Bet25 A/S

Bet25 er et dansk sportsbetting-site med fed streg under dansk! Under mottoet ”Spil Dansk” har bookmakeren – med hovedsæde i Silkeborg – således enormt fokus på de hjemlige sportsbegivenheder.

På alle danske væddeløbsbaner spiller du via Bet25, mens der på Bet25.dk er mulighed for at spille på faste odds. Udover odds på de mange danske løb, har du naturligvis også mulighed for at spille på et hav af de internationale.

På Bet25.dk kan du desuden se den nye tv-kanal med hestesport; Fast Track Denmark. Fast Track er ejet af sporten selv og viser danske løb fra start til slut. De veloplagte eksperter fokuserer på livereportager, kyndige spiltips og grundige analyser til spillerne.

Bet25 – Spil Dansk!

Spil her

Dantoto – Danske Spil A/S

Danske Spil er Danmarks foretrukne spilleselskab med en bred vifte af spil. Vi er de eneste der udbydes puljespil på heste uden for væddeløbsbanerne. Udover spil til alle danske dage, så kan du spille med til en masse andre lande, hvor der bydes på topkvalitets sport og store puljer! På vores web og mobil site kan du selv vælge, hvilken stream du vil følge med i, når vi har op til otte forskellige signaler kørende samtidig.

Vi har vores egen tv-kanal Dantoto Racing Live, som du kan se hjemme på dit tv, hvis du har abonnement hos en af vores distributører. Kanalen kan også ses hos en af vores Dantoto forhandlere.

Så er du bidt af hest og vil følge med i alverdens hestesport, så er Dantoto stedet!

Dantoto udgiver programavisen ”Til start” som kan findes her.

Spil her