt på vinderen Date Night. På nærmest en umulig opgave mod gode konkurrenter fra et svært spor 12. Søger en god præmie.

4 Ceba Nordal blev kørt offensivt senest efter at have siddet fast med kræfter sparet gangen forinden bag Don Cash. Selv om den var med i en hård åbning skuffede den en smule ved at slippe taget fuldstændigt de sidste 100 meter.

8 Carina Shadow galoperede senest kort efter start grundet en sammenkørsel, men lavede siden en flot ophentning. Hang bare på gangen forinden mod gode heste efter et løb i tredje par indvendigt. Fra svært spor søger den en præmie.

11 Buzz Løgstrup var væk med galop allerede inden startvognen slap startbilen senest. Åbnede starten forinden direkte til føring for siden at slippe til B J’s Brogård. Lidt generet da denne galoperede ved indgangen til sidste sving, men viste intet overskud. Ikke noget for spillerne fra svært spor.V4-4, 4. løb

Fejlfrit er C’est Peak formentlig vinderen, men den er ikke 100% til at stole på og der garderes bredt.


Chancevurdering

A-chancer: 3-2-11 B-chancer: 12-1-7-8-5-9-4-6 C-chancer: 10


3 C’est Peak
har leveret den ene gode præstation efter den anden i regi Steen Iversen, men var ikke til sin fordel senest i Aarhus, hvor den galoperede straks fra start. Forrige gang servede den til spids fra spor 7 og beherskede hver en meter af løbet. Træneren forventer den langt bedre venstrevejen rundt, men advarer om en vis usikkerhed. Løbets klart bedste hest, men også usikker.

2 Corleone var ikke som bedst senest, hvor den efter et løb i inderbanen ebbede ud i sit tredjesporsangreb. Langt bedre starten før, hvor den efter et løb i bagfeltet leverede en forrygende fjerdesporsafslutning over de sidste 300 meter. Er tilbage efter en godt en måneds pause og Corleone er en stor hest, der måske kan behøve løbet i kroppen.

11 Assiniboia Downs var hårdt betroet i sin første start i regi Marc Bæk Nielsen. Indtog spidsen direkte og lignede en vinder rundt sidste sving, men var chanceløs over en flot spurtende Henbianca Boko og kort slået af vinderhulskørte Campari D. Var ifølge træneren lidt for gal og han forventer den tilmed bedre med løb i kroppen. Sporet er håbløst, men den er alligevel ikke helt væk her.

12 Cortez Bounce fik senest helt håbløst løb med femte spor rundt første sving og tredje spor resten af løbet. God afslutning bag Cici Moseby gangen forinden. Formen er god og trods sporet skal det være en triochance.

1 Beckmann Åstrup fik hårde løb og var tidligt træt såvel senest, som for tre starter siden. Er på den baggrund meget svær at vurdere formmæssigt. Udgangspositionen er perfekt og Beckmann Åstrup er godt hjulpet med Birger Jørgensen i sulkyen. Kan en del på sine gode dage, og kan være en sjov outsider.

7 Solvalla As er en kapacitetsfuld hest, som endelig viste lidt af det rigtige senest. Sad tredje indvendigt og gik frem på den førende Daisy H J med 500 meter igen. Holdt farten ok og var slået med godt to længder. Vil formentlig være bedre med det løb i kroppen.

8 Nightingale Jaycee galoperede i spidskampen senest. God tredjesporsafslutning over de sidste 500 meter gangen forinden, hvor den var slået med tre længder af spidskørte Assiniboia Downs. Fra svært spor søger den en præmie.

5 Hasek Boko hang bare på efter et godt rygløb senest. Har tidligere i glimt vist evner, men er op og ned.

9 Timberlake gik vel ok senest, hvor den mest hang på efter et løb i fjerde par udvendigt. Lignede faktisk en hest med lidt kræfter sparet, der bare ikke kunne køre for fuldt. Nu kommer den tilbage efter lidt løbspause, hvilket tidligere har gjort den godt. Kan overraske.

4 Diana Østervang gik en god ophentning efter tidlig galop senest. Også fornuftig afslutning starten forinden. Møder en tand for gode heste til at være vinderaktuel. Søger en præmie.

6 Bølle Gardenia blev sat af i dødens med en omgang til mål senest. Holdt farten flot og var blot slået med en længde. Konkurrencen er anderledes hård her.

10 Tristan J B gør sig mest i formløb og er ikke noget for spillerne.